Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε που πηγατε? μονη μου μιλαω?????

βρε ας ερθει ο χειμωνας και θα σου πω εγω αν ξανααναζητησω ζεστη! Μετα το φετινο καλοκαιρι το σκεφτομαι πολυ σοβαρα για διακοπες στη Σουηδια! Τι καλα το Πασχα που ειχε 10 βαθμους εκει! Με τα μπουφανακια μας, ουτε κρυωναμε ουτε τπτ.. Μια ευχαριστη δροσουλα
καλημερα ροδουλα!! οταν ερθει ο χειμωνας θα λεμε αχ καλοκαιρακι κ το καλοκαιρι μακαρι να χειμωνιασει!! χαχαχα

ο,τι και να λετε εγω και το καλοκαιρι , καλοκαιρι προτιμω να εχουμε δεν αναπολω καθολου τον χειμωνα! δεν το μπορω το κρυο με τπτ!!!!! και το κλιματιστικο στη ζεστη δεν ζεσταινει οπως το κλιματιστικο το καλοκαιρι που το βαζεις και μπορει να παθεις κρυολογημα!

καλοκαιρι και παλι καλοκαιρι!!!!!

εκτος κι αν παω χειμωνα στην αυστρια! εκει και το κρυο παλευεται και παντου εχει ζεστη σε εσωτερικους χωρους

UzVGp2.png

καλε που πηγατε? μονη μου μιλαω?????

ο,τι και να λετε εγω και το καλοκαιρι , καλοκαιρι προτιμω να εχουμε δεν αναπολω καθολου τον χειμωνα! δεν το μπορω το κρυο με τπτ!!!!! και το κλιματιστικο στη ζεστη δεν ζεσταινει οπως το κλιματιστικο το καλοκαιρι που το βαζεις και μπορει να παθεις κρυολογημα!

καλοκαιρι και παλι καλοκαιρι!!!!!

εκτος κι αν παω χειμωνα στην αυστρια! εκει και το κρυο παλευεται και παντου εχει ζεστη σε εσωτερικους χωρους

Χαχα! παλευεται???? Εχω ζησει αυστρια και πιστεψε με, μαλλον δεν εχεις βιωσει θερμοκρασιες -25... Να χιονιζει επι 5 μηνες, να βγαινεις απο το σπιτι αποκλειστικα με ισοθερμικα εσωρουχα και 3 μπλουζες απο πανω! Να ποναει ο σβερκος σου και τα αυτια σου απο το κρυο και να ψαχνεις τρυπα να χωθεις! Ειδικα το 2005 ηταν απιστευτος χειμωνας...

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

καλημερα didi μου τιποτα δεν εκανα ηθελα να κανω κανενα κουλουρακι σκεφτομαι μη με πιασει η μεση μου, ο αντρας μου θελει γαλακτομπουρεκο κ δεν εκανα ουτε αυτο. με σιμιγδαλι θα το κανω. ευχαριστω που ενδιαφερεσε!!

δεν φτιαχνεις καλυτερα ενα κεικ που ειναι και πιο ευκολο????:tongue::tongue:

με το ισχυο σου τι εγινε? περασε?

α ξεχασα να σου πω εχουμε κοινη γνωστη στο φβ τη βασιλικη, δεν ξερω ποσο κοντινη φιλη σου, γνωστη σου, συγγενης σου ειναι αλλα μην αναφερεις τπτ για την εξωσωματικη μου, δεν το εχουμε πει πουθενα

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

σε ενα μηνα ολες θα μιλαμε για κλωτσιες οχι γαργαλιτα!!!!!!!!!!!!

Εγω με βλεπω σε κανενα μηνα να σας μιλαω για τα πρωτα γαργαλητα παντως ετσι οπως παμε! Ειμαι η μονη στην 17η εβδομαδα που δεν το εχει νιωσει ακομα

απαγορευετε αυστηρα το καπνισμα στο μωρο!!

σώπα!

ασε τα εχω παρει πολυ με τη μανα μου, που θελω να τσακωθω , αλλα περιμενω να γεννησω!

το αγαπαω τοοοοοοοοοοοσο πολυ το παιδι μου(αχ δακρυσα παλι-τι κακο να συγκινουμε τοσο ευκολα! το παθατε κι εσεις λογω ορμονων εγκυμοσυνης?)

