Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Ίσλα, μήπως είναι καλύτερα να σου δείξει; Γιατί να στα πω μπορώ κι εγώ, δεν ξέρω αν με πιάν'ς.

καλέ για πρώτη επαφή εννοώ, εννοείται πως θα μου δείξει από κοντα! Εμ πώς αλλιώς ντεεεεεεεε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαίρομαι! Είναι σίγουρο ότι για άντρες δεν θα τσακωθούμε ποτέ (τους Τζαμαϊκανούς δεν τους αντέχω λέμεεεεεεε).

επιτελους βρηκαμε την χρυση τομη μας αχαχαχαχαχαχα

καλα δεν το πιστευω οτι εχετε πεσει να μουν φατε!!!! αφηστε να γεννησω, να περασουν κ τα baby blues κ ισως ξαναγυρισω στον αλλον μου ερωτα....δεν ειμαι πολυ σιγουρη αυτη τη στιγμη ποιον θελω...ειναι η πρωτη φορα που κοιταω κατι σε τοσο "σπιτικο"....συνηθως κοιταω σε ποιο αρρενωπο :cool::cool::cool::cool:

Μπιγκι εγω πως να το πω ευγενικα...δεν εχω τετοια θεματα..

Δλδ και ο Κλουνει μου αρεσει, αλλα και ο Sean Paul μου αρεσει...:P

Ας δωσω στη Φερυ το φουρναρη μεχρι να γεννησει να κανω την καλη μου πραξη:tongue: (δε περιμενω ομως να σαραντησεις κιολας ε να εξηγουμεθα)

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Ας δωσω στη Φερυ το φουρναρη μεχρι να γεννησει να κανω την καλη μου πραξη:tongue: (δε περιμενω ομως να σαραντησεις κιολας ε να εξηγουμεθα)

"Ας δώσω";;;

Ελένη ετοιμάσου να μαλλιοτραβηχτούμε!!!!

δεν τηρω τετοια εθιμα αλλωστε ;) μην σου πω την επομενη εχω βγει εξω με το μωρο....:D:D:D

τωρα αν θα παω στον φουρναρη μολις βγω εξω ειναι αλλο θεμα αχαχαχαχα

Κοιτα να δεις που θελει καβγα νυχτιατικα..τι θες κυρα μου? ειπαμε...εγω θα τον παρω αυτονε, θα στον δωσω μετα, κανε υπομονη (πλακα θα χει τελικα να μη μ αρεσει):tongue:

αχχ...πειτε μου να παω για υπνο αυριο παλι ποιος ξυπναει, ποιος τρεχει κεντρο, ποιος παει δουλεια ε ποιοοος?

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

επιτελους βρηκαμε την χρυση τομη μας αχαχαχαχαχαχα

Συμφωνήσαμε και για τον Κατίδη, δεν ξέρω αν το πρόσεξες. Άλλο που μάλλον και οι δύο κάναμε λάθος :lol:

Ελένη βλέπω ότι έχεις άγριες διαθέσεις. Ευτυχώς που δεν έχω βάλει στο μάτι τον φούρναρη... αλλιώς χμμμ :evil:

Βαριέμαι να πάω για ύπνο. Πάω να φτιάξω κανένα τσαγάκι.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Καλημέρα γυναίκες! Να χωθώ με κάτι άσχετο; Επειδή έχω μια διαφωνία με μια φίλη, μπορείτε να μου πείτε σε τι πιστεύετε ότι αναφέρεται ο ποιητής;

A Pity. We Were Such a Good Invention

They amputated

Your thighs off my hips.

As far as I'm concerned

They are all surgeons. All of them.

They dismantled us

Each from the other.

As far as I'm concerned

They are all engineers. All of them.

A pity. We were such a good

And loving invention.

An aeroplane made from a man and wife.