Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, JellyKelly είπε:

Κορίτσια καλημέρα, έχω ξεκινήσει μακρύ πρωτόκολλο με avercap. Έκανα μια β χοριακή πριν 7 μέρες όταν τις ξεκίνησα για να είμαι εγώ σίγουρη αλλά βγήκε αρνητική. Λέω να ξανακάνω αύριο που περιμένω κανονικά περίοδο. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν ξέρετε κατά πόσο επηρεάζουν οι avercap την εγκυμοσύνη, σε περίπτωση που είμαι ήδη. Το στήθος μου είναι πρησμενο εδώ κ 10 μέρες, ενώ συνήθως μου κράταγε 4-5 μέρες κ μετά αδιαθετουσα! 

Καλησπέρα κορίτσι μου ακειβως τις ίδιες σκέψεις κάνω με σένα .8/3 άρχισα αρβεκαπ έκανα χοριακη μια μερα πριν(βγήκε 0,5 😂) και περιμένω να αδιαθετήσω από μέρα σε μερα.Κ εγώ αυτό αναρωτιόμουν γιατί έχω βάρος χαμηλά χωρίς όμως να έχω κάνει ακόμα ενέσεις για διέγερση.Αν ξέρει καμία κοπέλα ας μας πει.

3 ώρες πρίν, JellyKelly είπε:

Όχι έχω ξεκινήσει τις avercap (γτ έχω υψηλή E2) για 10 μέρες κ μετά θα κάνω puregon. Τώρα ξεκινάω τη διαδικασία. Απλά πριν κάνω avercap ήθελα να είμαι σίγουρη γι αυτό έκανα χοριακή! 

Σε ποιο κέντρο είσαι? ακριβώς ίδιο πρωτόκολλο έχω.

Προσπαθεις συλληψης για δευτερο παιδακι..

Recommended Posts

το evening primrose κάνει για το προεμ. συνδρομο και για τα συμπτώματα κλιμακτηρίου.Δε θα σου το πρότεινα για σύλληψη!Β12???

Λέει ότι to primrose βοηθάει τη σύλληψη επειδή αυξάνει τα γόνιμα υγρά που διατηρούν το σπέρμα σε καλύτερη κατάσταση και περισσότερες μέρες (διαβάζω στα ξένα φόρα ότι το παίρνουν όλες-είναι πολύ Must :P). Απλά πρέπει να το παίρνεις 5-6 μέρες πριν την ωορρηξία και να το σταματήσεις μετά. Η Β12 πάει πακέτο με τα περισσότερα σκευάσματα φολικού οξέως. Ο πρώην γυναικολόγος μου είχε συστήσει το folivit (αν θυμάμαι καλά το όνομα) με το που αρχίσω τις προσπάθειες...Τότε το είχα πάρει ένα μήνα μόνο γιατί το σιναγριδάκι νο.1 ήρθε αμέσως και αν δε με απατά η μνήμη μου το είχα συνεχίσει και τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης.

Ουφφ...σε κάθε περίπτωση πάντως δε βλέπω σε μένα να κάνουν κάτι δραστικό. Και άσε που πιστεύω ότι αν είναι να σου κάτσει...θα σου κάτσει. Εδώ άλλες καπνίζουν 2 πακέτα την ημέρα, πίνουν, τρώνε ό,τι να ναι ούτε κοιτάνε τις γόνιμες μέρες και μια χαρά γονιμοποιούνται...

ru7rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτό πιστευω κι εγω sinagrida,αν θέλει αυτό έρχεται...σιγα μη περιμένει να πιεις νυχτολούλουδα και πετούνιες!

επειδή εχω μνήμη χρυσόψαρου δε θυμάμαι πως σε λένε...και δε μου πάει να σε λέω σιναγρίδα...αν θέλεις μου λες!

Βρε λές...;; Με βάζεις σε σκέψεις..! :) Σήμερα θα πάρω τηλ. τον γυναικολόγο για ραντεβού για υπέρηχο!

εγώ είμαι παντελώς άσχετη με τα της ωορρηξίας μου :oops: Τώρα που θα πάω στον γυναικολόγο θα τον ρωτήσω τι πρέπει να κάνω, αν πρέπει να την παρακολουθώ, κι αν είναι το βάζω και το τικεράκι!

τωρα το πρόσεξα.....χιχιχι

εχει να πέσει μέτρημα και κουραμπιές!!!!ουυυ!

