Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Σας ευχαριστώ πααααρα πολύ όλες σας!!! Πήγα και έκανα και χοριακη και tsh και περιμένω αποτελέσματα προς το μεσημεράκι. Εύχομαι από την καρδιά μου σε όλες τις κοπέλες να κρατήσουν στα χέρια τους υγιή μωράκια γιατί ο αγώνας που δίνουμε είναι τόσο δύσκολος που μόνο οι ίδιες γνωρίζουμε. Έχω κλάψει από παράπονο σε πολλές αίθουσες ωοληψιας αλλά εκεί, εσφιγγα τα δόντια και συνέχιζα. Θα προσεύχομαι γα όλες σας, για όλες μας. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη σας!!! 

• Λουλούδια 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Αχ μαρκελα...πεστη Φρίντα...πολλή κουλτούρα έτσι?? Ή Φένια...ετσι στο ασχετο!

Μου αρεσει το Freda!Εχω μια φιλη ελληνο-αυστραλεζα που την λενε Freda!Apo to frederiki που ελεγαν την μαμα της.

μπορω ομως να την βγαλω Μαρια Μαρκελλα οπως λενε εμενα και να την φωναζω Μαριελλα!!!χαχαχαχαχα (ψωναρα μανα!)

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οπως και η μαρμιτα!η marmite οπως την λενε οι αγγλοι την αλοιφης πανω στο ψωμι με λιγο τυρακι το ψηνεις στην τοστιερα και ειναι μουρλιααααααα!!Α και πλουσιο σε φολικο οξυ !

μαρμιτα?? τι ειναι αυτο?

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

μαρμιτα?? τι ειναι αυτο?

Απο μαγια μπυρας φτιαχνεται και την τρωνε πολυ οι αγγλοι και οι αυτραλοι-νεοζηλανδοι.Εγω ζουσα αγγλια και ετσι την εμαθα να την τρωω αλλα εδω στην ελλαδα δεν εχω βρει ελληνικη Marmite h Veggiemite μονο ο Βασιλοπουλος εχει και κανει 3 ευρω το βαζακι 150μλ!Εγω την τρωω πολυ οποτε παραγγελνω απο αγγλια!

Nutritional information

Vegemite is one of the world's richest known sources of B vitamins, specifically thiamine, riboflavin, niacin and folic acid, but unlike Marmite and some other yeast extracts, it contains no vitamin B12. The main ingredient of Vegemite is yeast extract, which contains a high concentration of glutamic acid. Vegemite does not contain any fat, added sugar, animal content or gluten.[15]

Vegemite contains 3.45% sodium, which equates to a salt content of approximately 8.6%.[16][17] Australia only defines low salt foods, but by UK standards Vegemite is classified as a high salt content food.[18]

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Μου αρεσει το Freda!Εχω μια φιλη ελληνο-αυστραλεζα που την λενε Freda!Apo to frederiki που ελεγαν την μαμα της.

μπορω ομως να την βγαλω Μαρια Μαρκελλα οπως λενε εμενα και να την φωναζω Μαριελλα!!!χαχαχαχαχα (ψωναρα μανα!)

το freda υπεροχο!!! το χω συνδοιασει και με μια φιλη της μαμας μου, που ηταν μια κουκλαρα γυναικα και υπεροχος ανθρωπος.... τωρα περασαν τα χρονια... αλλα να που η νυφη της δεν το πε το παιδι της ετσι και το βγαλε σταματια...

εμενα με βαφτισαν Κατερινα, το ονομα της μανας του πατερα μου, αλλα Κατερινα λενε και τη μαμα μου, απτη δικη της γιαγια... :rolleyes:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Κοριτσια αυτο με τον θηλασμο με προβληματιζει

Δυο γνωστες μου ειχαν γαλα αλλα δεν ειχαν θηλες..εμπαιναν προς τα μεσα....αυτο πως αντιμετωπιζετε..ξερει καμμια?

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Απο μαγια μπυρας φτιαχνεται και την τρωνε πολυ οι αγγλοι και οι αυτραλοι-νεοζηλανδοι.Εγω ζουσα αγγλια και ετσι την εμαθα να την τρωω αλλα εδω στην ελλαδα δεν εχω βρει ελληνικη Marmite h Veggiemite μονο ο Βασιλοπουλος εχει και κανει 3 ευρω το βαζακι 150μλ!Εγω την τρωω πολυ οποτε παραγγελνω απο αγγλια!

