Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Μια χαρά σας βρίσκω κοριτσάκι!

Από χιόνι πώς πάτε;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το πρωί έριχνε λίγο αλλα δεν το έστρωσε. Ασχετο. Πήρα dyson. Δεν υπάρχει αυτή η σκούπα!!! Ειχα περάσει στον πάνω όροφο τις μοκετες με μια vax τερραστια, μια βλακεία και δεν είχε ισχύ. Ηταν ταλαιπωρία. Παίρνω το αυτοκίνητο, πάω argos, παίρνω μια dyson, πάω σπίτι. Ξαναπερναω τα ίδια δωμάτια. Το τι έβγαλε!!! Μαμα ερωτευτηκα μια σκούπα :o Επίσης ένα καρέκλακι φαγητού. Οποία θέλει να κάνει μια ευγενική προσφορά ευχαρίστως, τόσο καιρό το λέω δεν τσιμπαει καμια πφφφ...

RLcRp1.png

Καλά φοβερό! Μέσα στο Λονδίνο χιονίζει του καλού καιρού (ποιου καλού δηλαδή, τρόπος του λέγειν...).

Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ Dyson. Γενικά έχω να χρησιμοποιήσω ηλεκτρική σκούπα πάνω από 3 χρόνια :mrgreen:

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Καλησπέρα κι από εμένα! Χιόνια στο καμπαναριό κ εδώ, το'χει στρώσει κ κάνει ένα κρύο... απ'αυτό που ό,τι εξέχει σαπίζει κ πέφτει.

Τράβελ, κάτι θα κάνουμε για τις κουρτίνες σου!

Εγώ ξερογλύφομαι για μία dyson (έχω ακόμα την Τesco own από όταν προτοήρθα Αγγλία) αλλά όλο κ κάτι καινούριο μου βγαίνει που παίρνει προτεραιότητα. Τώρα ας πούμε, θέλουμε καναπέ. Όχι επειδή δεν έχουμε αλλά γιατί είδε ο Άγγλος έναν κλικ-κλακ σε ένα μαγαζί κ έπαθε έρωτα. Όσο κ αν του λέω ότι όσο περισσότερουε μηχανισμούς έχει τόσο πιο εύκολο είναι να χαλάσει (plus, it's not that pretty) επιμένει ότι θέλει τον καναπέ-τρανσφόρμερ. Boys and their toys.

Ας είναι καλά ο rug doctor.

Word.

Διαφημίσεις

Εδώ Αθήνα, έχουμε υπέροχο ήλιο και καταγάλανο ουρανό! Πριν λίγο επιστρέψαμε από τις κούνιες, ευτυχώς είχα προνοήσει και είχα βάλει πέδιλα και κοντομάνικο, αλλιώς θα είχα σκάσει!!!!

(Βέβαια οι άλλοι γονείς με κοιτούσαν κάπως περίεργα αλλά τι να κάνω, αφού είναι σαν καλοκαίρι).

Βρήκα και τις πετσέτες που είχα απλώσει το πρωί στεγνωμένες :mrgreen:

Είναι αλήθεια τελικά, ο καιρός είναι αντίστροφος.

Εμείς έχουμε μια Bosch Eco, καλή είναι απ' ό,τι ακούω ;) αλλά δεν έχω δοκιμάσει Dyson οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω.

Kάποτε που είχαμε ξαναπιάσει τη συζήτηση για σκούπες είχε πει η Ελένη (νομίζω) ότι είχε Henry και ήταν πολύ καλή. Αλλά μπορεί να θυμάμαι και λάθος.

γεια σας!

Παλι τη συζητηση για τις σκουπες???Σας ειπα καλε Χενρυ και θα με θυμηθειτε! Δεν ειναι τυχαιο που ολες οι καθαριστριες που ειχα δει Χενρυ χρησιμοποιουσαν!!

Ο καιρος το εχω παρατηρησει κ εγω οτι ειναι αντιστροφος..μας ειχε πρηξει στον αερα 2 μερες, σημερα πολυ καλος καιρος ηλιος και καταγαλανος ουρανος..ενα πολυ ελαφρυ βοριαδακι για να μη σκας..εγω βγηκα εξω με κοντομανικο αλλα απο πανω ζακετουλα και φυσικα κλειστο παπουτσι.

Ρε συ Μπιγκι απο τωρα θ αρχισεις τα πεδιλα!! Ασε και δεν εχω κανει πεντικιουρ:tongue:

Eleni

bd5c7983f7.png

Προσθέστε και έμενε στο club των dyson fans.

Ειρηνακι καλή μετακόμιση :)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Σήμερα πήρα καινούριο σετ πυρέξ κ slow cooker. Η Dyson θα πρέπει να περιμένει.

(ή Χένρυ, μου αρέσει η ιδέα...)

Πόσο sad είμαι που τρελαίνομαι στην ιδέα ότι αύριο θα μαγειρέψω στο καινούριο μου παιχνίδι;

I need a life. Που να συμπεριλαμβάνει καλοκαιρινά πέδιλα κ όχι χιονοπέδιλα, παρακαλώ.

Word.

From one sad person to another, καλά μαγειρεματα :) Εγώ τα αποκαλω gadgets, ακόμα χειρότερα :tongue:

Το slow cooker ήταν το τελευταίο που προστέθηκε στη συλλογή μου μετά από προτροπή της fairy. Είναι από τα πλέον αγαπημένα. Μαγειρευω τουλαχιστον 2 φορές την εβδομάδα με αυτό.

Τι καλά θα φτιάξεις;

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

I need a life. Που να συμπεριλαμβάνει καλοκαιρινά πέδιλα κ όχι χιονοπέδιλα, παρακαλώ.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Όσο ήμουν Αγγλία τα πέδιλα ήταν το μεγάλο μου φετίχ.

Υπάρχει καμία που να μην είναι παθιασμένη με το μαγείρεμα; Εμφανιστείτε βρε κορίτσια να μην αισθάνομαι μόνη μου!

Τα δικά μου κουζινικά είναι όλα Berndes εκτός από τα πυρέξ που τα είχα πάρει με κουπόνια Benson & Hedges :rolleyes: προ εικοσαετίας (μια χαρά έχουν βγει πάντως).

Εγώ πάλι έχω miele και δεν την αλλάζω με καμία :-)

ειναι νωρις για σενα ακομα :tongue::tongue: κατσε να δεις την dyson απο κοντα με το διαφορετικο κ φανταστικο κυλινδρικο συστημα κ τα ξαναλεμε :D:D:D τωρα ηρθες!!!!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Όσο ήμουν Αγγλία τα πέδιλα ήταν το μεγάλο μου φετίχ.

Υπάρχει καμία που να μην είναι παθιασμένη με το μαγείρεμα; Εμφανιστείτε βρε κορίτσια να μην αισθάνομαι μόνη μου!

Τα δικά μου κουζινικά είναι όλα Berndes εκτός από τα πυρέξ που τα είχα πάρει με κουπόνια Benson & Hedges :rolleyes: προ εικοσαετίας (μια χαρά έχουν βγει πάντως).

Καμμια Μπιγκι! ειμαστε ολες νοικοκυροκοριτσα!!!:P

Αυριο θα φτιαξω μπουγατσα κοριτσια, θα σας πω αποτελεσματα!!

Επισης για μεθαυριο γαριδομακαροναδα που ειναι και Σαρακοστη...(αν και δε νηστευω)

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...