Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλημέρα!

Εγώ ώρες ώρες νομίζω ότι κάτι νιώθω σαν να με γαργαλάει κάτι από μέσα από την κοιλιά μου αλλα΄μετά σκέφτομαι πως μάλλον είναι το εντεράκι μου... Με ρώτησε κι ο γιατρός τη Δευτέρα αν το νιώθω και του είπα το ίδιο, αλλά μου είπε πως είναι λογικό και πως γύρω στη 18η - 19η θα αρχίσω να το νιώθω... Οπότε μην αγχώνεστε, είναι επειδή είναι το 1ο μας. Στο 2ο το καταλαβαίνεις λέει πιο γρήγορα.

δεν ειναι εντερακι αλλα μωρακι!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά, αυτά που είπατε για τις πεθερές με σοκάρανε! Εγώ μπορεί να εκνευρίζομαι επειδή καμιά φορά ανακατεύεται σε κάποια θέματα αλλά όχι και να μην θέλει το καλό μου και κυρίως το να μην είναι ευτυχισμένος ο γιός της! Δηλαδή όταν η μαρκέλα έχασε το μωρό, δεν σκέφτηκε πόσο στενοχωρήθηκε ο γιός της; Αν είναι δυνατόν! Εγώ θα της έκοβα την καλημέρα!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

εγω θελω να κανω γαλακτομπουρεκο κ βαριεμαι.. η αληθεια ειναι οτι εμενα δεν μου πολυ αρεσει αλλα το τρωει ο αντρας μου η κορη ειναι γλυκατζου κ ειναι πιο καλο για τα παιδια γιατι εκτος του οτι ξερω τι βαζω εχει κ την κρεμα του..

καλημερα ριτσα μου!τι κανεις?

καλε τα μπισκοτακια τα εφτιαξες τελικα? ή τα μπισκοτακια εγιναν γαλακτομπουρεκο???:tongue::tongue::tongue:

εμενα μου αρεσει με σιμιγδαλι οχι με κρεμα

ρωτησα το γνωστο μας για το ξενοδοχειο...:?μου ειπε μαλλον δεν θα ειναι ανοικτο χειμωνα...ουτε περσι το χειμωνα λεει το ανοιξανε

αλλα θα βρω το τηλ εκεινου του ξενοδοχειου που σου ειπα οτι εμενε μια φιλη μου(αν θυμαμαι καλα ειχε και κουζινακι μεσα) αυτο ειναι διπλα στα τσικεν στορις στο κεντρο

UzVGp2.png

δεν ειναι εντερακι αλλα μωρακι!!!

Λες;! :P:p:p Το γλυκούλι μου με χαιρετάει κι εγώ το περνάω για στομαχικές διαταραχές;;;;; :tongue:

Πάντως κι εγώ θέλω να έρθει το φθινόπωρο, να ρίξει και καμιά βροχούλα, να δροσιστούμε. Δεν μπορώ, έχει συνέχεια πάρα πολύ ζέστη και νομίζω ότι με τις ορμόνες ζεσταίνομαι και περισσότερο από συνήθως... :cry:

Και είπαμε, όσο κρυώνει ο καιρός τόσο πιο κοντά ερχόμαστε στο να κρατήσουμε αγκαλιά το μωράκι μας!

καλα εκει ναι.. το ζητημα ειναι οτι η δικη μου ακομα και βρεφος να ειναι, δεν θα ειναι διατεθημενη ουτε το καπνισμα να σταματησει μπροστα του.. για τετοια πεθερα μαλαμα μιλαμε.. εδω καπνιζει μπροστα μου που ειμαι εγκυος, στο μωρο θα κολλησει.. και μετα προβληματιζομαι για την τηλεοραση, χαχα

καλημερα κοριτσακι

ασε πονεμενη ιστορια... σε χειροτερη μορφη! αντι να ειναι η πεθερα μου ετσι οπως ειναι η δικη σου ειναι η μανα μου!!!!!

