Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , JellyKelly είπε:

Όχι έχω ξεκινήσει τις avercap (γτ έχω υψηλή E2) για 10 μέρες κ μετά θα κάνω puregon. Τώρα ξεκινάω τη διαδικασία. Απλά πριν κάνω avercap ήθελα να είμαι σίγουρη γι αυτό έκανα χοριακή! 

Δεν ξέρω τι παρενέργειες μπορεί να έχουν σε περίπτωση εγκυμοσύνης. Αν σου έδωσε οδηγίες ο γιατρός να μην μείνεις έγκυος τότε σημαίνει ότι θα έχουν φαντάζομαι ότι προσέχεις . 

Προσπαθεις συλληψης για δευτερο παιδακι..

Recommended Posts

Μου θύμισες έναν γυναικολόγο που έλεγε "εγώ θεωρώ τη γυναίκα έγκυο μετά τις 12 εβδομάδες!"..Έτσι είναι κορίτσια όμως, μέχρι τότε δεν μπορούμε να μιλάμε για "μωρά", έμβρυα είναι και με το ζόρι..Μπορεί να ακούγεται σκληρό, αλλά και η φύση σκληρή είναι..

Η Pani έχει δίκιο, το ίδιο γίνεται και στην Αμερική που είναι η ξαδέλφη μου..Μείναμε έγκυες με διαφορά δύο μηνών στα παιδιά μας και όταν μιλούσαμε στο τηλέφωνο της έλεγα κάθε μήνα που πήγαινα για υπέρηχο (μπορεί και δυο φορές το μήνα :oops: ) και μου έλεγε "καλά, γιατί πάτε?"..Εδώ το έχουμε κάνει και λίγο "ατραξιόν" το θέμα, κακά τα ψέματα..

ΥΓ. Εύη γιατί πουλάκι μου, μια χαρά το 'χεις και το σοβαρό! :tongue:

ΥΓ2. Νικδορα, αν κατάλαβα απ' το τικεράκι σου έχει γενέθλια ο μικρός σου;; Να τον χαίρεσαι! :D

μόνο ατραξιον??τα οικογενειακά άλμπουμ ξεκινούν απο την 6η εβδομάδα!!

Κορίτσια εγω απ το φόβο μου μη πάει κάτι στραβά δεν είχα αγορασει τίποτα!και είχα πει να μη μου φέρνουν ρουχαλάκια όσο είμαι στην αρχή.Μια φίλη μου κολλητή μου είχε πάρι ενα μικρο μπλουζακι και θυμάμαι που καθόμουν και το κοίταζα και φρίκαρα στην ιδεα με το τι θα γινόταν αν......Περίμενα να μπω στον 8ο!!Το αποτελεσμα ήταν οτι όταν με έπιασαν πόνοι στην 30η εβδομάδα και με βάλανε τα ανάσκελα να μη μπορω να παω για ψωνια...όλα στο 5-λεπτο τα πείρα...τιποτα δεν είχα.

Τελοσπάντων...αρκει που πηγαν όλα καλά :D

(είμαι υπερβολική....)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω παλι το ειχα δεδομενο οτι θα πανε ολα καλα και ψωνιζα καθε μερα!!! αλλα πραγματικα τιποτα δεν πρεπει να εχουμε δεδομενο,

εχεις δικιο στην Ελλαδα το παραξεφτιλιζουνε οι γυναικολογοι και να σου οι τρισδιαστατοι υπερηχοι χαμος!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

μόνο ατραξιον??τα οικογενειακά άλμπουμ ξεκινούν απο την 6η εβδομάδα!!

Κορίτσια εγω απ το φόβο μου μη πάει κάτι στραβά δεν είχα αγορασει τίποτα!και είχα πει να μη μου φέρνουν ρουχαλάκια όσο είμαι στην αρχή.Μια φίλη μου κολλητή μου είχε πάρι ενα μικρο μπλουζακι και θυμάμαι που καθόμουν και το κοίταζα και φρίκαρα στην ιδεα με το τι θα γινόταν αν......Περίμενα να μπω στον 8ο!!Το αποτελεσμα ήταν οτι όταν με έπιασαν πόνοι στην 30η εβδομάδα και με βάλανε τα ανάσκελα να μη μπορω να παω για ψωνια...όλα στο 5-λεπτο τα πείρα...τιποτα δεν είχα.

