Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Αφου ειμαι παντρεμενη με Αγγλο και θελει πικ νικ ο-ε-ο:tongue: Τι να κανω σου λεω...αναγκαστικα θα το φαω το σαντουιτσακι:tongue:

Βασικα ναι 2 μηνες το χρονο θα το φοραω το wetsuit καλα ειναι γτ μπορει να συνηθισω σιγα σιγα ετσι και το πιο κρυο νερο να πηγαινω μπανιο κ το χειμωνα οταν ο καιρος ειναι καλος.....ειναι πολυ υγιεινη συνηθεια και θωρακιζει το ανοσοποιητικο.

Εγω παντως χαλαρωσα με το σουφλε σοκολατας-φουντουκι ειναι στο φουρνο τωρα και περιμενω να το συνοδευσω με παγωτο (Σπυριδωνα-Κιμαλ ξερεις εσυ;)) Μια χαρα θα χαλαρωσω απολαμβανοντας το:-P

Δεν ειπατε καμμια ιδεα για αλμυρη πιτα!

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α ρε Ελένη τι τραβάς κι εσύ!Πικ νικ!Τα πρώτα χρόνια με ρωτούσε κι εμένα που κάνετε πικ νικ εδώ?Μέχρι που τον πήγα στις ελιές!Τον πρώτο χρόνο δε δεχόταν με τίποτα να κάτσει σε τσουβάλια να φάει!Τον δεύτερο δεν άντεξε!Συνήθισε!Το μόνο στυλ πικ νικ που έχουμε κάνει είναι καθαρά Δευτέρα!

Και τι ήθελες και είπες το παγωτό!Πως θα το βγάλω απ'το μυαλό μου τώρα. ....!

Κι εγώ πάντως δεν είμαι και πολύ της κουζίνας!Μαγειρεύω αναγκαστικά θα έλεγα!Μερικές φορές παθαίνω κάτι και θέλω να φτιάχνω διάφορα αλλά ευτυχώς μου περνάει γρήγορα!Κι ο δικός μου όλο συνταγές ψάχνει και θέλει να φτιάχνει γλυκά!

Και τώρα με περιμένει να φτιάξουμε τιραμισου!Αχ......

Αλήθεια πως θα εξηγήσω στα αγγλικά "είναι ξινή,τα μούτρα της φτάνουν μέχρι το πατωμα"?

δεν είνα οτι δεν μου αρέσει απλά. Τη μισώ! Προτιμώ να γίνω μπετατζής από το να μαγειρέψω φαγητό.

Δεκτό απόλυτα! Απλά εσείς οι κοπελιές που δεν μαγειρευετε πείτε μας ποιος έχει αναλαβει να μαγειρεύει για τη φαμίλια;

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

και μια και αναφερθηκες στο χιονι κατριν, για μας που μας αρεσουν τα χειμερινα σπορ και χαρηκαμε με τον καιρο (αν εισαι φαν δηλαδη) κοιτα κι αυτο

http://www.skiclub.co.uk/skiclub/infoandadvice/uksnowsports/ukslopesmap.aspx#.UU7f4ldEeIw

What's a dry slope, precious?

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

The face sweeps the ground????:tongue:

H' " She looks like a bulldog chewing a wasp":tongue:

Λες να τον παω στις ελιες? Ακομα μου το χτυπαει οτι δεν τον εχω παει σε καζανι ρακις....

Αληθεια τι ειναι το dry slope? Μια πλαγια που πας να κανεις σκι αλλα δεν εχει χιονι????

Eleni

bd5c7983f7.png

Αληθεια τι ειναι το dry slope? Μια πλαγια που πας να κανεις σκι αλλα δεν εχει χιονι????

Βασικά είναι μια κατηφόρα με ψεύτικο χιόνι που πας και κάνεις σκι όταν δεν έχεις κοντά βουνό. Δηλαδή όταν είσαι στην Αγγλία.

chatham-ski-and-snowboard.jpg

Δεκτό απόλυτα! Απλά εσείς οι κοπελιές που δεν μαγειρευετε πείτε μας ποιος έχει αναλαβει να μαγειρεύει για τη φαμίλια;

Όταν είμασταν δύο, μαγείρευαν τα εστιατόρια της περιοχής. Μετά που γίναμε τρεις για ένα διάστημα μαγείρευε ο ατμομάγειρας της Avent, μετά εγώ εξ ανάγκης. Μόνο για μένα και το μικρό όμως, ο άντρας μου δεν τρώει το βράδυ έτσι κι αλλιώς. Τώρα που είμαστε Ελλάδα μαγειρεύει η μαμά μου :P

Α ρε Ελένη τι τραβάς κι εσύ!Πικ νικ!Τα πρώτα χρόνια με ρωτούσε κι εμένα που κάνετε πικ νικ εδώ?Μέχρι που τον πήγα στις ελιές!

