Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , JellyKelly είπε:

Όχι έχω ξεκινήσει τις avercap (γτ έχω υψηλή E2) για 10 μέρες κ μετά θα κάνω puregon. Τώρα ξεκινάω τη διαδικασία. Απλά πριν κάνω avercap ήθελα να είμαι σίγουρη γι αυτό έκανα χοριακή! 

Δεν ξέρω τι παρενέργειες μπορεί να έχουν σε περίπτωση εγκυμοσύνης. Αν σου έδωσε οδηγίες ο γιατρός να μην μείνεις έγκυος τότε σημαίνει ότι θα έχουν φαντάζομαι ότι προσέχεις . 

Προσπαθεις συλληψης για δευτερο παιδακι..

Recommended Posts

Με τις εξετάσεις με έχετε βάλει σε σκέψεις...

Πιστεύω ότι το σώμα μου μού λέει ότι κάτι δεν πάει καλά και ίσως πρέπει να το ψάξω. Από την άλλη, δε φαντάζεστε πόσο βαριέμαι να τρέχω δεξιά και αριστερά και να μπαίνω στη διαδικασία του "κάνε και αυτή την εξέταση, κάνε και την άλλη...αααα...λίγο αυξημένη είναι αυτή η τιμή, κάνε και αυτό". Σήμερα το συζήτησα με τον καλό μου και είπαμε ότι αν και αυτός ο κύκλος βγει άκαρπος τότε θα πάω να αρχίσω με τις light εξετάσεις (ορμονολογικές και γυναικολογικό έλεγχο). Το πρώτο μωρό όπως σας είπα ήρθε σχετικά εύκολα και νόμιζα ότι το δεύτερο θα ερχόταν με την πρώτη προσπάθεια (δεν ξέρω πώς στο καλό μου είχε κάτσει αυτό!!). Εκανα λοιπόν και ασφάλεια τοκετού τρομάρα μου να μου καλύψουν τα έξοδα της γέννας...Με τόσους μήνες που θα περάσουν τσάμπα λεφτά και η ασφάλεια...

Sinagridoula μου, να τι εγραφα τοτε, που σε καλωσοριζα!!!

10/12/12

Γεια σας και καλο Σαββατοκυριακο σε ολες!!!

Τελευταια χοριακη 4 οποτε τη γλιτωσαμε την αποξεση!!!

Εχω πεσει βρε κοριτσια μου... εχω ξεκινησει να μιλαω με γιατρους και εχουν ηδη αρχισει να με κουραζουνε.... λεω να παω στο Αρεταιειο που εμαθα οτι, εχουνε ενα καλο τμημα για τον ελεγχο της θρομβοφιλιας..... απο την αλλη κοιταζω το κοριτσακι μου και δεν πιστευω οτι, μπορει να υπαρχει κατι....μπορει να ειναι και λαθος αυτο που λεω!!!!

ειμαι λιγο χαμενη...δεν ξερω αν πρεπει να μπω στην διαδικασια των εξετασεων ειναι τοσοοοοοοοοο κουραστικο, χωρια οτι με τη δουλεια τα εχω ηδη παιξει και το χειροτερο δεν εχω ρεπο να τρεξω!!!

Καλως ηρθες sinagrida με το καλο το δευτερο παιδακι σου!!!

Τι μου εγραφε η nikdora τοτε!!!

Ειναι κουραστικο το κομματι των εξετασεων αλλα καλο ειναι να γινονται...εχω κι εγω ενα αγορακι 4 ετων..θελαμε πολυ ενα αδερφακι...μετα απο 2 αποβολες το εψαξα "κακος"..απ την αρχη επρεπε!!!και ναι εχω θρομβοφιλια..ετυχε και στην πρωτη κυηση δεν ενεργοποιηθηκε//////"ετυχε"///////

Δεν ειναι τιποτα...απλα αυτες οι εξετασεις κοστιζουν δυστυχως,δεν ξερω αν τις καλυπτουν τα ταμεια..εγω τις εκανα εξω...

