Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Κοριτσακια μου σας αφησα μολις μπηκα γιατι πολλες φορες με πιανουν κατι πονοκεφαλοι αλλο πραγμα κ ξαπλωνω για νανι!!

τι ωραια θεματακια που πιασατε κ εγω αρχισα να σκεφτομαι τα περι δωματιου γιατι απο σεπτεμβριο σιγα σιγα θα ψαχτω ,τον οκτωβριο να βαψουμε κ γενικα θελω ολα να τα τελιωσω πριν τον νοεμβριο πριν μπω στον 7ο.

τελεια που σα ξαναβρηκα κ θα τα ψαχνουμε ολα μαζι κ θα ψωνισουμε μαζι!!

ρε κοριτσια δεν ξερω αλλα δεν με κλωτσαει το μωρο.!!

μπορει μια ή δυο φορες να ενιωσα κατι τοσο φευγαλεο που μεχρι να το νιωσω εφυγε κ ειπα ''τωρα τι εγινε?''

αλλα σας λεω μια ή δυο φορες κ αυτο ειπα μετα ''μηπως ηταν η ιδεα μου?''

κ σε ενα βιβλιο που εχω λεει γυρω στην 18η βδ. οτι το νιωθεις.

καλα ξερω το μωρο ειναι μικρο αν δεν πιασει γυρω στο μισο κιλο δεν το καταλάβαινεις γερα,αλλα πειτε κ εσεις τη γνωμη σας!!

Αμαρυλιδα , σε κλωτσαει βρε απλα δεν το καταλαβαινεις παντα ειναι νωρις ακομα γιαυτο , για πρωτομανουλα εκει 18-20 εβδομαδες θα μπορεις να το καταλαβεις 100%!Τωρα ακουει τι γινεται εξω και δεν αντιδρα οταν υπαρχει φασαρια και οταν εσυ εισαι σε κινηση.Συνηθως οταν ξαπλωνεις και ηρεμεις και εχει ησυχια μετα απο κανα 15λεπτο αρχιζει της βολτες σε αυτες τις εβδομαδες!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αμαρυλιδα , σε κλωτσαει βρε απλα δεν το καταλαβαινεις παντα ειναι νωρις ακομα γιαυτο , για πρωτομανουλα εκει 18-20 εβδομαδες θα μπορεις να το καταλαβεις 100%!Τωρα ακουει τι γινεται εξω και δεν αντιδρα οταν υπαρχει φασαρια και οταν εσυ εισαι σε κινηση.Συνηθως οταν ξαπλωνεις και ηρεμεις και εχει ησυχια μετα απο κανα 15λεπτο αρχιζει της βολτες σε αυτες τις εβδομαδες!!!

ευχαριστω:oops::oops::oops::oops::oops:

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

ritsa , θα σου πω 3 πραγματα για να καταλαβεις για τι σκυλα γυναικα μιλαμε.

1)Οταν μετα την αυχενικη διαφανεια αρχισα να κανω ονειρα για το μωρο γιατι εκανα τροφοβλαστη και εμαθα το φυλο απο τα χρωμοσωματα μου λεει ''Μην βιαζεσαι να αγορασεις τιποτα ακομα.Δεν ξερεις πως θα πανε τα πραγματα περιμενε πρωτα να φτασεις μεχρι τον εκτο και βλεπεις!!''Δεν απανταω και λεω στον αντρα μου παμε να φυγουμε γιατι πρεπει να ξαπλωσω ζαλιζομαι!Οταν εφτασα στον 6 μηνα και πηγαμε με τον αντρα μου να παρουμε κουνια , την ειχε παρει τηλ για να της πει οτι τελικα δεν θα παμε απο εκει γιατι θα παμε να παρουμε την κουνια και του απανταει ''Απο τωρα την κουνια???? κατσε πρωτα να γεννησει και να πανε ολα καλα και οσο θα ειναι στο μαιευτηριο θα παρεις εσυ την κουνια μην βιαζεσαι μεχρι να γεννησει γιατι ποτε δεν ξερεις τι θα γινει'''(ΣΚΡΟΦΑ!)και εχω αλλα 5-6 παραδειγματα να σου δωσω παρομοια με αυτο.

2)Δεν αγορασε ΤΙΠΟΤΑ για το μωρο που ερχοταν ΠΟΤΕ!Μονη μου εφτιαξα το δωματιο και μαζι με την κουμπαρα μου πηραμε τα παντα για το μωρο που θα ερχοταν

3)Δεν ηρθε στο μαιευτηριο να με δει οταν εχασα το παιδι μου , ουτε ΚΑΝ για να συμπαρασταθη στον αντρα μου.Δεν ηρθε σπιτι μου οταν επεστρεψα και γενικως δεν ΡΩΤΗΣΕ τι και πως!

Πηγα εγω σπιτι της μετα απο 20-30 μερες που εκανε καποιες μλκιες με τα περιουσιακα του αντρα μου και τις εφοριες , της τα εχωσα και εξω απο την πορτα!

Δεν ξερω πως στεκομαι ορθια με τοσα προβληματα αλλα την σκυλα δεν θα της περασει!

?????????????????????????????????????

εγω το χαϊβανι θα εκλεγα κ θα με ετρωγε η στεναχωρια μερα νυχτα!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

κοριτσοπουλα ο μπαμπας κ ο αντρας μας βλεπουν αγωνα κ εγω με την μανουλα παμε για σιλα κ ευτυχισμενοι μαζι!!

τα λεμε αυριο καληνυχτα σε ολες κ απτο αστερακι μου χαιρετισματα σε ολα τα ζουζουνια σας!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

?????????????????????????????????????

