Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Chegre, δύσκολα μας βάζεις, έχω ένα κεφάλι καζάνι!

Αλλά ναι, φαίνεται πως πρόκειται για μία σχέση που διαλύθηκε - παρόλα αυτά, γιατι χρησιμοποιεί τη λέξη invention? Κάτι άλλο κρύβεται εκεί πιστεύω. Μήπως αναφέρεται γενικότερα στη σχέση γυναίκας - άντρα;

Πάρτε κι ένα βιντεάκι, λίγο στενάχωρο, αλλά επίκαιρο:

http://vimeo.com/56399345

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια γύρισα εχθές και έχω πηξει. Ούτε τα link προλαβαίνω να διαβάσω που έχετε βάλει. Ποια θα έρθει να βοηθήσει στην μετακόμιση; Εκτός fairy εννοείται που γεννάει. Δώστε κανά χεράκι, τα έχω παίξει.

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

Chegre, κι εμένα για ζευγάρι που χώρισε μου φαίνεται ότι λέει το ποίημα, βέβαια αυτά είναι συνήθως αλληγορικά... Η φίλη σου τι λέει;

Travel, καλή επανεγκατάσταση! Μόνοι σας θα την κάνετε τη μετακόμιση;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Chegre, δύσκολα μας βάζεις, έχω ένα κεφάλι καζάνι!

Αλλά ναι, φαίνεται πως πρόκειται για μία σχέση που διαλύθηκε - παρόλα αυτά, γιατι χρησιμοποιεί τη λέξη invention? Κάτι άλλο κρύβεται εκεί πιστεύω. Μήπως αναφέρεται γενικότερα στη σχέση γυναίκας - άντρα;

Πάρτε κι ένα βιντεάκι, λίγο στενάχωρο, αλλά επίκαιρο:

http://vimeo.com/56399345

Μήπως μιλάει όχι γενικά για χωρισμό αλλά συγκεκριμένα για διαζύγιο? επειδή μπορεί κανείς να πει οτι ο γάμος είναι κατά κάποιο τρόπο ένα invention...

Μήπως μιλάει όχι γενικά για χωρισμό αλλά συγκεκριμένα για διαζύγιο? επειδή μπορεί κανείς να πει οτι ο γάμος είναι κατά κάποιο τρόπο ένα invention...

Αυτό πιστεύω κι εγώ.

Chegre, κι εμένα για ζευγάρι που χώρισε μου φαίνεται ότι λέει το ποίημα, βέβαια αυτά είναι συνήθως αλληγορικά... Η φίλη σου τι λέει;

Το βρήκαμε σε ένα site ποίησης όπου τα tags για το συγκεκριμένο ήταν "sex" και "change". Της έχει κολλήσει λοιπόν ότι μιλάει για εγχείρηση αλλαγής φύλου αλλά δεν μπορώ να το δω.

Κορίτσια γύρισα εχθές και έχω πηξει. Ούτε τα link προλαβαίνω να διαβάσω που έχετε βάλει. Ποια θα έρθει να βοηθήσει στην μετακόμιση; Εκτός fairy εννοείται που γεννάει. Δώστε κανά χεράκι, τα έχω παίξει.

Εγώ!! Point me to the direction of the boxes! Καλή εγκατάσταση!

Word.

Το βρήκαμε σε ένα site ποίησης όπου τα tags για το συγκεκριμένο ήταν "sex" και "change". Της έχει κολλήσει λοιπόν ότι μιλάει για εγχείρηση αλλαγής φύλου αλλά δεν μπορώ να το δω.

θα μπορούσε να μιλάει για κάποιον ερμαφρόδιτο που έκανε εγχείσηση (λέει man and wife). γενικά είναι ποιημα πολύ open to interpretation

Διαφημίσεις

Γι' αυτό δεν μου αρέσει η ποίηση... χρειάζεται φαντασία που δεν έχω :lol:

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

εμενα μου αρεσει πολυ η ποιηση αλλα δεν διαβαζω Αγγλικη :Ρ

το θεμα με την ποιηση κυριως ειναι οτι ο καθενας μπορει να δωσει κ πολλα διαφορετικα νοηματα στους στιχους....οποτε ειναι κ λογικο με την φιλη σου να το βλεπεται λιγο διαφορετικα :)

Χρύσσα μου την λατρευα την χήρα Μητση: "Αν αντιληφθω πως ο Στρατηγός έχει γκομενα θα πεθαααανω!" χαχαχα

Biggi θα έχουμε την Δευτέρα φορτηγο με τρία άτομα, ο Robert έχει μαζέψει τα περισσότερα όσο ήμουν Ελλάδα, εγω πακεταρω τα τελευταία πράγματα!

Chegre με τα κουτιά τελειωνω, τι λες αντί για αυτο να διαλεγαμε κουρτίνες;;;;

Κατα τα αλλα όλα καλα, σας φιλώ όλες, να περνάτε ομορφα ^^

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...