Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Marija, μου έκλεισαν ραντεβού μίαμιση εβδομάδα μετά, αφού είχα πεθάνει από το πόνο και είχα χάσει 3 κιλά από την αφαγία και ο οδοντίατρος μου πρότεινε να μου βγάλει το δόντι που πονούσε. ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ!

Ο Χριστός και η Παναγία!! :shock:

Σου είπε για πιο λόγο; Μήπως ήταν νεογιλό; :P

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρηνακι καλή μετακόμιση :)
Τράβελ πώς πάει η μετακόμιση;

Γειά σας κορίτσια!

Ευχαριστώ Χρύσσα μου, Biggi τελείωσα με την μετακόμιση, έγινε την προ-προηγούμενη Δευτέρα. Το σπίτι έχει μπεί σε σειρά, αν εξαιρέσετε ότι είναι σαν το σπίτι του Big Brother αφού δεν έχει κουρτίνες. :oops:

Έχω λίγες μέρες που έχω ηρεμήσει, μέχρι να σκεφτώ πού θα πάει το κάθε πράγμα με είχε φάει το πάνω κάτω. Το καλό της υπόθεσης όμως ποιό??? έχασα 4!!! κιλά. Ουδέν κακόν αμιγές καλού που έλεγαν και οι αρχαίοι. Μία μετακόμιση μου έλειπε για να μπώ σε φόρμα. :tongue:

Κατά τα άλλα είναι πολύ ωραία, η γειτονιά πολύ ήσυχη, μας έφεραν μία κάρτα τρία παιδάκια που μένουν απέναντι μας, με ευχές και ζωγραφιές, την είχαν φτιάξει μόνα τους - ήταν πολύ όμορφη, γλυκιά χειρονομία.

Νατάσσα περαστικά στο μωράκι σου!

isla τί να πώ κοριτσάρα μου, υπομονή!

RLcRp1.png

Καλορίζικο travelgirl και καλή αρχή!

Τι γλυκιά χειρονομία τα παιδάκια! Υπέροχο καλωσόρισμα!!!

Βάλε σεντόνια στα παράθυρα! Ή μεγάλες κούτες για να τα καλύπτουν μέχρι να βάλετε κουρτίνες :)

φιλιά πολλά σε όλες!

Κι εγώ αυτό θα έλεγα για τα παράθυρα, βάλε σεντόνια ή πετσέτες (αναλόγως με το μέγεθος) μέχρι να πάρεις κουρτίνες, ώστε να μην αισθάνεστε ότι είστε σε κοινή θέα.

Ίσλα ήταν ξένος ο οδοντίατρος; Δηλαδή υπήρχε θέμα γλώσσας ή ήταν γενικώς ακατανόητος; :|

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!

Ευχαριστώ Χρύσσα μου, Biggi τελείωσα με την μετακόμιση, έγινε την προ-προηγούμενη Δευτέρα. Το σπίτι έχει μπεί σε σειρά, αν εξαιρέσετε ότι είναι σαν το σπίτι του Big Brother αφού δεν έχει κουρτίνες. :oops:

Έχω λίγες μέρες που έχω ηρεμήσει, μέχρι να σκεφτώ πού θα πάει το κάθε πράγμα με είχε φάει το πάνω κάτω. Το καλό της υπόθεσης όμως ποιό??? έχασα 4!!! κιλά. Ουδέν κακόν αμιγές καλού που έλεγαν και οι αρχαίοι. Μία μετακόμιση μου έλειπε για να μπώ σε φόρμα. :tongue:

Κατά τα άλλα είναι πολύ ωραία, η γειτονιά πολύ ήσυχη, μας έφεραν μία κάρτα τρία παιδάκια που μένουν απέναντι μας, με ευχές και ζωγραφιές, την είχαν φτιάξει μόνα τους - ήταν πολύ όμορφη, γλυκιά χειρονομία.

Νατάσσα περαστικά στο μωράκι σου!

isla τί να πώ κοριτσάρα μου, υπομονή!

Καλορίζικο και καλότυχο το νέο σας σπιτικό κοριτσάκι!

