Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Τώρα θυμάμαι πέρσι το καλοκαίρι που μας ξανακάλεσαν για τα γενέθλια του άντρα της χθεσινής εορτάζουσας και επειδή δουλεύαμε την επόμενη μέρα, φύγαμε πρώτοι (χωρίς να πληρώσουμε, δεν το ξέραμε) θα γίναμε ρεζίλι ...

αχαχαχαχααααααα! Θα είπαν 'μα τι τζαμπατζήδες πια αυτοί οι Έλληνες'!!!

Αχαχαχαχα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολύ ευχάριστο Νατάσα :)

Εύχομαι να μη σας ξαναδεί νοσοκομείο.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Περαστικά σας Νατάσα και μακριά από νοσοκομεία τώρα!

Κορίτσια τι κάνετε? Τράβελ πώς πάει η μετακόμιση; Εγώ έχω μπλέξει με τη δουλειά και δεν προλαβαίνω να μπω. Σήμερα όμως είναι μέρα χαλάρωσης, επιτέλους! Έχουμε κανονίσει να πάμε για φαγητό σε κινέζικο μπουφέ, το βράδυ θα σας πω εντυπώσεις!

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

Που είσαι biggi; Να υποθέσω Ελλάδα, μιας και θα φας το βράδυ σε κινέζικο μπουφέ και δεν αναφέρεις κάτι για το Πάσχα των Καθολικών; Ο σύζυγος δεν γιορτάζει το easter Sunday;

Εμείς ψησαμε ενα σκασμο κρεατικά στον φούρνο, λες και είχαμε να δούμε κρέας 40 μέρες λόγω νηστείας (που ποτέ δεν κάνουμε :tongue:) Αν και είχε ήλιο σήμερα, δεν τολμησαμε να τα ψησουμε στο barbeque έξω και αρκεστηκαμε στο φούρνο. Yummy έγιναν, εξίσου :D

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Ελλάδα είμαι Χρύσα. Στο κινέζικο φάγαμε το μεσημέρι, ήταν πάρα πολύ ωραία παρότι ο καιρός έχει χαλάσει (μουντάδα και 19 βαθμούς... οι άλλοι με κορόιδευαν που παραπονιόμουν, τους εξήγησα όμως ότι στην προηγούμενη ζωή μου ήμουν σαύρα) :lol:

Ο σύζυγος γιορτάζει το Easter Sunday όπως οι περισσότεροι Άγγλοι: στην παμπ!

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Ελλάδα είμαι Χρύσα. Στο κινέζικο φάγαμε το μεσημέρι, ήταν πάρα πολύ ωραία παρότι ο καιρός έχει χαλάσει (μουντάδα και 19 βαθμούς... οι άλλοι με κορόιδευαν που παραπονιόμουν, τους εξήγησα όμως ότι στην προηγούμενη ζωή μου ήμουν σαύρα) :lol:

Ο σύζυγος γιορτάζει το Easter Sunday όπως οι περισσότεροι Άγγλοι: στην παμπ!

εδώ είχαμε ήλιο όλη μέρα αλλά κρύυυυυυυυυυο, κάπου στους 6 βαθμούς.

Κι εμείς στην παμπ το γιορτάσαμε το Πάσχα πάντως!

Καλομαθες κιόλας στη λιακάδα βλέπω biggi :tongue:

Ώστε, στην παμπ είναι όλοι οι γείτονες και είναι τα σπίτια τους άδεια... Γυρναγαμε από το πάρκο και κοιταγα στα παράθυρα μήπως είναι σπίτι να γνευσω hello αλλά ψυχή.

Διαφημίσεις

Έχω ξαναγίνει Αθηναία. Μόλις δω ένα τόσο δα συννεφάκι στον ορίζοντα, γκρινιάζω ότι χαλάει ο καιρός.

Του χρόνου θα βάζω γαλότσες με την πρώτη υποψία βροχής :P

Disclaimer: έχω μπει με τρελό mood βρίζω-το-αγγλικό-σύστημα-υγείας και τα συναφή - bare with me.

Έπαθα μία ουρολοίμωξη ο άνθρωπος και πήγα στον γιατρό.

Είναι η 4η φορά που παθαίνω μέσα σε 2 τελευταία χρόνια.

Τις 3 πρώτες φορές αμέσως μόλις ξεκίνησα την αντιβίωση έπαθα παράλληλα μυκητίαση και έτρεχα με υπόθετα και αλοιφές και ιστορίες. Τη τελευταία φορά που έπαθα ουρολοίμωξη ήταν στην Ελλάδα και ο γιατρός μου συνέστησε να πάρω παράλληλα με την αντιβίωση τα ultra levure για να αποφύγω τη μυκητίαση και ευτυχώς βοήθησε και τη γλύτωσα.

Πάω λοιπόν στον GP.

-Γιατρέ, έχει συμβει αυτό κι αυτό και γνωρίζω πως είμαι ευαίσθητη στις αντιβιώσεις και παθαίνω μυκητίαση μπλα μπλα μπλα θα μπορούσατε να μου δώσετε κάτι για να την αποφύγω;

-Ααα, όχι, δεν λειτουργούμε έτσι εμείς εδώ. Δεν μπορώ να σου δώσω κάτι για κάτι που πρόκειται να συμβει στο μέλλον. Όταν το πάθεις έλα και θα σου γράψω υπόθετα και αλοιφή.

-Μα ξέρω πως θα συμβεί, έχει ξαναγίνει αρκετές φορές και θα ήθελα να το αποφύγω.

-Όχι.

Δηλαδή, είναι πιο σοφό:

1. να με αγνοήσει

2. να πάρω μυκητίαση και να ταλαιπωρηθώ και

3. να ξανακλείσω ραντεβού σε μία εβδομάδα, -με άδεια από τη δουλειά που δεν έχω μπόλικη- για να ελέγξει τα συμπτώματα, να μου πει αυτό που ήδη ξέρω και να γράψει μία ωραιότατη συνταγή των τουλάχιστον 16 λιρών ενώ μπορώ να αποφύγω και τη ταλαιπωρία και το κόστος με χαπάκια ή υπόθετα των 5 λιρών.

Τόσο λογικό!

κ πως εισαι σιγουρη οτι επαθες μυκητιαση απο την ουρολοιμωξη - που συνηθως δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους - κ οχι απο τα φαρμακα που πηρες? πολλες αντιβιωσεις προκαλουν μηκυτιασεις. κ μπορει να εισαι κ τυχερη κ να μην παθεις αυτη τη φορα...εννοειται δεν γραφουν φαρμακα για πραγματα που ισως/ μπορει/πιθανον να παθεις....

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...