Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

μακαρι... να με τυχερη! στις 20 εβδ, που εχασα τη μπεμπα μου, δεν εκανα καθολου, αλλα ηταν 500 γρ περιπου... μικρουλα... ας μην τα αναφερω αυτα! απλα πλησιαζουν οι μερες και... την σκεφτομαι!

Ναι και εγω δεν εκανα και ηταν 3450 αρα ειναι δυνατο να γινει και χωρις ραμματα.

μπεμπα εσυ , μπεμπι εγω μπορει να κανουν παρεα εκει πανω ασε που πλεον εχουμε και οι δυο φυλακα αγγελο εκει ψηλα!Καλα κανεις και την σκεφτεσαι δεν ειναι κακο αλλα μεχρι εκει , γιατι εχεις να φροντισεις τωρα το αλλο ζουζουνι που εχεις στην κοιλια σου οποτε ολα καλα , δεν ειμαστε για στεναχωριες!χχχ

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σου εύχομαι να δεις το πολυπόθητο αποτέλεσμα του τεστ πολύ σύντομα και να αρχίσεις να μετράς κι εσύ μαζί μας τις βδομάδες μέχρι τη μέρα που θα κρατήσεις το μωράκι σου στην αγκαλιά σου! Αλλά να θυμάσαι πως το άγχος δεν κάνει καλό. Όσο μπορείς, προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι και θα έρθει πριν το καταλάβεις!

εγω οκ ειμαι ο συζηγος ομως πολυ αγχος , μου λεει προχθες '' μωρο μου πως νιωθεις εσυ τι λες εισαι εγκυος??(χαχαχαχαχαχαχαχα 1 μερα μετα τις γονιμες μερες!)ε λεω που να ξερω καλε,δεν το σκεφτομαι και μην το σκεφτεσαι ουτε εσυ καποια στιγμη θα ερθει!(το παιζω cool εγω!)

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Ναι και εγω δεν εκανα και ηταν 3450 αρα ειναι δυνατο να γινει και χωρις ραμματα.

μπεμπα εσυ , μπεμπι εγω μπορει να κανουν παρεα εκει πανω ασε που πλεον εχουμε και οι δυο φυλακα αγγελο εκει ψηλα!Καλα κανεις και την σκεφτεσαι δεν ειναι κακο αλλα μεχρι εκει , γιατι εχεις να φροντισεις τωρα το αλλο ζουζουνι που εχεις στην κοιλια σου οποτε ολα καλα , δεν ειμαστε για στεναχωριες!χχχ

το ξερω, καλη μου! οταν μου δωσαν το οκ να προσπαθησω ξανα, υποσχεθηκα πως δεν θα κλαιω πια γι αυτην. θα ναι ο αγγελος που θα προσεχει εμενα, τον μπαμπα της και τα αδερφακια της, οταν ερθουν! δεν την ξεχναω καμια μερα και ενω ποναγα πολυ... τωρα της μιλαω για τον μπεμπη μας και δεν κλαιω! απλα την σκεφτομαι και δε θελω ποτε να την ξεχασω...

περασατε κι εσεις πολλα, αλλα το πιστευω πλεον... καποια πραγματα στη ζωη δεν μπορεις να τα αποφυγεις! πρεπει να τα ζησεις... να μαθεις και μετα να προχωρησεις! χωρις να ξεχνας!!!

επειδη ρωτησες για θρομβοφιλια τη ροδουλα και εγω επαιρνα προληπτικα σαλοσπιρ μεχρι πριν την περιδεση, αλλα αποδειχθηκε οτι δεν ηταν εκει το προβλημα...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Μαρκελα σου ευχομαι με ολη μου την καρδια να πανε ολα καλα και συντομα να μας πεις ευχαριστα νεα!!!!!

thanks na sai kala!

Επιστρεφω στο θεμα θηλασμος στην αθηνα εκτος απο το Ελενα πιο μαιευτηριο ειναι υπερ του θηλασμου?

WvYwp2.png I9Cbp2.png

thanks na sai kala!

Επιστρεφω στο θεμα θηλασμος στην αθηνα εκτος απο το Ελενα πιο μαιευτηριο ειναι υπερ του θηλασμου?

και το ΛΗΤΩ απο οτι ξερω... για το ΕΛΕΝΑ βεβαια μονο τα καλυτερα εχω ναπω! αρκει να εχεις γιατρο εκει...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

το ξερω, καλη μου! οταν μου δωσαν το οκ να προσπαθησω ξανα, υποσχεθηκα πως δεν θα κλαιω πια γι αυτην. θα ναι ο αγγελος που θα προσεχει εμενα, τον μπαμπα της και τα αδερφακια της, οταν ερθουν! δεν την ξεχναω καμια μερα και ενω ποναγα πολυ... τωρα της μιλαω για τον μπεμπη μας και δεν κλαιω! απλα την σκεφτομαι και δε θελω ποτε να την ξεχασω...