εγω το χαϊβανι θα εκλεγα κ θα με ετρωγε η στεναχωρια μερα νυχτα!!

εγω κοριτσι μου ειχα τα δικα μου προβληματα , ειχα ασχοληθει αρκετα μαζι της και εκανα υπομονη τοσα χρονια που ειμαι με τον αντρα μου.Οποτε ειπα αρκετα δεν αξιζει η γυναικα ουτε ενα δακρυ δικο μου!Εγω και ο αντρας μου να ειμαστε καλα και απο εκει και περα μακρια!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Κοριτσακια μου σας αφησα μολις μπηκα γιατι πολλες φορες με πιανουν κατι πονοκεφαλοι αλλο πραγμα κ ξαπλωνω για νανι!!

τι ωραια θεματακια που πιασατε κ εγω αρχισα να σκεφτομαι τα περι δωματιου γιατι απο σεπτεμβριο σιγα σιγα θα ψαχτω ,τον οκτωβριο να βαψουμε κ γενικα θελω ολα να τα τελιωσω πριν τον νοεμβριο πριν μπω στον 7ο.

τελεια που σα ξαναβρηκα κ θα τα ψαχνουμε ολα μαζι κ θα ψωνισουμε μαζι!!

ρε κοριτσια δεν ξερω αλλα δεν με κλωτσαει το μωρο.!!

μπορει μια ή δυο φορες να ενιωσα κατι τοσο φευγαλεο που μεχρι να το νιωσω εφυγε κ ειπα ''τωρα τι εγινε?''

αλλα σας λεω μια ή δυο φορες κ αυτο ειπα μετα ''μηπως ηταν η ιδεα μου?''

κ σε ενα βιβλιο που εχω λεει γυρω στην 18η βδ. οτι το νιωθεις.

καλα ξερω το μωρο ειναι μικρο αν δεν πιασει γυρω στο μισο κιλο δεν το καταλάβαινεις γερα,αλλα πειτε κ εσεις τη γνωμη σας!!

Φουσκιτσα καλως σε βρηκαμε! Να σε παρηγορησω, ουτε κι εγω το νιωθω το μωρο, ασχετα αν στον υπερηχο το βλεπω να κανει τουμπες. Εγω δεν εχω νιωσει καν αυτο το φευγαλεο που λες αλλα δεν αγχωνομαι, γνωστες μου πρωτομανουλες μου ελεγαν 18η εβδομαδα και μετα το ενιωσαν να γλυστραει και μετα την 20η οι κλωτσιες. Υπομονη

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

καλημερα! τι κανετε;;;

σημερα εχει λιγο ζεστη ε;;;

αλλα οταν θα ερθει ο χειμωνας θα αναζητουμε την ζεστη!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

impatient να σαι ρωτησω κατι?? αυτο με την ζυγαρια τι ειναι???

ριτσα μου καλημερα. αυτο με τη ζυγαρια ειναι το τικερακι μου για απωλεια βαρους.. οπως ειχα πει, ειχα βαλει 5 κιλα που δεν ηταν φυσιολογικα για το μηνα μου, και τωρα κοιταω να χασω τα 3 για να ειμαι στα κατωτερα φυσιολογικα

Διαφημίσεις

Φουσκιτσα καλως σε βρηκαμε! Να σε παρηγορησω, ουτε κι εγω το νιωθω το μωρο, ασχετα αν στον υπερηχο το βλεπω να κανει τουμπες. Εγω δεν εχω νιωσει καν αυτο το φευγαλεο που λες αλλα δεν αγχωνομαι, γνωστες μου πρωτομανουλες μου ελεγαν 18η εβδομαδα και μετα το ενιωσαν να γλυστραει και μετα την 20η οι κλωτσιες. Υπομονη

Καλημέρα!

Εγώ ώρες ώρες νομίζω ότι κάτι νιώθω σαν να με γαργαλάει κάτι από μέσα από την κοιλιά μου αλλα΄μετά σκέφτομαι πως μάλλον είναι το εντεράκι μου... Με ρώτησε κι ο γιατρός τη Δευτέρα αν το νιώθω και του είπα το ίδιο, αλλά μου είπε πως είναι λογικό και πως γύρω στη 18η - 19η θα αρχίσω να το νιώθω... Οπότε μην αγχώνεστε, είναι επειδή είναι το 1ο μας. Στο 2ο το καταλαβαίνεις λέει πιο γρήγορα.

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

ριτσα μου καλημερα. αυτο με τη ζυγαρια ειναι το τικερακι μου για απωλεια βαρους.. οπως ειχα πει, ειχα βαλει 5 κιλα που δεν ηταν φυσιολογικα για το μηνα μου, και τωρα κοιταω να χασω τα 3 για να ειμαι στα κατωτερα φυσιολογικα

δεν πειραζει καλα να ειστε! κ τα χανεις?? μπραβο σου!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλημερα! τι κανετε;;;

βρε ας ερθει ο χειμωνας και θα σου πω εγω αν ξανααναζητησω ζεστη! Μετα το φετινο καλοκαιρι το σκεφτομαι πολυ σοβαρα για διακοπες στη Σουηδια! Τι καλα το Πασχα που ειχε 10 βαθμους εκει! Με τα μπουφανακια μας, ουτε κρυωναμε ουτε τπτ.. Μια ευχαριστη δροσουλα

καλημερα! τι κανετε;;;

καλημερα ροδουλα!! οταν ερθει ο χειμωνας θα λεμε αχ καλοκαιρακι κ το καλοκαιρι μακαρι να χειμωνιασει!! χαχαχα

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...