οποτε παει να αναψει τσιγαρο μπροστα μου της την λεω! και της λεω δεν θα σου φερνω τον εγγονο σου αν δεν αντεχεις χωρις τσιγαρο! και της λεω μετα οτι το παιδι μου θα βρωμαει τσιγαο και μου απανταει μια μλκια και μιση!"ενω δεν πειραζει να βρωμαει γατιλα":evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

οι γιατροι δεν σου λενε απαγορευεται να εχεις γατα με μωρο , φτανει να ειναι υπο την επιβλεψη σου ενω σου λενε δεν καπνιζεις μπροστα σε μωρο απαγορευεται!!(ασε που δεν βρωμαει ο γατος μου γατιλα!!!!! μονο αμα χεσει το παιδι μου βρωμαει λιγο η τουαλετα του... εμεις αμα χεσ... δεν βρωμαει??????)

ειλικρινα οσο ειμαι εγκυος δεν θελω καθολου να τσιγλιζω και να τρομαξω το μωρακι μου , αλλα αν διανοηθω οτι καπνισε στο ιδιο δωματιο με το μωρο θα το παρω θα το αφησω στον αντρα μου και θα ξαναγυησω στη μανα μου και θα ριξω εναν καυγα να με εκουνε 1 χιλιομετρο πιο περα γκρρρρρρρρρρρ θελω να στριγκλισω και δεν μπορω!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα ριτσα μου!τι κανεις?

καλε τα μπισκοτακια τα εφτιαξες τελικα? ή τα μπισκοτακια εγιναν γαλακτομπουρεκο???:tongue::tongue::tongue:

εμενα μου αρεσει με σιμιγδαλι οχι με κρεμα

ρωτησα το γνωστο μας για το ξενοδοχειο...:?μου ειπε μαλλον δεν θα ειναι ανοικτο χειμωνα...ουτε περσι το χειμωνα λεει το ανοιξανε

αλλα θα βρω το τηλ εκεινου του ξενοδοχειου που σου ειπα οτι εμενε μια φιλη μου(αν θυμαμαι καλα ειχε και κουζινακι μεσα) αυτο ειναι διπλα στα τσικεν στορις στο κεντρο

καλημερα didi μου τιποτα δεν εκανα ηθελα να κανω κανενα κουλουρακι σκεφτομαι μη με πιασει η μεση μου, ο αντρας μου θελει γαλακτομπουρεκο κ δεν εκανα ουτε αυτο. με σιμιγδαλι θα το κανω. ευχαριστω που ενδιαφερεσε!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλημερα κοριτσακι

ασε πονεμενη ιστορια... σε χειροτερη μορφη! αντι να ειναι η πεθερα μου ετσι οπως ειναι η δικη σου ειναι η μανα μου!!!!!

οποτε παει να αναψει τσιγαρο μπροστα μου της την λεω! και της λεω δεν θα σου φερνω τον εγγονο σου αν δεν αντεχεις χωρις τσιγαρο! και της λεω μετα οτι το παιδι μου θα βρωμαει τσιγαο και μου απανταει μια μλκια και μιση!"ενω δεν πειραζει να βρωμαει γατιλα":evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

οι γιατροι δεν σου λενε απαγορευεται να εχεις γατα με μωρο , φτανει να ειναι υπο την επιβλεψη σου ενω σου λενε δεν καπνιζεις μπροστα σε μωρο απαγορευεται!!(ασε που δεν βρωμαει ο γατος μου γατιλα!!!!! μονο αμα χεσει το παιδι μου βρωμαει λιγο η τουαλετα του... εμεις αμα χεσ... δεν βρωμαει??????)

ειλικρινα οσο ειμαι εγκυος δεν θελω καθολου να τσιγλιζω και να τρομαξω το μωρακι μου , αλλα αν διανοηθω οτι καπνισε στο ιδιο δωματιο με το μωρο θα το παρω θα το αφησω στον αντρα μου και θα ξαναγυησω στη μανα μου και θα ριξω εναν καυγα να με εκουνε 1 χιλιομετρο πιο περα γκρρρρρρρρρρρ θελω να στριγκλισω και δεν μπορω!

