Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αμαρρυλιδιτσα μου, επιτελους ηρθες!!!!!

η αλλη παρεαουλα απο το μετα την εμβρυομεταφορα ρωταει για εσενα και τους ειπα τα νεα σου απο το παρεντς

εχουν κι εδω γκρουπακι "Μετα την εμβρυομεταφορα" ειναι στην παραγραφο : θελουμε να γινουμε γονεις

εχω κι ενα δυσαρεστο να σου πω...το λινακι την αφησε το μωρακι της...:cry:

φανταζομαι εν μερει την απογοητευση της!!γιατι κ εγω στην 11η βδ στην αυχενικη ανακαλυψα οτι το ενα μωρακι μου ειχε σταματησει στην 8η βδ.

εγινε κατι ή ετσι απλα?

που μπορω να την βρω?

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Καλως σας βρηκα!!:D

Μετα απο πολλες προσπαθεις επιτελους με αφησε το φορουμ να δημιουργησω λογαριασμο εδω!!για τις παλιες με ξερουν ειμαι η αμαρυλιδα αλλα με αλλο ονομα πλεον αφου ο αντρας μου ετσι με αποκαλει!!

Για τις καινουριες ειμαι 27 χρ κ μετα απο τρια χρονια γαμου κ τρεις προσπαθειες εξωσωματικης εμεινα εγκυουλα σε διδυμακια αλλα στην 8η βδ το ενα μωρακι μου με αφησε κ πλεον εχω στην κοιλιτσα μου ενα μαλλον στρουμπουλο μωρακι!!ειμαι 15,5 εβδ κ μπενω στον μηνα μου 8 γεναρη μεχρι 12 φλεβαρη!!

Δεν ξερω πως θα σας μαθω ολες ελπιζω σιγα σιγα κ αν εχετε υπομονη θα μου πειτε τα δικα σας!!

Οι παλιες μου φιλεναδιτσες ανυπομονω να μαθω νεα σας.....!!

καλως την!!! πως τα πας, κοπελα μου?

1lqJp2.png

EO6lp3.png

παντως και εγω 35 ειμαι αλλα τον ταο ταο τον ξερω!Βεβαια εμενα μου αρεσαν οι thundercats ,τα στρουμφακια ,candy candy ,μικρο μου πονυ,transformers ,αστυνομος σαινης!!

Αλλα in love με τα στρουμφακια!!!δευτεραααα κατι εχωωωω την τριτη δεν αντεχωωωωωωωω τεταρτη πως βαριεμαιιιιιιιιιιιιι την πεμπτη δεν κρατιεμαιιιιιιιιιιιιιιι παρασκευη πρωι λαλαλαλαλα απο ολες τις ημερες η κυριακη μαρεσει!!!χαχαχαχαχαχαχα

μια χαρα!!! μια απο τα ιδια τρελη με τα thundercats κι εγω επισης και με τον φρουφρου!!!!!

καλα τα στρουμφακια ηταν ερωτας

ενα συγκεκριμενο επισοδειο δεν ξερω πως τα εχω καταφερει και το θυμαμαι ακομη , δεν θυμαμαι ποιος ηταν , νομιζω ο επιστημονας(σπιρτουλης?) , ηθελε να παει στο φεγγαρι και του εφτιαξαν ενα ψευτικο διαστημοπλοιο τον κοιμησαν και πηγαιναν ολα μαζι , κουβαλουσαν αυτον κουβαλουσαν και το διαστημοπλοιο και πηγαιναν προς το βουνο και στο δρομο(νομιζω ο γρινιαρης) ελεγε συνεχεια αργουμε πολυ παπαστρουμφ?????

καντυ καντυ ειδα λιγα επισοδεια :/

εβλεπα και την χαιντι! στο βουνο με τον παπου της

μικρο μου πονυ ειχα νοικιασει ΟΛΕΣ τις βιντεοκασετες!!!!μετα ειχε και κατι φωτεινουλιδες -πυγολαμπιδες και σε μερικα τα αρκουδακια της αγαπης

φυσικα εβλεπα αστυνομο σαινη και pink panther

μονο τα transformers δεν μου αρεσαν!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Αυτα τα candy candy..μικρο μου πονυ κτλ ειναι κλασικα.....και το παντα και μενα το εχει παρει το ματι μου που ειμαι 25....μου ερχονται καποιες εικονες.......ωραια ηραν τοτε ωρα τα δικα νας να δουμε τι θα βλεπουν με τις βλακειες που εχει

συμφωνω απολυτα μαζι σου εχει βλακειες πια!!!

στο μπουμερανγκ εχει ωραια μικυ μαους

καλε ξεχασα το αγαπημενο μου!(που το βλεπω ακομη!!) tom and jerry

επισης εβλεπα και τον ντενις τον τρομερο!

ποια θυματε εκεινο στην ερτ που ηταν για το σωμα και εδειχνε στην αρχη εναν ανθρωπο που κατι παθαινε και μετα εδειχνε τα μικρα πλασματακια που ετρεχαν να φτιαξουν την ζημια?

νομιζω λεγοταν το σωμα μου κι εγω

UzVGp2.png

καλα Didi τι ειπες τωρα!!! Εγω γι αυτη τη σειρα επέλεξα το επαγγελμα μου...ηταν η αγαπημενη μου και τωρα αμα τα πετυχαινω σε κανενα ετ3 καθομαι και τα χαζευω!!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

δοξα το θεο ολα καλα!!εσυ?