απ την άλλη καλύτερα να μετρας γονιμες απ το να μετρας θερμίδες!!!!!:tongue:

Καλησπέρα κοριτσιά και εγώ εχω μια κορούλα 20 μηνών την οποία την πιάσαμε με την πρώτη και έτσι νομιζαμε οτί θα γίνει και για το δεύτερο αλλά περάσαν 3 μήνες και ακόμα τίποτα . Να σας πω την αλήθεια άρχισα να αγχώνομαι στον προήγουμενο μεινα πήρα τεστ ωόρριξιας κάναμε οτι ακρίβως έπρεπε αλλά την κυριακη που μας πέρασε ήρθε στο ράντεβου της που να μην ερχότανε βέβαια κράτησε μονο 2 μέρες αλλά ήταν εκεί τωρα πάμε για τον 4ο μήνα προσπάθειων να δούμε τι θα γίνει. Αν γίνει θα είναι το δώρο χριστουγέννων μας.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσιά και εγώ εχω μια κορούλα 20 μηνών την οποία την πιάσαμε με την πρώτη και έτσι νομιζαμε οτί θα γίνει και για το δεύτερο αλλά περάσαν 3 μήνες και ακόμα τίποτα . Να σας πω την αλήθεια άρχισα να αγχώνομαι στον προήγουμενο μεινα πήρα τεστ ωόρριξιας κάναμε οτι ακρίβως έπρεπε αλλά την κυριακη που μας πέρασε ήρθε στο ράντεβου της που να μην ερχότανε βέβαια κράτησε μονο 2 μέρες αλλά ήταν εκεί τωρα πάμε για τον 4ο μήνα προσπάθειων να δούμε τι θα γίνει. Αν γίνει θα είναι το δώρο χριστουγέννων μας.

Γεια σου maki, πρώτη φορά έχεις περίοδο για δύο μέρες μόνο; Σε ρωτάω γιατί κι εγώ στην εγκυμοσύνη στον γιο μου είχα λίγο αίμα την ημέρα που θα περίμενα κανονικά περίοδο και νόμιζα ότι ήταν από το άγχος μου γιατί είχα και τις ετοιμασίες του γάμου τότε..Έκανα τεστ λίγες μέρες μετά και ήταν θετικό!

Ευάκι, έκλεισα ραντεβού για υπέρηχο την ερχόμενη Τετάρτη, αν μου δώσει ο γιατρός το ΟΚ, μαζί με σένα και με τα άλλα κορίτσια θα μετράμε και τις γόνιμες και τις θερμίδες!! χαχαχα :D

g8Sbp2.png

Γεια σου maki, πρώτη φορά έχεις περίοδο για δύο μέρες μόνο; Σε ρωτάω γιατί κι εγώ στην εγκυμοσύνη στον γιο μου είχα λίγο αίμα την ημέρα που θα περίμενα κανονικά περίοδο και νόμιζα ότι ήταν από το άγχος μου γιατί είχα και τις ετοιμασίες του γάμου τότε..Έκανα τεστ λίγες μέρες μετά και ήταν θετικό!

Ευάκι, έκλεισα ραντεβού για υπέρηχο την ερχόμενη Τετάρτη, αν μου δώσει ο γιατρός το ΟΚ, μαζί με σένα και με τα άλλα κορίτσια θα μετράμε και τις γόνιμες και τις θερμίδες!! χαχαχα :D

ναι πρώτη φορά συνήθως έχω 4-5 μέρες. Αλλά την πρώτη μέρα είχα πόλυ αίμα πιο πολύ απο συνήθως ( αφού το βράδυ συγνώμη κιόλας το στρώμα απο το κρεβατι το εκανα χαλια) την δεύτερη πάλι πολύ λίγο. Γενίκα πόνο δεν έιχα πότε αλλά ούτε αύτην την φόρα.

Λέει ότι to primrose βοηθάει τη σύλληψη επειδή αυξάνει τα γόνιμα υγρά που διατηρούν το σπέρμα σε καλύτερη κατάσταση και περισσότερες μέρες (διαβάζω στα ξένα φόρα ότι το παίρνουν όλες-είναι πολύ Must :P). Απλά πρέπει να το παίρνεις 5-6 μέρες πριν την ωορρηξία και να το σταματήσεις μετά. Η Β12 πάει πακέτο με τα περισσότερα σκευάσματα φολικού οξέως. Ο πρώην γυναικολόγος μου είχε συστήσει το folivit (αν θυμάμαι καλά το όνομα) με το που αρχίσω τις προσπάθειες...Τότε το είχα πάρει ένα μήνα μόνο γιατί το σιναγριδάκι νο.1 ήρθε αμέσως και αν δε με απατά η μνήμη μου το είχα συνεχίσει και τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης.

