Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Σας ευχαριστώ πααααρα πολύ όλες σας!!! Πήγα και έκανα και χοριακη και tsh και περιμένω αποτελέσματα προς το μεσημεράκι. Εύχομαι από την καρδιά μου σε όλες τις κοπέλες να κρατήσουν στα χέρια τους υγιή μωράκια γιατί ο αγώνας που δίνουμε είναι τόσο δύσκολος που μόνο οι ίδιες γνωρίζουμε. Έχω κλάψει από παράπονο σε πολλές αίθουσες ωοληψιας αλλά εκεί, εσφιγγα τα δόντια και συνέχιζα. Θα προσεύχομαι γα όλες σας, για όλες μας. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη σας!!! 

• Ευχή 1
      • Λουλούδια 2

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

χαχαχχαχαχαχχα!!! φανταζομαι πως θα κανεις οταν πει ΜΑΜΑ!!:P:p χαζομαμα!!!!!!!!!!:tongue:

ηδη ειμαι:D:D:D

πριν σκεφτομουν: πω πω ειμαι εγκυος? δεν το πιστευω!! δηλαδη θα κανω παιδακι??

ασε χαζεψα!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εγώ αυτό πιστεύω... Δηλαδή αν δε σου αρέσουν τα ονόματα και ξέρεις πως μάλλον δεν θα αρέσουν και στα παιδιά σου, πρέπει να τα φορτώσεις με ένα χάλια όνομα για όλη τους τη ζωή;;; Εγώ δηλαδή σκέφτομαι κυρίως το παιδί, όχι εμένα! Στους γονείς σου δίνεις χαρά και μόνο που τους χαρίζεις ένα εγγονάκι, έτσι δεν είναι;

Μάλλον όμως αυτό με τα 2 όνοματα είναι η μέση λύση...

αυτος ηταν ο λογος που τσακωθηκα με τον αντρα μου για το ονομα

και στο τελος εβαλα τα κλαματα! του ελεγα και εκλαιγα "δεν θελω το παιδακι μας να το κοροιδευουν στο σχολειο, και να μην εχει φιλους επειδη τον λενε Παντελη...ηθελα το δευτερο ονομα για να φωναζουν οι δασκαλοι Παντελη -Οδυσσεα σηκω για μαθημα ετσι θα ακουνε τα κοριτσακια το Οδυσσεα και θα ενθουσιαζονται, ποιο κοριτσακι θα ερωτευτει εναν Παντελη??"

μετα με πηρε αγκαλια και γελουσε γιατι εκλαιγα και λεει αχ τι εχω να τραβηξω με τις ορμονες της εγκυμοσυνης

αλλα το χατιρι δεν μου το εκανε:evil::evil::evil::evil:

UzVGp2.png

Και εγω δυο ονοματα εχω Μαρια Μαρκελλα και με φωναζουν και με τα δυο αλλα ειναι και τα δυο ωραια ονοματα (θεωρω).

Τιποτα θα το ταξω το παιδι να ησηχασω , ειδικα μετα απο οτι μας ετυχε ΧΕΣΤ..ΚΑ τι θα πει η πεθερα μου (γιατι οι γονεις μου δεν ζουν και του αντρα μου ο πατερας δεν ζει )

κοριτσι μου, να σαι δυνατη, οπως καταλαβαινω οτι εισαι!!! ολα θα ρθουν! και οι αγγελοι που εχουμε ψηλα, μεστην αγκαλια της Παναγιας, θα μας στειλουν τα αδερφακια τους... το ταμα σου να το κανεις και οσο για το ονομα ειναι θεμα των γονιων και των νονων και μονο!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εμενα στο γιο μου αργησανε να μου τον βαλουν στο στηθος την τριτη ημερα μου ελεγαν οτι την τριτη ημερα κατεβαζει η μαμα γαλα κ το μωρο συνηθεισε στο μπιμπερο κ το στηθος μου εγινε τουμπανο κ πονουσε παρα πολυ το μωρο να μην το πιανει με αποτελεσμα να παρω θυλαστρο κ το εβγαζα στο μπιμπερο ειχα γαλα κ παχυ μαλιστα. αλλα θα σας πω κατι κ αν θελετε το πιστευετε οταν ειστε λεχωνες που λενε το ματι μας πιανει εγω η χαζη ελεγα εχω γαλα εχω γαλα κ επαθα μαστιτιδα πυρετο μετα βηχα επινα αντιβιωση κ εκοψα το γαλα, μαλλον κοπηκε μετα προσπαθουσα αλλα εβγαζα 30μλ. στην κορη μου που επιανε το στηθος κ ηταν ευκολα κ εγω ηξερα κατι παραπανω ημουν χαρουμενη που θα θυλασω μεσα σε 2 εβδομαδες περιπου εμαθα οτι ο μπαμπας μου ειχε καρκινο δεν μου το ελεγε η μανα μου πιο νωρις για να μην παθω κατι στη γεννα. κλαμα στενοχωρια δεν ετρωγα κοπηκε το γαλα.. τωρα ευχομαι κ παρακαλω να πανε ολα καλα κ να θηλασω γιατι κ για το μωρο κ για την μαμα ειναι καλο κ σιγουρα πιο ξεκουραστο πιο υγειο πιο θρεπτικο κ αυτη την εποχη κ πιο οικονομικο.. ολες να γεννησουμε καλα να εχουμε γαλα να μεγαλωσουμε τα μωρακια μας!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

και στο τελος εβαλα τα κλαματα! του ελεγα και εκλαιγα "δεν θελω το παιδακι μας να το κοροιδευουν στο σχολειο, και να μην εχει φιλους επειδη τον λενε Παντελη...ηθελα το δευτερο ονομα για να φωναζουν οι δασκαλοι Παντελη -Οδυσσεα σηκω για μαθημα ετσι θα ακουνε τα κοριτσακια το Οδυσσεα και θα ενθουσιαζονται, ποιο κοριτσακι θα ερωτευτει εναν Παντελη??"

