Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλές γιορτές σε ολες σας! Και συγχαρητήρια στα κοριτσια που παιρνουν θετικα αποτελέσματα αυτες τις μερες!!! Απολαύστε το, χαρείτε το γιατι το αξίζετε και ευχομαι συντομα να γίνουμε περισσοτερες!

Στις υπολοιπες οπως κ εγω που δεν τα Έχουμε καταφέρει ακομα και ειχαμε προσφατα αποτυχιες θελω να πω κατι μήπως μεταδώσω εστω και λιγη από τη θετική ενεργεια που με περιβάλλει .. κάνοντας εναν απολογισμό της χρονιάς ηταν μια πολυ ζόρικη χρονια για μενα... Εμεινα δυο φορες εγκυος μεσα σε ενα 6μηνο και απέβαλα και ακομα ψαχνω γιατι συμβαινει αυτο..  κ ομως μεσα απο αυτο εμαθα για μενα ποση δυναμη εχω.. που αν μου το έλεγες ότι θα μου συμβει αυτο πριν 2 χρονια, οτι θα ταλαιπωρηθω τοσο, οτι θα παίρνω ορμονες, οτι θα κανω μονη μου εγω η Κότα ενεσεις σε αμάξια και σε πλοία, οτι θα κόψω το τσιγαρο, οτι θα στερηθώ τοσα για αυτο, θα ηθελα να βρω τρυπα να εξαφανιστω ή απλώς δεν θα το πίστευα..  και αυτο ειναι το θεμα.. οχι τι μου συνεβη.. μου συνεβη οπως σε πολλές αλλα ο τρόπος που το διαχειρίστηκα και το διαχειρίζομαι με κανει να αισθανομαι περήφανη για μενα και ετσι πρεπει να αισθάνεστε ολες για τους εαυτούς σας!!! Εχουμε ισχυρό κίνητρο κορίτσια! Και λιγο πολυ η καθε μία θα φτασει αργα ή γρηγορα στον στόχο της!!!! Μπορει να εχουμε χασει αρκετα πραγματα στη διαδρομή, αλλα εχουμε κερδίσει δυναμη, αξιοπρέπεια, θαρρος, αγαπη, μας ένωσε ακομα περισσοτερο με τον σύντροφό μας ( ευχομαι τις περισσοτερες, αν οχι ολες και παλι αυτο κατι θα μας διδάξει) και το μεγαλύτερο δωρο θα το κερδίσουμε στο τελος... "Γιατι τις πιο όμορφες μερες μας δεν τις εχουμε ζησει ακομα..." Οπως λεει και ο ποιητής!! Καλες γιορτες!!! Φάτε, πιείτε, αποφύγετε τοξικότητες, κάντε ο,τι γουστάρετε.. οσες τις σιχαίνεστε αυτες τις μερες απλως σκεφτείτε οτι ειναι απλως μια κανονική εβδομάδα και θα περασει!!! Πανω από ολα ευχομαι σε ολες μας υγεια και ψυχική ηρεμια!!! Και με το καλό το 2025 να συνεχισουμε τον αγωνα μας δυναμικα!!!!❤️💪🙏

• Μου αρέσει 6

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Καλή πίστα με αληθινό χιόνι (εσωτερική φυσικά) έχει στο Milton Keynes. Αξίζει σαν εκδρομή γιατί η περιοχή είναι πολύ όμορφη και μπορείς να συνδιάσεις το "σκι" με βαρκάδα σε λίμνη, πεζοπορία και ποδηλατάδα. Peek, από εσάς πρέπει να είναι γύρω στις 2 ώρες η διαδρομή για Milton Keynes.

Στην Αγγλία εμείς παίρνουμε αρκετά συχνά φαγητό απέξω γιατί μας αρέσουν οι ανατολίτικες κουζίνες και δεν υπάρχει περίπτωση να μαγειρέψουμε τέτοια φαγητά στο σπίτι εκτός από κανένα ινδικό κάρυ στην καλυτερότερη. Στην Ελλάδα τρώμε κυρίως σπιτικό φαγητό της μαμάς.

Αύριο είναι 25η Μαρτίου. Το θυμίζω για τις ξενητεμένες Eλληνοπούλες του φόρουμ :)

GREEK_FLAG.jpg

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλησπέρα! Συγγνώμη που μπαίνω σφήνα στις συζητήσεις σας θα ήθελα όμως να μου εξηγήσετε κάτι εσείς που ζείτε έξω μήπως δεν κατάλαβα καλά τα ήθη και τα έθιμα των Εγγλέζων. Μας κάλεσαν Άγγλοι φίλοι μας στα γενέθλιά τους (στην Ελλάδα) σε εστιατόριο και αφού πήγαμε, τους χαρίσαμε δώρο (άλλοι καλεσμένοι έδωσαν κάρτα απ' ότι είδα - ίσως να είχε χρήματα μέσα, δεν ξέρω) και φάγαμε, ζητάνε το λογαριασμό και μας λένε 15 ευρώ είναι στο ζευγάρι...:shock: Καλώς μου κακοφάνηκε ή έτσι συνηθίζουν να κάνουν στη χώρα τους; :oops: Το φυσάω και δεν κρυώνει, πείτε μου σας παρακαλώ, έτσι συνηθίζεται;

Ναι, έτσι συνηθίζεται, ο λογαριασμός επιβαρύνει τον κάθε καλεσμένο. Αφού ήταν μόνο 15 ευρώ πάλι καλά να λες. Την τελευταία φορά που με κάλεσαν για φαγητό σε γενέθλια έδωσα 50 λίρες...

