Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Μπράβο βρε κορίτσι μου!!!πολλά συγχαρητήρια!!με το καλό να έρθει το θαυματακι σου λοιπόν!! 🌈 ολα καλα να πάνε!!!θα περιμενουμε και τη χοριακη σου!!❣️

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πριν να κανω παιδια ελεγα οτι θα τα θηλασω καμια δεν μπορει να πει κατι για την αλλη γιατι δεν ξερει τι περασε η πως ενιωσε που δεν θηλασε πολυ.

αυτο εννοειται... ειναι κατι πολυ προσωπικο της καθεμιας! και οι συνθηκες δυστυχως δεν μας αφηνουν παντα να κανουμε ολα οσα ονειρευομασταν για το μωρο μας... απλα καλο ειναι σαν πρωταρες να το ψαξουμε λιγο παραπανω... μην κοιτας εσεις, που ειστε εξοικειωμενες! ;) εμεις... ειμαστε ψαρακια ακομα! :cool:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Κι εμείς έχουμε σχεδόν αποφασίσει! Αν είναι αγόρι Αστέριος! Αν είναι κορίτσι Σοφία-Παρασκευή!

Παρασκευη λενε την αδερφη μου αλλα την φωναζουμε Βικυ

οταν ημασταν μικρες την κοροιδευα Δευτερα :D:D:D

UzVGp2.png

πριν να κανω παιδια ελεγα οτι θα τα θηλασω καμια δεν μπορει να πει κατι για την αλλη γιατι δεν ξερει τι περασε η πως ενιωσε που δεν θηλασε πολυ.

Ναι εννοειται δεν το ειπα για κακο για τις κοπελες..απλα το ειχα απορια....η μια μαλθστα ηταν πολυ σρεναχωρημενη και το ελεγε συνεχεια

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Ονόματα είναι το θέμα ε?? Κι εγω δε ξερω...ασε να σιγουρευτουμε για το φυλο και βλεπουμε!

Βρε Didi μου οχι και δηλητηριο το γαλα της μανας!!! Υπάρχει καλύτερο πράγμα?! Οι απόψεις περί θηλασμού έχουν αλλάξει και πλέον όλες θηλάζουν τα μωρά τους...και δε μπορω να ακουω αυτο το κλασικο "δεν ειχα γαλα"...αν το αφησεις σε αφηνει φυσικα!! Ελπίζω να μπορεσω να ξαναθηλάσω το μωρο μου, είναι απίστευτη εμπειρία κκαι κάνει απίστευτο καλό και στο μωρό και στη μαμα.

καλημέρες!!

ετσι μου ειπαν ...

μια κοπελα που θηλαζε 1 χρονο αλλα σταματησε με το που εμεινε εγκυος ...ειπε οτι αν μαθεις οτι εισαι εγκυος σταματας τον θηλασμο γιατι το γαλα απο τις ορμονες της εγκυμοσυνης ειναι δηλητηριο

τι να σου πω? ,μπορει να ειναι του "χωριου" τα μυαλα...

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

αυτο εννοειται... ειναι κατι πολυ προσωπικο της καθεμιας! και οι συνθηκες δυστυχως δεν μας αφηνουν παντα να κανουμε ολα οσα ονειρευομασταν για το μωρο μας... απλα καλο ειναι σαν πρωταρες να το ψαξουμε λιγο παραπανω... μην κοιτας εσεις, που ειστε εξοικειωμενες! ;) εμεις... ειμαστε ψαρακια ακομα! :cool:

καλα κανετε κ ρωτατε γιατι κ εγω επαθα κ δεν θηλασα πολυ παρολο που ηθελα. εχει πολλες που λενε οτι δεν εχει δεν μπορω αλλα δεν θελω. ξερω κοπελα που δεν ηθελε αλλα ξερω κ αλλες που ηθελαν κ δεν μπορεσαν κ μεσα ειμαι κ εγω. κ ουτε τα ξερω κ καλα καλα ολα. οταν γεννησεις να βαλεις το μωρο σου στο στηθος σου την ιδια ημερα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