Τελοσπάντων...αρκει που πηγαν όλα καλά :D

(είμαι υπερβολική....)

Εγω παλι το ειχα δεδομενο οτι θα πανε ολα καλα και ψωνιζα καθε μερα!!! αλλα πραγματικα τιποτα δεν πρεπει να εχουμε δεδομενο,

εχεις δικιο στην Ελλαδα το παραξεφτιλιζουνε οι γυναικολογοι και να σου οι τρισδιαστατοι υπερηχοι χαμος!!!

νομίζω και εγω αν ζουσα Ελλάδα θα έκανα ο,τι κάνουν εκει..αν σας λενε για υπέρυχο τοσο συχνά δεν νομίζω να μου φαινόταν και μένα περίεργο. Αλλα δεν ειχα και εμπειρία απο εγκυμοσύνη Ελλάδα, οποτε μου φαινόταν απολυτως φυσιολογικό το πως την αντιμετωπιζουν εδώ, δεν ήξερα οτι υπήρχαν και τοσο μεγαλες διαφορες...αρχισα να λιγω να συγκρίνω οταν και μια φίλη μου εμεινε εγκυος και ειδα οτι πηγαινε καθε λιγο και λιγάκι για υπέρυχο, οταν ο γυναικολόγος της τη φορτωσε πολυ νωρίς με σιδηρο (οκ), μαγνήσιο και ασβεστιο (αυτά γιατί???αν κανεις καλη διατροφή τα λαμβάνεις ετσι και αλλιως) και οκ το φολικο οξυ που παντου ειναι απαραίτητο γιατι κυρίως ειναι και το μονο που εχει τοσο καλη απορρόφηση απο τον οργανισμο μας στη μορφή που ειναι..πιο καλά απορροφάται ως χαπι οταν εισαι εγκυος που χρειάζεσαι πολυ παρά απο το φαγητό..αα και οταν γέννησε με καισαρική στην 36η εβδομαδα μονο και μονο επειδη ειχε κανει εξωσ επίσης. το μαγνήσιο κατάλαβα οτι βοηθά στα πονάκια και στις κράμπες..αλλα αυτη το επαιρνε προληπτικά:shock::shock:

τις προάλλες γέννησε μια φιλη μου, και ρωτώντας να μάθω για το θηλασμο αν τον ξεκίνησε μου ειπε εε να ξεκινησα ,εχω λιγο ομως, το πρωτόγαλα, δεν εχει ερθει το κανονικό ακομη του δινουν και ξένο..ειναι όντως πρακτική αυτή??θεωρούν οτι το πρωτογαλα δεν φτάνει?

zBmhp2.png

BVsxp2.png

Διαφημίσεις

Εγω, γεννησα στο Αρεταιειο (πανεπιστημιακο νοσοκομειο υποτειθετε)

οι μαιες κανανε τα παντα ωστε να μη θηλασω, τι τετοιες βλακιες ακουσα για το πρωτογαλα, τι να βγαζω το γαλα μη μου πετρωσει το στηθος και να το δινω με το μπιμπερο....

τι ακουσαν τα αυτακια μου!!!

ειναι θεμα εμποριου εδω στην Ελλαδα, καποιοι θυσαυριζουν εις βαρος των παιδιων μας!!!

τελικα κοντρα σε ολους αυτους και πανω απο ολα για το καλο του παιδιου μου, θηλασα 22 ολοκληρους μηνες!!!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλησπέρα κορίτσια, έδω είμαι και εγώ, σας διαβάζω αλλά μπαίνω από κινητό και δεν μπορώ να γράφω καλά.φιλια πολλά

Καλησπερα Τζενακι μου, ελπιζω να εισαι καλα!!!!! φιλακια πολλα.:D

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Αχ Pani μου ολα θυσιαζονται στο βωμο του χρηματος..... το ξερεις οτι, ειμαστε η μοναδικη χωρα της Ευρωπης, που επιτρεπετε το χαπι για το κοψιμο του θηλασμου!!!

