Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Αχουυυυυ......ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟ??? Τι μου θυμισες τωρα...οι δωδεκα μηνες...ποσες φορες μπορει να το εχω δει??!! Κι επισης την Καντυ και τη Σαντυμπελ αχ αχ...δε γυρνανε πισω τα ατιμα τα παιδικα τα χρονια να κατσουμε καμια 10 ετια ακομα??!!

Καλα...Κατια αμα δεις τι εκπαιδευτικα εχουν βγει τωρα...τελεια. Ειναι μια σειρα που λεγεται Baby Einstein...τα εβαζα απο 5 μηνων στο γιο μου παρα πολυ καλα...δυστυχως τα νοηματα του "τοτε" δε τα πιανουν τα σημερινα παιδια...ακουνε στρουμφακαι και αηδιαζουν ...ολο γκορμιτι και κατι τερατα βλακειες!! Εμεις τι ειχαμε...κατι transformers κατι χελωνονιτζακια και στη χειροτερη actionman για τα αγορια...τωρα εχουνε ξεφυγει!!! Ασε που ολη μερα ειναι με τα πλειστεiτιον και τα nintento!!

αυτο ακριβως φοβαμαι για τον Ακη παντελακη!! καλα μεχρι τα 4-5 θα ελεγχω τα μικυ μαους του... μετα που θα παει σχολειο και θα μιλανε τα αλλα παιδακια για ολα τα αλλα θα μου ζηταει να τα δει

καλα το πλειστετιον δεν το γλυτωνω!!!! μαζι με το μπαμπα του θα παιζουν(εχω ενα 5χρονο στο σπιτι, τον ντιντο!)

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Toν καμβα τον πηρα κι εγω απο τζαμπο...εφτιαξα το ονομα του γιου μου και το εβαλα στο δωματιο του...για να εχει μια καλλιτεχνια απο τη μανουλα...του εβαψα και τα χερακια και φαινονται πανω στα γραμματα.. ωραια! Απλως δεν εχει καλες τεμπερες στο τζαμπο και θελει πολλα χερια για να βγει καλο χρωμα!!!

Δειτε κι αυτο...λιγο τσιμπημενο

http://www.livewall.gr/

το ονομα του το σκεφτομουν ετσι κι αλλιως να το φτιαξω στα 4 κανδρακια, ελεγα να τα κανω με υφασμα οχι με μπογιες,οσο για μπογιες και πινελα εχω αγοραζω απο το βιβλιοπολειο(εχω φτιαξει πολλα κανδρακια στο φβ θα δειτε ενα φακελο art and hobby) αλλα θα δοκιμασω πρωτα τα ζωακια απο το παπλωμα

UzVGp2.png

εμενα ο γιος μου εβλεπε κινουμενα σχεδια μεχρι που πηγε προνηπιο κ του αρεσουν ο σπαιντερμαν κ αλλα τετοια, αλλα ερχισε να κανει οτι κανουν αγριεψε κ του τα απαγορευσαμε η τηλεορ μας εχει ενα προβλημα κ δεν την ανοιγω το πρωι την ανοιγω το απογευμα κ πολυ σπανια βλεπει τηλεορ κ αν θελει κατι να δει βαζω στο κομπιουτερ τομ κ τζερι σκουμπυ ντου κ τετοια ηρεμα. αλλιως δεν βλεπει τιποτα αν κ αυτα ειναι μια φορα την εβδομαδα κ καθολου. πλειστεσιο κ νιντεντο δεν εχουμε.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

αυτο ακριβως φοβαμαι για τον Ακη παντελακη!! καλα μεχρι τα 4-5 θα ελεγχω τα μικυ μαους του... μετα που θα παει σχολειο και θα μιλανε τα αλλα παιδακια για ολα τα αλλα θα μου ζηταει να τα δει

καλα το πλειστετιον δεν το γλυτωνω!!!! μαζι με το μπαμπα του θα παιζουν(εχω ενα 5χρονο στο σπιτι, τον ντιντο!)

Μου ελεγε προχτες μια γνωστη μου, οτι καλο ειναι μεχρι τα 2 του να μην εχει δει τηλεοραση. Ειναι εφικτο αυτο?

