Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Σας ευχαριστώ πααααρα πολύ όλες σας!!! Πήγα και έκανα και χοριακη και tsh και περιμένω αποτελέσματα προς το μεσημεράκι. Εύχομαι από την καρδιά μου σε όλες τις κοπέλες να κρατήσουν στα χέρια τους υγιή μωράκια γιατί ο αγώνας που δίνουμε είναι τόσο δύσκολος που μόνο οι ίδιες γνωρίζουμε. Έχω κλάψει από παράπονο σε πολλές αίθουσες ωοληψιας αλλά εκεί, εσφιγγα τα δόντια και συνέχιζα. Θα προσεύχομαι γα όλες σας, για όλες μας. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη σας!!! 

• Λουλούδια 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μια χαρα δεν ειναι το αντρακι σου? αυτο μετραει! να μας αξιωνει ο Θεος με γερα παιδακια και οσο μεγαλωνουν κι αυτα κι εμεις, ολο και θα καταλαβαινουμε οτι κατι που καναμε ή ειπαμε ηταν λαθος... αλλα γι αυτα δεν προσπαθουμε? δεν υπαρχει και φυλλαδιο οδηγιων στο κατω κατω!!!

ναι μια χαρα ο βασιλειας μου!!!!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Ασχετο.....αλλα μια και ειναι ωρα φαγητου...τι καλο θα φατε σημερα?

εγω τρωω ηδη... :oops::oops::oops:

λιγα μακαρονια με κιμα (για τη ζηλεια) και γιγαντες πλακι... στο φουρνο!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

εγω τρωω ηδη... :oops::oops::oops:

λιγα μακαρονια με κιμα (για τη ζηλεια) και γιγαντες πλακι... στο φουρνο!

Και αυτα μου αρεσουν και ειδικα οι γιγαντες....εμεις εχουμε πατατες με μπριζολες στον φουρνο....αλλα εγω λιγουρευομαι μακαρονια με κοκκινη σαλτσα και τυρι τριμενο.....:P

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

ναι μια χαρα ο βασιλειας μου!!!!!!!!

τα παιδια τι λενε για το αδερφακι? η μικρη ζηλευει η το περιμενει πως και πως? θυμαμαι οταν ηταν η μαμα μου εγκυος στον τριτο την ειχαμε τρελανει με τον μεγαλο! τη μια της λεγαμε γλυκολογα και οταν δεν μας εκανε τα χατιρια οτι δεν χωραει πουθενα στο σπιτι το κρεββατι του μωρου και να το δωσει αλλου! :oops::oops::oops: ντρεπομαι που το λεω... και να φανταστεις με το που γεννηθηκε οτι με το παραμικρο τον επαιρνα αγκαλια, τον φιλαγα, τον νανουριζα... τρελη αγαπη!!! ...μεχρι και τωρα που κοντευει 24...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Και αυτα μου αρεσουν και ειδικα οι γιγαντες....εμεις εχουμε πατατες με μπριζολες στον φουρνο....αλλα εγω λιγουρευομαι μακαρονια με κοκκινη σαλτσα και τυρι τριμενο.....:P

ελα και σε μας! εχω σαλτσα ντοματας χειροποιητη της μαμας και γραβιερα κρητης στο ψυγειο!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

ελα και σε μας! εχω σαλτσα ντοματας χειροποιητη της μαμας και γραβιερα κρητης στο ψυγειο!!!

Μιαμ μιαμ.....χαχαχαχαχαχα

Θα τα κανω για το βραδυ..μου κολλησαν τωρα

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

τα παιδια τι λενε για το αδερφακι? η μικρη ζηλευει η το περιμενει πως και πως? θυμαμαι οταν ηταν η μαμα μου εγκυος στον τριτο την ειχαμε τρελανει με τον μεγαλο! τη μια της λεγαμε γλυκολογα και οταν δεν μας εκανε τα χατιρια οτι δεν χωραει πουθενα στο σπιτι το κρεββατι του μωρου και να το δωσει αλλου! :oops::oops::oops: ντρεπομαι που το λεω... και να φανταστεις με το που γεννηθηκε οτι με το παραμικρο τον επαιρνα αγκαλια, τον φιλαγα, τον νανουριζα... τρελη αγαπη!!! ...μεχρι και τωρα που κοντευει 24...

ο γιος μου χαιρετε κ το περιμενει πως κ πως αλλα περιμενει να φερει κ το μωρο δωρο στον αδερφο. χαχαχαχ η μικρη ερχεται ποτε ποτε φιλα την κοιλια μου την χαιδευει φιλαει εμενα αλλα μαλλον δεν το εχει καταλαβει οτι καποιο αλλο μωρο θα ερθει.. οταν γεννησω να δω αντιδρασεις τωρα δεν το εχουμε.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Κι εγω περασα δυσκολα με το θηλασμο

ΥΓ...Didi...με το Παντελής μουρχεται στο μυαλό έτσι ένα μανάρι μαυρισμένο και ψηλό, να κάθεται σε ένα μπαρακι και να τα πίνει, και μια κοπέλα να τον ρωτάει "Πώς σε λένε αγόρι" και να της λεει "Παντελή"

και να του απαντάει "Είσαι τόσο βαρβάτος όσο φαίνεσαι Παντελή?"

Παντελής δαγκωτό λοιπόν...για να του λένε "Παντελή....την έχω δαγκώσει παντελώς τη λαμαρινα μαζι σου!!"

:tongue::tongue::tongue:....καπως ετσι πιστευω θα γινε ο συμμαθητης μου!!!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ σας ευχαριστω κοριτσια!!!!:D:D:D

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...