Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Μπορεί να τον λυπόμουν αν δεν έβλεπα το tattoo που έχει κατω από τους κοιλιακούς του, που λέει:

'Get rich or die young'

Παιδί με αξίες :tongue:

Ας ελπίσουμε ότι όντως θα πλουτίσει γιατί το τατουάζ του θα φαίνεται πολύ αστείο πάνω στη μεσήλικη μπάκα του...

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ Biggi, έλιωσα στο γέλιο! Να'σαι καλά!!!

Ο Κατίδης φαίνεται πως ήξερε και δεν ήξερε τι έκανε, αν δεις στο βίντεο που έβαλα στην πρώτη του συνέντευξη λέει:

'Θέλαμε να ακούσουμε τον κόσμο να φωνάζει μία φορά τόσο δυνατά και να σηκωθεί όλος όρθιος, γι αυτό και έκανα αυτή τη χαρακτηριστική κίνηση που έχουμε ακούσει όλοι σε αυτό το κόμμα, τη Χρυσή Αυγή. Δε σημαίνει κάτι αυτό για μένα, απλά ήταν κάτι που ήθελα να χρησιμοποιήσω'

τοινγκ! :confused::confused:

Τώρα όποιος κατάλαβε κατάλαβε! (ένα emoticon που να αυτοχτυπιέται δεν υπάρχει πια;!)

Νομίζω ότι το πού αισθάνεται καλύτερα ο καθένας είναι προσωπικό θέμα. Δεν χρειάζεται να απολογούμαστε αν δεν μας αρέσει η ζωή στην Αγγλία όπως δεν απολογούμαστε αν δεν μας αρέσουν τα κολοκυθοπιτάκια. Προσωπικά μετά από 20 χρόνια συσχετίσεως νιώθω την Αγγλία σαν πατρίδα μου, σχεδόν όπως νιώθω την Ελλάδα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να δω τα στραβά της, όπως άλλωστε βλέπω και τα στραβά της Ελλάδας. Ούτε σημαίνει ότι πρέπει ντε και καλά να θέλω να ζήσω εκεί από τη στιγμή που η ποιότητα ζωής που μου προσφέρει είναι κατώτερη της ποιότητας που μπορώ να βρω αλλού (εντελώς προσωπικά μιλάω πάντα - μπορεί αυτό που εγώ θεωρώ ποιότητα ζωής για κάποιον άλλο να είναι το χειρότερό του όνειρο). Αλλά ο καθένας μας κάνει επιλογές για τη δική του ζωή και για μένα σε αυτή τη φάση της ζωής μου η Αγγλία δεν μπορούσε να μου προσφέρει κάποια βασικά πράγματα που μπορούσα να βρω στην Ελλάδα, γι' αυτό και έφυγα. Μεθαύριο μπορεί να ξαναγυρίσω. Δεν δεσμεύομαι ότι θα μείνω στην Ελλάδα μια ζωή, ούτε ότι δεν θα επιστρέψω ποτέ στην Αγγλία.

Στη ζωή κάποια πράγματα μας ταιριάζουν γάντι και για κάποια άλλα πρέπει να παλέψουμε. Έτσι δεν λένε; You have to work on it. Οι περισσότεροι Έλληνες χρειάζεται να κάνουν προσπάθεια για να ενταχθούν στα δεδομένα της Αγγλίας, καθότι είναι πολύ διαφορετικά από τα δικά μας. Άλλοι λαοί (π.χ. οι Νεοζηλανδοί ή οι Ιρλανδοί) δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα, εντάσσονται αμέσως και με ευκολία. Υπάρχουν και ξένοι που δεν θέλουν να ενταχθούν και δεν το προσπαθούν καν. Το Λονδίνο είναι γεμάτο αλλοδαπούς που καμία σχέση δεν έχουν με Αγγλία και Άγγλους πέραν της εργασιακής. Μερικοί δεν μιλάνε ούτε τη γλώσσα (και όταν λέω δεν μιλάνε εννοώ καθόλου, ούτε λέξη πέρα από thank you, bye, sorry).