οι μαιες κανανε τα παντα ωστε να μη θηλασω, τι τετοιες βλακιες ακουσα για το πρωτογαλα, τι να βγαζω το γαλα μη μου πετρωσει το στηθος και να το δινω με το μπιμπερο....

ειναι θεμα εμποριου εδω στην Ελλαδα, καποιοι θυσαυριζουν εις βαρος των παιδιων μας!!!

τελικα κοντρα σε ολους αυτους και πανω απο ολα για το καλο του παιδιου μου, θηλασα 22 ολοκληρους μηνες!!!!!!

εγω καπου το ειχα γράψει και πιο πριν, τις γυναικες που καταφερνουν να θηλασουν πάνω απο ενα συγκεκριμένο χρονικό οριο τις θεωρω ηρωιδες στην Ελλαδα!Δηλαδη ολες που το κάνουν οσο μπορουν με το τοσο αρνητικό κλιμα που επικρατει..αρνητικο..οκ ας μην ειμαι υπερβολική το τοσο απονθαρρυντικό!!μπράβο σου που κατάφερες 22 μήνες!

το πρωτόγαλα ειναι το πιο θρεπτικο γάλα που μπορει να παρει το νεογγένητο τις πρωτες ωρες και μέρες της ζωής του. Μιλουσα με τη νυφη μου και μου ελεγε στο πρωτο της παιδί το ιδιο της ειχε συμβει..της ειχανε πει σε πανεπιστημιακό νοσοκομειο στην επαρχια να μην το δινει στο παιδι γιατι δεν ειναι καλο γαλα.μου ανεβηκε το αιμα στο κεφάλι.!!!αχχ....τι τραβάτε εκει οι μανάδες σκέφτομαι μερικες φορες!

zBmhp2.png

BVsxp2.png

Δηλαδη ολες που το κάνουν οσο μπορουν με το τοσο αρνητικό κλιμα που επικρατει..αρνητικο..οκ ας μην ειμαι υπερβολική το τοσο απονθαρρυντικό!!

Εγώ δεν το λέω πουθενά πια ότι θηλάζω γιατί δε φαντάζεστε τι είχα ακούσει... από το ότι θα γίνει ο γιος μου γκέι μέχρι ότι θα σαπίσουν όλα του τα δόντια :cool:.

ru7rp2.png

Οντως με τους υπέρηχους το έχουμε παρακάνει στην Ελλάδα... Και εγώ στο γιο μου έκανα τουλάχιστον ένα το μήνα και μάλιστα ανυπομονούσα να φτάσει εκείνη η μέρα για να τον δώ...Τώρα, όταν με το καλό ξαναμείνω έγκυος νομίζω ότι θα κάνω μόνο τους εντελώς απαραίτητους.

ru7rp2.png

Διαφημίσεις

νομίζω και εγω αν ζουσα Ελλάδα θα έκανα ο,τι κάνουν εκει..αν σας λενε για υπέρυχο τοσο συχνά δεν νομίζω να μου φαινόταν και μένα περίεργο. Αλλα δεν ειχα και εμπειρία απο εγκυμοσύνη Ελλάδα, οποτε μου φαινόταν απολυτως φυσιολογικό το πως την αντιμετωπιζουν εδώ, δεν ήξερα οτι υπήρχαν και τοσο μεγαλες διαφορες...αρχισα να λιγω να συγκρίνω οταν και μια φίλη μου εμεινε εγκυος και ειδα οτι πηγαινε καθε λιγο και λιγάκι για υπέρυχο, οταν ο γυναικολόγος της τη φορτωσε πολυ νωρίς με σιδηρο (οκ), μαγνήσιο και ασβεστιο (αυτά γιατί???αν κανεις καλη διατροφή τα λαμβάνεις ετσι και αλλιως) και οκ το φολικο οξυ που παντου ειναι απαραίτητο γιατι κυρίως ειναι και το μονο που εχει τοσο καλη απορρόφηση απο τον οργανισμο μας στη μορφή που ειναι..πιο καλά απορροφάται ως χαπι οταν εισαι εγκυος που χρειάζεσαι πολυ παρά απο το φαγητό..αα και οταν γέννησε με καισαρική στην 36η εβδομαδα μονο και μονο επειδη ειχε κανει εξωσ επίσης. το μαγνήσιο κατάλαβα οτι βοηθά στα πονάκια και στις κράμπες..αλλα αυτη το επαιρνε προληπτικά:shock::shock:

