Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

ειναι νωρις για σενα ακομα :tongue::tongue: κατσε να δεις την dyson απο κοντα με το διαφορετικο κ φανταστικο κυλινδρικο συστημα κ τα ξαναλεμε :D:D:D τωρα ηρθες!!!!

χαχαχα! Λες? :P Τι το καλύτερο έχει δηλαδή ο κύλινδρος της dyson?

(έχεις δει πώς ρουφάει η miele? Δεν υπάρχει αυτό... Το μόνο κουσούρι της - σημαντικό βέβαια - είναι πως είναι λίγο βαριά σκούπα..)

Άσχετο: Υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν χρησιμοποιήσει κάποιος αλυσίδες χιονιού στην Αγγλία? Το χιόνι μας είναι τόσο που το αμάξι δεν μπορεί αλλιώς να κινηθεί...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχα! Λες? :P Τι το καλύτερο έχει δηλαδή ο κύλινδρος της dyson?

(έχεις δει πώς ρουφάει η miele? Δεν υπάρχει αυτό... Το μόνο κουσούρι της - σημαντικό βέβαια - είναι πως είναι λίγο βαριά σκούπα..)

Άσχετο: Υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν χρησιμοποιήσει κάποιος αλυσίδες χιονιού στην Αγγλία? Το χιόνι μας είναι τόσο που το αμάξι δεν μπορεί αλλιώς να κινηθεί...

πολλοι εδω πιστευουν οτι ειναι παρανομες στην αγγλια οι αλυσιδες, αλλα δεν ειναι αληθεια, κοιτα εδω

http://www.halfords.com/webapp/wcs/stores/servlet/ACArticleDisplay?storeId=10001&articleId=807656&categoryId=245375

και μια και αναφερθηκες στο χιονι κατριν, για μας που μας αρεσουν τα χειμερινα σπορ και χαρηκαμε με τον καιρο (αν εισαι φαν δηλαδη) κοιτα κι αυτο

http://www.skiclub.co.uk/skiclub/infoandadvice/uksnowsports/ukslopesmap.aspx#.UU7f4ldEeIw

Εχουμε τρια πολυ κοντα μας και ειναι καταπληκτικα... Σκεφτομαι να κανονισω να πηγαινει ο μισθος μου κατευθειαν στο λογαριασμο τους, ετσι κι αλλιως εκει τον ξοδευω, χαχαχαχα

Υπάρχει καμία που να μην είναι παθιασμένη με το μαγείρεμα; Εμφανιστείτε βρε κορίτσια να μην αισθάνομαι μόνη μου!.

Εγώ και σε περνάω, ό,τι και να πεις. Ξέρω να βράζω μακαρόνια και αυγά. Να ναι καλά το έτερον ήμισυ που αναλαμβάνει!

πολλοι εδω πιστευουν οτι ειναι παρανομες στην αγγλια οι αλυσιδες, αλλα δεν ειναι αληθεια, κοιτα εδω

http://www.halfords.com/webapp/wcs/stores/servlet/ACArticleDisplay?storeId=10001&articleId=807656&categoryId=245375

εγώ ρώτησα την ασφαλιστική μου και μου είπαν πως αν βάλω θα φάω πρόστιμο! Και μετά που τους ρώτησα για χιονολάστιχα, πάλι μου είπαν πως θεωρείται μετατροπή του αυτοκινήτου και θα μου βάλουν πρόστιμο.

Διαφημίσεις

Η αλήθεια είναι ότι τη σελίδα του halfords την είχα δει κι εγώ, αλλά μόνο την αρχική, που λέει κάτι γενικότητες! Δεν είχα κοιτάξει αυτό που έβαλες!!! Οπότε μπορούμε να τις βάλουμε, thanks!:P

και μια και αναφερθηκες στο χιονι κατριν, για μας που μας αρεσουν τα χειμερινα σπορ και χαρηκαμε με τον καιρο (αν εισαι φαν δηλαδη) κοιτα κι αυτο

http://www.skiclub.co.uk/skiclub/infoandadvice/uksnowsports/ukslopesmap.aspx#.UU7f4ldEeIw