Οπότε όλες οι απόψεις δεκτές. Και το αν θες να ενταχτείς παίζεται και το πόσο θα προσπαθήσεις να ενταχθείς παίζεται. Αναλόγως του πού τοποθετείσαι, πόσο μακροπρόθεσμη βλέπεις την παραμονή σου στη χώρα, τι εναλλακτικές έχεις ανά πάσα στιγμή, τι χρειάζεσαι και τι σου λείπει, παίρνεις τις αποφάσεις σου για το πόσο και αν θα προσπαθήσεις να γίνεις ένα με τον τοπικό πληθυσμό. Εύσημα δεν παίρνεις είτε περνάς καλά, είτε όχι.:

Προσωπικά περνάω πολυ καλα, ειμαι πολυ ευτυχισμένη στην προσωπική μου ζωη, στήνω την ζωη μου σε αυτη την χωρα, ετοίμαζω το δευτερο σπιτι μας, εχω έρθει στην χωρα που στηρίζει απόλυτα την ιδιωτική πρωτοβουλία και οχι στην Κουβα με τον Τσε κάτι που με χαροποιεί, εχω κανει δυο καλές φίλες μέχρι στιγμής οι οποίες ειναι παντρεμενες με Αγγλους και κάνουμε παρέα οικογενειακά, α! και εχω φτυσει δυο Αγγλιδες που ήθελαν να κάνουμε παρέα γιατι τις βαριομουν αφάνταστα. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΟΥ ΚΑΛΕΕΕ;;;

Για όσες αντιμετωπίζετε οποιουδηποτε ειδους δυσκολίες και τις εκφραζετε σε κοινωνικο/επαγγελματικό η αλλο επίπεδο είστε όλες ζαβες και σας λυπάμαι καψερες. Κατι δεν κανετε καλα δεν μπορει. Σε επόμενο post θα μοιραστώ αποσταγματα σοφιας, τρικ και οδηγιες προς dummies για αυτο μείνετε συντονισμένες.

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

Για όσες αντιμετωπίζετε οποιουδηποτε ειδους δυσκολίες και τις εκφραζετε σε κοινωνικο/επαγγελματικό η αλλο επίπεδο είστε όλες ζαβες και σας λυπάμαι καψερες. Κατι δεν κανετε καλα δεν μπορει. Σε επόμενο post θα μοιραστώ αποσταγματα σοφιας, τρικ και οδηγιες προς dummies για αυτο μείνετε συντονισμένες.

Τι λες βρε τρελλήηηηηη?

Βραβείο δεν έχει αν δεν μοιραστείς τα αποστάγματα πρώτα :tongue:

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Ο Κατίδης φαίνεται πως ήξερε και δεν ήξερε τι έκανε, αν δεις στο βίντεο που έβαλα στην πρώτη του συνέντευξη λέει:

'Θέλαμε να ακούσουμε τον κόσμο να φωνάζει μία φορά τόσο δυνατά και να σηκωθεί όλος όρθιος, γι αυτό και έκανα αυτή τη χαρακτηριστική κίνηση που έχουμε ακούσει όλοι σε αυτό το κόμμα, τη Χρυσή Αυγή. Δε σημαίνει κάτι αυτό για μένα, απλά ήταν κάτι που ήθελα να χρησιμοποιήσω'

Αμ έτσι πες! Εγέρθητι ήθελε να πει το παλικάρι, απλά το έδειξε χειρονομώντας.

It all makes perfect sense now.

Από την μία κάποιες δεν χρειάζεται να απολογηθούν αν δεν περνάνε καλά στην Αγγλία αλλά από την άλλη όσες τελικά κατάφεραν να περνούν καλά είναι στημένες στον τοίχο σε κάθε ευκαιρία και δέχονται βολές όλο ειρωνεία από κατά τα άλλα υψηλού επιπέδου άτομα που δήθεν μου σοκάρονται σε κάθε αψιμαχία που προκύπτει από τις υπόλοιπες του είδους της....

Πόση υποκρισία Θέε μου... πόση... Οι απόκριες τελείωσαν αλλά τελικά οι μάσκες ανέπαφες ε...;)

Αμ έτσι πες! Εγέρθητι ήθελε να πει το παλικάρι, απλά το έδειξε χειρονομώντας.

