Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας ! τια κανετε

ωραιο θεμα πιασατε σημερα

θηλασμος , πονεμενη ιστορια!

Επειδη δεν μου εφερναν το μωρο δεν μου ειπαν τιποτα για τον θηλασμο

Μια κοπελα διπλα μου μου ειπε ζητα θηλαστρο θα σου κοπει το γαλα

ετσι ειχα το θηλαστρο το οποιο το συχαινομαι!

Οταν με το καλο γυρησαμε σπιτι η παιδιατρος μου ειπε να δινω και συμπληρωμα ξενο!

Κοντευε να μου κοπει τελειος μεχρι που τα πεταξα ολα ( θηλαστρα ψευτοθηλες μπιμπερο) και εβαλα την μικρη στο στηθος!

στην αρχη ηταν πολυ δυσκολα αλλα τα καταφεραμε, ομως δεν δουλευα, και ημουν με ενα μωρο στο στηθος ολη μερα

μετα ξεκινησαμε και λιγο συμπληρωμα ξενο γαλα γιατι ειχε παλινρομιση και εκενε εμετους ,αρα επρεπε να ξαναταισω και δεν ειχα πια και τοσο πολυ!

5,5 μηνες θηλασμο και συνδιασμο ξενου . Απο4 μηνων ειχαμε ξεκινησει κρεμες ετσι 5,5 μηνω ειχαμε μονο δυο γευματα γαλα και κοπικε απο μονο του!

τα χαπια τα πηρα για προληπτικους λογους!

Τωρα δεν ξερω πως θα μου ερθουν τα πραγματα αλλα επειδη εχουμε ιστορικο καρκινου του μαστου στην οικογενεια θελω να προσπαθησω!

Ωστοσο θα σας πω μια σοφη κουβεντα που μου ειπε η μαια μου τοτε:

Πιο καλα ειναι μια ευτυχισμενη μανουλα που δινει ξενο γαλα , παρα μια αγχομενη ,πιεσμενη μανουλα που θηλαζει! το μωρακι σας θα αντιλαμβανετε τα συναισθηματα σας και θα νοιωθει το ιδιο!

Γιαυτο σας λεω και εγω αν θηλασω αυτο δεν σημαινει πως εγω αγαπαω και νοιαζομαι το παιδι μου απο μια αλλη μανα το δικο της!

δεν υπαρχει σωστο και λαθος! ο καθενας θα κανει οτι πιστευει καλυτερο!

ΥΣ για τα χαπια εχω ακουσει και τωρα θα ρωτησω και εγω γιατι τοτε δεν το ηξερα!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

ποιο ειναι το δικο σου??[/quote

Maria Maragkou

https://www.facebook.com/markela25?ref=tn_tnmn

Αλλα δεν μπορεις να με κανεις add νομιζω εκτος και αν εισαι friend me thn Κατια , γιατι το εχει κανε ιblock !Δοκιμασε γιατι εγω δεν σε βρισκω!

didi και εσυ αν θες και οποια αλλη θελει:tongue:

se ψαχνω... εισαι απο συρο?

UzVGp2.png

γεια σας ! τια κανετε

ωραιο θεμα πιασατε σημερα

θηλασμος , πονεμενη ιστορια!

Επειδη δεν μου εφερναν το μωρο δεν μου ειπαν τιποτα για τον θηλασμο

Μια κοπελα διπλα μου μου ειπε ζητα θηλαστρο θα σου κοπει το γαλα

ετσι ειχα το θηλαστρο το οποιο το συχαινομαι!

Οταν με το καλο γυρησαμε σπιτι η παιδιατρος μου ειπε να δινω και συμπληρωμα ξενο!

Κοντευε να μου κοπει τελειος μεχρι που τα πεταξα ολα ( θηλαστρα ψευτοθηλες μπιμπερο) και εβαλα την μικρη στο στηθος!

στην αρχη ηταν πολυ δυσκολα αλλα τα καταφεραμε, ομως δεν δουλευα, και ημουν με ενα μωρο στο στηθος ολη μερα

μετα ξεκινησαμε και λιγο συμπληρωμα ξενο γαλα γιατι ειχε παλινρομιση και εκενε εμετους ,αρα επρεπε να ξαναταισω και δεν ειχα πια και τοσο πολυ!

5,5 μηνες θηλασμο και συνδιασμο ξενου . Απο4 μηνων ειχαμε ξεκινησει κρεμες ετσι 5,5 μηνω ειχαμε μονο δυο γευματα γαλα και κοπικε απο μονο του!

τα χαπια τα πηρα για προληπτικους λογους!

Τωρα δεν ξερω πως θα μου ερθουν τα πραγματα αλλα επειδη εχουμε ιστορικο καρκινου του μαστου στην οικογενεια θελω να προσπαθησω!

Ωστοσο θα σας πω μια σοφη κουβεντα που μου ειπε η μαια μου τοτε:

Πιο καλα ειναι μια ευτυχισμενη μανουλα που δινει ξενο γαλα , παρα μια αγχομενη ,πιεσμενη μανουλα που θηλαζει! το μωρακι σας θα αντιλαμβανετε τα συναισθηματα σας και θα νοιωθει το ιδιο!

Γιαυτο σας λεω και εγω αν θηλασω αυτο δεν σημαινει πως εγω αγαπαω και νοιαζομαι το παιδι μου απο μια αλλη μανα το δικο της!

δεν υπαρχει σωστο και λαθος! ο καθενας θα κανει οτι πιστευει καλυτερο!

ΥΣ για τα χαπια εχω ακουσει και τωρα θα ρωτησω και εγω γιατι τοτε δεν το ηξερα!

γεια σου οδουλα μου!

το θηλαστρο εχω ακουσει οτι ποναει πολυ......

θα μου δωσει η ξαδερφη μου το δικο της αλλα ευχομαι να μην το χρειαστω...

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...