Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

http://www.youtube.com/watch?v=_M2hOoH3ejI

τι 34 τι 30? τα ιδια βλεπαμε βρε didi! μια γενια ειμαστε ολες...

καλεεεεε ανατριχιασα!!!!! μου σηκωθηκε η τριχα καγκελο!!!!

θα το βαλω στο φβ αν δεν σε πειραζει;)

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να σε ρωτησω κατι αλλο?

ηθελα να παρω το tom and jerry ειχα βρει και αυτοκολλητο που μπαινει γυρω γυρω στο δωματιο κατα μηκος περιπου στη μεση του τοιχου(ξεχασα πως τα λενε)

αλλα τωρα αφου μου πηραν ειναι πεταμενα λεφτα να παρω κι αλλα, στο σιτε που εστειλες θα βρω κατι να ταιριαζει με αυτο που μου πηραν?ειναι ονλαϊν παραγγελιες μονο?

σκευτομουν με το συγκεκριμενο σετ να βαψω μισο γαλαζιο σκουρο τον τοιχο, απο πανω το αλλο μισο ασπρο και ενδιαμεσα απο τα 2 χρωματα αντι για αυτοκολλητο να τραβηξω μια κοκκινη γραμμη κατα μηκος

επισης σκεφτηκα μηπως βγαλω το σχεδιο του παπλωματος(εχει ενα ελεφαντακι, μια ζεβρα, και μια λεοπαρδαλη και την κιβωτο) να τα ζωγραφισω στον τοιχο

αλλα θα τα καταφερω????

λες να το δοκιμασω σε καμβα:rolleyes:εχει στο τζαμπο σετ 4 μικρα κανδρακια καμβα ...

Βασικα εγω το εβαψα ενα ουδετερο χρωμα και μετα κολλησα τα αυτοκολητα για να ειναι πιο ηρεμο το δωματιο για το παιδι οσο ειναι βρεφος μιας και δεν καταλαβαινουν και πολλα απο χρωματα .Το καλο με τα συγκεκριμενα αυτοκολητα ειναι οτι μετα μπορεις να τα βγαλεις και να φτιαξεις αλλο θεμα χωρις να βγει η μπογια απο τον τοιχο!Ετσι λοιπον ειπα θα εχω για τον πρωτο χρονο τα αρκουδακια και στην συνεχεια οταν το παιδι αρχιζει να καταλαβαινει θα αλλαξω το θεμα αναλογα με το τι θα του αρεσει.Γιατι αλλα παιδια τρελενονται με μπαλες , αλλα με αυτοκινητα, αλλα με αεροπλανα .Μπορεις να παραγγειλεις online και πληρωνεις οπως θες ακομα και με αντικαταβολη και το βασικο ειναι καλης ποιοτητας, στο λεω γιατι δοκιμασα και του jumbo αλλα ξεκολουσαν απο τον τοιχο!Μπορεις να παραγγειλεις και μεσω τηλ!

δες εδω εχει πολλα θεματα!

http://www.sticky.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=1153&Itemid=26

Αυτο ειναι αυτο που εκανα εγω με πολλα ομως τετοια οχι ενα http://www.sticky.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=663&category_id=1153&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Xaxaxxaxaxaxa...ωραιες εποχες ε? Ουτε ipad, iphone, laptop kai λοιπες τεχνολογιες...απλα αθωα πραγματα...στρουμφακια και θαντερκατς!!!

Didi αν βαλεις αυτοκολλητα ψαξε τα πολυ να βρεις να κολλανε καλα στον τοιχο γιατι εγω τα πληρωσα πολυ ακριβα και ηδη μου εχει ξεκολλησει η μπορντουρα (μαλλον απο τεντωμα...). Παντως κι εγω μισο μισο το εχω 2 χρωματα και τη μπορντουρα στη μεση αλλα οχι ολο το δωματιο γιατι φαινοταν σαν κουτι με κορδελα!!! Εχω ενα τοιχο μονοχρωμο και εκει που ειναι το παραθυρο το δευτερο χρωμα γιατι αν βαλεις και μπορντουρα φαινονται σαν πολλα πολλα πανω στον τοιχο. Καλυτερα οι διακοσμησεις να γινονται σε ενιαιο τοιχο να δειχνουν κιολας!

