Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, linaa είπε:

Η υψηλή αμη δεν είναι ποτέ πρόβλημα. Δεν είναι κάτι που μπορεί να δημιουργήσει κάπου πρόβλημα το μεγάλο απόθεμα ωαρίων. Απλά θα έχεις μέχρι πολύ μεγάλη ηλικία περίοδο.... 

Επίσης σύνδρομο πολυκιστικων μπορεί να μην έχεις αλλά εικόνα πολυκιστικων μπορεί να έχεις Κ απλά να μην στο έχει αναφέρει κανείς γιατί δεν έχει Κ πολύ σημασία αν δεν έχεις συμπτώματα πολυκιστικων . 

Όχι δεν έχω συμπτώματα πολυκιστικων. Έχω σταθερό κύκλο. Fsh 5.6 lh 5.3. Καλή προγεστερονη. Και στον υπέρηχο η γυναικολόγος που έχω τώρα αλλά και η προηγούμενη μου έχουν πει ότι οι ωοθήκες μου φαίνονται τέλειες. Με προβληματίζει ωστόσο η αμή για το θέμα διέγερσης. Και αν όντως είναι σωστή αυτή η τιμή.μου έχει έρθει περίοδος και από μικρή ηλικία. 9-10 χρόνων. Και νόμιζα αυτό συνδέετε με προωρη εμμηνόπαυση όχι με καθυστερημένη.. 

Προσπαθεις συλληψης για δευτερο παιδακι..

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι κάνετε κορίτσια;;;

Εγω είχα θετικο τεστ ωορηξιας 17η μερα(έκανα 2, το βραδυνο ήταν πιο έντονο απτο μεσημεριανό)ήρθαμε σε επαφή την επόμενη το βράδυ(ημέρα ωορηξιας).απτην επόμενη της επαφής είχα πονακια χαμηλά και ένα πρηξιμο για τις επόμενες 2 μέρες.λογικα η ωορηξια ήταν,αλλα τα ίδια είχα και στην προηγούμενη εγκυμοσυνη(γενικώς εγω δεν την καταλάβαινω την ωορηξια μου)και τώρα αναρωτιέμαι:δεν έκανα ωορηξια την επόμενη του θετικού τεστ;λέτε να έκανα μετα απο 48 ώρες;τα πονακια και φουσκωματα να έγιναν αφού έσκασε το αυγό;η'λετε ναταν της σύλληψης αν έγινε;;;;;

Προσπαθώ να καταλάβω το σώμα μου και την ωορηξια μου.

Μήπως έπρεπε να έρθουμε σε επαφή πιο μετα τελικά και πάλι έγινε πολύ πριν την ωορηξια(θελουμε και αγόρι και το παλεύω ανήμερα της ωορηξιας τρομάρα μου)

Τέλος πάντων 28/4 το αργότερο θα ξέρουμε.

40N6p3.png

Vvc2p2.png

Καλησπέρα Αφροδιτάκι!!!Χμμ...τα τεστ μέχρι 36 ώρες μετά δεν δείχνουν?Νομίζω πως η σύλληψη δεν έσυ συμπτώματα..έχει??Εγώ είχα 21η μέρα και εκείνη τη μέρα μόνο επαφή (σκατά δηλ)..να δούμε αν και δεν το βλέπω,τι να δούμε?Σήμερα είχα κάτι χαζοπονάκια,με βάση την ωορρηξία ΛΟΓΙΚΑ στις 24 περιμένω περίοδο αλλά με τα ορμονικά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις..όπως και να έχει στον επόμενο κύκλο πάω για μέτρηση ενδομητρίου να δω τι γίνεται γιατί αν με τον θηλασμό είναι πολύ λεπτό τζάμπα κάτω τεστ..

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Γεια σας!!

Ελπίζω να μπορείτε να με βοηθήσετε!!

Είπαμε να βάλουμε μπρος για δεύτερο παιδάκι έχω ένα κοριτσάκι 2ετων!!

Πριν μια εβδομάδα είχα εντονεΣ ανακατοσουρες και πονακια χαμηλά ΤΗΠ 17/3 κυκλο30 ημερών 15/3 μια μέρα πριν την περίοδο έκανα τεστ κ βγήκε θετικό αχνο και έκανα και την επομενη 16/3 άλλο ένα θετικό έκανα σήμερα χοριακη και ειναι μόνο 130 και πρέπει να ειμαι βαση ΤΗΠ 4 εβδομάδων και με έχει πιάσει άγχος!!!! ΣΥΓΝΩΜΗ αν σας ζαλισα

Ευχαριστώ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Little Sofia μια χαρά ειναι η χοριακη σου!

Θα ξανάκανείς να δεις αν ανεβαίνει σωστά.συγχαρητηρια!με το καλό!

