Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Κι εγώ βρε παιδιά, όλο παχαίνω μου φαίνεται και χωρίς να κάνω και τίποτα υπερβολικό...

Μόνο κάτι παγωτάκια έτρωγα αλλά και αυτά τα έκοψα γιατί με έκραξε ο γιατρός!

Τα παγωτακια καλα εκανες και τα εκοψες! ...αλλα ρε κοριτσια, οπως και να το κανουμε, δεν θα βαλουμε και κιλα, αν το χουμε κιολας? εγω εδω και 2 εβδ περιορισα στο ελαχιστο τους υδατανθρακες και κανενα γλύκο & ψωμι και πηρα ακομη μισο κιλο...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!! Τι πεθεροπληξια ειναι αυτη?! Μη δινετε σημασια λεω εγω...μετρατε μεχρι το 10 και το 100 αν χρειαστει...!!!

Ευτυχως εγω δεν εχω τετοια, αν δεν ειχα τη πεθερα μου να μου κραταει το παιδι δε ξερω κι εγω τι θα εκανα...και πραγματικα το προσεχει σα τα ματια της. Απλως ειναι που καποιες μεθοδους διαπαιδαγωγησης παλιες δε τις πολυθελουμε εμεις οι νεοτερες! Εμενα ειχε φαγωθει με το γιογιο, και να κατσει το παιδι απο 6 μηνων (οπως εκανε στον αντρα μου) για να βγαλει τα παμπερς...ελα μου ομως που δε θελει το παιδι με τιποτα και τα κανει μονο στο παμπερς!!Τι να το κανουμε με το ζορι?? Κατι τετοια θεματακια μικρης αξιας εχουμε τιποτα παραπανω...κατα ταλλα του μαγειρευει το κοιμιζει το αλλαζει το παει βολτα ολα τα κανει η καημενη.

Αλλά το τσιγάρο ΧΧΧΧ παιδιά...απαγορευεται!!

6 μηνων??? αυτο ειναι νεογεννητο.. εμενα φετος τις εβγαλα την πανα το βραδυ τις βαζω για να ειμαι σιγουρη γιατι δεν μπορω να αλλαζω καθε μερα σεντονια αν δεν ημουν εγκυος ενταξει αλλα δυναμεις μηδεν.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

εγω τρ τρωω οπως συνηθως κ πιο λιγο μη πω κ δεν πινω καφε ουτε γλυκα γιατι δεν μπορω.. αλλα νιωθω οτι εχω βαλει κιλα. ειναι φυσιολογικο το μωρο μεγαλωνει η μητρα μεγαλωνει εχουμε κατακρατηση υγρων κ δεν ειμαστε κ τακτικες στην τουαλετα.. πριν ενα μηνα ημουν -1 κιλο 4 σεπτεμβρη που θα παω θα σας πω τα παντα για τα κιλα μου κ για την β' επιπεδου.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Τα παγωτακια καλα εκανες και τα εκοψες! ...αλλα ρε κοριτσια, οπως και να το κανουμε, δεν θα βαλουμε και κιλα, αν το χουμε κιολας? εγω εδω και 2 εβδ περιορισα στο ελαχιστο τους υδατανθρακες και κανενα γλύκο & ψωμι και πηρα ακομη μισο κιλο...

Εσύ είσαι και σε πιο προχωρημένη εβδομάδα που παίρνεις έτσι κι αλλιώς κιλά! Εμένα δηλαδή ο γιατρός μου έχει πει να προσέξω αυτούς τους μήνες τώρα γιατί μετά θα παίρνω συνέχεια κιλά λόγω αύξησης βάρους του μωρού. Μην αγχώνεσαι!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

εμενα ο γιατρος μου φωναξε να τρωω. οχι οτι ειμαι αδυνατη αλλα αντι να βαλω 4 μηνων εχασα κιολας αλλα τι να κανω που κανω εμετους κ οταν φαω εχω δυσφορια κ ζαλαδα?? μερικες φορες προτειμω να μην τρωω..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

εγω που σας ειδα στο fb ειστε ολες μια χαρα κοπελες κ εχετε κ περιθωριο να βαλετε ειστε αδυνατες μην αγχονεστε δεν παχενετε γιατι ετσι σας αρεσει αλλα φερνετε ενα μωρο στο κοσμο θα τα ξανα χασετε.. με το που γενναμε φευγουν αρκετα μετα οταν πατε σπιτι δεν θα προλαβενετε να φατε οσο ειναι μωρα μια να τα ταισετε μια να τα γδυσετε μια να αποστηρωσετε μια να κανετε δουλειες θα φευγουν τα κιλα χωρις κοπο..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

εγω τρ τρωω οπως συνηθως κ πιο λιγο μη πω κ δεν πινω καφε ουτε γλυκα γιατι δεν μπορω.. αλλα νιωθω οτι εχω βαλει κιλα. ειναι φυσιολογικο το μωρο μεγαλωνει η μητρα μεγαλωνει εχουμε κατακρατηση υγρων κ δεν ειμαστε κ τακτικες στην τουαλετα.. πριν ενα μηνα ημουν -1 κιλο 4 σεπτεμβρη που θα παω θα σας πω τα παντα για τα κιλα μου κ για την β' επιπεδου.