Εχουμε τρια πολυ κοντα μας και ειναι καταπληκτικα... Σκεφτομαι να κανονισω να πηγαινει ο μισθος μου κατευθειαν στο λογαριασμο τους, ετσι κι αλλιως εκει τον ξοδευω, χαχαχαχα

Καλά, εδώ με πιάνεις τελείως αδιάβαστη! :confused: Τι είναι αυτό, σκι?? Αν σου πω ότι φανταζόμουν πως δεν κάνουν σκι στην Αγγλία γιατί από όσο ξέρω δεν έχει βουνά :oops::oops::oops: τι θα πεις? :oops:

Κορίτσια είδα ένα πολύ κουλό όνειρο χθες! Ακούστε να γελάσετε.

Είδα οτι ήμουν έγκυος αλλά όχι πολύ και ήμουν στο νοσοκομείο για να γεννήσω. Αλλά δεν ξέρω σε ποιο μήνα ήμουν ή οτιδήποτε άλλο. Και περίμενα, περίμενα, αλλά κανένας δεν ερχόταν. Σε κάποια φάση ξύπνησα (στο όνειρο) και βρήκα ένα κουκλάκι περιστέρι που μιλούσε, πάνω μου!

Μετά σηκώθηκα και βρήκα μία νοσοκόμα και της λέω πως περιμένω πολύ ώρα αλλά κανένας δεν έχει έρθει και πετάγεται ένας γιατρός από το βάθος (κούκλος παρεπιπτόντως) που κρατούσε ένα ματωμένο πανί και μου λέει "τώρα θα φέρω τα πανιά και τα εργαλέια και θα έρθω να σε πάρω για το χειρουργείο". "Α, ΟΚ!" του λέω και μετά σκέφτομαι πως δεν είμαι αρκετά έγκυος για να γεννήσω, και από τον φόβο μου ξύπνησα. Επίσης θυμάμαι πως δεν ήμουν σίγουρη για τον πατέρα του παιδιού και googlαρα να δω πόσο κάνει το DNA τεστ!

Έγραψα πάλι βρε κορίτσια, τι κουλά πράγματα είναι αυτά! Τι ανακούφιση όταν ξύπνησα και συνειδητοποίησα πως ήταν απλά ένα όνειρο, δε σας λέω τίποτα!

εγώ ρώτησα την ασφαλιστική μου και μου είπαν πως αν βάλω θα φάω πρόστιμο! Και μετά που τους ρώτησα για χιονολάστιχα, πάλι μου είπαν πως θεωρείται μετατροπή του αυτοκινήτου και θα μου βάλουν πρόστιμο.

μη θεωρεις οτι οποιος απανταει το τηλεφωνο σε διαφορες υπηρεσιες ξερει και τι λεει, να θεωρεις παντα οτι ειναι σα να πηγαινεις σε δημοσιες υπηρεσιες στην ελλαδα και πρεπει εσυ να τους εξηγησεις τι πρεπει να κανουν.

Δεν ειναι αληθεια αυτο που σου ειπαν

Η αλήθεια είναι ότι τη σελίδα του halfords την είχα δει κι εγώ, αλλά μόνο την αρχική, που λέει κάτι γενικότητες! Δεν είχα κοιτάξει αυτό που έβαλες!!! Οπότε μπορούμε να τις βάλουμε, thanks!:P

Καλά, εδώ με πιάνεις τελείως αδιάβαστη! :confused: Τι είναι αυτό, σκι?? Αν σου πω ότι φανταζόμουν πως δεν κάνουν σκι στην Αγγλία γιατί από όσο ξέρω δεν έχει βουνά :oops::oops::oops: τι θα πεις? :oops:

αρχη ειναι ακομα, θα τα μαθεις σιγα σιγα.. Εμεις ειμαστε οικογενειακως τρελαμμενοι με το σκι και το snowboarding

μη θεωρεις οτι οποιος απανταει το τηλεφωνο σε διαφορες υπηρεσιες ξερει και τι λεει, να θεωρεις παντα οτι ειναι σα να πηγαινεις σε δημοσιες υπηρεσιες στην ελλαδα και πρεπει εσυ να τους εξηγησεις τι πρεπει να κανουν.