Ψαξτο οταν θα εισαι ετοιμη..οταν θα εχεις χρονο...μην βιαστεις να ξαναμεινεις πριν το ψαξεις!!!!Μπορει να ειναι οντως τυχαιο γεγονος και να μην εχεις τιποτα..αλλα καλο ειναι να ξερεις και να μην πας στα τυφλα!!

Αυτα απο μενα..ευχομαι να πανε ολα καλα margioula μου..να χαιρεσαι το κοριτσακι σου

Nikdora πωπω ποσοοοοοοοοοο δικιο εχεις!!!

Να χαιρεσαι το αγορακι σου και με το καλο το να ερθει το δευτερο μωρακι σου!!!

Εχεις απολυτο δικιο....... ισως ειναι αυτη η δουλεια που με ζοριζει τοσο και το βλεπω βουνο να ξεκινησω εξετασεις σε συνδιασμο με τα οικονομικα μας που ειναι χαλια και με οδηγουν σε δημοσιο με οοοοοοοοολη την αργοπορια - ταλαιπωρια που συνεπαγετε.... ευχαριστω για τα καλα σου λογια:):)

Κοριτσακια μου καλα...μην αφηνετε μια ακομη κυηση στην τυχη.....ψαξτετο...εγω την επαθα....και εμαθα..μετα απο 2 απωλειες!!!!

Σας ευχομαι τα καλυτερα..

Το τραγουδακι της Μαρινελλας το ξερετε; "Τιποτα δε γινετε τυχαια..ουτε τ ασχημα ουτε τα ωραια"

Κατι αναλογο μου εγραφε και η marilou μας, αλλα δεν το βρισκω να στο κανω παραθεση..... και ευχαριστω και τα δυο κοριτσακια που με συμβουλεψαν να το ψαξω, τουλαχιστον τωρα θα ξερω...

συγχωρεσε με αν σε κουρασα, αν θελεις πληροφοριες για τις εξετασεις μη, διστασεις πες μου!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ, πόσο σε καταλαβαίνω!!! Εμείς από τότε που ήρθε ο γιός σας 2 φορές έχουμε βγει (γάμοι δύο κολλητών) και γυρίσαμε με την ψυχή στο στόμα. Ο μικρός μας δεν κοιμάται αλλού (κυρίως λόγω θηλασμού) και δεν έχουμε πάει ούτε για ένα ποτό, ούτε για ένα καφέ!!! Τώρα τα Χριστούγεννα που θα πάρουμε και οι δύο άδεια και ο μικρός θα είναι στον παιδικό σταθμό να πάμε το πρωί να πιούμε ένα καφεδάκι, να περπατήσουμε, κάτι τελωσπάντων...
Κορίτσια μου καλησπέρα, ή μάλλον καλημέρα! Και αν και λίγο καθυστερημένα, καλό μήνα να έχουμε και καλές γιορτές :D

Κι εμείς βγήκαμε μόνοι μας με τον άντρα μου σήμερα, πρώτη φορά μετά από μήνες.! Αχ ωραία περάσαμε, αλλά μου λείπει τώρα ο μικρός..πολύ άδειο μου φαίνεται το σπίτι και δεν μου κολλάει ύπνος..:(

Άσε Margioula, κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι και τρέμω..Αλλά μετά σκέφτομαι όλες τις κοπέλες που πέρασαν πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις από εμάς αλλά δεν το έβαλαν κάτω, και στο τέλος ανταμείφθηκαν! :)

Ομοιοπαθουσες βλεπω, αχ ποσο με παρηγορειτε...... αντε να βγουμε λιγο τωρα που μπορουμε γιατι με δυο!!!!!!!!:)

marilou ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ μακαρι να ειναι ο τελευταιος της αναμονης, που θα παει θα ερθει και σε εμας!!!

Οι εγκυουλες τι κανουν, πως τα πατε βρε κοριτσια pani, nikdora? ελπιζω να μην ξεχαναω καμια!!!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Οσο, για το τιγκερακι μου... δε συμβαδιζει βρε κοριτσια με της μερες μου,

αυτο λεει οτι, κοντευω για ωορηξια και αυτη ηρθε και εφυγε!!!