Αχχχχ...περιμενω τη Δευτερα να δω παλι το φυλο ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ ονειρευομαι ροζ, φουξια και λοιπα κοριτσιστικα στο δωματιο και θα μουρθει κανενα τσ@@τσ@@νι και θα το βαλω να κοιμαται μαζι με το γιο μου!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

ναι, καλε! αμα δεις εχει πολλα επεισοδια! εμεις με τον αντρα μου αυτα λεμε να βαζουμε στον μπεμπη και οχι τηλεοραση! εμενα αγαπημενο, δεν ξερω αν το θυμαστε, ηταν "οι δωδεκα μηνες"

http://www.youtube.com/watch?v=v7MhRdzPZDo

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Αχουυυυυ......ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟ??? Τι μου θυμισες τωρα...οι δωδεκα μηνες...ποσες φορες μπορει να το εχω δει??!! Κι επισης την Καντυ και τη Σαντυμπελ αχ αχ...δε γυρνανε πισω τα ατιμα τα παιδικα τα χρονια να κατσουμε καμια 10 ετια ακομα??!!

Καλα...Κατια αμα δεις τι εκπαιδευτικα εχουν βγει τωρα...τελεια. Ειναι μια σειρα που λεγεται Baby Einstein...τα εβαζα απο 5 μηνων στο γιο μου παρα πολυ καλα...δυστυχως τα νοηματα του "τοτε" δε τα πιανουν τα σημερινα παιδια...ακουνε στρουμφακαι και αηδιαζουν ...ολο γκορμιτι και κατι τερατα βλακειες!! Εμεις τι ειχαμε...κατι transformers κατι χελωνονιτζακια και στη χειροτερη actionman για τα αγορια...τωρα εχουνε ξεφυγει!!! Ασε που ολη μερα ειναι με τα πλειστεiτιον και τα nintento!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Αχουυυυυ......ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟ??? Τι μου θυμισες τωρα...οι δωδεκα μηνες...ποσες φορες μπορει να το εχω δει??!! Κι επισης την Καντυ και τη Σαντυμπελ αχ αχ...δε γυρνανε πισω τα ατιμα τα παιδικα τα χρονια να κατσουμε καμια 10 ετια ακομα??!!

Καλα...Κατια αμα δεις τι εκπαιδευτικα εχουν βγει τωρα...τελεια. Ειναι μια σειρα που λεγεται Baby Einstein...τα εβαζα απο 5 μηνων στο γιο μου παρα πολυ καλα...δυστυχως τα νοηματα του "τοτε" δε τα πιανουν τα σημερινα παιδια...ακουνε στρουμφακαι και αηδιαζουν ...ολο γκορμιτι και κατι τερατα βλακειες!! Εμεις τι ειχαμε...κατι transformers κατι χελωνονιτζακια και στη χειροτερη actionman για τα αγορια...τωρα εχουνε ξεφυγει!!! Ασε που ολη μερα ειναι με τα πλειστεiτιον και τα nintento!!

ετσι ειναι... τα κοριτσιστικα ολο μοδα, ρουχα, ερωτες και τα αγοριστικα βια, σκοτωμοι, εξωγηινοι... και τα εκπαιδευτικα οκ... αλλα οταν βαριουνται? τι βαζεις ετσι απλα για να χαλαρωσουν, να τραγουδησουν... γκορμιτι?

1lqJp2.png

EO6lp3.png

λες να το δοκιμασω σε καμβα:rolleyes:εχει στο τζαμπο σετ 4 μικρα κανδρακια καμβα ...

Toν καμβα τον πηρα κι εγω απο τζαμπο...εφτιαξα το ονομα του γιου μου και το εβαλα στο δωματιο του...για να εχει μια καλλιτεχνια απο τη μανουλα...του εβαψα και τα χερακια και φαινονται πανω στα γραμματα.. ωραια! Απλως δεν εχει καλες τεμπερες στο τζαμπο και θελει πολλα χερια για να βγει καλο χρωμα!!!

