Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπέρα!! Εγω ειχα δυο μερες μετα την ΕΤ 12.30 και μ ζητησαν να αυξησω την δοσολογια..ρωτησα στην πρωτη χοριακη που εκανα εαν χρειαζεται να κανω επανεξεταση λογω αυτου και μ ειπαν οχι! Ειμαστε στον ιδιο γιατρο με την blu24!

@Blu24 Καλη επιτυχια να εχεις κοριτσι μ γλυκο! Ελπιζω αυτη να ειναι η τυχερη σου! Οσα εμβρυα κρατανε και δε τα πορριπτουν ειναι επειδη θεωρουν πως μπορουν να δωσουν εγκυμοσυνη!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🙏🏼 βρε εγκυμοσύνη θα δώσουν το θέμα είναι να δώσουν τελειομηνη εγκυμοσύνη 🤰🏼 γιατί είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις που τέτοιες βλαστοκύστες δίνουν υγιή μωράκια …

Προσπαθεις συλληψης για δευτερο παιδακι..

Recommended Posts

Καλησπερα κσι περαδτικα!! Επειδη και μενα ο μικρος καθε μηνα ειναι αρρωστος με αντιβιωση και ωττιτιδες η γιατρος μου προτεινε το broncho vaxon. Το οποιο το παιρνεις 10 μερες το μηνα για τρεις μηνες και βοηθαει στην προστασια του ανοσοποιητικου απο τη μολυνση ιων ειναι σαν εμβολιο απο το στομα! Εμας μας εχει βοηθησει πιστευω!! Επισης με το που μπουκωνει του δινω xozal για 5-7 μερες και ορο πρωι βραδυ! Του δινω και ενα σιροπακι με πολυβιταμθνες για ενισχυση γιατι δεν τρωει φρουτα ουτε τρωει πολυ γενικα!!αυτα! Ελπιζω να σε βοηθησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κσι περαδτικα!! Επειδη και μενα ο μικρος καθε μηνα ειναι αρρωστος με αντιβιωση και ωττιτιδες η γιατρος μου προτεινε το broncho vaxon. Το οποιο το παιρνεις 10 μερες το μηνα για τρεις μηνες και βοηθαει στην προστασια του ανοσοποιητικου απο τη μολυνση ιων ειναι σαν εμβολιο απο το στομα! Εμας μας εχει βοηθησει πιστευω!! Επισης με το που μπουκωνει του δινω xozal για 5-7 μερες και ορο πρωι βραδυ! Του δινω και ενα σιροπακι με πολυβιταμθνες για ενισχυση γιατι δεν τρωει φρουτα ουτε τρωει πολυ γενικα!!αυτα! Ελπιζω να σε βοηθησα!!
πρωτη χρονιά σε σχολείο....ο,τι και να κάνεις δεν τη γλιτώνεις!!!καμία πολυβιταμίνη και αν εχει και προβιωτικά ακόμα καλύτερα!

Σας ευχαριστω κοριτσια μου...

Gema νομιζω το ιδιο μου συστησε και ο δικος μας παιδιατρος αλλα μας ειπε οτι δεν θα τον βοηθησει και τοσο πολυ...εχουμε θεμα με τις αμυγδαλες.Οποτε αρρωσταινει εκει "χτυπαει".Αυτη τη φορα ηταν μια ιωσουλα που εξελιχθηκε σε πυωδης αμυγδαλιτιδα...:shock:

Τι να πω..αν συνεχισει ετσι δεν το γλιτωνουμε το χειρουργειο..και το τρεμω ρε γμτ:cry:

Ευη μου κι εγω αυτο πιστευω..οποια μανουλα και να ρωτησα τα ιδια ακριβως μου ειπαν...φετος δυστυχως ετσι θα παει...

Yvqjp3.png4s09p3.png

Σας ευχαριστω κοριτσια μου...

