Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Με τους γονείς μου δε θα έχω πρόβλημα, το θέμα είναι τα πεθερικά και για μένα... Και όταν είναι μωρό, είναι εύκολο να το γυρνάς από την άλλη όπως λες. Αργότερα όμως που θα είναι μικρό παιδάκι, πρέπει να επιτρέπεται η τηλεόραση μόνο για συγκεκριμένα προγράμματα και εκεί είναι το θέμα...

καλα εκει ναι.. το ζητημα ειναι οτι η δικη μου ακομα και βρεφος να ειναι, δεν θα ειναι διατεθημενη ουτε το καπνισμα να σταματησει μπροστα του.. για τετοια πεθερα μαλαμα μιλαμε.. εδω καπνιζει μπροστα μου που ειμαι εγκυος, στο μωρο θα κολλησει.. και μετα προβληματιζομαι για την τηλεοραση, χαχα

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω δεν εχω πολλα παρε δωσε με τα πεθερικα μακρια κ φιλοι που λενε. θα παω για επισκεψη ποτε ποτε αλλα δεν ανακατευετε τις το κοψαμε. κ να σας πω κ το αλλο δεν υπαρχει περιπτωση να μην δουν καποια στιγμη τηλ. βεβαια ειναι κ στο παιδι του γιου μου του αρεσει αλλα του την κοψαμε ενω η κορη μου δεν τρελενετε..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Ναι, μάλλον έχουν αυτό το άισθημα ότι ξέρουν καλύτερα επειδή έχουν ήδη μεγαλώσει παιδιά, ενώ εμείς είμαστε άσχετες ακόμη! Αλλά δεν καταλαβαίνουν πως μπορεί να μην τα έκαναν και όλα άψογα ή ότι μπορεί εσύ να έχεις διαφορετική άποψη πάνω σε κάτι. :evil:

ναι εχουν μεγαλωσει παιδια αλλα δεν ειναι ολα τα παιδια ιδια ουτε οι γονεις ουτε οι εποχες παλια ηταν ολα αθωα.. εγω δεν ακουγα κανενα ουτε την μανα μου εγω ξερω το παιδι μου πιο καλα απο ολους νομιζω!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλα εκει ναι.. το ζητημα ειναι οτι η δικη μου ακομα και βρεφος να ειναι, δεν θα ειναι διατεθημενη ουτε το καπνισμα να σταματησει μπροστα του.. για τετοια πεθερα μαλαμα μιλαμε.. εδω καπνιζει μπροστα μου που ειμαι εγκυος, στο μωρο θα κολλησει.. και μετα προβληματιζομαι για την τηλεοραση, χαχα

impatient να σαι ρωτησω κατι?? αυτο με την ζυγαρια τι ειναι???

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Καλα μονο το καπνισμα?????? εμενα η δικια μου μολις της ειπαμε οτι ειμαι εγκυος χλωμιασε(εντομεταξι ειμαστε παντρεμενοι , δηλαδη τι νομιζε για πιο λογο δηλαδη να κανουμε γαμο αν ειναι να μην κανουμε παιδια?)ουτε συγχαρητηρια δεν μας ειπε και τσουπ αναψε το τσιγαρο!Συγνωμη λεει ξαφνιαστηκα δωστε μου λιγο χρονο!Πηγαιναμε για φαγητο καθε κυριακη με τον αντρα μου , πιο πολυ για παρεα γιατι ειναι μονη της εχει πεθανει ο πεθερος μου.Με ρωτουσε τι θες να φας?????τις ελεγα οτι θελετε αρκει να μην εχει ΑΝΙΘΟ και Μαιδανο γιατι με ενοχλουσε στην εγκυμοσυνη και οχι θαλασσινα γιατι δεν τα επιτρεπει ο γιατρος.Πηγαινα εκει ΤΙΓΚΑ Η ΣΑΛΑΤΑ ΣΤΟ ΑΝΙΘΟ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟ ΜΑΙΔΑΝΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ! και ειχε σουπιες!Αμα σας πω ολο το story θα τρελαθητε οπως τρελαθηκα και εγω και της τα εχωσα.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Καλα μονο το καπνισμα?????? εμενα η δικια μου μολις της ειπαμε οτι ειμαι εγκυος χλωμιασε(εντομεταξι ειμαστε παντρεμενοι , δηλαδη τι νομιζε για πιο λογο δηλαδη να κανουμε γαμο αν ειναι να μην κανουμε παιδια?)ουτε συγχαρητηρια δεν μας ειπε και τσουπ αναψε το τσιγαρο!Συγνωμη λεει ξαφνιαστηκα δωστε μου λιγο χρονο!Πηγαιναμε για φαγητο καθε κυριακη με τον αντρα μου , πιο πολυ για παρεα γιατι ειναι μονη της εχει πεθανει ο πεθερος μου.Με ρωτουσε τι θες να φας?????τις ελεγα οτι θελετε αρκει να μην εχει ΑΝΙΘΟ και Μαιδανο γιατι με ενοχλουσε στην εγκυμοσυνη και οχι θαλασσινα γιατι δεν τα επιτρεπει ο γιατρος.Πηγαινα εκει ΤΙΓΚΑ Η ΣΑΛΑΤΑ ΣΤΟ ΑΝΙΘΟ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟ ΜΑΙΔΑΝΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ! και ειχε σουπιες!Αμα σας πω ολο το story θα τρελαθητε οπως τρελαθηκα και εγω και της τα εχωσα.