που εμεινα ? α το αγαπαω τοσο πολυ που ειμαι τοσο ηρεμη απο την ημερα που εμεινα εγκυος που ουτε εγω δεν το πιστευω!:shock:

γενικα ειμαι πολυ φωνακλου! αν μου κανεις κατι και τσαντιστω αρχιζω και φωναζω και με ακουει ολη η γειτονια !! ε η γειτονια εχει να με ακουσει μηνες!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

UzVGp2.png

δεν φτιαχνεις καλυτερα ενα κεικ που ειναι και πιο ευκολο????:tongue::tongue:

με το ισχυο σου τι εγινε? περασε?

α ξεχασα να σου πω εχουμε κοινη γνωστη στο φβ τη βασιλικη, δεν ξερω ποσο κοντινη φιλη σου, γνωστη σου, συγγενης σου ειναι αλλα μην αναφερεις τπτ για την εξωσωματικη μου, δεν το εχουμε πει πουθενα

γνωστη ναι αλλα δεν μιλαμε.. ειναι δυνατον να πω??

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

σε καταλαβαινω.. αλλα δυστυχως την εχω αναγκη για να μου κραταει το μωρο αν δουλευω.. Και θα πρεπει να την παιρνω με το μαλακο... Η πεθερα σου ειναι συνεργασιμη?

ναι αλλα φοβαμαι να της αφηνω το μωρο... θα παρει τα μυαλα της!:tongue:

θα το εχει και να βλεπει οτι θελει στην τηλεοραση και γενικα δεν ξερει η πεθερα μου απο σωστη παιδεια , μονο να μεγαλωνει παιδια και να τα ταιζει. αλλο προβλημα κι αυτο φοβαμαι οτι θα μου τον ταιζει συνεχεια και θα μου τον κανει παχυσαρκο, θα του δινει σοκολατες και μλκιες

οχι απο ανευθυνοτητα απο υπερβολικη αγαπη θα τα κανει

οπως στον αντρα μου του λεει" Κ... μου παχυνες μην τρως..." δεν κανει να πινεις κοκα κολα" και μετα απο 5 λεπτα τι θες να σου φτιαξω να φας? και μετα ο πεθερος μου θες κοκα κολα

ε ? τι καταλαβες εσυ τωρα???

UzVGp2.png

Καλά, δεν μπορεί να βγει στο μπαλκόνι να κάνει ένα τσιγάρο; Πρέπει να το κάνει μπροστά σου; Κι εγώ καπνίστρια ήμουν πριν μείνω έγκυος, αλλά τέτοια θέματα πάντα τα σεβόμουν! Και τώρα όποτε βγω με κάποιον καπνιστή, όλοι προσπαθούν να φυσάνε τον καπνό από την άλλη ή να κάθονται 200μ μακριά! :tongue:

Εγώ σκέφτομαι το χειμώνα που θα θέλω να πάω για κανένα καφέ ή φαγητό και θα έχει σε όλα τα μαγαζιά κάπνα! Τι θα κάνουμε εκεί;

κοιτα αρχικα πηγαινε στον μπαλκονι

μετα απο κανενα μηνα βαριοταν να πηγαινει στο μπαλκονι και πηγαινε στο δωματιο που ειναι ο υπολογιστης αλλα αυτο το δωματιο ειναι διπλα απο την κουζινα-καθιστικο με ανοικτη την πορτα γιατι ειναι βαρια συρομενη και δεν την κλεινουν ποτε

αλλες φορες που τρωμε στο μπαλκονι παει 3-5 μετρα πιο περα και καπνιζει

αλλα μια φορα εκανε μια εξυπναδα ημουν στον καναπε του καθιστικου -κουζινα αναβει τσιγαρο και ανοιγει απορροφητηρα αρχισα να της φωναζω ή σβηστο ή πηγαινε απο εκει

γενικα η απαντηση της καθε φορα που της λεω για το τσιγαρο ειναι για την γατα!!:evil:

αααα ξεχασα να σου πω κι εγω καπνιστρια ημουν!!!!καταλαβαινω την εξαρτηση αλλα η ιδια η μανα μου δεν μπορει να σεβαστει το εγγονι της?????????