αααχχχ... τι μου θυμισες! τον ωραιο της ταξης στο δημοτικο τον λεγαν Παντελη!!! δεν νομιζω οτι χαλασε καμια τοτε...:cool::cool::cool:

αχ συγκινηθηκα...ε τοτε ενταξει:D:D:D

ισως επειδη εγω οτοιον Παντελη ξερω ειναι ηλικιωμενος το εβλεπα λιγο στραβα σαν ονομα για μικρο παιδακι...:rolleyes:

UzVGp2.png

Κι εγω περασα δυσκολα με το θηλασμο κοριτσια αλλα δε τοβαλα κατω το παλεψα...και μαστιτιδες και πληγωμενες και προς τα μεσα...ολα. Ειχα θηλαστρο μεχρι 40 ημερων και το εβγαζα, αποθηκευση στο ψυγειο και οταν αρχισα να ειμαι καλυτερα εβαζα ψευτοθηλες και στο τελος τις βαρεθηκα και το εβαλα στο στηθος.

Οι θηλες βγαινουν εξω οσο πινει το παιδι,,,,μεχρι να πιασει ομως μπορειτε να τις βγαλετε και με μια συριγγα που θα κοψετε την ακρη (το λεπτο στομιο δηλαδη) και θα "ρουφατε" τη περιοχή της θηλης κανονικα οπως θα "τραβουσατε" καποιο υγρο απο ενα μπουκαλι. Υπαρχουν βεβαια και οι λεγομενοι εξωθητηρες θηλης απο διαφορες εταιριες...ειχα παρει κι εγω αλλα ελαχιστα τον χρησιμοποιησα, ΚΑι φυσικα ηλεκτρικο θηλαστρο medela εγγυηση...το χειρός είναι ό,τι χειρότερο...δε βγαζει τιποτα.

Για το θηλασμο παντως τα εχει ΟΛΑ στο παρεντς, εγω βοηθηθηκα παρα πολυ και με πολλη υποστηριξη απο πολλες κοπελες στην αρχη που δεν εχεις ιδεα. Και καλυτερα διαβαστε απο τωρα να ειστε προετοιμασμενες...γιατι οι ορμονες ειναι κακές φίλες του θηλασμού και σε οδηγούν πολλες φορές στο χαπάκι!

ΥΓ...Didi...με το Παντελής μουρχεται στο μυαλό έτσι ένα μανάρι μαυρισμένο και ψηλό, να κάθεται σε ένα μπαρακι και να τα πίνει, και μια κοπέλα να τον ρωτάει "Πώς σε λένε αγόρι" και να της λεει "Παντελή"

και να του απαντάει "Είσαι τόσο βαρβάτος όσο φαίνεσαι Παντελή?"

Παντελής δαγκωτό λοιπόν...για να του λένε "Παντελή....την έχω δαγκώσει παντελώς τη λαμαρινα μαζι σου!!"

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Για θεματα θηλασμου εχει στο παρεντς ενα σωρο εμπειριες απο αλλες κοπελες...οαλ γινονται ..και επαναγαλακτισμος γινεται αμα σου κοπει το γαλα!!

Το Παντελης μου κάνει πολυ μπρουταλ για αντρα...μπορει να εχει περαση βρε didi!! Εκτος κι αν εισαι Πατρα ή Κρητη και το λένε Παντελλλλλή με 10 λαμδα!!!

χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

και στην κρητη το τονιζουν?

πατρα σπουδασα:D ειχα παρει και την προφορα τους λιγο:D

τωρα μιλαω τραγουδιστα παλι :Dαλλα δεν το καταλαβαινω....

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια αυτο με τον θηλασμο με προβληματιζει

Δυο γνωστες μου ειχαν γαλα αλλα δεν ειχαν θηλες..εμπαιναν προς τα μεσα....αυτο πως αντιμετωπιζετε..ξερει καμμια?

κι εγω δεν εχω ... δεν μπαινουν προς τα μεσα αλλα ειναι φλατ με το υπολοιπο στηθος:oops:

αλλα θα το παλεψω!!! θελω πολυ να θηλασω!!!