Gema νομιζω το ιδιο μου συστησε και ο δικος μας παιδιατρος αλλα μας ειπε οτι δεν θα τον βοηθησει και τοσο πολυ...εχουμε θεμα με τις αμυγδαλες.Οποτε αρρωσταινει εκει "χτυπαει".Αυτη τη φορα ηταν μια ιωσουλα που εξελιχθηκε σε πυωδης αμυγδαλιτιδα...:shock:

Τι να πω..αν συνεχισει ετσι δεν το γλιτωνουμε το χειρουργειο..και το τρεμω ρε γμτ:cry:

Ευη μου κι εγω αυτο πιστευω..οποια μανουλα και να ρωτησα τα ιδια ακριβως μου ειπαν...φετος δυστυχως ετσι θα παει...

μη βιαστείτε να κάνετε χειρουργείο.Όταν ήμουν μικρη κι εγω το ίδιο πρόβλημα είχα αλλά με λίγη υπομονή γλιτώνω τώρα τις φαρυγγίτιδες!!!Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που είναι πολύ συχνες οι αμυγδαλίτιδες πάνω απο 4 το χρόνο που δε γίνεται κι αλλιώς :(

Φετος κάνε λίγη υπομονή δεν είναι ενδεικτική η πρωτη χρονιά σε σχολείο..κι εγω πέρυσι με τη μικρή 2 μέρες πήγαινε και 3 είχε πυρετό..τόση μύξα δεν έχω δει ποτέ μου!!!Φέτος ΠΟΛΥ καλύτερα.

Τουλάχιστον οταν θα έχει γεννηθει το μωράκι σου θα έχεις τελειώσει με τις ιώσεις!!!

Δεν είμαι υπερ των εμβολίων για ιώσεις,αφήστε τα παιδιά να αναπτύξουν το ανοσοποιητικό τους.Μετα κάθε χρονο εμβόλιο θα χρειάζονται.Πόσο χρονών είναι ο μικρός?Νομίζω άνω των 3 και αν δεν έχει αυτοάνοσα νοσήματα μπορεί να πάρει εχινάκια.Κάνει πολύ καλή δουλειά!

Margioula, περαστικά στο κοριτσάκι σου! Πώς πέρασε τη νύχτα; Καλά λέει η Εύη, πέφτουν σε νάρκη οι άντρες όταν ξέρουν ότι είμαστε δίπλα και θα τρέξουμε! ;)

Άσχετο, πώς την παλεύεις με τις εφημερίες βρε κορίτσι; Αυτή την απορία την είχα πάντα, και για τους γιατρούς και τις νοσοκόμες..Δεν σέρνεστε την άλλη μέρα; Respect! :)

Τις εξετάσεις που μου έγραψες θα τις συγκρίνω με τις δικές μου, δεν έχω βρει ακόμη το χρόνο, μάλλον απόψε το βράδυ θα το κάνω και θα ποστάρω τι μου είχε γράψει εμένα..

marilou μου, ευχαριστω κοριτσακι μου, ευτυχως ηδη ειμαστε καλυτερα...

οσο για τις εφημεριες, εγω κατω απο φυσιολογικες συνθηκες μεχρι τις 11 εχω κοιμηθει!!!

Ευτυχως εχω 4-5 εφημεριες το μηνα....οταν δουλευω μετα τις 11 σερνομαι... μεχρι τις 2 με 3 κοιμαμαι ορθια, μετα με πιανει μια υπερενταση μεχρι την ωρα που γυριζω σπιτι....εκεινη και την αλλη μερα ειμαι σαν ζομπι,τις προαλες ειχα κλεισει την πορτα και ειχα αφησει τα κλειδια μεσα, αστα χαλια!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου καλημερα.... να εχετε μια ευχαριστη Κυριακη!!!

ηθελα να σας γραψω απο την παρασκευη για τον καρυοτυπο αλλα, δεν προφτασα.... μαλλον τζαμπα τον εκανα, αν υπηρχε κατι θα ειχε εκδηλωθει στις προηγουμενες γενιες!!!

