Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

επανερχομαι στο θηλασμο!!!

απτο ΛΗΤΩ λενε οτι αν το δηλωσεις απτην αρχη οτι θες αποκλειστικα θηλασμο στο φερνουν οτι ωρα θελει και μεσα στη νυχτα... χωρις να του δωσουν τιποτα ξενο, εννοω γαλα ή ζαχαρονερο... μαλλον δεν ειναι ετσι παντου.

Εμενα στην κλινικη που θα γεννησω..τα εχουν τα μωρα συνεχεια μαζι με τις μαμαδες

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

δειτε :http://www.baby2see.com/gender/external_genitals.html

τα γεννητικα οργανα μωρου ανα εβδομαδες!!

γ΄'αυτο γινονται λαθη αγορακι, οχι κοριτσακι:D:D:D

γι αυτο λενε στο β' επιπεδου... που εχει ξεκαθαρισει πια!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εμενα στην κλινικη που θα γεννησω..τα εχουν τα μωρα συνεχεια μαζι με τις μαμαδες

εγω το σκεφτομαι αυτο... στην καλυτερη θα χω 2-4 ραμματα στον τραχηλο + αυτα στον κολπο, οποτε δεν ξερω αν θα μπορω...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Κοριτσια , θα βγω λιγο εκτος θεματος θελω απο ολες τις μελουσες μανουλες ευχες!ξεκινησα προσπαθεια αυτο το μηνα μετα απο τον δευτερο κυκλο περιοδου και περιμενω 3 σεπτεβριου!!!Ας μου πανε ολα καλα ρε γαμωτο γιατι θα σκασω!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

εγω το σκεφτομαι αυτο... στην καλυτερη θα χω 2-4 ραμματα στον τραχηλο + αυτα στον κολπο, οποτε δεν ξερω αν θα μπορω...

Κατια , μπορει να μην εχεις στο περινεο ραμματα , εξαρτατε απο το σωμα της καθε γυναικας , το πως ερχεται το μωρο αλλα και τον γιατρο.πχ εγω δεν εκανα ουτε ενα.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Εγω νομιζω δεν εχω αλλη επιλογη..νομιζω πβς δεν διαλεγεις αν θες η οχι

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια , θα βγω λιγο εκτος θεματος θελω απο ολες τις μελουσες μανουλες ευχες!ξεκινησα προσπαθεια αυτο το μηνα μετα απο τον δευτερο κυκλο περιοδου και περιμενω 3 σεπτεβριου!!!Ας μου πανε ολα καλα ρε γαμωτο γιατι θα σκασω!!!

εγω σου ευχομαι, πραγματικα μεσα απτην καρδια μου, σε λιγες μερες να εχεις τα θετικα τεστ στα χερια!!! μοναχα, μεχρι τοτε χαλαρωσε, μην το σκεφτεσαι και ολα θα ερθουν ομορφα! το περασα και ξερω ποσο δυσκολο ειναι, αλλα... ετσι θα ερθει και θα ειναι πραγματικα μια δυνατη γλυκια μπουνια!!! :tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Μαρκελα σου ευχομαι με ολη μου την καρδια να πανε ολα καλα και συντομα να μας πεις ευχαριστα νεα!!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Κατια , μπορει να μην εχεις στο περινεο ραμματα , εξαρτατε απο το σωμα της καθε γυναικας , το πως ερχεται το μωρο αλλα και τον γιατρο.πχ εγω δεν εκανα ουτε ενα.

μακαρι... να μαι τυχερη! στις 20 εβδ, που εχασα τη μπεμπα μου, δεν εκανα καθολου, αλλα ηταν 500 γρ περιπου... μικρουλα... ας μην τα αναφερω αυτα! απλα πλησιαζουν οι μερες και... την σκεφτομαι!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Σου εύχομαι να δεις το πολυπόθητο αποτέλεσμα του τεστ πολύ σύντομα και να αρχίσεις να μετράς κι εσύ μαζί μας τις βδομάδες μέχρι τη μέρα που θα κρατήσεις το μωράκι σου στην αγκαλιά σου! Αλλά να θυμάσαι πως το άγχος δεν κάνει καλό. Όσο μπορείς, προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι και θα έρθει πριν το καταλάβεις!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...