1ον ο,τι πιο υγιεινο για το μωρο

2ον οικονομια!!!

3ον χανεις κιλα!!!!!!

βεβαια εχω ενα θεμα με τις θηλες μου ... ειναι υπερευαισθητες δεν μπορω να μου τις πειραζουν:oops: να δω πως θα κρατηθω και δεν θα γαργαλιεμαι την ωρα που θα θηλαζω:shock:

UzVGp2.png

καλα κανετε κ ρωτατε γιατι κ εγω επαθα κ δεν θηλασα πολυ παρολο που ηθελα. εχει πολλες που λενε οτι δεν εχει δεν μπορω αλλα δεν θελω. ξερω κοπελα που δεν ηθελε αλλα ξερω κ αλλες που ηθελαν κ δεν μπορεσαν κ μεσα ειμαι κ εγω. κ ουτε τα ξερω κ καλα καλα ολα. οταν γεννησεις να βαλεις το μωρο σου στο στηθος σου την ιδια ημερα..

οταν εκανα την περιδεση, ημουν στο αναρρωτηριο μεχρι να περασει η αναισθησια, και εφεραν μια μανουλα (κοριτσακι 22 χρονων) που ειχε γεννησει μολις και της δωσαν εκει τη μικρη της να θηλασει κατευθειαν! η κοπελα τα χασε, ηταν ακομα και απτη γεννα, αλλα την βοηθησαν μια μαια και μια νοσοκομα και μολις το μωρο επιασε τη θηλη και αρχισε να πινει, ελαμψε! γελαγε και ηταν γλυκα! εγω ειχα το αγχος του δικου μου μωρου κι ομως τις χαζευα!!! ελπιζω να μας πανε ολα καλα και να τα καταφερω... αλλα και ετσι να μην γινει... δεν θα τον αφησω νηστικο τον κουκλο μου! τυψεις? γιατι? η αγαπη δεν μετριεται με το γαλα, αλιμονο!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ΥΓ...Didi...με το Παντελής μουρχεται στο μυαλό έτσι ένα μανάρι μαυρισμένο και ψηλό, να κάθεται σε ένα μπαρακι και να τα πίνει, και μια κοπέλα να τον ρωτάει "Πώς σε λένε αγόρι" και να της λεει "Παντελή"

και να του απαντάει "Είσαι τόσο βαρβάτος όσο φαίνεσαι Παντελή?"

Παντελής δαγκωτό λοιπόν...για να του λένε "Παντελή....την έχω δαγκώσει παντελώς τη λαμαρινα μαζι σου!!"

:tongue::tongue::tongue:....καπως ετσι πιστευω θα γινε ο συμμαθητης μου!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εμενα εκαναν την βλακεια οι μαιες να μου βαλουν το μωρο την τριτη ημερα στο στηθος κ τις προιγουμενες ημερες το ταιζα με ξενο κ στο μπιμπερο που να ηξερα κ εγω η δολια δεν μιλουσα σε parents οπως τωρα κ ημουν κ 24χρονων καλα δεν ημουν μωρο αλλα που να ηξερα??

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

εμενα εκαναν την βλακεια οι μαιες να μου βαλουν το μωρο την τριτη ημερα στο στηθος κ τις προιγουμενες ημερες το ταιζα με ξενο κ στο μπιμπερο που να ηξερα κ εγω η δολια δεν μιλουσα σε parents οπως τωρα κ ημουν κ 24χρονων καλα δεν ημουν μωρο αλλα που να ηξερα??

μια χαρα δεν ειναι το αντρακι σου? αυτο μετραει! να μας αξιωνει ο Θεος με γερα παιδακια και οσο μεγαλωνουν κι αυτα κι εμεις, ολο και θα καταλαβαινουμε οτι κατι που καναμε ή ειπαμε ηταν λαθος... αλλα γι αυτα δεν προσπαθουμε? δεν υπαρχει και φυλλαδιο οδηγιων στο κατω κατω!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...