και φανταστειτε οτι στα ιδιωτικα τον χρεωνουν 500 ευρω, μιλαμε για τρελη εκμεταλευση:mad:

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Εύη, κάτσε να σου βάλω και φώτο πως φαίνεται το τεστ με χοριακή 10 (ελπίζοντας ότι δεν θα σε βάλω στη διαδικασία να κάνεις πιο πριν απότ ις 27!!!)

(αν βρω πως μπαίνει φώτο!!!)

Νομίζω ότι βρήκα (η τρελή που φωτογραφίζει τεστ εγκυμοσύνης βραδιάτικα!):

http://i1292.photobucket.com/albums/b564/sinagrida/IMG_4578.jpg (το φτηνιάρικο)

http://i1292.photobucket.com/albums/b564/sinagrida/IMG_4534.jpg (το clear blue)

@#$@#!@#@!!!!!!!

Βρίστε με ...μπουγελώστε με....κάντε με ό,τι θέλετε τέλως πάντων!!!!

Δεν έλεγα καλύτερα να κερδίσω το τζάκποτ στο ΛΟΤΤΟ??

Είχα αγοράσει ένα ηλεκτρονικό clearblue την προηγούμενη εβδομάδα και μου είχε περισσέψει κι ενα απλο της ίδιας μάρκας απ την προηγούμενη φορά.Σαν ανυπόμονο παιδί που είμαι την Παρασκευή το πρωι με έτρωγε ο πισινός μου να πάρω το αρνητικό μου οπότε έκανα το ηλεκτρονικό.Η απάντηση ήταν

"αϊ μαρή που θες και θετικό-δεν είσαι λέμε!!!!!!"

Οσο κι αν φαίνεται περίεργο ηρέμησα απίστευτα!(ανάποδη σας λέω...άλλες βλέπουν αρνητικό και πέφτουν στα πατώματα κι εγω ηρεμώ!!!)

Σήμερα με έτρωγε πάλι ο πισινός...κι ενώ είχα πει οτι αυτό θα το κάνω οταν είμαι σίγουρα έγκυος για ενθύμιο...το έκανα...

Μου βγήκε ένας σταυρός ίσα με το μποι μου ο οποίος ξεψύχησε σιγά σιγά....ή το παραθυρο έγινε πιο γαλάζιο...δε ξέρω...

Στην αρχή η κάθετη γραμμη ήταν όσο έντονη ήταν η οριζόντια..τώρα είναι φάντασμα!!!!Δεν έχω και κανέναν σπίτι εκτος απ την μικρή...στο τέλος θα με περάσουν για τρελή που βλέπω σταυρούς φαντάσματα!!!!Μόνο σε μένα συμβαίνουν αυτά????

@#$@#!@#@!!!!!!!

Βρίστε με ...μπουγελώστε με....κάντε με ό,τι θέλετε τέλως πάντων!!!!

Δεν έλεγα καλύτερα να κερδίσω το τζάκποτ στο ΛΟΤΤΟ??

Είχα αγοράσει ένα ηλεκτρονικό clearblue την προηγούμενη εβδομάδα και μου είχε περισσέψει κι ενα απλο της ίδιας μάρκας απ την προηγούμενη φορά.Σαν ανυπόμονο παιδί που είμαι την Παρασκευή το πρωι με έτρωγε ο πισινός μου να πάρω το αρνητικό μου οπότε έκανα το ηλεκτρονικό.Η απάντηση ήταν

"αϊ μαρή που θες και θετικό-δεν είσαι λέμε!!!!!!"

Οσο κι αν φαίνεται περίεργο ηρέμησα απίστευτα!(ανάποδη σας λέω...άλλες βλέπουν αρνητικό και πέφτουν στα πατώματα κι εγω ηρεμώ!!!)

Σήμερα με έτρωγε πάλι ο πισινός...κι ενώ είχα πει οτι αυτό θα το κάνω οταν είμαι σίγουρα έγκυος για ενθύμιο...το έκανα...