Οι κάρτες αποκλείεται να είχαν χρήματα μέσα, εκτός αν οι εορτάζοντες ήταν παιδιά.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Μα αυτό το κάνουν στην Αγγλία.Εδώ δεν το κάνουμε έτσι.Εμείς πληρώνουμε για τους καλεσμένους μας κι αυτοί μας φέρνουν δώρο.Εκτός αν όλη η παρέα ήταν Άγγλοι.Αλλά στην Ελλάδα γιόρτασαν τα γενέθλια τους και με έλληνες καλεσμένουςΚαι πάλι όμως,δεν έπρεπε να το έχουν πει στη zunix ώστε να μην αγοράσει δώρο?

Και δώρο αγόρασε και το φαγητό πλήρωσε.

Διαφημίσεις

Μα αυτό το κάνουν στην Αγγλία.Εδώ δεν το κάνουμε έτσι.Εμείς πληρώνουμε για τους καλεσμένους μας κι αυτοί μας φέρνουν δώρο.Εκτός αν όλη η παρέα ήταν Άγγλοι.Αλλά στην Ελλάδα γιόρτασαν τα γενέθλια τους και με έλληνες καλεσμένουςΚαι πάλι όμως,δεν έπρεπε να το έχουν πει στη zunix ώστε να μην αγοράσει δώρο?

Και δώρο αγόρασε και το φαγητό πλήρωσε.

Αυτό σκέφτηκα και εγώ. Δεν θα έπρεπε να μας το είχαν πει; Στην Ελλάδα είμαστε, when in Rome do as the Romans do, δεν λένε οι Άγγλοι; Τότε ποιο το νόημα να κάνουν τα γενέθλιά τους αφού είναι σαν μια απλή έξοδος με φίλους; :confused: Τώρα θυμάμαι πέρσι το καλοκαίρι που μας ξανακάλεσαν για τα γενέθλια του άντρα της χθεσινής εορτάζουσας και επειδή δουλεύαμε την επόμενη μέρα, φύγαμε πρώτοι (χωρίς να πληρώσουμε, δεν το ξέραμε) θα γίναμε ρεζίλι ... Περίεργα έθιμα. Ευχαριστώ κορίτσια που το διευκρινήσατε γιατί ντρεπόμουν να το συζητήσω μαζί τους :oops:

Κοιταξε αν ηταν ολοι Αγγλοι, τοτε ισως να μην το σκεφτηκαν. Δηλαδη κ εμεις Αγγλια οταν γιορταζαμε γενεθλια και ειμασταν ολοι Ελληνες καναμε το ελληνικο εθιμο και παιρναμε δωρο στον εορταζοντα και αντιστοιχα αυτος μας εβγαζε εξω...αν ηταν καποιος αγγλος στην παρεα φανταζομαι απα προσαρμοζοταν, δλδ δε σκεφτηκα ποτε οτι θα επρεπε να ενημερωσω..προφανως ουτε αυτοι θα το σκεφτηκαν,,..

Eleni

bd5c7983f7.png

Πιστεύω ότι κάτι τέτοιες παρεξηγήσεις γίνονται κυρίως λόγω άγνοιας.

Όσο για το τι κάνει ο καθένας στη ...Ρώμη, δε νομίζω ότι δικαιούμαστε να παραπονιόμαστε, καθότι οι Έλληνες είναι από τους πιο απροσάρμοστους λαούς (εντός και εκτός συνόρων).

Καλή πίστα με αληθινό χιόνι (εσωτερική φυσικά) έχει στο Milton Keynes. Αξίζει σαν εκδρομή γιατί η περιοχή είναι πολύ όμορφη και μπορείς να συνδιάσεις το "σκι" με βαρκάδα σε λίμνη, πεζοπορία και ποδηλατάδα. Peek, από εσάς πρέπει να είναι γύρω στις 2 ώρες η διαδρομή για Milton Keynes.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Όντως, τόσο είναι το Milton Keynes από εδώ. Τώρα έχω λόγο να το επισκεφτω :)

Χρονια Πολλά για την Εθνική επέτειο. Να χαιρεστε τους Βαγγελιδες και τις Βαγγελιτσες :)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

epitsrepsame kai emeis!

kala perasame an k arrwsthsame kai egw k to paidi.