It all makes perfect sense now.

A ναι μωρε!!Ελεγε εγερθητι να σηκωθουν τα πληθη!!

Τι να σας πω ρε παιδια εγω τον ακουσα που μιλησε στο Νοβα και ελεγε οτι δεν ηξερε τι σημαινει...η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι και τερας ευφυιας αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι το εξης. Αφου δεν ηξερε γτ επεμενε? Δλδ πηγε ο αλλος παικτης να του κατεβασει το χερι και αυτος εκει λες και ηταν αγαλμα. Ασε που ο βραζιλιανος συμπαικτης του τον κοιταζε σαν να βλεπε ουφο...

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Προσωπικά περνάω πολυ καλα, ειμαι πολυ ευτυχισμένη στην προσωπική μου ζωη, στήνω την ζωη μου σε αυτη την χωρα, ετοίμαζω το δευτερο σπιτι μας, εχω έρθει στην χωρα που στηρίζει απόλυτα την ιδιωτική πρωτοβουλία και οχι στην Κουβα με τον Τσε κάτι που με χαροποιεί, εχω κανει δυο καλές φίλες μέχρι στιγμής οι οποίες ειναι παντρεμενες με Αγγλους και κάνουμε παρέα οικογενειακά, α! και εχω φτυσει δυο Αγγλιδες που ήθελαν να κάνουμε παρέα γιατι τις βαριομουν αφάνταστα. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΟΥ ΚΑΛΕΕΕ;;;

Αυτο πολυ με πειραξε και γιαυτο δε θα σου δωσω βραβειο! Εκτος και αν μοιραστεις τα αποσταγματα μαζι μας και δουμε την ανυπερβλητη σοφια σου...:tongue:

Eleni

bd5c7983f7.png

Από την μία κάποιες δεν χρειάζεται να απολογηθούν αν δεν περνάνε καλά στην Αγγλία αλλά από την άλλη όσες τελικά κατάφεραν να περνούν καλά είναι στημένες στον τοίχο σε κάθε ευκαιρία και δέχονται βολές όλο ειρωνεία από κατά τα άλλα υψηλού επιπέδου άτομα που δήθεν μου σοκάρονται σε κάθε αψιμαχία που προκύπτει από τις υπόλοιπες του είδους της....

Εσύ με ποιαν τσακώνεσαι τώρα; Γιατί μπερδεύτηκα :tongue:

Τι να σας πω ρε παιδια εγω τον ακουσα που μιλησε στο Νοβα και ελεγε οτι δεν ηξερε τι σημαινει...η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι και τερας ευφυιας αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι το εξης. Αφου δεν ηξερε γτ επεμενε? Δλδ πηγε ο αλλος παικτης να του κατεβασει το χερι και αυτος εκει λες και ηταν αγαλμα. Ασε που ο βραζιλιανος συμπαικτης του τον κοιταζε σαν να βλεπε ουφο...

Ότι πρόκειται περί βλάκα είναι το μόνο σίγουρο, από όποια πλευρά και να το δεις. Το ότι δεν κατέβαζε το χέρι δεν μου προκαλεί εντύπωση. Ή ήξερε τι έκανε και δεν ήθελε να το κατεβάσει ή δεν ήξερε και δεν καταλάβαινε γιατί να το κατεβάσει. Ξέρεις, μέσα στο εξάιτμεντ της στιγμής....

Εμένα η δική μου απορία είναι πώς αντέδρασε ο κόσμος στο γήπεδο. Είπαν τίποτα τα κανάλια?

Εσύ με ποιαν τσακώνεσαι τώρα; Γιατί μπερδεύτηκα :tongue:
Παιδί με αξίες :tongue:

Ας ελπίσουμε ότι όντως θα πλουτίσει γιατί το τατουάζ του θα φαίνεται πολύ αστείο πάνω στη μεσήλικη μπάκα του...

χαχαχχαχαχα σημερα κεντας εχω λιωσει στο γελιο!

Eleni

bd5c7983f7.png

Και πού να ανοίξω το στόμα μου για την Κούβα και τον Τσε να δεις τι έχω να πω :tongue:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...