Nutritional information

Vegemite is one of the world's richest known sources of B vitamins, specifically thiamine, riboflavin, niacin and folic acid, but unlike Marmite and some other yeast extracts, it contains no vitamin B12. The main ingredient of Vegemite is yeast extract, which contains a high concentration of glutamic acid. Vegemite does not contain any fat, added sugar, animal content or gluten.[15]

Vegemite contains 3.45% sodium, which equates to a salt content of approximately 8.6%.[16][17] Australia only defines low salt foods, but by UK standards Vegemite is classified as a high salt content food.[18]

εμεις εδω δεν εχουμε ουτε βασιλοπουλο.. χαχαχαχα

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Δυο γνωστες μου ειχαν γαλα αλλα δεν ειχαν θηλες..εμπαιναν προς τα μεσα....αυτο πως αντιμετωπιζετε..ξερει καμμια?

δεν ξερω αλλα νομιζω με ψευδοθηλες.. απο σιλικονη..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

υπαρχει τροπος, απ οτι ξερω... η μαια θα βοηθησει και το μωρο φυσικα θα κανει την πιο πολυ δουλεια! μονο στην περιπτωση που ειναι κλειστες οι θηλες, νομιζω, εχει πονο... αλλα και παλι μπορεις να θηλασεις.

1lqJp2.png

EO6lp3.png

H αδερφη μου ειχε αυτο το προβλημα απο το ενα στηθος η θηλη ηταν μεσα.Μια χαρα τα θηλασε τα παιδια της ξεκινωντας απο το στηθος με ρο προβλημα.φαντασου οτι το μωρο μαθαινει οτι του δειξεις!Δεν ξερει πως ειναι η θηλη εσυ θα το μαθεις οτι εκει εχει γαλα και αυτο θα ρουφαει.Ισως απο οτι μου ειπε η αδερφη μου της ηταν λιγο πιο δυσκολο αλλα μια χαρα τα θηλασε και τα δυο τα παιδια μεχρι 12 μηνων!Απλα θελει υπομονη.

Της ειχαν πει οι μαιες να βαζει ψευτοθηλη για το στηθος που ειχε προβλημα αλλα η μαμα μου την βοηθησε και δεν εβαλε ποτε.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

δεν ξερω αλλα νομιζω με ψευδοθηλες.. απο σιλικονη..

νομιζω οτι εχουν νοημα μονο αν ειναι πληγωμενες οι θηλες και πονανε... μπορει να κανω και λαθος! εχει χρησιμοποιησει καμια?

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Απο αυτες τις δυο καμμια δεν θηλασε για πολυ παντως..τωρα ισως κσι να μην το παλεψαν δεν ξερω σιγουρα......το γαλα αν το βγαλεις με θηλαστρο ποσο κραταει?ποσες ωρςς μετα μπορεις να το χρησιμοποιησεις?

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Απο αυτες τις δυο καμμια δεν θηλασε για πολυ παντως..τωρα ισως κσι να μην το παλεψαν δεν ξερω σιγουρα......το γαλα αν το βγαλεις με θηλαστρο ποσο κραταει?ποσες ωρςς μετα μπορεις να το χρησιμοποιησεις?

μεσα στο ψυγειο ειναι για την ημερα, μεσ την καταψυξη μπορεις για αρκετες μερες... δεν συμφωνουν ολοι οι παιδιατροι στο ποσες μερες, γι αυτο πρεπει να ρωτησεις τον δικο σας, οταν με το καλο...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

μεσα στο ψυγειο ειναι για την ημερα, μεσ την καταψυξη μπορεις για αρκετες μερες... δεν συμφωνουν ολοι οι παιδιατροι στο ποσες μερες, γι αυτο πρεπει να ρωτησεις τον δικο σας, οταν με το καλο...

Θα μου πειτε κατσε κοριτσι μου ακομα δεν γεννησες..αλλα χθες σκεφτομουν του χρονου που θα παντρευτω και το μωρακι θα ειναι ακομα μικρο..δεν θα μπορεσω εκεονη την ημερα να θηλαζω..αρα η θα πρεπει να συντηρισω το δικο μου η ξενο

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...