τελικα αυτο που λενε ηρεμισε και θα βρεις τις μερες... μαλλον ισχυει μονο αν ηρεμισεις ακους το σωμα σου... γιατι το σωμα μας μιλαει κοριτσια, νιωθουμε διαφορετικα!!!

αληθεια, ποσες και ποσες γυναικες κανουν εξωσωματικες, σταματανε και με το που χαλαρωνουν και μενουν εγκυες απο μονες τους? εγω, εχουν ακουσει τουλαχιστον 10 περιπτωσεις... πιστευω και εσεις!!!

Αααα εμεις στολισαμε το δεντρο-σπιτι.... η μικρη μου τρελαθηκε, παει να τραβηξει την κορδελα απο το δεντρο και της λεω θα ερθει ο Αγιος Βασιλης και αν το χαλασουμε μπλα μπλα...... και μου απανταει θα ερθει Μπαλιλης ποτε Μαμα, Γωγω περιμενει.... χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!

Οσο για τις Αθηναιες- Πειραιωτισσες αν υπαρχουν, παει καμια mall, village και λοιπα να βρεθουμε?

συγνωμη που γεμισα τον κοσμο μηνυματα.....:oops:

σας φιλω οοοοοοοοοοολες οσο μακριααααααααααα και αν ειστε!!!!!!!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Ομοιοπαθουσες βλεπω, αχ ποσο με παρηγορειτε...... αντε να βγουμε λιγο τωρα που μπορουμε γιατι με δυο!!!!!!!!:)

marilou ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ μακαρι να ειναι ο τελευταιος της αναμονης, που θα παει θα ερθει και σε εμας!!!

Οι εγκυουλες τι κανουν, πως τα πατε βρε κοριτσια pani, nikdora? ελπιζω να μην ξεχαναω καμια!!!!!!

Margioula μου προσωπικα ειμα καλυτερα....αν και εχω μικροπονακια..αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικα!!!Παμε καλα...ελπιζω και ευχομαι να συνεχισουμε ετσι!!!!!

Καλα κανετε και βγαινετε..να ξεσκασετε λιγακι......

Εσυ τι εκανες τελικα με τις εξετασεις;

περιμενω νεα σου;)

Yvqjp3.png4s09p3.png

Margioula μου προσωπικα ειμα καλυτερα....αν και εχω μικροπονακια..αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικα!!!Παμε καλα...ελπιζω και ευχομαι να συνεχισουμε ετσι!!!!!

Καλα κανετε και βγαινετε..να ξεσκασετε λιγακι......

Εσυ τι εκανες τελικα με τις εξετασεις;

περιμενω νεα σου;)

Μπραβο Αγαπη μου.... ολα καλα να ειναι!!!!!!!!!

τις εκανα οοοοοολες nikdora μου.... τις θρομβοφυλιας- ανοσολογικες στον Ευαγγελισμο και καποια πρωτα αποτελεματα θα τα παρω αυριο... τον καρυοτυπο στο Παιδων Αγια Σοφια αποτελεσματα γυρω στα Χριστουγεννα και καμπιλη σακχαρου που εχω ηδη παρει αποτελεσματα και ειναι πολυ καλη... αυτα, θα σας ενημερωσω αυριο που θα παρω τηλεφωνο!!!!!!

φιλακια πολλα.

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Margioula, η υπογραφή σου είναι πολύ συγκινητική :(

Εμείς πάμε σε εμπορικά αρκετά συχνά. Μακάρι να καταφέρουμε να τα πούμε κάποια φορά.

Sinagridoula μου ευχαριστω!!!

Η αληθεια ειναι οτι, ολοι το εχουμε ριξει στους Η/Υ σιγουρα υπαρχουν πολλες αιτιες..... αλλα αν θα μπορουσαμε να βρεθουμε και απο κοντα νομιζω θα ηταν υπεροχο!!! :D

φιλακια πολλα.

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Eτυχε και δεν ενεργοποιηθηκε στην πρωτη εγκυμοσυνη!!!!!

Δεν το γνωριζα ..μετα απο 2 αποβολες..το εψαξα.....ειπα δε μπορει κατι τρεχει εδω.....τα υπολοιπα τα ξερεις..