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

ναι αλλα φοβαμαι να της αφηνω το μωρο... θα παρει τα μυαλα της!:tongue:

θα το εχει και να βλεπει οτι θελει στην τηλεοραση και γενικα δεν ξερει η πεθερα μου απο σωστη παιδεια , μονο να μεγαλωνει παιδια και να τα ταιζει. αλλο προβλημα κι αυτο φοβαμαι οτι θα μου τον ταιζει συνεχεια και θα μου τον κανει παχυσαρκο, θα του δινει σοκολατες και μλκιες

οχι απο ανευθυνοτητα απο υπερβολικη αγαπη θα τα κανει

οπως στον αντρα μου του λεει" Κ... μου παχυνες μην τρως..." δεν κανει να πινεις κοκα κολα" και μετα απο 5 λεπτα τι θες να σου φτιαξω να φας? και μετα ο πεθερος μου θες κοκα κολα

ε ? τι καταλαβες εσυ τωρα???

Ναι, φαινεται να εχουν προδιαθεση για spoiling τα πεθερικα σου! μακαρι να μπορουσα να μη δουλευω, να το μεγαλωσω εγω το παιδι μου... Ελπιζω μετα τα 2-3 του να εχω τα χρηματα να το στελνω παιδικο τουλαχιστον, να μην εξαρτωμαι απο κανεναν.

καλημερα!!! Τι πεθεροπληξια ειναι αυτη?! Μη δινετε σημασια λεω εγω...μετρατε μεχρι το 10 και το 100 αν χρειαστει...!!!

Ευτυχως εγω δεν εχω τετοια, αν δεν ειχα τη πεθερα μου να μου κραταει το παιδι δε ξερω κι εγω τι θα εκανα...και πραγματικα το προσεχει σα τα ματια της. Απλως ειναι που καποιες μεθοδους διαπαιδαγωγησης παλιες δε τις πολυθελουμε εμεις οι νεοτερες! Εμενα ειχε φαγωθει με το γιογιο, και να κατσει το παιδι απο 6 μηνων (οπως εκανε στον αντρα μου) για να βγαλει τα παμπερς...ελα μου ομως που δε θελει το παιδι με τιποτα και τα κανει μονο στο παμπερς!!Τι να το κανουμε με το ζορι?? Κατι τετοια θεματακια μικρης αξιας εχουμε τιποτα παραπανω...κατα ταλλα του μαγειρευει το κοιμιζει το αλλαζει το παει βολτα ολα τα κανει η καημενη.

Αλλά το τσιγάρο ΧΧΧΧ παιδιά...απαγορευεται!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

καλημερα κατ μου!

εξαρταται που το νιωθεις ;) εκει που νιωθεις το γαργαλητο ειναι τα εντερα σου?το ειχες ξανανιωσει και παλιοτερα?

εγω το νιωθω επιφανειακα και σκεφτομαι μηπως με γαργαλανε τα ρουχα μου και σηκωνω την μπλουζα και αφηνω γυμνη την κοιλια και καθομαι ακινητη και περιμενω...ηταν τα μωρο ή με γαργαλουσε η μπλουζα:shock:

και ειναι τελικα το μωρο!!!!:D:D:D:D

κι εσενα μαλλον το μωρακι σου θα ειναι απλα κι εσυ δεν μπορεις να το πιστεψεις!!!:D:D:D

Καλή σου μέρα didi!

Η αλήθεια είναι πως δεν θυμάμαι να είχα ξανανιώσει κάτι αντίστοιχο παλιότερα, είναι όπως λες κι εσύ αρκετά επιφανειακό και σαν γαργαλητό. Αλλά δεν το νιώθω απαραίτητα κάθε μέρα... Το μπεμπάκι μου είναι????

Αυτά που λες για την πεθερά σου μου θυμίζουν τη δική μου. Εγώ 2 θέματα έχω: το ένα είναι ότι θέλει να μιλάει συνέχεια με το γιό της για να δει τι κάνει (εγώ με τα τηλέφωνα στους γονείς μου είμαι πιο χαλαρή, μπορεί και να μη μιλήσουμε 5 μέρες...) και μου σπάει τα νεύρα και το άλλο είναι αυτό που λες κι εσύ, ότι μιλάει πολύ και λέει συνέχεια διάφορες ιστορίες... Αλλά ευτυχώς ποτέ δε μου έχει βγάλει κακιά...