μια χαρα κι εμεις! κλωτσαμε και εχουμε φουσκωσει σιγα-σιγα! το ακουσες το μικρακι σου? αν οχι σε 2-3 εβδ θα αρχισει! φυλο? μαθατε εσεις? η στο β'επιπεδου? εχουμε και νυφες και γαμπρους εδω, οποτε να τα ξεχωριζουμε σιγα σιγα! εμεις αγορακι...:tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Να το πεις κοριτσι μου να το πεις!

ηθελα να σου ευχηθω αυτος ο αγγελος στον ουρανο να βρει εναν μαγικο δρομο να ερθει παλι στην κοιλιτσα σου πιο γερο ακομη!!

μετα απο αυτο που ειπες για το δωματιο το θυμηθηκα παλι αυτο που ηθελα να σου πω και σκεφτηκα να το συμπληρωσω

να ερθει και να δει το δωματιο που του ετοιμασες!!!

UzVGp2.png

ηθελα να σου ευχηθω αυτος ο αγγελος στον ουρανο να βρει εναν μαγικο δρομο να ερθει παλι στην κοιλιτσα σου πιο γερο ακομη!!

μετα απο αυτο που ειπες για το δωματιο το θυμηθηκα παλι αυτο που ηθελα να σου πω και σκεφτηκα να το συμπληρωσω

να ερθει και να δει το δωματιο που του ετοιμασες!!!

Να ' σαι καλα!!Σ'ευχαριστω πολυ!!Ειμαι σιγουρη οτι θα ερθει!χχχ

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

φανταζομαι εν μερει την απογοητευση της!!γιατι κ εγω στην 11η βδ στην αυχενικη ανακαλυψα οτι το ενα μωρακι μου ειχε σταματησει στην 8η βδ.

εγινε κατι ή ετσι απλα?

που μπορω να την βρω?

απο αρχες αυγουστου εξαφανιστηκε ξαφνικα

ολες ανησυχουσαμε ...

εμφανιστηκε τη δευτερα

ειναι δυνατη τωρα (ετσι δειχνει...)

αλλα ηταν πολυ δυσκολο στην αρχη...

ψαξε στο για ολους τους τυπους καφε:arrow:θελουμε να γινουμε γονεις:arrow:μετα την εμβρυομεταφορα

(το θυμαμαι και για εσενα... )

UzVGp2.png

συμφωνω απολυτα μαζι σου εχει βλακειες πια!!!

στο μπουμερανγκ εχει ωραια μικυ μαους

καλε ξεχασα το αγαπημενο μου!(που το βλεπω ακομη!!) tom and jerry

επισης εβλεπα και τον ντενις τον τρομερο!

ποια θυματε εκεινο στην ερτ που ηταν για το σωμα και εδειχνε στην αρχη εναν ανθρωπο που κατι παθαινε και μετα εδειχνε τα μικρα πλασματακια που ετρεχαν να φτιαξουν την ζημια?

νομιζω λεγοταν το σωμα μου κι εγω

http://www.youtube.com/watch?v=_M2hOoH3ejI

τι 34 τι 30? τα ιδια βλεπαμε βρε didi! μια γενια ειμαστε ολες...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλα Didi τι ειπες τωρα!!! Εγω γι αυτη τη σειρα επέλεξα το επαγγελμα μου...ηταν η αγαπημενη μου και τωρα αμα τα πετυχαινω σε κανενα ετ3 καθομαι και τα χαζευω!!!

αυτη με το σωμα? την δειχνει ακομη?

υπαρχει ετ3?:shock:

κοριτσια απο τοτε που ηρθαν μεγκα στα αντενα αλφα στη ροδο δεν ξαναειδα ετ

ουτε 1 ουτε 2 την 3 δεν ξερω καν αν την εχουμε:D

UzVGp2.png

Να ' σαι καλα!!Σ'ευχαριστω πολυ!!Ειμαι σιγουρη οτι θα ερθει!χχχ

να σε ρωτησω κατι αλλο?

ηθελα να παρω το tom and jerry ειχα βρει και αυτοκολλητο που μπαινει γυρω γυρω στο δωματιο κατα μηκος περιπου στη μεση του τοιχου(ξεχασα πως τα λενε)

αλλα τωρα αφου μου πηραν ειναι πεταμενα λεφτα να παρω κι αλλα, στο σιτε που εστειλες θα βρω κατι να ταιριαζει με αυτο που μου πηραν?ειναι ονλαϊν παραγγελιες μονο?

σκευτομουν με το συγκεκριμενο σετ να βαψω μισο γαλαζιο σκουρο τον τοιχο, απο πανω το αλλο μισο ασπρο και ενδιαμεσα απο τα 2 χρωματα αντι για αυτοκολλητο να τραβηξω μια κοκκινη γραμμη κατα μηκος

επισης σκεφτηκα μηπως βγαλω το σχεδιο του παπλωματος(εχει ενα ελεφαντακι, μια ζεβρα, και μια λεοπαρδαλη και την κιβωτο) να τα ζωγραφισω στον τοιχο

αλλα θα τα καταφερω????

λες να το δοκιμασω σε καμβα:rolleyes:εχει στο τζαμπο σετ 4 μικρα κανδρακια καμβα ...

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...