Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

λες δηλαδη οτι οντως χαιρετησε ετσι ε???? θυμαμαι οταν επαιζα μπασκετ πως σηκωναμε τα χερια....οκ αυτος το εχει λιγο πιο "στητα" αχαχαχαχα .... αλλα δεν ξερω βρε παιδι μου κατι με κανει να τον λυπαμαι χεχε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λες δηλαδη οτι οντως χαιρετησε ετσι ε???? θυμαμαι οταν επαιζα μπασκετ πως σηκωναμε τα χερια....οκ αυτος το εχει λιγο πιο "στητα" αχαχαχαχα .... αλλα δεν ξερω βρε παιδι μου κατι με κανει να τον λυπαμαι χεχε

Μπορεί να τον λυπόμουν αν δεν έβλεπα το tattoo που έχει κατω από τους κοιλιακούς του, που λέει:

'Get rich or die young'

Όχι καλέ μου, όχι...

Μπορεί να τον λυπόμουν αν δεν έβλεπα το tattoo που έχει κατω από τους κοιλιακούς του, που λέει:

'Get rich or die young'

Όχι καλέ μου, όχι...

ααα δεν εφτασα στους κοιλιακους γμτ!!!! παω να βρω βιντεακι me extra details αχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Fairy στη δουλειά περναω αρκετά καλά, δουλεύω πάνω στο αντικείμενο μου, μου αρέσει η ομάδα μου και αναγνωρίζεται η αξία μου. Τα ίδια και ο σύζυγος. Απλά επειδή έξω από τη δουλειά οι συναναστροφές μας περιορίζονται στον καφέ με τον Έλληνα οδοντίατρο και πολύ σπανιότερα σε συνάντηση με την Αγγλίδα φίλη, όπως μπορείς να φανταστεις κάποια στιγμη αυτό αρχίζει να στη βαραει, κυρίως αν είσαι άνθρωπος εξωστρεφής και κοινωνικός (στην Ελλάδα έχουμε πολλούς φιλους και αρκετούς πολύ καλούς φιλους). Anyway, ελπίζω να καταλαβες αυτά που έγραψα στο προηγούμενο ποστ και ειλικρινά δεν χρειαζεται να απολογεισαι για το πως περνάς :) Πολύ καλά κάνεις και νιώθεις ότι εδώ είναι ο τόπος σου. Μακάρι να μπορούσα να πω ότι νιώθω το ίδιο. Και εγώ και ο σύζυγος νιώθουμε ότι ο τόπος μας είναι η Ελλάδα και ότι αυτή είναι μια παρένθεση. Το πόσο μεγάλη μπορεί να γίνει είναι μια άλλη υπόθεση.

Σχετικά με τον Κατιδη, στην αρχή βλέποντας την κίνηση νόμιζα ότι πρόκειται περί φασισταριου και νευριασα αφάνταστα. Μετά διάβασα τις δηλώσεις του, αυτές της ίδιας μέρας και την ανασκευή την επόμενη. Πιστεύω ότι μάλλον πρόκειται περί αμαθη ηλιθίου, αν και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως γίνεται κανείς να μην ξέρει ότι ο χαιρετισμός αυτός είναι φασιστικός, όσο αδαης και αμαθης και ας είναι.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Who's Patrick?

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Ναι μάνα μου, αλλά ποιος είναι; Φιλος, masterchef, ο φούρναρης;

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...