Ουφφ...σε κάθε περίπτωση πάντως δε βλέπω σε μένα να κάνουν κάτι δραστικό. Και άσε που πιστεύω ότι αν είναι να σου κάτσει...θα σου κάτσει. Εδώ άλλες καπνίζουν 2 πακέτα την ημέρα, πίνουν, τρώνε ό,τι να ναι ούτε κοιτάνε τις γόνιμες μέρες και μια χαρά γονιμοποιούνται...

Εγώ αυτό το primrose πρώτη φορά το ακούω..Τον συνδυασμό φυλλικού με Β12 πάλι, πολλές φορές! Το φυλλικό νομίζω δεν βοηθάει και τόσο στη σύλληψη, αλλά μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης δισχιδούς ράχης στο έμβρυο και πρέπει να το παίρνεις τουλάχιστον τρεις μήνες πριν τη σύλληψη για να κάνει καλή δουλειά.

Ο αιματολόγος μου είπε ότι πρέπει να έχω σταματήσει το φυλλικό τουλάχιστον ένα μήνα πριν κάνω τη μέτρηση της ομοκυστεΐνης, γιατί την επηρεάζει. Παρεμπιπτόνως, να πάω να την κάνω κι αυτή καμιά φορά! :?

g8Sbp2.png

θα στο δώσει το ΟΚ!σε ποια μέρα είσαι?

ναι πρώτη φορά συνήθως έχω 4-5 μέρες. Αλλά την πρώτη μέρα είχα πόλυ αίμα πιο πολύ απο συνήθως ( αφού το βράδυ συγνώμη κιόλας το στρώμα απο το κρεβατι το εκανα χαλια) την δεύτερη πάλι πολύ λίγο. Γενίκα πόνο δεν έιχα πότε αλλά ούτε αύτην την φόρα.

Μπορεί να καθάρισε το ενδομήτριο αν είχες τόσο αίμα την πρώτη μέρα και γι αυτό να ελαττώθηκε τοσο μετα.

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια μου και παλι!μπηκα λιγο σημερα το πρωι και ειχα γραψει εδω αλλα βλεπω οτι δυστυχως δεν μπηκε γιατι με ειχε πεταξει εξω..

τελος παντων ηθελα να πω στην αγαπητη ευη οτι δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι μωρε,δεν θα μαθεις ποτε τι εγινε τελικα αυτη τη φορα μαλλον αλλα πιστευω οτι πρεπει να χαλαρωσεις και να χαρεις τις Χριστουγεννιατικες στιγμες με την οικογενεια σου και τις ομορφες και ιδιαιτερες στιγμες με τον αντρουλη σου,ειναι πολυ ομορφα να μεινεις εγκυος τα Χριστουγεννα,εγω στην κορη μου ετσι ειχα κανει ειχα χαλαρωσει και τα Χριστουγεννα του 2005 εμεινα εγκυος στην κορουλα μου και το 2006 το καλοκαιρι την ειχαμε στην αγκαλια μας!!!

αυτη ειναι η συμβουλη μου χαλαρωσε και ολα θα γινουνε οπως πρεπει!!!!

και αυτη ειναι και η συμβουλη μου και για ολα τα κοριτσια που προσπαθουνε εδω μεσα!!

καταλαβαινω το αγχος σας για τα τεστ και τις χοριακες και εγω τα ιδια κανω,τρεχω και παιρνω παιρνω τεστ λες και θα τελειωσουνε απ το φαρμακειο :P ...

απλα εγω εχω καθε μηνα καθυστερηση γιατι εχω πολυ αστατο κυκλο και σχεδον καθε μηνα παιρνω τεστ,εχουμε μπει μεσα και εχουμε κανει πλουσιες τις εταιριες!!!χαχαχα!!

μακαρι να μπορουσαμε και εμεις να προσπαθησουμε τωρα,αλλα ουτε επαφη δεν μας επιτρεπει η γιατρος μας,εχει πεσει ξηρασια :oops::shock: μετα την πρωτη μου περιοδο μας ειπε επαφη και με προσοχη.