πλακα κανεις.. καλα κ εμενα δεν με ειχε συμπαθησει αλλα μια φοαρα τις τα εχωσα δεν μιλουσαμε για ενα χρονο κ μετα ολα οκ παλι αλλα πιο καλη απεναντι μου...

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

πλακα κανεις.. καλα κ εμενα δεν με ειχε συμπαθησει αλλα μια φοαρα τις τα εχωσα δεν μιλουσαμε για ενα χρονο κ μετα ολα οκ παλι αλλα πιο καλη απεναντι μου...

ritsa , θα σου πω 3 πραγματα για να καταλαβεις για τι σκυλα γυναικα μιλαμε.

1)Οταν μετα την αυχενικη διαφανεια αρχισα να κανω ονειρα για το μωρο γιατι εκανα τροφοβλαστη και εμαθα το φυλο απο τα χρωμοσωματα μου λεει ''Μην βιαζεσαι να αγορασεις τιποτα ακομα.Δεν ξερεις πως θα πανε τα πραγματα περιμενε πρωτα να φτασεις μεχρι τον εκτο και βλεπεις!!''Δεν απανταω και λεω στον αντρα μου παμε να φυγουμε γιατι πρεπει να ξαπλωσω ζαλιζομαι!Οταν εφτασα στον 6 μηνα και πηγαμε με τον αντρα μου να παρουμε κουνια , την ειχε παρει τηλ για να της πει οτι τελικα δεν θα παμε απο εκει γιατι θα παμε να παρουμε την κουνια και του απανταει ''Απο τωρα την κουνια???? κατσε πρωτα να γεννησει και να πανε ολα καλα και οσο θα ειναι στο μαιευτηριο θα παρεις εσυ την κουνια μην βιαζεσαι μεχρι να γεννησει γιατι ποτε δεν ξερεις τι θα γινει'''(ΣΚΡΟΦΑ!)και εχω αλλα 5-6 παραδειγματα να σου δωσω παρομοια με αυτο.

2)Δεν αγορασε ΤΙΠΟΤΑ για το μωρο που ερχοταν ΠΟΤΕ!Μονη μου εφτιαξα το δωματιο και μαζι με την κουμπαρα μου πηραμε τα παντα για το μωρο που θα ερχοταν

3)Δεν ηρθε στο μαιευτηριο να με δει οταν εχασα το παιδι μου , ουτε ΚΑΝ για να συμπαρασταθη στον αντρα μου.Δεν ηρθε σπιτι μου οταν επεστρεψα και γενικως δεν ΡΩΤΗΣΕ τι και πως!

Πηγα εγω σπιτι της μετα απο 20-30 μερες που εκανε καποιες μλκιες με τα περιουσιακα του αντρα μου και τις εφοριες , της τα εχωσα και εξω απο την πορτα!

Δεν ξερω πως στεκομαι ορθια με τοσα προβληματα αλλα την σκυλα δεν θα της περασει!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

1)Οταν μετα την αυχενικη διαφανεια αρχισα να κανω ονειρα για το μωρο γιατι εκανα τροφοβλαστη και εμαθα το φυλο απο τα χρωμοσωματα μου λεει ''Μην βιαζεσαι να αγορασεις τιποτα ακομα.Δεν ξερεις πως θα πανε τα πραγματα περιμενε πρωτα να φτασεις μεχρι τον εκτο και βλεπεις!!''Δεν απανταω και λεω στον αντρα μου παμε να φυγουμε γιατι πρεπει να ξαπλωσω ζαλιζομαι!Οταν εφτασα στον 6 μηνα και πηγαμε με τον αντρα μου να παρουμε κουνια , την ειχε παρει τηλ για να της πει οτι τελικα δεν θα παμε απο εκει γιατι θα παμε να παρουμε την κουνια και του απανταει ''Απο τωρα την κουνια???? κατσε πρωτα να γεννησει και να πανε ολα καλα και οσο θα ειναι στο μαιευτηριο θα παρεις εσυ την κουνια μην βιαζεσαι μεχρι να γεννησει γιατι ποτε δεν ξερεις τι θα γινει'''(ΣΚΡΟΦΑ!)και εχω αλλα 5-6 παραδειγματα να σου δωσω παρομοια με αυτο.

2)Δεν αγορασε ΤΙΠΟΤΑ για το μωρο που ερχοταν ΠΟΤΕ!Μονη μου εφτιαξα το δωματιο και μαζι με την κουμπαρα μου πηραμε τα παντα για το μωρο που θα ερχοταν

3)Δεν ηρθε στο μαιευτηριο να με δει οταν εχασα το παιδι μου , ουτε ΚΑΝ για να συμπαρασταθη στον αντρα μου.Δεν ηρθε σπιτι μου οταν επεστρεψα και γενικως δεν ΡΩΤΗΣΕ τι και πως!