μολις διαπιστωθει σακος ξεκινας αντιπυκτικες ενεσουλες..καθημερινα..η δοση εξαρταται απ το βαθμο θρομβοφιλιας που εχεις!!!εγω κανω 1 καθε μερα..προληπτικα...ο τυπος που εχω εγω δεν ειναι τοσο "επικινδυνος"...αλλα ...τις συνηθησα πια.

Ειμαι απο Δραμα...εσυ;

Και δεν με ζαλισες καθολου;);):tongue:

γεια σου κοριτσι!!

ας βρω τι εχω και εγω και δεν με πειραζει να κανω και 1 και 2 ενεσεις την

μερα,δεν εχω κανενα προβλημα με τις συριγγες..

τουλαχιστον να ξερω τι εχω για να το αντιμετωπισω...

λεω με το καινουργιο χρονο να παω για εξετασεις και εγω μηπως και βρουμε

τιποτα.

εσενα ποιος σου τις εδωσε τις εξετασεις?γυναικολογος?αιματολογος?

και ποσο σου στοιχισαν αν επιτρεπεται?πρεπει να παω σε καποια κλινικη?

ή απλα σε μικροβιολογικο εργαστηριο?δε εχω ιδεα ε,1000 συγνωμη..

εγω Χαλικιδικη ειμαι.μας ειπανε με το σχολειο να ερθουμε εκδρομη στην

ονειρουπολη!!εχω ασκουσει οτι ειναι τελεια,δεν εχω ερθει ποτε εκει.

Μπραβο Αγαπη μου.... ολα καλα να ειναι!!!!!!!!!

τις εκανα οοοοοολες nikdora μου.... τις θρομβοφυλιας- ανοσολογικες στον Ευαγγελισμο και καποια πρωτα αποτελεματα θα τα παρω αυριο... τον καρυοτυπο στο Παιδων Αγια Σοφια αποτελεσματα γυρω στα Χριστουγεννα και καμπιλη σακχαρου που εχω ηδη παρει αποτελεσματα και ειναι πολυ καλη... αυτα, θα σας ενημερωσω αυριο που θα παρω τηλεφωνο!!!!!!

φιλακια πολλα.

καλα αποτελεσματα να εχεις κοριτσακι μου!!

γεια σου κοριτσι!!

τιποτα.

Εγω Τζενακι ετυχε να βρω απο σποντα στους διαδρομους του νοσοκομειου.... καθως ρωτουσα πως κλεινονται τα ραντεβου εναν ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ Αιματολογο οπως εμαθα μετα απο τους αιματολογους του νοσοκομειου που εργαζομαι..... ο οποιος πηρε τις εξετασεις που μου ειχε γραψει ο γυναικολογος μου και τις ακυρωσε σχεδον ολες και μου εγραψε αλλες απο την αρχη και ειναι το 100% του ελεγχου της θρομβοφυλιας με τα λιγοτερα χρηματα... τις εξετασεις τις εχω γραψει θα στις ποσταρω, μου κοστισαν 340 ευρω, δεν καλυπτονταν απο την ασφαλεια...εισαι στη χαλκιδικη? ειναι υπεροχα εκει!!!!!!!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

1. Μοριακος ελεγχος προθρομβινης (PCR) FII (Γινονται 3 διαφορετικες

μετρησεις, τα ξερουν οι αιματολογοι)

2. Εναντι καρδιολιπινης IgG

3. Εναντι καρδιολιπινης IgM

4. ANTI-β2GPI (IgG,IgA)

5. ANTI-β2GPI (IgM)

6. Αντιθρομβινη ΙΙΙ

7. Πρωτεινη C

8. Πρωτεινη S

9. APC RESISTANCE (RroC Global)

10. Αντιπικτηκο λυκου.

Και καρυοτυπος που γινεται στο παιδων Αγια Σοφια και απο οσο μου ελεγε η κοπελα που το εκανε, τα αιματα μπορουν να σταλουν!!!

