Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Ναι μάνα μου, αλλά ποιος είναι; Φιλος, masterchef, ο φούρναρης;

lol δεν καταλαβα....ειναι ο φουρναρης εκει που παμε για καφε τις Κυριακες...τα φτιαχνει μπροστα σου, τα ζυμωνει μπροστα σου...απιστευτος σου λεω...κ οταν χαμογελαει ΜΙΑ γλυκααααα!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα έχει όλα και ζυμώνει! Αυτά είναι... ;)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Τα λες και δεν κοκκινιζεις, ετοιμογεννη γυναίκα :P

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Και στη Γερμανία κραξιμο για τον Κατιδη: http://www.sport-fm.gr/article/663857

Το θεμα ειναι να εχεις καβατζες πραγματικες...αμα εχεις το φουρναρη, τον τυπο απο την τηλεοραση, το μαναρι που διαγωνιζεται μαστερ σεφ....ας τα!!;)

so you say ;)

Πάω να παραδοθω στην αγκαλιά του Μορφέα. Να προσεχετε τις δηλώσεις σας νυχτιατικα, μας ακούνε :tongue:

Διαφημίσεις

Μόνο Γερμανία; παντού τον έμαθαν!

peekaboo, δες το βιντεάκι εδώ, που λέει πως η ΑΕΚ σκέφτεται να κάνει σεμινάρια στους παίχτες της σχετικά με την ιστορία της ομάδας (σοβαρά, δεν είναι αστείο!)

αχ το πόσο γέλασα βρε παιδιά!

Να 'μαστε καλά, καλό βράδυ!

Βρε τρελλές πότε προλάβατε και είπατε τόσα;;; Πώς θα τα διαβάσω τώρα εγώ για να απαντήσω ο-ε-ο?

Λοιπόν επιγραμματικά:

Για τον Κατίδη θα συμφωνήσω (ντουμ ντουμ ταρατατζούμ) με τη Φέρυ! Θεωρώ ότι είναι χαζό παιδί χαρά γεμάτο και τον λυπάμαι και ίσως αν δεν είχε γίνει σούσουρο να μην είχα δώσει τόση σημασία στη χειρονομία του. Δεν έχω δει ούτε επιστολή, ούτε κοιλιακούς όμως όπως και να'χει καλώς δημιουργήθηκε θέμα γιατί πρέπει κάποτε και οι ποδοσφαιριστές να καταλάβουν ότι είναι δημόσια πρόσωπα και οι πράξεις τους μετράνε. Πέραν αυτού ένας Θεός ξέρει τι έγινε πραγματικά, δηλαδή αν όντως είναι χαζός ή παριστάνει τον χαζό. Αυτό το ξέρουν με σιγουριά μόνο οι κολλητοί του.

Κατά τ' άλλα έχω να πω ΕΛΕΝΗ ότι στο τραπέζι είχαν κολοκυθοκεφτέδες και γλυκιά κολοκυθόπιτα φτιαγμένα με κίτρινη κολοκύθα. So there :tongue:

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Πολύ καλά κάνεις και νιώθεις ότι εδώ είναι ο τόπος σου. Μακάρι να μπορούσα να πω ότι νιώθω το ίδιο. Και εγώ και ο σύζυγος νιώθουμε ότι ο τόπος μας είναι η Ελλάδα και ότι αυτή είναι μια παρένθεση. Το πόσο μεγάλη μπορεί να γίνει είναι μια άλλη υπόθεση.

Νομίζω ότι το πού αισθάνεται καλύτερα ο καθένας είναι προσωπικό θέμα. Δεν χρειάζεται να απολογούμαστε αν δεν μας αρέσει η ζωή στην Αγγλία όπως δεν απολογούμαστε αν δεν μας αρέσουν τα κολοκυθοπιτάκια. Προσωπικά μετά από 20 χρόνια συσχετίσεως νιώθω την Αγγλία σαν πατρίδα μου, σχεδόν όπως νιώθω την Ελλάδα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να δω τα στραβά της, όπως άλλωστε βλέπω και τα στραβά της Ελλάδας. Ούτε σημαίνει ότι πρέπει ντε και καλά να θέλω να ζήσω εκεί από τη στιγμή που η ποιότητα ζωής που μου προσφέρει είναι κατώτερη της ποιότητας που μπορώ να βρω αλλού (εντελώς προσωπικά μιλάω πάντα - μπορεί αυτό που εγώ θεωρώ ποιότητα ζωής για κάποιον άλλο να είναι το χειρότερό του όνειρο). Αλλά ο καθένας μας κάνει επιλογές για τη δική του ζωή και για μένα σε αυτή τη φάση της ζωής μου η Αγγλία δεν μπορούσε να μου προσφέρει κάποια βασικά πράγματα που μπορούσα να βρω στην Ελλάδα, γι' αυτό και έφυγα. Μεθαύριο μπορεί να ξαναγυρίσω. Δεν δεσμεύομαι ότι θα μείνω στην Ελλάδα μια ζωή, ούτε ότι δεν θα επιστρέψω ποτέ στην Αγγλία.

Στη ζωή κάποια πράγματα μας ταιριάζουν γάντι και για κάποια άλλα πρέπει να παλέψουμε. Έτσι δεν λένε; You have to work at it. Οι περισσότεροι Έλληνες χρειάζεται να κάνουν προσπάθεια για να ενταχθούν στα δεδομένα της Αγγλίας, καθότι είναι πολύ διαφορετικά από τα δικά μας. Άλλοι λαοί (π.χ. οι Νεοζηλανδοί ή οι Ιρλανδοί) δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα, εντάσσονται αμέσως και με ευκολία. Υπάρχουν και ξένοι που δεν θέλουν να ενταχθούν και δεν το προσπαθούν καν. Το Λονδίνο είναι γεμάτο αλλοδαπούς που καμία σχέση δεν έχουν με Αγγλία και Άγγλους πέραν της εργασιακής. Μερικοί δεν μιλάνε ούτε τη γλώσσα (και όταν λέω δεν μιλάνε εννοώ καθόλου, ούτε λέξη πέρα από thank you, bye, sorry).

Οπότε όλες οι απόψεις δεκτές. Και το αν θες να ενταχτείς παίζεται και το πόσο θα προσπαθήσεις να ενταχθείς παίζεται. Αναλόγως του πού τοποθετείσαι, πόσο μακροπρόθεσμη βλέπεις την παραμονή σου στη χώρα, τι εναλλακτικές έχεις ανά πάσα στιγμή, τι χρειάζεσαι και τι σου λείπει, παίρνεις τις αποφάσεις σου για το πόσο και αν θα προσπαθήσεις να γίνεις ένα με τον τοπικό πληθυσμό. Εύσημα δεν παίρνεις είτε περνάς καλά, είτε όχι.

Μιλωντας για κουλτουρα, ο αντρας μου επαθε ενα πολιτισμικο σοκ οταν ειδε εναν φιλο των παιδιων που μας ειχαν καλεσει να βγαζει τα παπουτσια του κ να την πεφτει στον καναπε μετα το φαγητο:tongue:

Χαχαχαχαχαχα

Αυτό μου θύμισε το σοκ που έπαθε όλη η οικογένεια του άντρα μου όταν έκανα εγώ κάτι αντίστοιχο μετά από χριστουγεννιάτικο τσιμπούσι (και να σκεφτείς ότι δεν έβγαλα τα παπούτσια μου, ούτε ξάπλωσα σε όλο τον καναπέ). Εγώ βέβαια δεν πήρα πρέφα... το κατάλαβα τα επόμενα Χριστούγεννα που το σχολίασαν μπροστά μου :lol:

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...