Oneiraki αρκεί που κανείς ωορηξια.τωρα αυτό με το ενδομητριο δεν το ξέρω.δεν αφήνει το εμβρυο να εμφυτευθει επειδή ειναι λεπτό;;;

Μια χαρα είσαι αφού κάνατε την ημέρα που έδειξε θετικο!!!!

Εγω πάντως πρώτη φορά ένοιωσα έτσι έντονα την ωορηξια μου,και 2 μέρες μετα αποτί περιμενα!ειναι μάλλον που τοχα στο νου μου!!!

40N6p3.png

Vvc2p2.png

Ευχαριστώ πολύ!!!!

Με πήρε ο γιατρός μου το απόγευμα και μου είπε κ αυτός ότι ειναι καλή (Φφφφφφφφφφφ) μιας και έχω μεγάλο κύκλο και ωορρηξία 16-17μερρα τώρα έχουν περάσει μόνο 2 εβδομάδες θα ξανακάνω μια την Δευτέρα αλλα τουλάχιστον με καθησύχασε!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα και απο μένα σε όλα τα κορίτσια!!!!

Τα νέα μου:13/4 βράδυ θετικο τεστ ωορηξιας και μια και μοναδική επαφή την επόμενη το βράδυ.τις επόμενες δυο μέρες είχα πρηξιματα χαμηλά,περίεργα πονακια και την Τρίτη μια σουβλια έντονη.τα λέω αυτά γιατι την ωορηξια μου δεν την καταλαβαίνω ποτε και τα ίδια μετα την ωορηξια τα είχα και μετα την σύλληψη της κόρης μου.εκτοτε κανένα σύμπτωμα.την παρασκευη ξεκινανε εντονοι πονοι περιοδου σλλα πουθενα αιμα(συνηθωσ αδιαθετω κατευθειαν με τουσ πονουσ)το Σάββατο ήμουν στην 30 μερα του κυκλου(το μεγαλύτερο που χω κάνει)κάνω τεστ αχνιζει θετικο.συνεχιζονται έντονα οι πόνοι περιόδου αλλα το στήθος δεν ειναι πρησμενο.στην κόρη μου είχα ένα άπογευμα πόνους περιόδου και μετα τίποτα και μετα απο δυο μέρες στήθος ΠΟΛΥ τούμπανο.

Απο χτες δεν εχω καθόλου πονακια,σημερα πήγα για χοριακη και βγήκε 7.η μικρόβιολόγος λέει αρνητική,η γιατρός λέει οτι εννοείται δεν ειναι καλή αλλα παίζει να ήτανε βιοχημικη και πάλι.πριν την κόρη μου είχα βιοχημικη.

Κορίτσια δεν περίμενα να ειμαι γιατι δεν είχα τα συμπυωματα της προηγούμενης φορας(το στήθος δεν τοχα ξανανιωσει έτσι βαρύ)

Στεναχωριεμαι για την βιοχημικη γιατι αν ειναι έτσι το παθσινω για δεύτερη φορά.αλλιως ο κύκλος μου ταχει παίξει,αύριο ειναι 33η μερα και πουθενά περιόδος.

Σορρυ για το σεντόνι.μονο ο άντρας μου τα ξέρει και εσείς πια.

Καληνύχτα μας.

40N6p3.png

Vvc2p2.png

Α ρε Αφροδιτη..τι να σου πω..εγω με αχνο θετικο την ιδια μερα ειχα χοριακη 36 στον γιο μου δεν φανταζομαι δηλ να ανιχνευσε χοριακη 7 το τεστ..φανταζο.αι ποσο σπασιμο νευρων ειναι ολο αυτο..τι σκοπευεις να κανεις;

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Α ρε Αφροδιτη..τι να σου πω..εγω με αχνο θετικο την ιδια μερα ειχα χοριακη 36 στον γιο μου δεν φανταζομαι δηλ να ανιχνευσε χοριακη 7 το τεστ..φανταζο.αι ποσο σπασιμο νευρων ειναι ολο αυτο..τι σκοπευεις να κανεις;

Το τεστ το έκανα Σάββατο πρωί,την χοριακη χτες.αν ήταν βιοχημικη το Σάββατο θαταν μεγαλύτερη και τωρα λογικά πέφτει.

Ακόμα να αδιαθετησω.η γιατρός μουπε να περιμένω λίγες μέρες αλλιώς να πάρω ντουφαστον χάπια.ελπιζω να μην εχω κυστες η τίποτα άλλο.τον άλλο μήνα θα πάω να με δει.εχω και πάνω απο χρόνο να κάνω Παπ.

Ευχαριστώ ονειρακι για το ενδιαφέρον σου!

40N6p3.png

Vvc2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...