Πηγα εγω σπιτι της μετα απο 20-30 μερες που εκανε καποιες μλκιες με τα περιουσιακα του αντρα μου και τις εφοριες , της τα εχωσα και εξω απο την πορτα!

Δεν ξερω πως στεκομαι ορθια με τοσα προβληματα αλλα την σκυλα δεν θα της περασει!

τιιιιιιιιιιιιι??????????? παρατα την γρουσουζα!! κ οταν με το καλο μηνεις εγκυο παρε μια κορδελα σταυρωσε τη πανω σε μια εικονα η βαλτην για λιγες ημερες πανω στην εικονα κ πιο καλα σε εκλησια κ δεσε την πανω σου κ μην φοβασαι.. εγω κ στης 3 εγκυμοσυνες εχω την ιδια κορδελα κ τωρα φοραω για 9 μηνες..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

τιιιιιιιιιιιιι??????????? παρατα την γρουσουζα!! κ οταν με το καλο μηνεις εγκυο παρε μια κορδελα σταυρωσε τη πανω σε μια εικονα η βαλτην για λιγες ημερες πανω στην εικονα κ πιο καλα σε εκλησια κ δεσε την πανω σου κ μην φοβασαι.. εγω κ στης 3 εγκυμοσυνες εχω την ιδια κορδελα κ τωρα φοραω για 9 μηνες..

Ετσι θα κανω και την επομενη φορα δεν θα μαθει τπτ μεχρ ινα γεννησω , το ξεκαθαρισα κα ιστον αντρα μου αυτο...

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Κοριτσακια μου σας αφησα μολις μπηκα γιατι πολλες φορες με πιανουν κατι πονοκεφαλοι αλλο πραγμα κ ξαπλωνω για νανι!!

τι ωραια θεματακια που πιασατε κ εγω αρχισα να σκεφτομαι τα περι δωματιου γιατι απο σεπτεμβριο σιγα σιγα θα ψαχτω ,τον οκτωβριο να βαψουμε κ γενικα θελω ολα να τα τελιωσω πριν τον νοεμβριο πριν μπω στον 7ο.

τελεια που σα ξαναβρηκα κ θα τα ψαχνουμε ολα μαζι κ θα ψωνισουμε μαζι!!

ρε κοριτσια δεν ξερω αλλα δεν με κλωτσαει το μωρο.!!

μπορει μια ή δυο φορες να ενιωσα κατι τοσο φευγαλεο που μεχρι να το νιωσω εφυγε κ ειπα ''τωρα τι εγινε?''

αλλα σας λεω μια ή δυο φορες κ αυτο ειπα μετα ''μηπως ηταν η ιδεα μου?''

κ σε ενα βιβλιο που εχω λεει γυρω στην 18η βδ. οτι το νιωθεις.

καλα ξερω το μωρο ειναι μικρο αν δεν πιασει γυρω στο μισο κιλο δεν το καταλάβαινεις γερα,αλλα πειτε κ εσεις τη γνωμη σας!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

καλησπερα τι κανετε

αχ! με ξεσηκωσατε με τα ψωνια και τα αυτοκολλητα!

και οχι τιποτα αλλο τα εχω ολα δεν λεει να παρω αλλα!

οσο για τ ααυτοκολητα ειδα καιτι νεραιδουλες!:-P:razz:

Μου ελεγε προχτες μια γνωστη μου, οτι καλο ειναι μεχρι τα 2 του να μην εχει δει τηλεοραση. Ειναι εφικτο αυτο?

ναι εμεις μεχρι 2,5 δεν ειδε καθολου αλλα; ημουνεγω στο σπιτι και την ειχα κληστη!

ωστοσο πηγαινα για καφε στην φιλη μου ( η οποια την ειχε μονημα ανοιχτη) και σε μια ασχετη στιγμη που ετυχε βραδακι να βλεπει ο μπαμαπας ειδησεις στο σταρ γυρναει και του λεει: μπαμπα η ελενη μενεγακη ειναι ομορφη! μειναμε καγκελο!μετα αρχισε να βλεπει ντορα και μικυ και τωρα στα 5 πια εχουμε νοβα και βλεπει το Μπουμερανγκ ( ειναι καναλι με ολα τα παλια τομ και τζερυ κα αλλα)

μολις δει κατι αγριο τρεχει να κρυφτει!:rolleyes:

Κοριτσια, εκανα φλαουνες με μαυρο αλευρι και σπανακι οτι πρεπει κερναωωωωωωωω!!!

καλε απο κυπρο εισαι;;;;

μακρια ! μακρια ! δεν εχουμε αναγκη στην ζωη μας τετοιους ανθρωπους!

φουσκιτσα καλως σε βρικαμε και εμεις οι νεες!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...