Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

εχω φιλη που εχασε τον μπεμπη της ετσι καπως και στην 2η εγκυμοσυνη εκανε clexane ενεσιμες. ο δικος μου ο γιατρος επειδη ηταν πεπεισμενος οτι ηταν θεμα τραχηλου, μου εδωσε σαλοσπιρ (ασπιρινουλα των 100 που δρα σαν αντιπηκτικο ηπια) και με παρακολουθουσε με χρονο πηξης, αυξηση εμβρυου, ωριμανση πλακουντα... η κοπελα που σου ειπα εβγαινε αρνητικη σε ολες τις εξετασεις που τις λεγανε και ο αιματολογος της βρηκε 1 παραγοντα θρομβοφιλιας που εκανε και τη ζημια! την παρακολουθουσε συνεχεια και τωρα εχει 2 παιδακια! εννοειται οτι εχει τρυπηθει απειρες φορες (κανεις στην εγκυμοσυνη, διακοπτεις λιγο πριν τη γεννα και συνεχιζεις στη λοχεια), αλλα τις εγινε καθημερινοτητα! και οπως λεει, θελει και τριτο σε κανα χρονο!

ναι ναι ετσι ακριβως μου ειπε και αυτη η παθογαστρεντερολογος η οποια ηταν αστερι.Μου λεει αυτο ειναι το τελευταιο πραγμα που σου μενει να κανει προληπτικα και μου ειπε και για ασπιρινη και ενεσεις οπως λες και εσυ.Καλα εμενα ο συζηγος ειναι doctor βεβαια τρελογιατρος (ψυχιατρος) αλλα αυτος θα μου κανει ενεσεις αμα χρειαστει.

Κατια Thanks a lot!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι ναι ετσι ακριβως μου ειπε και αυτη η παθογαστρεντερολογος η οποια ηταν αστερι.Μου λεει αυτο ειναι το τελευταιο πραγμα που σου μενει να κανει προληπτικα και μου ειπε και για ασπιρινη και ενεσεις οπως λες και εσυ.Καλα εμενα ο συζηγος ειναι doctor βεβαια τρελογιατρος (ψυχιατρος) αλλα αυτος θα μου κανει ενεσεις αμα χρειαστει.

Κατια Thanks a lot!

γινονται υποδορια και ειναι πανευκολο να τις κανεις, ακομα και χωρις να ξερεις. εγω τις της εκανα 3-4 φορες και μετα εμαθε μονη της! απλα θα τραβας λουκι να τις βρεις! ελλειψεις συνεχεια... εκτος αν βαλει ο δοκτωρ τα μεγαλα μεσα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ελενακι δεν μου εστειλες πμ το facebook σου

στελνω αλλα δεν καταλαβαινω τι γινετε...τεσπα να ναι καλα η κατια με τις προτασεις γιατι αλλιως δεν θα εβγαζα ακρη....ο υπολογιστης τα φτυσε και απο το κινητο δεν μπορω κσι πολλα

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

στελνω αλλα δεν καταλαβαινω τι γινετε...τεσπα να ναι καλα η κατια με τις προτασεις γιατι αλλιως δεν θα εβγαζα ακρη....ο υπολογιστης τα φτυσε και απο το κινητο δεν μπορω κσι πολλα

ολα ενταξει δεχτηκα το αιτημα σου

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια , θα βγω λιγο εκτος θεματος θελω απο ολες τις μελουσες μανουλες ευχες!ξεκινησα προσπαθεια αυτο το μηνα μετα απο τον δευτερο κυκλο περιοδου και περιμενω 3 σεπτεβριου!!!Ας μου πανε ολα καλα ρε γαμωτο γιατι θα σκασω!!!

σου ευχομαι απο τα βαθη της καρδιας μου να μην αργησει να ερθει το θετικο! και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!

Ναι και εγω δεν εκανα και ηταν 3450 αρα ειναι δυνατο να γινει και χωρις ραμματα.

να σε ρωτησω αν δεν γινομαι αδιακρητη;; απο οτι καταλαβα γεννησες ενα μωρακι 3450 και σε αλλο ποστ ειπες κατι για την 32 εβδομαδα! δεν την ξερω την ιστορια σου , μονο οτι εχασες ενα μωρακι! αν δεν σε ενοχλει, θες να μου πεις;;

εχω φιλη που εχασε τον μπεμπη της ετσι καπως και στην 2η εγκυμοσυνη εκανε clexane ενεσιμες. ο δικος μου ο γιατρος επειδη ηταν πεπεισμενος οτι ηταν θεμα τραχηλου, μου εδωσε σαλοσπιρ (ασπιρινουλα των 100 που δρα σαν αντιπηκτικο ηπια) και με παρακολουθουσε με χρονο πηξης, αυξηση εμβρυου, ωριμανση πλακουντα... η κοπελα που σου ειπα εβγαινε αρνητικη σε ολες τις εξετασεις που τις λεγανε και ο αιματολογος της βρηκε 1 παραγοντα θρομβοφιλιας που εκανε και τη ζημια! την παρακολουθουσε συνεχεια και τωρα εχει 2 παιδακια! εννοειται οτι εχει τρυπηθει απειρες φορες (κανεις στην εγκυμοσυνη, διακοπτεις λιγο πριν τη γεννα και συνεχιζεις στη λοχεια), αλλα τις εγινε καθημερινοτητα! και οπως λεει, θελει και τριτο σε κανα χρονο!

και η αδερφη μου το ιδιο και τωρα παει για το 2ο( ειναι στην προσπαθεια) οταν πιανεις το μωρακι σου αγκαλια τα ξεχνας ολα ( οχι αμεσως αλλα τα ξεχνας)

Κατια Thanks a lot!

α! εγω θα τον χρειαστω τον αντρα σου! αυτη η εγκυμοσυνη θα με ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ

ντιντι γαλαζια! ομορφα! ( παντος και κοριτσι να ειναι τα γαλαζια τα φορας , στο αγορι τα ροζ με ΤΙΠΟΤΑ)

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

αχ! σε παρακαλω μονο αν γινετε ο ζουρλομανδιας να ειναι σε ενα χρωματακι ,

δεν τα φοραω τα ασπρα παχαινουν!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

mphka απο της μαμας μου για να σας στειλω τι μου πηραν!!!

http://issuu.com/bubbablue/docs/bubbablue_catalouge_2012?mode=window&backgroundColor=#222222

σελιδα 6 σχεδον ολη τη σειρα και σελιδα 8 τα μισα

και φορμακια και σαλιαρες και πετσετακια και φανελακια με ραντακι και και και :D:D:D:D:D

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...