Δεν ειναι αληθεια αυτο που σου ειπαν

Τους ρώτησα αφού είχα φάει τον κόσμο για να βρω αλυσίδες να αγοράσω - δεν βρήκα πουθενά! Ξέρετε πού μπορεί να έχει;

Διαφημίσεις

Τους ρώτησα αφού είχα φάει τον κόσμο για να βρω αλυσίδες να αγοράσω - δεν βρήκα πουθενά! Ξέρετε πού μπορεί να έχει;

στα hallfords τις πουλανε με το κιλο, αλλα εχει και στα μεγαλα σουπερ, στα ραφια με τα ειδη φροντιδας αυτοκινητου. Εχει διαφορα ειδη αλυσιδων. Μου κανει μεγαλη εντυπωση που δε βρηκες, δεν ξερω κανεναν που να ειχε ποτε προβλημα να βρει. Παραγγειλε απο το ιντερνετ αν δε βρισκεις στα ραφια

Ρε συ Μπιγκι απο τωρα θ αρχισεις τα πεδιλα!! Ασε και δεν εχω κανει πεντικιουρ:tongue:

Τι εννοείς ΘΑ αρχίσω; Τα άρχισα ήδη. Κι ας μην είχα κάνει πεντικιούρ, δεν άντεχα με τέτοιο καιρό να βγω έξω με κλειστό παπούτσι :cool:

Εγώ και σε περνάω, ό,τι και να πεις. Ξέρω να βράζω μακαρόνια και αυγά. Να ναι καλά το έτερον ήμισυ που αναλαμβάνει!

Επιτέλους, μια αδελφή ψυχή!!!

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Σημερα πηγαμε παραλια, ειχαμε σκοπο να κανουμε πικ νικ αλλα μας μαγειρεψε η μαμα μου ντολμαδακια κ μπριζολες:P..

Ειχε πολυ κοσμο που εκανε μπανιο αν και νομιζω οτι το νερο θα ναι ακομα πολυ κρυο...το μονο που ισως τολμουσα ειναι paddle boarding με wetsuit...αληθεια ποσο κανουν αυτα ξερει καμμια? Ειναι ακριβα?

Μπιγκι εγω ακομα δε βαζω πεδιλο αλλα οφειλω να πω οτι εσκασα απο τη ζεστη στο αμαξι και ανοιξαμε το sun roof...

Ρε συ πως ειναι δυνατον να μη σ αρεσει η μαγειρικη? Μηπως εγω ειμαι η ανωμαλη που χαλαρωνει ετσι?? Ο μονος λογος που δε μαγειρευω συχνα ειναι που ξερω οτι θα τα τρωω κιολας και θα γινω φαλαινα!

Σημερα φτιαχνω σουφλε σοκολατας με φουντουκια, αλλαγη σχεδιου τελικα και οχι μπουγατσα!! Καμμια ιδεα τι να κανω το φυλλο που αγορασα? Σε αλμυρο ισως?

Eleni

bd5c7983f7.png

Καλέ τι πικ νικ να κάνετε, τσιγγάνοι είσαστε; Ή Άγγλοι; :tongue: Άκου πικ νικ. Την τελευταία φορά που έκανα πικ νικ στην Ελλάδα ήμουν στο νηπιαγωγείο.

Το wetsuit τι θα το κάνεις στην Κρήτη ο-ε-ο? Nα το φοράς 2 μήνες το χρόνο; Εγώ πάντως σήμερα άμα ήμουν κοντά σε παραλία το μεσημέρι μπορεί και να βούταγα (χωρίς wetsuit εννοείται).

Μπορώ να σκεφτώ πολλά θετικά για τη μαγειρική (ΟΚ όχι πολλά, μερικά) αλλά η χαλάρωση δεν είναι ένα από αυτά. Εγώ αν μαγειρεύω μια φορά το μήνα μου φτάνει και μου περισσεύει, τις υπόλοιπες 29 μέρες δεν μου λείπει. Μπορώ να δω ένα DVD ή να διαβάσω ένα περιοδικό αν νιώθω στρεσάρισμα. Ή ακόμα καλύτερα να βγω έξω για φαγητό ;)

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...