τις προάλλες γέννησε μια φιλη μου, και ρωτώντας να μάθω για το θηλασμο αν τον ξεκίνησε μου ειπε εε να ξεκινησα ,εχω λιγο ομως, το πρωτόγαλα, δεν εχει ερθει το κανονικό ακομη του δινουν και ξένο..ειναι όντως πρακτική αυτή??θεωρούν οτι το πρωτογαλα δεν φτάνει?

δεν δίνουν όλοι οι γιατροί φαρμακα έτσι.Σ εμενα είχε δωσει μόνο φιλικό απ την αρχή .Σιδηρο πήρα όταν είχα αιματοκρίτη 33 και ασβέστιο στο 5ο μήνα νομίζω.Μαγνησιο πήρα όταν αρχησαν οι πρώτες συσπάσεις...αν και δε βοηθησε :(

Ακόμα και μετα την εισαγωγή μου στο νοσοκομείο με κινδυνο πρόωρου τοκετου το μόνο που μου έδωσε ήταν 1 utrogestan κι αυτό κολπικα ενω είχα κόψει όλα τ αλλα εκτος του σιδήρου.

Καλησπέρα κορίτσια, έδω είμαι και εγώ, σας διαβάζω αλλά μπαίνω από κινητό και δεν μπορώ να γράφω καλά.φιλια πολλά

είσαι καλά?πρόβλημα με το internet πάλι???

μπράβο βρε θηρίο!!!

την μέρα που γέννησα μου είπαν πως δεν κάνει τις 4 πρώτες ωρες να βάλω το παιδί στο στηθος και αφου θα κοιμόμουν θα το ταιζαν αυτοί.....χεχεχε μόλις την πήρα κατευθείαν στο στηθος την έβαλα...4 ωρες και μ@@@@κιες!!!τους απαγόρευσα να δωσουν ξένο γαλα.Τα θυμάμαι και τρελαίνομαι!!

Εγώ δεν το λέω πουθενά πια ότι θηλάζω γιατί δε φαντάζεστε τι είχα ακούσει... από το ότι θα γίνει ο γιος μου γκέι μέχρι ότι θα σαπίσουν όλα του τα δόντια :cool:.

:shock::shock::shock: ασχολίαστο!!!

το μόνο που εχω απορια είναι αν επιρρεάζει αρνητικά τις προσπάθειες σου ή αν αργότερα στην εγκυμοσύνη θα εχεις προβλήματα.Νομίζω πως η παραγωγη του γαλακτος προκαλείται απο την προλακτινη και την ωκυτοκίνη και ειδικά η δευτερη προκαλει συσπάσεις στη μήτρα...ρωτα καλύτερα αν δε το εχεις κάνει...

Οντως με τους υπέρηχους το έχουμε παρακάνει στην Ελλάδα... Και εγώ στο γιο μου έκανα τουλάχιστον ένα το μήνα και μάλιστα ανυπομονούσα να φτάσει εκείνη η μέρα για να τον δώ...Τώρα, όταν με το καλό ξαναμείνω έγκυος νομίζω ότι θα κάνω μόνο τους εντελώς απαραίτητους.

απ την εισαγωγη μου και μετα έκανα καθε εβδομαδα για να βλέπουν αν αναπτύσσεται το εμβρυο...:shock:

Α καλά, ωραίο θέμα πιάσατε κορίτσια, θηλασμός στην Ελλάδα, μιλάμε για ΤΟ σχήμα οξύμωρο :rolleyes: Για να μην σας τα πολυλογώ, τα έχω ξαναγράψει κιόλας, θήλασα τον γιο μου μετά από εντατική 15 ημερών..Στο μαιευτήριο νόμιζαν ότι τους λέω ανέκδοτο όταν ζήτησα βοήθεια, να μου δείξουν πώς να το κάνω :mad: Ευτυχώς από το περιβάλλον μου είχα μόνο υποστήριξη, και από τον παιδίατρο του μικρού επίσης..

