Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!

υπεροχα! εγραψε η θεια! καλοφορετα και καλολερωτα... θα ναι ο Παντελης (Ακης) ενας πριγκηπας στην κουνια του! αντε και στα δικα μας οι υπολοιπες... ;)

ο Παντελακης -Ακης και το πρωτο γκομενακι στο σχολειο αχαχαχαχαχαχαα

UzVGp2.png

ευχαριστω μαρκελα μου!!

πως παει ο αγωνας?;) συνεχιζεται?

didi τοσα σεξ ουτε οταν γνωρισα τον αντρα μου πριν απο 9 χρονια!χαχαχαχαχαχα μια χαρα ολα.Ειδα την προικα τελεια ε??????

Εγω ειχα παρει κατι παρομοια και ειχα γεμισει το δωματιο αρκουδακια αυτοκολητα τοιχου που τα ειχε παρει απο το stricky.gr .Φυσικα ακομα ετσι ειναι το δωματιο δεν εχω αλλαξει τπτ.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Καλως σας βρηκα!!:D

Μετα απο πολλες προσπαθεις επιτελους με αφησε το φορουμ να δημιουργησω λογαριασμο εδω!!για τις παλιες με ξερουν ειμαι η αμαρυλιδα αλλα με αλλο ονομα πλεον αφου ο αντρας μου ετσι με αποκαλει!!

Για τις καινουριες ειμαι 27 χρ κ μετα απο τρια χρονια γαμου κ τρεις προσπαθειες εξωσωματικης εμεινα εγκυουλα σε διδυμακια αλλα στην 8η βδ το ενα μωρακι μου με αφησε κ πλεον εχω στην κοιλιτσα μου ενα μαλλον στρουμπουλο μωρακι!!ειμαι 15,5 εβδ κ μπενω στον μηνα μου 8 γεναρη μεχρι 12 φλεβαρη!!

Δεν ξερω πως θα σας μαθω ολες ελπιζω σιγα σιγα κ αν εχετε υπομονη θα μου πειτε τα δικα σας!!

Οι παλιες μου φιλεναδιτσες ανυπομονω να μαθω νεα σας.....!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

περιμενω τα μηνυματα σας για facebook koritsia!!!και μη ψωνιζετε βρε...με βαζετε σε πειρασμο και θελω να σιγουρευτω για το φυλο!!!!

εγω δεν εχω βγαλει ακρη με τα πμ..οποτε αν θελεις στειλε μου εσυ το δικο σου

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

ααααααα μολις ειδα οτι ειπα οτι ειμαι 34! δεν ειμαι 34 ακομη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σε 2 μηνες θα γινω.................................

ειμαι 33 και 10 μηνων και 4 ημερων :D:D:D:D

παντως και εγω 35 ειμαι αλλα τον ταο ταο τον ξερω!Βεβαια εμενα μου αρεσαν οι thundercats ,τα στρουμφακια ,candy candy ,μικρο μου πονυ,transformers ,αστυνομος σαινης!!

Αλλα in love με τα στρουμφακια!!!δευτεραααα κατι εχωωωω την τριτη δεν αντεχωωωωωωωω τεταρτη πως βαριεμαιιιιιιιιιιιιι την πεμπτη δεν κρατιεμαιιιιιιιιιιιιιιι παρασκευη πρωι λαλαλαλαλα απο ολες τις ημερες η κυριακη μαρεσει!!!χαχαχαχαχαχαχα

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Μετα απο πολλες προσπαθεις επιτελους με αφησε το φορουμ να δημιουργησω λογαριασμο εδω!!για τις παλιες με ξερουν ειμαι η αμαρυλιδα αλλα με αλλο ονομα πλεον αφου ο αντρας μου ετσι με αποκαλει!!

Για τις καινουριες ειμαι 27 χρ κ μετα απο τρια χρονια γαμου κ τρεις προσπαθειες εξωσωματικης εμεινα εγκυουλα σε διδυμακια αλλα στην 8η βδ το ενα μωρακι μου με αφησε κ πλεον εχω στην κοιλιτσα μου ενα μαλλον στρουμπουλο μωρακι!!ειμαι 15,5 εβδ κ μπενω στον μηνα μου 8 γεναρη μεχρι 12 φλεβαρη!!

Δεν ξερω πως θα σας μαθω ολες ελπιζω σιγα σιγα κ αν εχετε υπομονη θα μου πειτε τα δικα σας!!

καλημερα φουσκιτσα με το καλο να γεννησεις!!! ολα καλα θα πανε!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

didi τοσα σεξ ουτε οταν γνωρισα τον αντρα μου πριν απο 9 χρονια!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

χαχαχαχαχαχα μια χαρα ολα.Ειδα την προικα τελεια ε??????

Εγω ειχα παρει κατι παρομοια και ειχα γεμισει το δωματιο αρκουδακια αυτοκολητα τοιχου που τα ειχε παρει απο το stricky.gr .Φυσικα ακομα ετσι ειναι το δωματιο δεν εχω αλλαξει τπτ.

μια φορα ηθελα να σου στειλω κατι ...δεν ξερω σκεφτομουν και τωρα να στο πω.... να το πω?

UzVGp2.png

to ecaxna ston katalogo του μαγαζιου που μου το πηρε η αδερφη μου αλλα δεν το βρηκα:(

το ταο ταο που μου πηρε η αδερφη μου ειναι ασπρο μπλε (οχι μαυρο ασπρο οπως ο ταο ταο)

θα το βγαλω καποια στιγμη φωτο και θα σας το στελω στο φβ

το στρουμφοφορμακι το ειδα κι εγω στο μαγαζι που εστειλε η κατια

σε εκεινο το μαγαζι εχει και απαιχτη ποικιλια για κοριτσια , οποτε εσυ περιμενε!!!!:tongue::tongue::tongue:

Περιμένω, περιμένω, τι να κάνω... Απλά είπαμε, το ένστικτο λέει αγόρι... :shock:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Αυτα τα candy candy..μικρο μου πονυ κτλ ειναι κλασικα.....και το παντα και μενα το εχει παρει το ματι μου που ειμαι 25....μου ερχονται καποιες εικονες.......ωραια ηραν τοτε ωρα τα δικα νας να δουμε τι θα βλεπουν με τις βλακειες που εχει

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

αμαρρυλιδιτσα μου, επιτελους ηρθες!!!!!

η αλλη παρεαουλα απο το μετα την εμβρυομεταφορα ρωταει για εσενα και τους ειπα τα νεα σου απο το παρεντς

εχουν κι εδω γκρουπακι "Μετα την εμβρυομεταφορα" ειναι στην παραγραφο : θελουμε να γινουμε γονεις

εχω κι ενα δυσαρεστο να σου πω...το λινακι την αφησε το μωρακι της...:cry:

UzVGp2.png

Καλημερα φουσκιτσα!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Γειά σου! Σε θυμάμαι από το "Ευτυχισμένες στιγμές" γιατί είσαι και από τις πιο κοντινές σε ημερομηνία σε μένα. Νομίζω είχαμε και την ίδια ημερομηνία αυχενικής, 26/7.

Ελπίζω να μην στενοχωριέσαι για το άλλο μωράκι και να έχεις επικεντρωθεί σε αυτό που φουσκώνει στην κοιλίτσα σου!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...