fairy me enan pono

travel sorry alla den antexw allh metakomish!

euge an theleis kapoia vohtheia me to party mou les! euxaristws na voh8hsw opou mporw. trelenomnai gia tetoia opote pes eleu8era ti eidous voh8eia mporei na thes

thn pempth an ola einai kala mpainoume gia to xeirourgeio

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

epitsrepsame kai emeis!

kala perasame an k arrwsthsame kai egw k to paidi.

fairy me enan pono

travel sorry alla den antexw allh metakomish!

euge an theleis kapoia vohtheia me to party mou les! euxaristws na voh8hsw opou mporw. trelenomnai gia tetoia opote pes eleu8era ti eidous voh8eia mporei na thes

thn pempth an ola einai kala mpainoume gia to xeirourgeio

Nατάσσα όλα να πάνε τέλεια και περαστικά σας! Να ρωτήσω τι επέμβαση θα κάνετε?

Καλημέρα πέρα για πέρα!

Τι κάνετε κορίτσια; Εδώ Αθήνα βράζει ο τόπος. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ζέστη σήμερα. Δυστυχώς έκανα το λάθος να βάλω μπότες. Μιλάμε έσκασα.

Πήγα κομμωτήριο και έφτιαξα μαλλί με μπούκλες πολύ σούπερ και μπλε νυχάκια. Έβγαλα και φρύδια - σύνολο 17 ευρώ :mrgreen:

Νατάσα καλή επιτυχία με την εγχείρηση! Δεν θυμάμαι τι εγχείρηση είναι, πιστεύω όμως ότι είναι κάτι εύκολο, ναι?

Καλημέρα πέρα για πέρα!

Τι κάνετε κορίτσια; Εδώ Αθήνα βράζει ο τόπος. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ζέστη σήμερα. Δυστυχώς έκανα το λάθος να βάλω μπότες. Μιλάμε έσκασα.

Πήγα κομμωτήριο και έφτιαξα μαλλί με μπούκλες πολύ σούπερ και μπλε νυχάκια. Έβγαλα και φρύδια - σύνολο 17 ευρώ :mrgreen:

Νατάσα καλή επιτυχία με την εγχείρηση! Δεν θυμάμαι τι εγχείρηση είναι, πιστεύω όμως ότι είναι κάτι εύκολο, ναι?

α και εγω θελωωωω!Μαλλι με μπουκλες και μπλε νυχακια!(με 17 ευρω). Εμενα η κομμωση και τα φρυδια στοιχιζουν 15, αλλα για νυχια παμε παραπανω αυτη που κανει νυχια εδω ειναι σχετικα ακριβη 23 ευρω εχει το υβριδικο!

Και εδω κανει ζεστη, ευτυχως κοπασε ο νοτιας! Θα εχει καλο καιρο αυτη την εβδομαδα μεχρι και Σαββατο!

Νατασσα καλη επιτυχια κ απο μενα!

Υ.Γ. Ρε παιδια τωρα το ειδα και φρικαρα!Γεννηθηκε μωρο στην Αγγλια 7 κιλα και τη βαλαν με φυσιολογικο τοκετο!!! "Καποια στιγμη οι ωμοι του μωρου φρακαραν"! Η ειδηση θα ηταν αν περνουσαν χαλαρα....

http://www.pinnokio.gr/arthro/MWRO-GIGAS-GENNHTHHKE-STHN-AGGLIA?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Eleni

bd5c7983f7.png

Αυτό σκέφτηκα και εγώ. Δεν θα έπρεπε να μας το είχαν πει; Στην Ελλάδα είμαστε, when in Rome do as the Romans do, δεν λένε οι Άγγλοι; Τότε ποιο το νόημα να κάνουν τα γενέθλιά τους αφού είναι σαν μια απλή έξοδος με φίλους; :confused: Τώρα θυμάμαι πέρσι το καλοκαίρι που μας ξανακάλεσαν για τα γενέθλια του άντρα της χθεσινής εορτάζουσας και επειδή δουλεύαμε την επόμενη μέρα, φύγαμε πρώτοι (χωρίς να πληρώσουμε, δεν το ξέραμε) θα γίναμε ρεζίλι ... Περίεργα έθιμα. Ευχαριστώ κορίτσια που το διευκρινήσατε γιατί ντρεπόμουν να το συζητήσω μαζί τους :oops:

καλέ τι λέτε; Εγώ σε τρεις γάμους που έχω πάει πληρώσαμε τα ποτά μας! Τη πρώτη φορά έμεινα με το στόμα ανοιχτό όταν μας ζήτησαν να πληρώσουμε στην δεξίωση, και πάλι καλά που είχα και λεφτά μαζί μου! Τις άλλες δύο ήμουν προετοιμασμένη. Μου χρέωσαν ακόμη και το νερό.

Δεν το έχουν γενικά με το κέρασμα, δεν είναι σαν κι εμάς και είναι λογικό.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...