μακαρι να φτιαξει ο κυκλος μου και να ειναι ευκολη η προσπαθεια,αφου βεβαια κανω εξετασεις πρωτα και παω σ εναν καινουργιο γυναικολογο να με αναλαβει!!

επισης δεν ξερω ποσο χρονων ειναι τα παιδακια τα δικα σας αλλα η δικια μου νομιζω πως παραμεγαλωσε και γι αυτο θελω λιγακι να βιαστω για να μην εχουνε και τεραστια διαφορα,ειναι ηδη 6 χρονων και 4 μηνων,μεχρι να μεινω εγκυος να γεννησω,ουουουουου θα φτασει σιγουρα 7,5 χρονων....:(

με ρωταει συνεχεια ποτε θα της κανω αδερφακι γιατι ολα τα παιδακια στο σχολειο της εχουνε αδερφακια....τι να της πω??????

οσο για το ιντερνετ που εγραψα οτι τους περιμενω....

ειχα κανει αιτηση σε μια εταιρια για να βαλω ιντερντ και σταθερο αλλα περιμενω πολυ καιρο γιατι επρεπε να ερθει πρωτα ο οτε να περασει νεα γραμμη γιατι δεν υπαρχει,αλλα τελικα πηγα κατευθειαν στον οτε και θα με βρουνε σιγουρα τωρα...

αυτα τα νεα μας!!

καλησπερα!!

καθησα και εγραψα 2η φορα οοοοοοοοολο αυτο γιατι δεν ''μπηκε'' την πρωτη και δεν το εδωσε σημασια καμια σας??:confused::cry:

δεν πειραζει κοριτσια μου,καταλαβαινω ολες σας εχετε τα δικα σας προβληματα δεν θ ασχολειστε με μενα........

γεια σας κοριτσια μου και παλι!μπηκα λιγο σημερα το πρωι και ειχα γραψει εδω αλλα βλεπω οτι δυστυχως δεν μπηκε γιατι με ειχε πεταξει εξω..

τελος παντων ηθελα να πω στην αγαπητη ευη οτι δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι μωρε,δεν θα μαθεις ποτε τι εγινε τελικα αυτη τη φορα μαλλον αλλα πιστευω οτι πρεπει να χαλαρωσεις και να χαρεις τις Χριστουγεννιατικες στιγμες με την οικογενεια σου και τις ομορφες και ιδιαιτερες στιγμες με τον αντρουλη σου,ειναι πολυ ομορφα να μεινεις εγκυος τα Χριστουγεννα,εγω στην κορη μου ετσι ειχα κανει ειχα χαλαρωσει και τα Χριστουγεννα του 2005 εμεινα εγκυος στην κορουλα μου και το 2006 το καλοκαιρι την ειχαμε στην αγκαλια μας!!!

αυτη ειναι η συμβουλη μου χαλαρωσε και ολα θα γινουνε οπως πρεπει!!!!

και αυτη ειναι και η συμβουλη μου και για ολα τα κοριτσια που προσπαθουνε εδω μεσα!!

καταλαβαινω το αγχος σας για τα τεστ και τις χοριακες και εγω τα ιδια κανω,τρεχω και παιρνω παιρνω τεστ λες και θα τελειωσουνε απ το φαρμακειο :P ...

απλα εγω εχω καθε μηνα καθυστερηση γιατι εχω πολυ αστατο κυκλο και σχεδον καθε μηνα παιρνω τεστ,εχουμε μπει μεσα και εχουμε κανει πλουσιες τις εταιριες!!!χαχαχα!!

μακαρι να μπορουσαμε και εμεις να προσπαθησουμε τωρα,αλλα ουτε επαφη δεν μας επιτρεπει η γιατρος μας,εχει πεσει ξηρασια :oops::shock: μετα την πρωτη μου περιοδο μας ειπε επαφη και με προσοχη.

μακαρι να φτιαξει ο κυκλος μου και να ειναι ευκολη η προσπαθεια,αφου βεβαια κανω εξετασεις πρωτα και παω σ εναν καινουργιο γυναικολογο να με αναλαβει!!