Αυτό με την τουαλέτα το έχω κι εγώ την τελευταία εβδομάδα. Εκεί που είχα καθημερινή "παρουσία" :tongue: και δεν το πίστευα, τώρα τα έχει παίξει ο οργανισμός και νομίζω πως ίσως γι'αυτό να βλέπω και παραπάνω κιλά στη ζυγαριά... Ή έτσι θέλω να πιστεύω; :oops:

εγω που σας ειδα στο fb ειστε ολες μια χαρα κοπελες κ εχετε κ περιθωριο να βαλετε ειστε αδυνατες μην αγχονεστε δεν παχενετε γιατι ετσι σας αρεσει αλλα φερνετε ενα μωρο στο κοσμο θα τα ξανα χασετε.. με το που γενναμε φευγουν αρκετα μετα οταν πατε σπιτι δεν θα προλαβενετε να φατε οσο ειναι μωρα μια να τα ταισετε μια να τα γδυσετε μια να αποστηρωσετε μια να κανετε δουλειες θα φευγουν τα κιλα χωρις κοπο..

το fb ειναι και λιγο απατη! βαζεις ωραιες φωτο, χωρις μπουτια και κ*λους και μια χαρα! δεν με νοιαζει καθολου το αισθητικο... το χω με τις διαιτες και τη γυμναστικη μετα απο τοσα χρονια! αυτο μονο που σκεφτομαι ειναι το ζαχαρο, για να μην κανω κακο στον μπεμπη μου! γι αυτο λεω οχι στα γλυκα... κατα τα αλλα οκ!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Εγώ αγχώνομαι κυρίως γιατί έχω ακούσει ότι δεν είναι καλό και για το μωρό να πάρεις πολλά κιλά... Μου έχει πει ο γιατρός 10-12 να πάρω. Αλλά αυτό που λες το φαντάζομαι κι εγώ, με τόσο τρέξιμο θα τα χάσουμε αμέσως μετά! :shock:

Καλημερα ,

Εγω ξεκινησα 78 κιλα και εφτασα 85.Οταν βγηκα απο το μαιευτηριο ημουν 80 και στις 20 μερες εφτασα 77 και τωρα ειμαι 74.Χωρις διαιτα.

Βλεπω σχεδον ολες απο πεθερες καλα παμε!

didi , αμα σου πω και τα αλλα μεχρι που εφτασα 8 μηνων θα τραβας τα μαλλια σου!!Οι φλαουνες ειναι κατι τριγωνακια που φτιαχνουν στην κυπρο γλυκα και αλμυρα με κρεας.Εγω τις εκανα με σπανακι!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ αγχώνομαι κυρίως γιατί έχω ακούσει ότι δεν είναι καλό και για το μωρό να πάρεις πολλά κιλά... Μου έχει πει ο γιατρός 10-12 να πάρω. Αλλά αυτό που λες το φαντάζομαι κι εγώ, με τόσο τρέξιμο θα τα χάσουμε αμέσως μετά! :shock:

εκ των πραγματων οταν εισαι πολυ αδυνατη θα παρεις μερικα παραπανω για μα μπορει το σωμα να ανταπεξελθει , κυριως η σπονυλικη στηλη.

Εγω ξεκινησα με 78 οπως ειπα και ειμαι 1.73 ειχα με ρικα κιλα παραπανω απο το κανονικο η κολλητη μου ξεκινησε 59 κιλα 1.70 και εφτασε 75.Μολις γεννησε ομως φυγαν ολα!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Το θεμα με τα κιλα δεν ειναι μονο το αισθητικο..αλλα τα προβληματα που μπορει να υπαρξουν και στην γεννα αν παρεις πολλα

Ακριβώς! Αν και μάλλον πρόβλημα έχεις όταν μιλάμε για πολλά κιλά, πάνω από 20!

εκ των πραγματων οταν εισαι πολυ αδυνατη θα παρεις μερικα παραπανω για μα μπορει το σωμα να ανταπεξελθει , κυριως η σπονυλικη στηλη.

Εγω ξεκινησα με 78 οπως ειπα και ειμαι 1.73 ειχα με ρικα κιλα παραπανω απο το κανονικο η κολλητη μου ξεκινησε 59 κιλα 1.70 και εφτασε 75.Μολις γεννησε ομως φυγαν ολα!

Κι εγώ ξεκίνησα με 59 και είμαι 1.71 και τώρα έχω πάει 63...:? και είμαι στην 16η εβδομάδα. Κι αυτό μου είπε ο γιατρός, ότι όταν λέμε να πάρω 10-12 συνολικά και πριν φτάσω στη μέση έχω πάρει σχεδόν τα μισά, είναι πολλά! Γιατί στο 1ο μισό δεν παχαίνεις τόσο, μετά τα παίρνεις μαζεμένα! Θα δούμε, θα προσπαθήσω να μετριάσω τις παρασπονδίες. Έτσι κι αλλιώς τρώω μόνο πρωινό, μεσημεριανό και το βράδυ φρούτα. Τι άλλο να κάνω?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...