Μου βγήκε ένας σταυρός ίσα με το μποι μου ο οποίος ξεψύχησε σιγά σιγά....ή το παραθυρο έγινε πιο γαλάζιο...δε ξέρω...

Στην αρχή η κάθετη γραμμη ήταν όσο έντονη ήταν η οριζόντια..τώρα είναι φάντασμα!!!!Δεν έχω και κανέναν σπίτι εκτος απ την μικρή...στο τέλος θα με περάσουν για τρελή που βλέπω σταυρούς φαντάσματα!!!!Μόνο σε μένα συμβαίνουν αυτά????

Οχι, καπως ετσι λέιτουργει αυτο το τεστ, στην αρχη μου ειχε φανει θετικο, μετα δε φαινοταν τιποτα και μετα απο 2 ωρες η γραμμη φαινοτανε τοσοοοοοοοοοο αχνα, που μονο εγω την εβλεπα, αλλα ημουν οντως ημουν εγκυος!!!

Ευουλα μου εγω παντος δε θα σε βρισω, σε καταλαβαινω απολυτα!!!:D

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Λες Margioula?

Προσπάθησα να το βγάλω φωτογραφία αλλά δεε τα κατάφερα αν και πλέον δε φαίνεται τίποτα.

Στα 2 λεπτά ήταν θετικό αλλά η αλλοίωση έγινε μέσα στο 10 λεπτο που λέει να το διαβάσεις...

Διαφημίσεις

Δε μπορεί...κάτι δε πάει καλά....εχω ξανακάνει το ίδιο τεστ και δεν το κάνει πάντα αυτό...ουφ!Μου τη σπάει που μου δίνει ελπίδες!!!!!

Δε ξέρω και ποιο άλλο να πάρω.Το self clear μου φαίνεται οτι τάζει λαγούς

Δε μπορεί...κάτι δε πάει καλά....εχω ξανακάνει το ίδιο τεστ και δεν το κάνει πάντα αυτό...ουφ!Μου τη σπάει που μου δίνει ελπίδες!!!!!

Δε ξέρω και ποιο άλλο να πάρω.Το self clear μου φαίνεται οτι τάζει λαγούς

Ανυπομονο ευακι...σε καταλαβαινουμε ολες μας.Ολες τα περασαμε αυτα..Αχ αυτα τα τεστ..δυστυχως μονο με τη χοριακη θα εισαι σιγουρη.Κι εγω το τεστ που εκανα τον Σεπτεμβρη ηταν αχνα θετικο..

Μακαρι να εισαι ευακι μου..αλλα κι αν οχι,δεν θ αργησει να ρθει το μπεμπακι..απ τη στιγμη που ειχες μια τελειομηνη κυηση θα ρθει και η αλλη.Αυτα μου ειπε και ο δικος μου γιατρος..Υπομονη καρδουλινα μου

Θα συμφωνισω μαζι σου..περι εμβολιων και ανοσοποιητικο των παιδιων...πρωτη χρονια ειναι..θα περασει

Κι εμας ο παιδιατρος μας ειναι κατα της αμυγδαλεκτομης πριν τα 5-6...ειναι φιλτρα..Μου ειπε μονο αν αρρωσταινει συχνα 6-7 φορες το χρονο θα αναγκαστουμε να τις αφαιρεσουμε..Υπομονη λοιπον:rolleyes::rolleyes:

Yvqjp3.png4s09p3.png

αχ nikdora θα μου στρίψει σήμερα.Δε ξαναπαίρνω τεστ με γραμμούλες,ηλεκτρονικό μόνο να σου λέει οχι στη μάπα να το χαίρεσαι!!!

Γιατί αρνητικό είναι το ρημάδι αλλά εκεί να με παιδέψει θέλει!!!

καλε....μερικές μερες ελειψα και γίνεται χαμος!!!!τα τεστ εγκυμοσυνης πανε και ερχονται βλεπω..:tongue::tongue:

να διαβάσω τι εχετε γραψει και θα επανελθω!!!

καλη κυριακή να εχουμε!

zBmhp2.png

BVsxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...