απαγορευετε αυστηρα το καπνισμα στο μωρο!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλημερα κοριτσακι

σε καταλαβαινω.. αλλα δυστυχως την εχω αναγκη για να μου κραταει το μωρο αν δουλευω.. Και θα πρεπει να την παιρνω με το μαλακο... Η πεθερα σου ειναι συνεργασιμη?

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

καλημερα κοριτσακι

Καλά, δεν μπορεί να βγει στο μπαλκόνι να κάνει ένα τσιγάρο; Πρέπει να το κάνει μπροστά σου; Κι εγώ καπνίστρια ήμουν πριν μείνω έγκυος, αλλά τέτοια θέματα πάντα τα σεβόμουν! Και τώρα όποτε βγω με κάποιον καπνιστή, όλοι προσπαθούν να φυσάνε τον καπνό από την άλλη ή να κάθονται 200μ μακριά! :tongue:

Εγώ σκέφτομαι το χειμώνα που θα θέλω να πάω για κανένα καφέ ή φαγητό και θα έχει σε όλα τα μαγαζιά κάπνα! Τι θα κάνουμε εκεί;

γρουσουζες, κ σε μας οτι κ να καναμε ποτε δεν εδωσε ευχη.. κ μετα λενε στους αντρες για τις πεθερες εγω βλεπω οτι οι γυναικες εχουν προβλημα με τις πεθερες..:evil::evil::evil:

μαλλον εγω πρεπει να ειμαι η μονη που δεν παραπονιεται για την πεθερα!

μαρκελα επαθα σοκ με αυτα που διαβασα!!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

ο αντρας σου ακομη της μιλαει????????????????

εμενα η δικια μου απλως ειναι λιιιιιγο κουραστικη

βασικα νομιζω εγω ειμαι η κακια νυφη:oops: την βαριεμαι ρε κοριτσια.....οταν παμε για φαι εκει μου λεει πολλες φορες την ιδιες και την ιδιες ιστοριες...

δεν ειναι καθολου κακια , το αντιθετο ειναι προσχαρη και ομιλιτικη αλλα μιλαει τοσο πολυ που δεν αντεχω:rolleyes: γι'αυτο σας λεω εγω ειμαι η κακια νυφη...αφου και στο σπιτι τον πρωτο καιρο μετα την εμβρυομεταφορα και μετα που πηραμε και τη θετικη χοριακη ερχοταν και βοηθουσε στο καθαρισμα τον αντρα μου αλλα δεν ημουν ευχαριστιμενη(φυσικα δεν ειπα τπτ) απλα θεωρω οτι τα κανω καλυτερα , οτι η πεθερα μου κανει "οσα βλεπει η πεθερα"(δεν ξερω αν ξερετε την εκφραση...ακομη και τα πιατα που επλυνε μετα πηγα στο νεροχυτη να αφησω κατι και βλεπω ο παγκος ολο νερα!!!! καλα δεν μπορουσε να πιασει ενα πανακι να σκουπισει τα νερα? γι'αυτο σας λεω η κακια νυφη ειμαι εγω:oops: γαιδαρο μου χαριζανε και τον κοιταγα στα δοντια:oops::oops:

επισης μου λεει κι αυτη για το γατο οτι θα παει ... θα το πω οπως το λεει, η ριτσα θα καταλαβει και θα γελασει "θα τον ξελουρίσει"=θα παει να τον γδαρει

και τσαντιζομαι γιατι της απανταω συνεχεια "οι γιατροι δεν εχουν προβλημα με τις γατες , γιατι τα μωρα αποκτανε αντισωματα και δεν εχουν αλλεργιες και αναπνευστικα προβληματα, οσο για τα νυχακια του θα του τα κοψουμε του γατου, ετσι θα τον αφησουμε? και χωρις επιβλεψη?δηλαδη εμενα δεν με νοιαζει για το παιδι μου?" της τα λεω ομορφα και γλυκα αλλα εγω θελω να της βαλω την φωνη!!!! μα δεν καταλαβαινει? ποσες φορες θα της το πω??????????βαρεθηκα......:|

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

μαλλον εγω πρεπει να ειμαι η μονη που δεν παραπονιεται για την πεθερα!

