Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άσχετο, πήγα κομμωτήριο σήμερα το πρωί και για χτένισμα-λούσιμο έδωσα 8 ευρώ.

Μη με τσουρομαδήσεις καλή μου Ελένη, κρίμα είναι κι έχω φρεσκοφτιαγμένο μαλλάκι :)

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Άσχετο, πήγα κομμωτήριο σήμερα το πρωί και για χτένισμα-λούσιμο έδωσα 8 ευρώ.

Μη με τσουρομαδήσεις καλή μου Ελένη, κρίμα είναι κι έχω φρεσκοφτιαγμένο μαλλάκι :)

Τελικα μονο 8 ευρω? σε μισω...10 δινω συνηθως:tongue:

Έκανα edit ούτε να ασχοληθώ δεν αξίζει η περίπτωση. Για να συνομιλησω πρεπει να πεσω όχι ενα αλλα πολλα επίπεδα.

Που εκανες εντιτ καλε? Εγω το βλεπω ιδιο το μηνυμα σου...πες κατι αλλο καλυτερα..ας πουμε για τον καιρο:tongue:

Eleni

bd5c7983f7.png

Καλησπέρα. Έχω σίδερο απόψε οπότε δεν θα μείνω πολύ. Επιγραμματικά:

- Ελένη (από χτες), μη βγάζεις την ουρά σου απέξω. Ξερογλυφεσαι για τον φούρναρη της fairy, το ενιωσα εγώ :tongue: Και ναι, it's sad αλλά υπάρχουν μέρες που πηγαίνω για ύπνο από τις 22:30. Τόσο κομμάτια πια :oops:

- Κατριν, ευχαριστώ που θα ήθελες να κάνουμε παρέα τα ΣΚ. Μακάρι γενικότερα να μεναμε πιο κοντά κορίτσια. Έχουμε σκορπιστεί σ' όλες τις άκρες του νησιού.

- Travelgirl, αν υποψιαστω ότι με αποκαλεις ζαβη θα πεθαααανω (οραματισου Χήρα Μήτση :tongue:)

For the record, το ότι ανεφερα ότι μας λείπουν οι παρέες τα ΣΚ και ότι ο σκοπός μας είναι να γυρίσουμε κάποια στιγμή Ελλάδα δεν σημαίνει ότι δεν περνάμε γενικότερα καλά. ΟΚ; :)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Χρυσσα, ξερω τι κανεις..you are testing the waters για να δεις αν ενδιαφερομαι πραγματικα για το φουρναρη ωστε να του την πεσεις εσυ!! Σα δε ντρεπεσαι μανα με δυο γιους:tongue:

Και οχι τπτ αλλο δλδ μας πεταξε τη βομβα κ εφυγε και ουτε μια περιγραφη , να πει πχ μοιαζει με αυτον,με τον αλλο...:tongue:

Eleni

bd5c7983f7.png

For the record, το ότι ανεφερα ότι μας λείπουν οι παρέες τα ΣΚ και ότι ο σκοπός μας είναι να γυρίσουμε κάποια στιγμή Ελλάδα δεν σημαίνει ότι δεν περνάμε γενικότερα καλά. ΟΚ; :)

Τώρα εσύ αποφάσισε: είσαι με αυτές που περνάνε καλά ή με αυτές που κόβουν φλέβες; Τοποθετήσου βρε παιδί μου. Όχι τίποτα άλλο, απλά να ξέρουμε, αν πιαστούμε στα χέρια πάλι, ποιανής κοτσίδες θα τραβάμε :twisted:

Ελένη μοίρασε τα φασόλια..............

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Καλησπέρα. Έχω σίδερο απόψε οπότε δεν θα μείνω πολύ. Επιγραμματικά:

- Ελένη (από χτες), μη βγάζεις την ουρά σου απέξω. Ξερογλυφεσαι για τον φούρναρη της fairy, το ενιωσα εγώ :tongue: Και ναι, it's sad αλλά υπάρχουν μέρες που πηγαίνω για ύπνο από τις 22:30. Τόσο κομμάτια πια :oops:

extreme nesting με επιασε αποψε!!!