Margioula και Sinagrida, είστε κα-τα-πλη-κτι-κές και μπράβο που καταφέρατε και συνεχίσατε για τόσο πολύ! :D

Α! ναι, κι εγώ ήμουν φοβιτσιάρα και δεν ψώνισα τίποτα μέχρι την τελευταία στιγμή..Μάλιστα τόσο φοβιτσιάρα που δεν είχα πει καν σε πολύ κόσμο ότι ήμουν έγκυος! Το έγραψα στο φειςμπουκ όταν γέννησα και έπεσαν ξεροί :mrgreen:

g8Sbp2.png

Α καλά, ωραίο θέμα πιάσατε κορίτσια, θηλασμός στην Ελλάδα, μιλάμε για ΤΟ σχήμα οξύμωρο :rolleyes: Για να μην σας τα πολυλογώ, τα έχω ξαναγράψει κιόλας, θήλασα τον γιο μου μετά από εντατική 15 ημερών..Στο μαιευτήριο νόμιζαν ότι τους λέω ανέκδοτο όταν ζήτησα βοήθεια, να μου δείξουν πώς να το κάνω :mad: Ευτυχώς από το περιβάλλον μου είχα μόνο υποστήριξη, και από τον παιδίατρο του μικρού επίσης..

Margioula και Sinagrida, είστε κα-τα-πλη-κτι-κές και μπράβο που καταφέρατε και συνεχίσατε για τόσο πολύ! :D

Α! ναι, κι εγώ ήμουν φοβιτσιάρα και δεν ψώνισα τίποτα μέχρι την τελευταία στιγμή..Μάλιστα τόσο φοβιτσιάρα που δεν είχα πει καν σε πολύ κόσμο ότι ήμουν έγκυος! Το έγραψα στο φειςμπουκ όταν γέννησα και έπεσαν ξεροί :mrgreen:

χαχαχαχα κι εγω δεν ελεγα μεχρι τον 4ο...μετα φούσκωσα!!!!!

το μόνο που εχω απορια είναι αν επιρρεάζει αρνητικά τις προσπάθειες σου ή αν αργότερα στην εγκυμοσύνη θα εχεις προβλήματα.Νομίζω πως η παραγωγη του γαλακτος προκαλείται απο την προλακτινη και την ωκυτοκίνη και ειδικά η δευτερη προκαλει συσπάσεις στη μήτρα...ρωτα καλύτερα αν δε το εχεις κάνει...

Μετά την 22-23η εβδομάδα μπορεί να προκληθούν συσπάσεις και υπάρχει κίνδυνος μόνο αν υπάρχει ιστορικό πρόωρων συσπάσεων (που με αφορά αυτό δυστυχώς- είχα συσπάσεις την πρώτη μου εγκυμοσύνη από τον 6ο μήνα).

Για τη δυσκολία σύλληψης ίσως παίζει ρόλο η αυξημένη προλακτίνη (εμποδίζει την προγεστερόνη να ανέβει). Ο (πρώην) γυναικολόγος μου-ακόμα δεν έχω αλλάξει αλλά θα το κάνω είναι κατά του θηλασμού μετά το 6μηνο και γενικά μου είπε πως να αποθηλάσω πρώτα και μετά να αρχίσω προσπάθειες. Αλλά ξέρω τόσες πολλές που μια χαρά γέννησαν δεύτερο θηλάζοντας το πρώτο και μετά και τα δύο παράλληλα (όχι, δεν έχω σκοπό να το κάνω) που... τι να πω...

Κάνω προσπάθειες να το μειώσω, θέλω να τελειώσει γιατί απλά έχω κουραστεί αλλά... λίγο η βαρεμάρα μου και λίγο η βολή μου το πάνε πίσω... Πιστεύω πως αν μείνω έγκυος θα έχω ένα καλό κίνητρο να το παλέψω δυναμικότερα...

ru7rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...