μαρκελα επαθα σοκ με αυτα που διαβασα!!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

ο αντρας σου ακομη της μιλαει????????????????

εμενα η δικια μου απλως ειναι λιιιιιγο κουραστικη

βασικα νομιζω εγω ειμαι η κακια νυφη:oops: την βαριεμαι ρε κοριτσια.....οταν παμε για φαι εκει μου λεει πολλες φορες την ιδιες και την ιδιες ιστοριες...

δεν ειναι καθολου κακια , το αντιθετο ειναι προσχαρη και ομιλιτικη αλλα μιλαει τοσο πολυ που δεν αντεχω:rolleyes: γι'αυτο σας λεω εγω ειμαι η κακια νυφη...αφου και στο σπιτι τον πρωτο καιρο μετα την εμβρυομεταφορα και μετα που πηραμε και τη θετικη χοριακη ερχοταν και βοηθουσε στο καθαρισμα τον αντρα μου αλλα δεν ημουν ευχαριστιμενη(φυσικα δεν ειπα τπτ) απλα θεωρω οτι τα κανω καλυτερα , οτι η πεθερα μου κανει "οσα βλεπει η πεθερα"(δεν ξερω αν ξερετε την εκφραση...ακομη και τα πιατα που επλυνε μετα πηγα στο νεροχυτη να αφησω κατι και βλεπω ο παγκος ολο νερα!!!! καλα δεν μπορουσε να πιασει ενα πανακι να σκουπισει τα νερα? γι'αυτο σας λεω η κακια νυφη ειμαι εγω:oops: γαιδαρο μου χαριζανε και τον κοιταγα στα δοντια:oops::oops:

επισης μου λεει κι αυτη για το γατο οτι θα παει ... θα το πω οπως το λεει, η ριτσα θα καταλαβει και θα γελασει "θα τον ξελουρίσει"=θα παει να τον γδαρει

και τσαντιζομαι γιατι της απανταω συνεχεια "οι γιατροι δεν εχουν προβλημα με τις γατες , γιατι τα μωρα αποκτανε αντισωματα και δεν εχουν αλλεργιες και αναπνευστικα προβληματα, οσο για τα νυχακια του θα του τα κοψουμε του γατου, ετσι θα τον αφησουμε? και χωρις επιβλεψη?δηλαδη εμενα δεν με νοιαζει για το παιδι μου?" της τα λεω ομορφα και γλυκα αλλα εγω θελω να της βαλω την φωνη!!!! μα δεν καταλαβαινει? ποσες φορες θα της το πω??????????βαρεθηκα......:|

χαχαχαχα πρωτη φορα το ακουω.. μεγαλες γυναικες κ μας ενοχλουν ολα... εμενα εχει να πατησει το ποδι της σπιτι μου απο τοτε που γεννησα την μικρη.. πιο καλα βεβαια.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Κοριτσακια μου σας αφησα μολις μπηκα γιατι πολλες φορες με πιανουν κατι πονοκεφαλοι αλλο πραγμα κ ξαπλωνω για νανι!!

τι ωραια θεματακια που πιασατε κ εγω αρχισα να σκεφτομαι τα περι δωματιου γιατι απο σεπτεμβριο σιγα σιγα θα ψαχτω ,τον οκτωβριο να βαψουμε κ γενικα θελω ολα να τα τελιωσω πριν τον νοεμβριο πριν μπω στον 7ο.

τελεια που σα ξαναβρηκα κ θα τα ψαχνουμε ολα μαζι κ θα ψωνισουμε μαζι!!