περασατε κι εσεις πολλα, αλλα το πιστευω πλεον... καποια πραγματα στη ζωη δεν μπορεις να τα αποφυγεις! πρεπει να τα ζησεις... να μαθεις και μετα να προχωρησεις! χωρις να ξεχνας!!!

επειδη ρωτησες για θρομβοφιλια τη ροδουλα και εγω επαιρνα προληπτικα σαλοσπιρ μεχρι πριν την περιδεση, αλλα αποδειχθηκε οτι δεν ηταν εκει το προβλημα...

Το σαλοσπιρ τι ειναι ? αντιπηκτικο ? εγω εχω κανει απιστευτες εξετασεις περασα απο οοοοοοοοοοολοοοοοοους τους γιατρους δυο μηνες τωρα και δεν βρηκαν κατι. μια παθογαστρεντερολογος μου ειπε οτι σε επομενη εγκυμοσυνη εφοσον πλεον ειμαι παθολογικα χωρις κανενα ευρημα να παω προληπτικα σε αιματολογο γιατι ενω δεν εχω θρομβοφυλια μπορει να εχω προδιαθεση στην εγκυμοσυνη ενα πολυ μικρο ποσοστο 0.000001!Αλλα για να εχω το κεφαλι μου ησυχο ξερεις γιαυτο ρωταω.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Είχα την εντύπωση πως σε όλα τα δημόσια μαιευτήρια το έχεις μαζί σου το μωρό, δεν ισχύει αυτό;

μμμ δεν ξερωτι ισχυει τελικα!εχω δει διαφορα γιαυτο και ρωταω.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

μαρκελα μου σου στελνω μπολικη μαγικη μπεμπεδοσκονη!!!!!! με πολυ πολυ αγαπη!!!!!!!

σε εκανα αιτημα φιλιας!

οχι δεν σε εκανα,,, μπερδευτηκα:?... σου στελνω πμ

οσο για το φυλο ελπιζω να μην εκανε λαθος ο γιατρος γιατι εμαθα οτι η βαλιτσα ειναι ολα γαλαζια και μπλε (σεντονακι , κουβερτουλες τα παντα χειμωνιατικα και καλοκαιρινα σε 1 ωρα θα τα δω!!!! θα σας στειλω φωτος!!!!)

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Το σαλοσπιρ τι ειναι ? αντιπηκτικο ? εγω εχω κανει απιστευτες εξετασεις περασα απο οοοοοοοοοοολοοοοοοους τους γιατρους δυο μηνες τωρα και δεν βρηκαν κατι. μια παθογαστρεντερολογος μου ειπε οτι σε επομενη εγκυμοσυνη εφοσον πλεον ειμαι παθολογικα χωρις κανενα ευρημα να παω προληπτικα σε αιματολογο γιατι ενω δεν εχω θρομβοφυλια μπορει να εχω προδιαθεση στην εγκυμοσυνη ενα πολυ μικρο ποσοστο 0.000001!Αλλα για να εχω το κεφαλι μου ησυχο ξερεις γιαυτο ρωταω.

εχω φιλη που εχασε τον μπεμπη της ετσι καπως και στην 2η εγκυμοσυνη εκανε clexane ενεσιμες. ο δικος μου ο γιατρος επειδη ηταν πεπεισμενος οτι ηταν θεμα τραχηλου, μου εδωσε σαλοσπιρ (ασπιρινουλα των 100 που δρα σαν αντιπηκτικο ηπια) και με παρακολουθουσε με χρονο πηξης, αυξηση εμβρυου, ωριμανση πλακουντα... η κοπελα που σου ειπα εβγαινε αρνητικη σε ολες τις εξετασεις που τις λεγανε και ο αιματολογος της βρηκε 1 παραγοντα θρομβοφιλιας που εκανε και τη ζημια! την παρακολουθουσε συνεχεια και τωρα εχει 2 παιδακια! εννοειται οτι εχει τρυπηθει απειρες φορες (κανεις στην εγκυμοσυνη, διακοπτεις λιγο πριν τη γεννα και συνεχιζεις στη λοχεια), αλλα τις εγινε καθημερινοτητα! και οπως λεει, θελει και τριτο σε κανα χρονο!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...