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

χαχαχαχα πρωτη φορα το ακουω.. μεγαλες γυναικες κ μας ενοχλουν ολα... εμενα εχει να πατησει το ποδι της σπιτι μου απο τοτε που γεννησα την μικρη.. πιο καλα βεβαια.

δεν την ηξερες την εκφραση ε?:rolleyes:

αστα το παιδι μου θα μαθει 3 γλωσσες 1 ελληνικη 1 ροδιτικη και 1 τηλιακη

σοβαρα ε? εμενα ΄'αρεσει να ειμαστε δεμενοι απλα δεν θα παω να πιω και καφε μαζι της! θα αυτοκτονησω απο τη βαρεμαδα!!!!αλλα το λεω ειναι παρα πολυ καλη και με προσεχει και εγω ειμαι η ....στριμμενη?:oops: μεχρι και μακαρονια για εμενα κανει αλλο πακετο! εγω δεν μπορω τα ψιλα μου θυμιζουν φιδε και για εμενα κανει τα μετρια προς χοντρα

ακομη και τους λαχανοντολμαδες εμενα μου αφηνει στην ακρη χωρις αυγολεμονο (που δεν μου αρεσει γιατι μετα κανω 2 μερες να χωνεψω)και μου αγοραζει γιαουρτι να τους φαω που μου αρεσει

και ολα αυτα και πριν μεινω εγκυος !

UzVGp2.png

Καλημερα, ομορφες μου!!!

...καλυτερο θεμα δεν εχω... ΠΕΘΕΡΕΣ! ...να μην βρεθεις στην αναγκη τους λεω εγω και τιποτα αλλο... τοτε ειναι, που οπως λεει και η didi, βγαινεις κακη νυφη ή περιεργη ή σου λενε οτι σε σεβονται κιολας λογω ορμονων...

markela μου... τη δουλεια της και τη δουλεια σας! να σαι ηρεμη και ασε τους σκατοψυχους (συγγνωμη κιολας) να τρωγονται! ...εμενα μου λεει η δικια μου : "το γιατρο τον ρωτησαμε, αν παροτι καναμε την περιδεση, μπορει να το χασεις το μωρο???" και ξερεις με αθωο υφος! και καλα απο ενδιαφερον ρωταω... τι να πεις??? απ την αλλη, ενω ξερει οτι ειμαι εστω κι απο φοβο ξαπλα... ερχεται 9-9:30 το βραδυ, χτενισμενη, βαμμενη, ντυμενη, παρφουμαρισμενη φουλ και πιανει μια καρεκλα και μ'αρχιζει στο μπιρι-μπιρι... "κουραστηκα, πηγα εδω, εκει, ειχα γιατρους, ψωνια, μαγειρεψα, η κορη μου, ο αντρας μου, κλπ...", πριν φυγει πλενει δηθεν τα πιατα (δηθεν, γιατι εχουν πανω απο λαδια μεχρι υπολειματα τροφων) και μας λεει οτι βιαζεται γιατι εχει να βαλει πλυντηριο για την κορη της!!! ...κι εγω κανω το μακακα...

αλλα μια μερα, δεν αντεξα! την ακουω και λεει σιγα σιγα στον αντρα μου "αν δε σ αρεσει το φαι της πεθερας σου, να ρχεσαι να τρως σε μας ή να σου φερνω!" ....εεεε τα πηρα! της τα πα, γιατι στενοχωρηθηκα πιο πολυ για τη μανα μου! σχεδον 6 μηνες τρεχει χαλανδρι-βυρωνα με λεωφορειο καθε μερα, με κατσαρολες φαγητα, σκουπιζει, σφουγγαριζει, βαζει πλυντηρια, απλωνει, σιδερωνει, συμμαζευει, πλενει μπανια, κουζινες, κανει ολες τις δουλειες τελοσπαντων και εχουν και μουτρα! ασε που η γειτονια νομιζει οτι ολη τη μερα μας υπηρετει! τα πα ομως για να ξαλαφρωσω με ηρεμο τροπο και μου λεει... "εσυ να κοιτας το παιδι σου! ολα τα αλλα αστα σε μας... κι ο,τι θες (απο δουλειες) να μας το λες! που να ξερω κι εγω αν χρειαζεστε κατι? μεγαλη γυναικα ειμαι!!!"

αντε συνεννοησου δηλαδη! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...