πικαμπου εγω πλεον το εχω στανταρντ να πεφτω απο τις 10.30 για υπνο....ποσο μαλλον εσυ με δυο παιδια - τωρα βεβαια εχω ξεκουραστει που ειμαι σε αδεια κ εχω ξεσκιστει να μαγειρευω κ να κανω γλυκα χαχαχα

οσο για τον φουρναρη μου ....θελετε λεπτομερειες ε!!!! λοιπον ειναι αρκετα σκουροχρωμος ;);) κ οταν χαμογελαει κ φαινονται τα λευκα του δοντια τρελλαινομαι...ειναι γλυκυτατος κ κατεχει την κουζινα!!! θα καναμε φοβερο διδυμο εμεις οι δυο!!!ειναι ψηλος αλλα οχι φετες (πρωτη φορα "ερωτευομαι¨μη φετες guy :shock:)

τι αλλο θελετε να μαθετε????:tongue::tongue::tongue::tongue:

αυτο με τα φασολια δε το πιασα..:|

Spill the beans μαρήηηηηηη

Φέρυ εγώ τους σκουρόχρωμους δεν τους πάω, αν έχεις κανέναν σκανδιναυό υπόψην, ενημέρωσέ με ΟΚ?

Φέτες λέμε τους κοιλιακούς?

Διαφημίσεις

extreme nesting με επιασε αποψε!!!

πικαμπου εγω πλεον το εχω στανταρντ να πεφτω απο τις 10.30 για υπνο....ποσο μαλλον εσυ με δυο παιδια - τωρα βεβαια εχω ξεκουραστει που ειμαι σε αδεια κ εχω ξεσκιστει να μαγειρευω κ να κανω γλυκα χαχαχα

οσο για τον φουρναρη μου ....θελετε λεπτομερειες ε!!!! λοιπον ειναι αρκετα σκουροχρωμος ;);) κ οταν χαμογελαει κ φαινονται τα λευκα του δοντια τρελλαινομαι...ειναι γλυκυτατος κ κατεχει την κουζινα!!! θα καναμε φοβερο διδυμο εμεις οι δυο!!!ειναι ψηλος αλλα οχι φετες (πρωτη φορα "ερωτευομαι¨μη φετες guy :shock:)

τι αλλο θελετε να μαθετε????:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ειναι καλος και σε αλλα δωματια του σπιτιου?

Ττστστς τι ειναι αυτα που λεω τσιπα δεν εχω πια πανω μου:tongue:

Eleni

bd5c7983f7.png

Φέρυ εγώ τους σκουρόχρωμους δεν τους πάω, αν έχεις κανέναν σκανδιναυό υπόψην, ενημέρωσέ με ΟΚ?

Φέτες λέμε τους κοιλιακούς?

εγω παλι τους παω με χιλια - ειδικα Τζαμαικανους χεχε...

Ειναι καλος και σε αλλα δωματια του σπιτιου?

Ττστστς τι ειναι αυτα που λεω τσιπα δεν εχω πια πανω μου:tongue:

εξαρταται για ποια δωματια ενδιαφερεσαι :tongue::tongue::D:D:D:D:D

Αν υπάρχει ζήτημα για φούρναρη είναι δικός μου γιατί είμαι άχρηστη στη μαγειρική και τον χρειάζομαι περισσότερο από όλες!

Fairy περιμένω το skype του να μου πει αναλυτικά τι καλά φτιάχνει!!!

Όλες οι άλλες, back off λέμεεεεεε!!!!

εγω παλι τους παω με χιλια - ειδικα Τζαμαικανους χεχε...

Χαίρομαι! Είναι σίγουρο ότι για άντρες δεν θα τσακωθούμε ποτέ (τους Τζαμαϊκανούς δεν τους αντέχω λέμεεεεεεε).

Με την Ελένη όμως προβλέπω να επέρχεται σύγκρουση.... unless you agree to share :P

Ίσλα, μήπως είναι καλύτερα να σου δείξει; Γιατί να στα πω μπορώ κι εγώ, δεν ξέρω αν με πιάν'ς.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...