μετα με πηρε αγκαλια και γελουσε γιατι εκλαιγα και λεει αχ τι εχω να τραβηξω με τις ορμονες της εγκυμοσυνης

αααχχχ... τι μου θυμισες! τον ωραιο της ταξης στο δημοτικο τον λεγαν Παντελη!!! δεν νομιζω οτι χαλασε καμια τοτε...:cool::cool::cool:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Πάντως το Παντελής δεν είναι και τόσο άσχημο, αλήθεια... Θα τον ερωτευτούν σίγουρα πολλές! :tongue:

Και όπως είπες, θα το φωνάζετε Άκης..

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

μιλαω για το θηλασμο γιατι λεγατε πιο πανω για θηλασμο. κ κατι που εμαθα ειναι μια κοπελα ειχε γαλα αλλα ηταν αδυνατο το μωρο δεν εβαζε κιλα κ τις ειπε ο γιατρος να σταματησει κ να δινει ξενο γαλα. κ εμαθε αυτη οτι υπαρχουν κατι χαπια στο φαρμακειο ειναι λεει μαγια μπυρας κ δυναμωνει το γαλα η αληθεια πρωτη φορα το ακουσα αλλα ειναι καλο να ακουμε κ να μαθαινουμε κατι που μπορει να μας συμβει.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ωραιο ονομα ειναι ο παντελης!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

μιλαω για το θηλασμο γιατι λεγατε πιο πανω για θηλασμο. κ κατι που εμαθα ειναι μια κοπελα ειχε γαλα αλλα ηταν αδυνατο το μωρο δεν εβαζε κιλα κ τις ειπε ο γιατρος να σταματησει κ να δινει ξενο γαλα. κ εμαθε αυτη οτι υπαρχουν κατι χαπια στο φαρμακειο ειναι λεει μαγια μπυρας κ δυναμωνει το γαλα η αληθεια πρωτη φορα το ακουσα αλλα ειναι καλο να ακουμε κ να μαθαινουμε κατι που μπορει να μας συμβει.

μαγια μπυρας ναι! ή και brewers yeast... εχει και αμινοξεα και βιταμινες Β συμπλεγματος! και κατεβαζεις πιο πολυ γαλα και πιο θρεπτικο ειναι! μετα υπαρχουν και μειγματα με βοτανα για παραπανω γαλα, μονο για ποσοτητα ομως...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

μαγια μπυρας ναι! ή και brewers yeast... εχει και αμινοξεα και βιταμινες Β συμπλεγματος! και κατεβαζεις πιο πολυ γαλα και πιο θρεπτικο ειναι! μετα υπαρχουν και μειγματα με βοτανα για παραπανω γαλα, μονο για ποσοτητα ομως...

οπως και η μαρμιτα!η marmite οπως την λενε οι αγγλοι την αλοιφης πανω στο ψωμι με λιγο τυρακι το ψηνεις στην τοστιερα και ειναι μουρλιααααααα!!Α και πλουσιο σε φολικο οξυ !

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Για θεματα θηλασμου εχει στο παρεντς ενα σωρο εμπειριες απο αλλες κοπελες...οαλ γινονται ..και επαναγαλακτισμος γινεται αμα σου κοπει το γαλα!!

Το Παντελης μου κάνει πολυ μπρουταλ για αντρα...μπορει να εχει περαση βρε didi!! Εκτος κι αν εισαι Πατρα ή Κρητη και το λένε Παντελλλλλή με 10 λαμδα!!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

ελπιζω να μην ειναι μαμακιας και μπαμπακιας ο αντρας σου!!!

ο δικος μου δεν αντεχεται!!!!

ισως φταιει που η αδερφη του δεν εβγαλε τους γονες τους(εβγαλε τα πεθερικα της και στην κορη και στο γιο, τι να πω για την αβουλια της!!!!)

ισως φταιει που οι γονεις του ειναι πλεον πολυ μεγαλοι(προχθες εβλεπε τον πατερα του και μου λεει"α ρε γερο πως γερασες ετσι?")

ισως φταιει που οταν ηταν μικρος (~24) επαθε κατι κακο και οι γονεις του τρεχαν και ξοδεψαν πολλα σε γιατρους

δεν ειναι καθολου μαμακιας , οι γονεις του εχουν χωρισει, η μαμα του του πινει το αιμα γιατι δεν ηθελε να δουλεψει απο τα 48 της και ο μπαμπας του τον εχει γραμμενο, ζει με αλλη οικογενεια και συναντιουνται αραια και που για να δουν κανενα ποδοσφαιρο. Επομενως διαλεξαμε ονοματα που αρεσουν σε μας, κανοντας ετσι και το χατηρι των γονιων μου που δεν ηθελαν τα δικα τους αλλα αρχαιοελληνικα. Και ριτσα δε συμφωνω οτι με τα ονοματα τιμουμε τους γονεις.. Ξερω πολλους που εδωσαν το ονομα κι απο πισω βριζονται...

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Για θεματα θηλασμου εχει στο παρεντς ενα σωρο εμπειριες απο αλλες κοπελες...οαλ γινονται ..και επαναγαλακτισμος γινεται αμα σου κοπει το γαλα!!

Το Παντελης μου κάνει πολυ μπρουταλ για αντρα...μπορει να εχει περαση βρε didi!! Εκτος κι αν εισαι Πατρα ή Κρητη και το λένε Παντελλλλλή με 10 λαμδα!!!

:P:p:p:p:p:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

πεθανα.... να σαι καλα!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...