Έχεις να κάνεις πικ νικ στην Αγγλία Κιμάλ... θα χαρεί η ψυχή σου. Εμένα ευτυχώς ο δικός μου έχει αποποιηθεί εντελώς την αγγλική κουλτούρα (πλην της παμπ). Η απάντησή του σε κάθε σχετική συζήτηση είναι "πάμε για κανένα σουβλάκι" :mrgreen:

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

The face sweeps the ground????:tongue:

H' " She looks like a bulldog chewing a wasp":tongue:

Λες να τον παω στις ελιες? Ακομα μου το χτυπαει οτι δεν τον εχω παει σε καζανι ρακις....

Τέλεια!Το δεύτερο μου ταιριάζει καλύτερα!Είναι για τη γειτόνισσα που είχαμε ξαναπεί......

Μα το καζάνι επιβάλλεται!Εγώ δεν έχω πάει ποτέ αλλά ο άντρας μου έχει πάει.

Το dry slope απ'οτι μου είπε κι εμένα είναι σε λόφο που στρώνουν κάτι σαν χαλί με κάτι σαν ψεύτικο χιόνι.....η φώτο της biggi πολύ καλύτερη από την περιγραφή μου χα χα χα!;)

Διαφημίσεις

Κι εμείς όταν ήμασταν 2 σπάνια μαγειρευαμε.Όταν γίναμε 3(και αργότερα 4) αναγκαστικά έπρεπε να μαγειρεύω.Ευτυχώς εδώ έχω κι εγώ τη μαμά και κάνει πολλά.Το χειμώνα όμως που δε δουλεύω μαγειρεύω σχεδόν κάθε μέρα,πολλές φορές και 2 φορές τη μέρα γιατί η κόρη μου πάει ολοήμερο και πρέπει να της φτιάχνω φαγητό.Όταν όμως δουλεύω μαγειρεύω 1 με 2 φορές τη βδομάδα.Τις υπόλοιπες η μαμά.Λείπω όμως 10,5 με 11 ώρες!Που να προλάβω!

Biggi στην Αγγλία δε με πήγανε ποτέ πικ νικ!Του δικού μου όμως του αρέσει ι την κόβω τη δουλειά εγώ........όλο σαντουιτσακια θα με βάζει να φτιάχνω να με τρέχει στην εξοχή!Κι εδώ όμως τα τιμάει τα σουβλάκια μας και το γύρο!

Βασικά είναι μια κατηφόρα με ψεύτικο χιόνι που πας και κάνεις σκι όταν δεν έχεις κοντά βουνό. Δηλαδή όταν είσαι στην Αγγλία.

chatham-ski-and-snowboard.jpg

Όταν είμασταν δύο, μαγείρευαν τα εστιατόρια της περιοχής. Μετά που γίναμε τρεις για ένα διάστημα μαγείρευε ο ατμομάγειρας της Avent, μετά εγώ εξ ανάγκης. Μόνο για μένα και το μικρό όμως, ο άντρας μου δεν τρώει το βράδυ έτσι κι αλλιώς. Τώρα που είμαστε Ελλάδα μαγειρεύει η μαμά μου :P

Έχεις να κάνεις πικ νικ στην Αγγλία Κιμάλ... θα χαρεί η ψυχή σου. Εμένα ευτυχώς ο δικός μου έχει αποποιηθεί εντελώς την αγγλική κουλτούρα (πλην της παμπ). Η απάντησή του σε κάθε σχετική συζήτηση είναι "πάμε για κανένα σουβλάκι" :mrgreen:

Καλα μου φυγε η μαγκια με την πιστα απο ψευτικο χιονι:tongue: Μου θυμιζει το καλοκαιρι που βαζουν σε κλειστο χωρο αμμο κι ξαπλωστρες ενω εξω βρεχει και φτιαχνουν ψευτικη παραλια:| Εγω το ειχα ψαξει για το χιονοδρομικο εδω αλλα οι πλαγιες του Ψηλορειτη ειναι πολυ αποτομες και ειναι πολυ επικυνδινο.. Και στα Λευκα Ορη εχει πολυ χιονι αλλα και παλι δεν ειναι για σκι..Αργοτερα ελπιζω σε εκδρομουλα Καιμακτσαλαν!