ρε κοριτσια δεν ξερω αλλα δεν με κλωτσαει το μωρο.!!

μπορει μια ή δυο φορες να ενιωσα κατι τοσο φευγαλεο που μεχρι να το νιωσω εφυγε κ ειπα ''τωρα τι εγινε?''

αλλα σας λεω μια ή δυο φορες κ αυτο ειπα μετα ''μηπως ηταν η ιδεα μου?''

κ σε ενα βιβλιο που εχω λεει γυρω στην 18η βδ. οτι το νιωθεις.

καλα ξερω το μωρο ειναι μικρο αν δεν πιασει γυρω στο μισο κιλο δεν το καταλάβαινεις γερα,αλλα πειτε κ εσεις τη γνωμη σας!!

αμμαρυλιδιτσα δεν θυμαμαι ακριβως αλλα ποσο εβδομαδων εισαι?15 δεν εισαι?

εγω τον ακουσα στη 15 εβδομαδα , σαν μια σαρανταποδαρουσα να κοβει σβουρες κατω απο τον αφαλο μου μετα τον ξαναακοθσα την 16 και μετα καθε μερα παρα μερα , πριν λιγες μερες νιωθω κατι σαν σπασμους αλλα νομιζω ειναι κλωτσιες μικρες γενικα ομως τον ακουω μονο οταν ειμαι ησυχη ,συνηθως οταν καθομαι στο κομπιουτερ

οταν ειμαι ξαπλωμενη δεν τον εχω ακουσει ποτε...

υπομονη σε καμια εβδομαδα θα νιωσεις να σε γαργαλαει!!! φυλο μαθατε?

UzVGp2.png

καλημερα! τι κανετε;;;

σημερα εχει λιγο ζεστη ε;;;

αλλα οταν θα ερθει ο χειμωνας θα αναζητουμε την ζεστη!

καλημερα ροδουλα!!!

ο παππους μου σημερα το πρωι μου ειπε οτι απο τριτη θα πεσει η θερμοκρασια!

UzVGp2.png

ριτσα μου καλημερα. αυτο με τη ζυγαρια ειναι το τικερακι μου για απωλεια βαρους.. οπως ειχα πει, ειχα βαλει 5 κιλα που δεν ηταν φυσιολογικα για το μηνα μου, και τωρα κοιταω να χασω τα 3 για να ειμαι στα κατωτερα φυσιολογικα

την ζυγαρια την αλλαζεις εσυ καθε μερα ή μονο του φανταζεται ποσα εχασες???

UzVGp2.png

Καλημέρα!

Εγώ ώρες ώρες νομίζω ότι κάτι νιώθω σαν να με γαργαλάει κάτι από μέσα από την κοιλιά μου αλλα΄μετά σκέφτομαι πως μάλλον είναι το εντεράκι μου... Με ρώτησε κι ο γιατρός τη Δευτέρα αν το νιώθω και του είπα το ίδιο, αλλά μου είπε πως είναι λογικό και πως γύρω στη 18η - 19η θα αρχίσω να το νιώθω... Οπότε μην αγχώνεστε, είναι επειδή είναι το 1ο μας. Στο 2ο το καταλαβαίνεις λέει πιο γρήγορα.

καλημερα κατ μου!

εξαρταται που το νιωθεις ;) εκει που νιωθεις το γαργαλητο ειναι τα εντερα σου?το ειχες ξανανιωσει και παλιοτερα?

εγω το νιωθω επιφανειακα και σκεφτομαι μηπως με γαργαλανε τα ρουχα μου και σηκωνω την μπλουζα και αφηνω γυμνη την κοιλια και καθομαι ακινητη και περιμενω...ηταν τα μωρο ή με γαργαλουσε η μπλουζα:shock:

και ειναι τελικα το μωρο!!!!:D:D:D:D

κι εσενα μαλλον το μωρακι σου θα ειναι απλα κι εσυ δεν μπορεις να το πιστεψεις!!!:D:D:D

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...