Δειτε κι αυτο...λιγο τσιμπημενο

http://www.livewall.gr/

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Βασικα εγω το εβαψα ενα ουδετερο χρωμα και μετα κολλησα τα αυτοκολητα για να ειναι πιο ηρεμο το δωματιο για το παιδι οσο ειναι βρεφος μιας και δεν καταλαβαινουν και πολλα απο χρωματα .Το καλο με τα συγκεκριμενα αυτοκολητα ειναι οτι μετα μπορεις να τα βγαλεις και να φτιαξεις αλλο θεμα χωρις να βγει η μπογια απο τον τοιχο!Ετσι λοιπον ειπα θα εχω για τον πρωτο χρονο τα αρκουδακια και στην συνεχεια οταν το παιδι αρχιζει να καταλαβαινει θα αλλαξω το θεμα αναλογα με το τι θα του αρεσει.Γιατι αλλα παιδια τρελενονται με μπαλες , αλλα με αυτοκινητα, αλλα με αεροπλανα .Μπορεις να παραγγειλεις online και πληρωνεις οπως θες ακομα και με αντικαταβολη και το βασικο ειναι καλης ποιοτητας, στο λεω γιατι δοκιμασα και του jumbo αλλα ξεκολουσαν απο τον τοιχο!Μπορεις να παραγγειλεις και μεσω τηλ!

δες εδω εχει πολλα θεματα!

http://www.sticky.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=1153&Itemid=26

Αυτο ειναι αυτο που εκανα εγω με πολλα ομως τετοια οχι ενα http://www.sticky.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=663&category_id=1153&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26

τα χαζεψα!!!ευχαριστω! τα πουλακια μου αρεσαν

UzVGp2.png

Xaxaxxaxaxaxa...ωραιες εποχες ε? Ουτε ipad, iphone, laptop kai λοιπες τεχνολογιες...απλα αθωα πραγματα...στρουμφακια και θαντερκατς!!!

Didi αν βαλεις αυτοκολλητα ψαξε τα πολυ να βρεις να κολλανε καλα στον τοιχο γιατι εγω τα πληρωσα πολυ ακριβα και ηδη μου εχει ξεκολλησει η μπορντουρα (μαλλον απο τεντωμα...). Παντως κι εγω μισο μισο το εχω 2 χρωματα και τη μπορντουρα στη μεση αλλα οχι ολο το δωματιο γιατι φαινοταν σαν κουτι με κορδελα!!! Εχω ενα τοιχο μονοχρωμο και εκει που ειναι το παραθυρο το δευτερο χρωμα γιατι αν βαλεις και μπορντουρα φαινονται σαν πολλα πολλα πανω στον τοιχο. Καλυτερα οι διακοσμησεις να γινονται σε ενιαιο τοιχο να δειχνουν κιολας!

Αχχχχ...περιμενω τη Δευτερα να δω παλι το φυλο ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ ονειρευομαι ροζ, φουξια και λοιπα κοριτσιστικα στο δωματιο και θα μουρθει κανενα τσ@@τσ@@νι και θα το βαλω να κοιμαται μαζι με το γιο μου!

εμενα το δωματιο εχει μπαλκονοπορτα οποτε εκει θα σταματει η μπορντουρα και θα συνεχιζει απο την αλλη πλευρα στο δωματιο. μετα απεναντι απο την μπαλκονοπορτα ειναι η ντουλαπα και η πορτα του δωματιου, δεν νομιζω να μοιαζει με κορδελα:rolleyes:

περιμενουμε κι εμεις τα νεα απο τον υπερηχο σου!!!!!

UzVGp2.png

ναι, καλε! αμα δεις εχει πολλα επεισοδια! εμεις με τον αντρα μου αυτα λεμε να βαζουμε στον μπεμπη και οχι τηλεοραση! εμενα αγαπημενο, δεν ξερω αν το θυμαστε, ηταν "οι δωδεκα μηνες"

http://www.youtube.com/watch?v=v7MhRdzPZDo

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

το ειχα ΤΕΛΕΙΟΣ ξεχασμενο!!! το εβλεπα

αλλα μου θυμησες ενα αλλο που εβλεπα και αποβλακονομουν τελειως , μου αρεσε παρα πολυ!

ηταν κατι μικρα ανθρωπακια και ηταν η πρωταγωνιστρια νομιζω ειχε μοβ μαλακια:rolleyes:και ηταν αλλος ενας ο περιεργος τυπος που δεν εδειχνε το προσωπο του

θα το ψαξω wait

ta brhka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://youtu.be/negApiYyffk

UzVGp2.png

Καλο μεσημερι κοριτσια! Και καλη ορεξηηηη

kalh ορεξη!!! παω κι εγω να φτιαξω αυγουλακια βραστα και πατατες τηγανιτες και ομελετα με πατατες για τον ντιντο και ο κουμπαρος ακομη δεν ξερω τι θελει.. τηγανιτα αυγα ή ομελετα????

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...