Παιδια εγω αποφευγω εστιατορια και απεξω οσο μπορω, το καλυτερο μου ειναι το σπιτικο φαγητο.

Ο αντρας μου δε συμπαθει τις παμπ, αντιθετα του αρεσουν τα πικ νικ. Να πω την αληθεια, παρα τη μουχλιασμενη και σκοτεινη παμπ προτιμω το πικ νικ στην εξοχη και ειδικα εδω που δεν κανει και κρυο, γιατι Αγγλια αν κ μου αρεσε η εξοχη υπεφερα αφου καθομουνα και ετρεμα περιμενοντας να παμε στο αμαξι να ξαναζεσταθω...

Eleni

bd5c7983f7.png

ε, ναι, το χειμωνα, και ειδικα τωρα που εριξε τοσο χιονι, δεν υπαρχει λογος να πας στις τεχνητες, παρασκευη και χθες λιωσαμε το χιονι στις real, αλλα μ'αρεσει που μπορω να κανω σκι 9 μηνες το χρονο, εστω και σε dry slopes, στην ελλαδα δυο-τρεις μηνες μονο μπορουσα κι αυτο αν ημασταν τυχεροι και ειχε καλο χιονι...Βεβαια στην Ελλαδα ειχα και τις πιστες διπλα μου, εδω θελει μια-δυο ωριτσες ταξιδι, αλλα το κανουμε ΠΣΚ και περναμε πολυ ωραια. Τα παιδια τρελλαινονται, ιδιαιτερα η μεγαλη μου που ξεκινησε στα δυομιση επειδη επεμενε. Ο μικρος περισσοτερο "παιζει" ειναι φαν του snowboard και της φασαριας, χεχε.

Παντως οσες εισαστε εδω και σας αρεσουν τα χειμερινα σπορ, προτεινω να δοκιμασετε τα dry slopes αν θελετε να πατε σε εποχη που δεν εχει χιονι, ειναι διαφορετικη εμπειρια, για εμας πολυ ευχαριστη :-)

Επισης υπαρχουν και καποια real snow slopes που ειναι εσωτερικου χωρου και εχουν αληθινο χιονι ολο το χρονο, δεν εχω παει ακομα αλλα το σκεφτομαστε να το κανουμε συντομα, οταν λιωσει το χιονι

το αμόρε. Ευτυχώς γιατί αλλιώς θα την έβγαζα με αυγά!

Δεν παίρνουμε ποτέ από έξω. Μία φορά στο δίμηνο θα φάμε έξω αλλά μόνο για να ξεσκάσουμε, όχι για να μη μαγειρέψει.

Είμαστε μόνο οι δυό μας όμως.

Ευχαριστώ για την πληροφόρηση για τα dry slopes. Δεν μου γεμίζουν το μάτι αλλά μιας και πίστα με αληθινό χιόνι εδώ κοντά δεν έχουμε, μπορεί και να δοκιμασω κάποια. Travellingmum ποια από τις κοντινές θα προτεινες;

Το πικ νικ δεν μου αρέσει καθόλου, ούτε και το κάμπινγκ. Ευτυχώς ούτε και του άντρα μου. Χίλιες φορές παμπ, ινν, ξενοδοχείο, αλλιώς σπίτι μας :tongue:

Τυχερες όσες σας μαγειρεύουν άλλοι. Εγώ μαμά, πεθερά δεν έχω (είναι Ελλάδα) και ο σύζυγος δουλεύει περισσότερες ώρες από μένα, οπότε σχεδόν πάντα μαγειρευω εγώ. Κάθε μέρα, τα ΣΚ μπορεί και δύο φορές. Η μαγειρική παλιότερα ήταν μεγάλη ευχαρίστηση. Πλέον με την κούραση που έχω αρκετές φορές είναι αγκαρεια.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...