Αυτα, εκανα εγω αλλα δεν αποκλειεται να συναντησω κενα με τις εξετασεις που μου εγραψε... γενικα σκοπος ειναι να βοηθησω, αλλα δεν ξερω καλα-καλα ουτε για εμενα αν ειναι ολα καλα.... μπορει να παω και να μου πει, πρεπει να κανουμε και αυτη και αυτη και να με φτασει στα 1000... οποτε οφειλω να τα αναφερω με καθε επιφυλαξη!!!!! φιλακια πολλα.

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

γεια σου κοριτσι!!

τιποτα.

Να ρθειτε..πραγματι αυτην την εποχη ειναι τελεια εδω...

το κακο με την επαρχεια ειναι οτι δεν εχει εξιδικευμενα κεντα...ουτε αιματολογο:shock::shock:

εμενα μου τις συστησε ο γυναικολογος μου...δεν εκανα ολο το πακετο...πηγα σε μικροβιολογο και εστειλε να αναλυσουν το αιμα στη Θεσ/νικη....τα αποτελεσματα βγηκαν σε 15 μερες...

για την θρομβοφιλια..εξετασαν νομιζω τα βασικα ενζυμα ..που οφειλονται οι αποβολες...η θρομβοφιλια χωριζετε σε ομοζυγη(κληρονομικη και απ τους 2 γονεις) και ετεροζυγη(κληρονομικη απο 1 γονεα)....

Εγω ειμαι ετεροζυγη σ ενα ενζυμο MHTFR..μπορουσαμε να το ρυθμισουμε μονο με την ληψη φολλικου..αλλα για προληπτικους λογους κανουμε και τις ενεσουλες...κοστισαν 400 ευρω..Ολο το πακετο παει πανω απο 1000...

Μου ειπε ο γυναικολογος μου πως εμεις θα εξετασουμε αυτα που μπορουμε να δωσουμε και λυση..ολα τ αλλα ειναι περιττα!!!

η εξεταση αυτη γινεται με απλη ληψη αιματος οποιαδηποτε ωρα της ημερας!!!δεν ξερω αν καποιο ταμειο καλυπτει τα εξοδα...τα ψειριζουν πολυ και παιρνει πολυ χρονο...ψαξτο παντως...

Yvqjp3.png4s09p3.png

Να κι αλλες πληροφοριες, οριστε μια χαρα γινεται και στην επαρχεια!!!!

Κοριτσια η κορη μου τη σταχτοπουτα, τι λεει Κακομπουτα, ποσο γελαω δε λεγετε!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Βρε κοριτσακια μου, εσεις που εχετε αποβαλει τουλαχιστον ενα διμηνο... κλαιτε ποτε για τα μωρακια που χασατε ή μονο σε εμενα συμβαινει και χρειαζομαι βοηθεια????

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

κοριτσάκι μου γεια σας, βραδυνή βραδυνή σήμερα!!

εμας μας πιάσανε τα κρυα, μειον 10 ειχαμε σήμερα αλλα εναν ήλιο!!!πωπωπω....χιονι ακομη εδω που μενω εγω τιποτα, αλλα στην υπολοιπη χωρα εχει ριξει οποτε θεμα χρονου ειναι!

αχ οσες μενετε κοντα και μπορεσετε να βρεθειτε τι καλά θα κάνετε!!!

μαργιουλα μου ,δεν ειναι ευκολο να ξεπερασεις μια αποβολή, ειχες και μια βιοχημική πιο νωρίς..δεν μου εχει τυχει βεβαια αλλα θα σου πω οτι το εξωμητριο που ειχα εκανα καιρο να το ξεπεράσω και να το αποδεκτω..ρωτουσα συνεχεια τον εαυτό μου γιατι και γιατί..

εμεις στολισαμε δεντρο και καναμε και τα πρωτα μας μελομακάρονα..βασικά για μενα ήταν η πρωτη φορα που τα μαγειρευα εγω και ημουν τρισευτυχισμένη..!!!

κατα τα αλλα το μωρο κλωτσαει αρκετα και ολα βαινουν φυσιολογικά μεχρι στιγμής..επομενο ραντεβου με μαια στις 19 Δεκ..

φιλιά σε ολες σας

zBmhp2.png

BVsxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...