επισης δεν ξερω ποσο χρονων ειναι τα παιδακια τα δικα σας αλλα η δικια μου νομιζω πως παραμεγαλωσε και γι αυτο θελω λιγακι να βιαστω για να μην εχουνε και τεραστια διαφορα,ειναι ηδη 6 χρονων και 4 μηνων,μεχρι να μεινω εγκυος να γεννησω,ουουουουου θα φτασει σιγουρα 7,5 χρονων....:(

με ρωταει συνεχεια ποτε θα της κανω αδερφακι γιατι ολα τα παιδακια στο σχολειο της εχουνε αδερφακια....τι να της πω??????

οσο για το ιντερνετ που εγραψα οτι τους περιμενω....

ειχα κανει αιτηση σε μια εταιρια για να βαλω ιντερντ και σταθερο αλλα περιμενω πολυ καιρο γιατι επρεπε να ερθει πρωτα ο οτε να περασει νεα γραμμη γιατι δεν υπαρχει,αλλα τελικα πηγα κατευθειαν στον οτε και θα με βρουνε σιγουρα τωρα...

αυτα τα νεα μας!!

καλησπερα!!

καθησα και εγραψα 2η φορα οοοοοοοοολο αυτο γιατι δεν ''μπηκε'' την πρωτη και δεν το εδωσε σημασια καμια σας??:confused::cry:

δεν πειραζει κοριτσια μου,καταλαβαινω ολες σας εχετε τα δικα σας προβληματα δεν θ ασχολειστε με μενα........

?????????!!!!!!!!!!!

τι παραπονιάρικο κορίτσι είσαι εσύ καλέ??Σε παίζουμε κι εσένα!!:D

Ολες το ίδιο πρόβλημα έχουμε και το ίδιο σκοπό!ενα δευτερο μωρακι!Μας ξέφυγε ενα μήνυμα...δε σημαίνει κάτι αυτό!!!

?????????!!!!!!!!!!!

τι παραπονιάρικο κορίτσι είσαι εσύ καλέ??Σε παίζουμε κι εσένα!!:D

Ολες το ίδιο πρόβλημα έχουμε και το ίδιο σκοπό!ενα δευτερο μωρακι!Μας ξέφυγε ενα μήνυμα...δε σημαίνει κάτι αυτό!!!

δεν το ειπα με κακια βρε κοριτσι,ειμαι λιγο παραπονιαρα η αληθεια ειναι αυτη αλλα δεν ειμαι αδικως..

απλα ειμαι σε αυτη τη φαση της ζωης μου ετσι,γιατι μου συνεβησαν αυτα που ηδη ξερετε (με τις αποβολες) αλλα και αλλα που δεν γνωριζεται και το αλλο ειναι οτι νιωθω πολυ μονη γιατι μετακομισαμε σε αλλη πολη (λογο κρισης) μακρια απο τις οικογενειες μας,τους φιλους μας,το σπιτι μας κ.α.

γι αυτο το λογο εχω παθει σαν ''εξαρτηση'' πες το με ιντερνετικους ''φιλους'',γνωστους και αγνωστους και επειδη περναμε περιπου τα ιδια εμεις εδω μεσα θελω να τα λεμε και να περναμε μαζι τις ''δυσκολιες'' και ''καλα'' μας!!

απλα μου φανηκε περιεργο γιατι ητανε ενα μεγαλο-μεγαλο ποστ..και αναρωτηθηκα δεν το ειδανε τα κοριτσια????

επισης αναφερθηκα και σε σενα ευη μου προσωπικα!!

Υ.Γ. δεν ειμαι καθολου κακος ανθρωπος,εχω πολυ αγαπη μεσα μου και δεν ανταλλασω ευκολα κακιες...

φιλικα τζενη!!

Μετακομίσατε για καλό Τζένη, όλα καλά θα πάνε! Για τη διαφορά μην αγχώνεσαι, και 7 χρόνια διαφορά μια χαρά είναι, όταν μεγαλώσουν δε θα φαίνεται.

Κατερινα είναι το όνομά μου (δε θυμάμαι αν σας το είχα πει)...

Σήμερα το απόγευμα αδιαθέτησα :cool:. Επιτέλουυυυς!!!! Και έχω πεθάνει στον πόνο...

Οπότε πάμε γερά για ΠΗΤ 5 Σεπτεμβρίου που μου αρέσει η ημερομηνία! Που θα γεννούσαμε τώρα Αυγουστιάτικο, μέσα στη ζέστη με τους γιατρούς να λείπουν διακοπές??? Καλύτερα λοιπόν Σεπτέμβρη!!!

ru7rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...