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Ευχαριστω κορίτσια για τις όμορφες ευχές σας! Και για τις συμβουλές για τα παράθυρα!!! Φέρυ η πολυ καλη δεύτερη καισαρικη σου μου δίνει πολυ θάρρος. Ιδιαίτερα εκει που έλεγες οτι δεν αισθάνεσαι καν οτι έκανες επέμβαση. Ολα σχετικά ειναι τελικα. Μπορει η πρώτη γέννα να ειναι δύσκολη και η δεύτερη πολυ πολυ καλύτερη. Και παλι να σου ζήσει ο μικρουλης

RLcRp1.png

Ίσλα ήταν ξένος ο οδοντίατρος; Δηλαδή υπήρχε θέμα γλώσσας ή ήταν γενικώς ακατανόητος; :|

Marija δεν είχε αγγλική προφορά και πιστεύω πως είχε έρθει πρόσφατα από την Ινδία. Δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε, όχι. Τρόμαξα στην ιδέα να μην ξέρω τι θα μου κάνει όπως φαντάζεσαι, γι αυτό και απευθύνθηκα σε γνωστό.

Και φαντάσου πως είμαι και διερμηνέας στο επάγγελμα και δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα σχεδόν ποτέ.

Καλημέρα. Μέσα Μαϊου, σκ@τοκαιρος, ο μικρουλης έχει γαστρεντερίτιδα και εγώ εσπασα το tablet.

Αυτό για να ευθυμησουμε:http://www.babble.com/toddler/toddlers-rules-of-possession/

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα. Μέσα Μαϊου, σκ@τοκαιρος, ο μικρουλης έχει γαστρεντερίτιδα και εγώ εσπασα το tablet.

Αυτό για να ευθυμησουμε:http://www.babble.com/toddler/toddlers-rules-of-possession/

Εδω peekaboo... σας μιλαω απο το TARDIS... :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ωωωωχ :(

Διορθώνεται το τάμπλετ;

Η γαστρεντερίτιδα είναι μεγάλο μανίκι, την περάσαμε την τελευταία φορά που είμασταν Αγγλία, δύο βδομάδες κράτησε - δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι!!!

Εδώ έχουμε πολύ ωραίο καιρό, είμαι με κοντομάνικο και πέδιλα πάλι, σήμερα φόρεσα στον μικρό σορτσάκι για πρώτη φορά :cool:

Οι συνάδελφοι σκέφτονταν να πάνε για μπάνιο σήμερα, αφού είπαν ότι θα φτάσει 26 βαθμούς στην Αττική. Είναι σαν αγγλικό καλοκαίρι (και δεν εννοώ το καλοκαίρι γενικά, αλλά εκείνες τις 2 βδομάδες που ο υδράργυρος ξεπερνά τους 25 βαθμούς). Πάω στοίχημα ότι ο άντρας της Ελένης έχει βουτήξει ήδη!! Το μόνο κακό είναι ότι κυκλοφορεί μια ίωση και υποψιάζομαι ότι την έχω αρπάξει, αλλά ελπίζω να την περάσω στα πεταχτά.

Χρύσα τι σου λέω τώρα.... :? Κουράγιο και βαθιές ανάσες!

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Travellingmum καλό ;)

Biggi το tablet δεν αξίζει να φτιαχτεί. Προς το παρόν αρνούμαι να αγοράσω άλλο και θα τη βγάλω με το λαπτοπ, αν και με βλέπω κάποια στιγμή να υποκυπτω και να ψωνιζω καινουριο.

Αν η γαστρεντερίτιδα μας κρατήσει δυο εβδομαδες με βλέπω στο τέλος να γίνομαι stay at home mum :rolleyes:

Καλά μπάνια!

Biggi το tablet δεν αξίζει να φτιαχτεί. Προς το παρόν αρνούμαι να αγοράσω άλλο και θα τη βγάλω με το λαπτοπ, αν και με βλέπω κάποια στιγμή να υποκυπτω και να ψωνιζω καινουριο.

ποιο είχες peekaboo? Αν ψάχνεις για καινούριο σου προτείνω να ρίξεις μία ματιά στα Kindle HD τέλεια τιμή και είναι πολύ καλά!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...