Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Και σε σκεφτόμουν χθες όλη μέρα!!! ❤️❤️❤️❤️ 

Μπράβο κορίτσι μου, συγχαρητήρια! Να έχεις μια μεγάλη χοριακή και όλα να πάνε τέλεια από εδώ και πέρα!!! 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα κορίτσια που μοιράζονται τις θετικές τους ιστορίες, τις εμπειρίες και τις επιτυχίες τους εδώ μαζί μας!!! Μας δίνεται τεράστια δύναμη να μην τα παρατάμε!!! 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ασχετο.....αλλα μια και ειναι ωρα φαγητου...τι καλο θα φατε σημερα?

αστα μολις εβαλα δευτερη φορα την κατσαρολα να βρασει το νερο...

εφτιαξα τη σαλτσα μου ντοματα πιπερια μπεικον και μετα εβαλα ταλιατελες να βρασουν που τις αγορασα ΧΘΕΣ απο το μινι μαρκετ

με το που ριχνω τις ταλιατελες επιπλεαν και κατι μαυρακια:shock::shock::shock::evil::evil::evil:

ουφ δευτερη φορα μου τυχαινει αυτο απο το ιδιο μινι μαρκετ...την προηγουμενη φορα ηταν μπαριλα κλειστο κουτι χαρτινο οποτε αυτη τη φορα πηρα αλλη μαρκα σε διαφανη συσκευασια τα κοιταξα και καλα καλα να δω αν εχουν τπτ και δεν φανηκε τπτ με το που τα εριξα στο νερο φανηκαν!

παω να δω αν εβρασε το νερο τωρα...(ευτυχως ειχα σπαγκετι αλλα εγω ηθελα ταλιατελες....)

UzVGp2.png

αστα μολις εβαλα δευτερη φορα την κατσαρολα να βρασει το νερο...

εφτιαξα τη σαλτσα μου ντοματα πιπερια μπεικον και μετα εβαλα ταλιατελες να βρασουν που τις αγορασα ΧΘΕΣ απο το μινι μαρκετ

με το που ριχνω τις ταλιατελες επιπλεαν και κατι μαυρακια:shock::shock::shock::evil::evil::evil:

ουφ δευτερη φορα μου τυχαινει αυτο απο το ιδιο μινι μαρκετ...την προηγουμενη φορα ηταν μπαριλα κλειστο κουτι χαρτινο οποτε αυτη τη φορα πηρα αλλη μαρκα σε διαφανη συσκευασια τα κοιταξα και καλα καλα να δω αν εχουν τπτ και δεν φανηκε τπτ με το που τα εριξα στο νερο φανηκαν!

παω να δω αν εβρασε το νερο τωρα...(ευτυχως ειχα σπαγκετι αλλα εγω ηθελα ταλιατελες....)

αν εισαι πελατισα του να του το πεις..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ο γιος μου χαιρετε κ το περιμενει πως κ πως αλλα περιμενει να φερει κ το μωρο δωρο στον αδερφο. χαχαχαχ η μικρη ερχεται ποτε ποτε φιλα την κοιλια μου την χαιδευει φιλαει εμενα αλλα μαλλον δεν το εχει καταλαβει οτι καποιο αλλο μωρο θα ερθει.. οταν γεννησω να δω αντιδρασεις τωρα δεν το εχουμε.

εγω ημουν ετσι, στην ηλικια του γιου σου! ολη τη μερα στο σχολειο με την φωτογραφια του μωρου αγκαλια! και μου λεγε η μανα μου "να σαι καλη μαθητρια, να μαθεις γρηγορα να διαβαζεις ομορφα, για να σε εσυ που θα με βοηθας να πουμε στο μωρο τα παραμυθακια του!" τρελαινομουν εγω απτη χαρα! η μικρη ειναι μωρακι ακομα!!! μολις το δει θα καταλαβει...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

ελα και σε μας! εχω σαλτσα ντοματας χειροποιητη της μαμας και γραβιερα κρητης στο ψυγειο!!!

:D:D

κι εμενα η ντοματα-χυμος στη σαλτσα ειναι απο τις ντοματες που φυτεψε η μαμα μου φετος :D:D:D

UzVGp2.png

εγω ημουν ετσι, στην ηλικια του γιου σου! ολη τη μερα στο σχολειο με την φωτογραφια του μωρου αγκαλια! και μου λεγε η μανα μου "να σαι καλη μαθητρια, να μαθεις γρηγορα να διαβαζεις ομορφα, για να σε εσυ που θα με βοηθας να πουμε στο μωρο τα παραμυθακια του!" τρελαινομουν εγω απτη χαρα! η μικρη ειναι μωρακι ακομα!!! μολις το δει θα καταλαβει...

αληθεια??? καλη η ιδεα σου ομως να του πω κ εγω τα ιδια!:P:p

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

αν εισαι πελατισα του να του το πεις..

την προηγουμενη φορα τους το πηγα πισω οπως ηταν το πακετο τα ειδα τα ζουζουνακια πριν τα ριξω στο νερο

αυτη τη φορα τα πεταξα...

απλα δεν ξαναπαιρνω απο εκει μακαρονια!!!!

UzVGp2.png

την προηγουμενη φορα τους το πηγα πισω οπως ηταν το πακετο τα ειδα τα ζουζουνακια πριν τα ριξω στο νερο

αυτη τη φορα τα πεταξα...

απλα δεν ξαναπαιρνω απο εκει μακαρονια!!!!

να τους το πεις, γιατι μαλλον φταιει εκει που τα φυλανε! οπως το αλευρι, αν εχει λιγη υγρασια εκει που το βαζεις, πιανει μαμουνια...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...