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

Μου ελεγε προχτες μια γνωστη μου, οτι καλο ειναι μεχρι τα 2 του να μην εχει δει τηλεοραση. Ειναι εφικτο αυτο?

Κι εγώ συμφωνώ σε αυτό. Γιατί να μην είναι εφικτό τελικά; Εγώ επίσης θυμάμαι που η μαμά μου με άφηνε να βλέπω μόνο συγκεκριμένες εκπομπές που ήξερε πότε άρχιζαν και πότε τελείωναν και μετά μου έκλεινε την τηλεόραση. Μπορεί να ακούγεται λίγο καταπιεστικό αλλά δε νομίζω πως μου έκανε κακό...

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Κι εγώ συμφωνώ σε αυτό. Γιατί να μην είναι εφικτό τελικά; Εγώ επίσης θυμάμαι που η μαμά μου με άφηνε να βλέπω μόνο συγκεκριμένες εκπομπές που ήξερε πότε άρχιζαν και πότε τελείωναν και μετά μου έκλεινε την τηλεόραση. Μπορεί να ακούγεται λίγο καταπιεστικό αλλά δε νομίζω πως μου έκανε κακό...

Απλα πρεπει να το επισημανουμε και το ατομο που τα προσεχει... και σιγα μη πειστει η ατιθαση πεθερα μου να μη βλεπει τηλ μπροστα στο μωρο. Αν μπορει τουλαχιστον ας γυριζει το ριλαξακι απο την αλλη. Κι εγω δε θεωρω οτι μου εκανε κακο που οι γονεις μου ηταν αυστηροι στο θεμα τηλεοραση.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Απλα πρεπει να το επισημανουμε και το ατομο που τα προσεχει... και σιγα μη πειστει η ατιθαση πεθερα μου να μη βλεπει τηλ μπροστα στο μωρο. Αν μπορει τουλαχιστον ας γυριζει το ριλαξακι απο την αλλη. Κι εγω δε θεωρω οτι μου εκανε κακο που οι γονεις μου ηταν αυστηροι στο θεμα τηλεοραση.

σε αυτο εχεις δικιο αν τους πεις κατι θα σου πουν τωρα θα μας κοψετε κ την τηλεοραση..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

εγω θελω να κανω γαλακτομπουρεκο κ βαριεμαι.. η αληθεια ειναι οτι εμενα δεν μου πολυ αρεσει αλλα το τρωει ο αντρας μου η κορη ειναι γλυκατζου κ ειναι πιο καλο για τα παιδια γιατι εκτος του οτι ξερω τι βαζω εχει κ την κρεμα του..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Με τους γονείς μου δε θα έχω πρόβλημα, το θέμα είναι τα πεθερικά και για μένα... Και όταν είναι μωρό, είναι εύκολο να το γυρνάς από την άλλη όπως λες. Αργότερα όμως που θα είναι μικρό παιδάκι, πρέπει να επιτρέπεται η τηλεόραση μόνο για συγκεκριμένα προγράμματα και εκεί είναι το θέμα...

Με τους γονείς μου δε θα έχω πρόβλημα, το θέμα είναι τα πεθερικά και για μένα... Και όταν είναι μωρό, είναι εύκολο να το γυρνάς από την άλλη όπως λες. Αργότερα όμως που θα είναι μικρό παιδάκι, πρέπει να επιτρέπεται η τηλεόραση μόνο για συγκεκριμένα προγράμματα και εκεί είναι το θέμα...

Ασε πονεμενη ιστορια τα πεθερικα!Εγω εχω μονο πεθερα αλλα κανει για 10!Εμενα μου ελεγε αυτη το τι θα βλεπει το μωρο , τι θα τρωει αλλα και ποτε θα του βγαλω την πανα και θα το αναγκασω να παει τουαλετα!Ε τωρα εγινε οτι εγινε της τα ειπα χυμα και ησηχασε το κεφαλακι μου!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Ναι, μάλλον έχουν αυτό το άισθημα ότι ξέρουν καλύτερα επειδή έχουν ήδη μεγαλώσει παιδιά, ενώ εμείς είμαστε άσχετες ακόμη! Αλλά δεν καταλαβαίνουν πως μπορεί να μην τα έκαναν και όλα άψογα ή ότι μπορεί εσύ να έχεις διαφορετική άποψη πάνω σε κάτι. :evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...