Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Εμείς γιορτάζουμε με μακαρόνια με κιμά, πιάνει; Κ έλεγα να πετάξουμε κ χαρταετό αλλά με τέτοιο καιρό, με βλέπω να με χτυπάει ο κεραυνός κ αντί για Καθαρά Δευτέρα να κάνουμε Τσικνοπέμπτη all over again.

Ζηλεύω τα ψαρικά σας κ τις λαγάνες σας κ τις ταραμοσαλάτες σας κ τα σοροπιαστά σας. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Word.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Biggi, η Fairy έχει πει και η ίδια πως κάνει παρέα πιο πολύ με άλλες εθνικότητες, λόγω της δουλειάς της στο πανεπιστήμιο (αν δεν κάνω λάθος). Οπότε νομίζω πως αναφέρεται σε αυτό όταν λέει πως δεν δυσκολεύεται να κάνει παρέα. Και πιο πάνω λέει πως έχει φίλους γερμανούς, ισπανούς τζαμαικανούς κτλ που έρχονται στο σπίτι της συχνά. Το οτι καταλαβαίνει κάποιος τους Αγγλους δε σημαίνει πως είναι και κολλητάρια, κι εγώ τους κατανοώ αλλά αυτό δε σημαίνει πως μπορώ να ακολουθήσω στις εξόδους τους ή να ζήσω ακριβώς όπως ζουν κι εκείνοι.

Πάντως κι εμένα οι περισσότεροι μου φίλοι είναι (ή μάλλον ήταν αφού έχουν φύγει!) άλλων εθνικοτήτων και νομίζω πως η λύση βρίσκεται εκεί!

Εγώ γύρισα νωρίς από τη δουλειά, μόλις τώρα, για να κάνω ψαράκι γιατί θυμήθηκα το μεσημέρι πως είναι ΚΔ και στεναχωρέθηκα που δεν είχα κανονίσει τίποτα και αποφάσισα να φύγω νωρίς! Γιούπιιι!

Καλησπέρα και καλή σαρακοστή :)

Δεν προλαβα να πάρω θαλασσινά όπως υπολογιζα οπότε το δικό μας τραπέζι έχει φακές σούπα (puy lentils) βρασμενες παραδοσιακά με σάλτσα ντοματα και ciabatta αντί για λαγάνα :D

Εγκυουλα μη συγχιζεσαι. Είσαι πολύ τυχερή για το γεγονος οτι εχεις τόσες φιλίες με Ελληνες, Αγγλους, Γάλλους, Πορτογαλλους και γι' αυτό περνάς και καλύτερα από όλες μας. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο περιβάλλον που ζεις, στο γεγονός ότι ζεις εκεί από φοιτήτρια χωρίς υποχρεώσεις, το ότι κοντεύεις 13 χρόνια, στην προσωπικότητα σου ή...

λίγο από όλα, που θα μου επιστρέψεις να πιστεύω ότι είναι η πιο πιθανή εξήγηση :)

Κατά τ' αλλά η biggi έχει πιάσει τι ψάχνω και αυτά που περιγράφει είναι πολύ κοντά σε αυτά που βιωνω εδώ. Ακοινωνητη δεν είμαι, τα αγγλικα μου είναι άπταιστα, η προφορά μου όχι αλλά τη θεωρούν λένε χαριτωμένη, προσπαθώ να είμαι ο εαυτός μου αλλά ως τρελοκερκυραια (από παππού) μπορεί να είμαι λίγο πολύ εκδηλωτική για τα στάνταρντ τους. Η κουλτούρα τους δεν μου είναι άγνωστη, έχω περάσει 3 καλοκαιρια ως παιδί στο Λονδίνο και ένα χρόνο φοιτήτρια στη Σκωτία. Είμαι και 2,5 χρόνια πλεον εδώ. Έχω κάθε καλη διάθεση να προσαρμοστω στην κουλτούρα τους αλλά όχι να αφομοιωθω σε βαθμό που να χάσω τη δική μου. Θέλω να πιστεύω με τον καιρό ότι κάποιος άνθρωπος θα βρεθεί που να μπορώ να κάνω παρέα, αλλά θα κραταω μικρό καλάθι στις προσδοκίες μου για κυριακάτικα οικογενειακά γεύματα, ελπίζοντας ενδομυχα ότι θα εκπλαγω ευχάριστα :)

Με όλα αυτά που λεω δεν θέλω να πάρω το μέρος καμιας. Ξέρω οτι συνήθως διαφωνειτε αλλά εγώ σας σεβομαι και σας συμπαθω και τις δύο :)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Γεια σας και καλη Σαρακοστη!!

Τι κανετε? Εγω ακομα προσπαθω να χωνεψω θαλασσινα:tongue:

Μιλωντας για κουλτουρα, ο αντρας μου επαθε ενα πολιτισμικο σοκ οταν ειδε εναν φιλο των παιδιων που μας ειχαν καλεσει να βγαζει τα παπουτσια του κ να την πεφτει στον καναπε μετα το φαγητο:tongue:

Χαρταετο δεν πεταξαμε διοτι δεν κουνουσε φυλλο...δε πειραζει, και του χρονου να ειμαστε καλα να πεταξουμε..

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Χαρταετο δεν πεταξαμε διοτι δεν κουνουσε φυλλο...δε πειραζει, και του χρονου να ειμαστε καλα να πεταξουμε..

Μη μιλάς καθόλου, εδώ και αεράκι έχουμε και βροχούλα και χαλαζάκι. Απ' όλα! Το πρωί όμως είδαμε και λίγο ήλιο και μαζέψαμε λίγη βιταμίνη D μέσα από τα παράθυρα στη δουλειά!

Φερυ εγω δεν καταλαβα...τι σχεση εχει οτι εχεις ελληνα συζυγο. Κανονικα το αντιθετο θα επρεπε να βοηθαει.
Ναι. Αν ήταν Άγγλος θα βοηθούσε περισσότερο στην προσαρμογή στην αγγλική κουλτούρα, εκτός αν εννοείς ότι δεν σου λείπει τόσο η Ελλάδα επειδή μιλάς την γλώσσα σου, έχετε τα ίδια ήθη κι έθιμά κλπ

ναι εννοω με βοηθησε στο να διατηρησω το ελληνικο στοιχειο στο επακρο μεσα στο σπιτι εφοσον εχω ελληνα αντρα

για τα υπολοιπα δεν κερω τι αλλο να πω....επαναλαμβανω ειμαι ανθρωπος που πανω απ ολα συμβιβαζεται. κ ναι εχω Αγγλους φιλους, με καποιους κολλησα αμεσως με αλλους πιο αργα. ειμαι σταθερη σε εναν χωρο οπου στον ιδιο χωρο φοιτησα....ισως εθυνεται κ αυτο. ως φοιτητρια το κυριο προβλημα μου στο να κανω παρεες ηταν το οικονομικο.

δεν ξερω αν υπαρχει "μαγικο ματζουνι" για το πως να κανουμε φιλιες. δεν εξρω αν υπαρχει "μαγικο φιλτρο" για να μας αρεσει η Αγγλια η οποιαδηποτε χωρα. δεν ειπα ουδεποτε πως δεν νοσταλγω την Ελλαδα. σημερα συνηδητοποιησα πως εκανα Κ. Δευτερα μετα απο 13 χρονια σχεδον με τους γονεις μου....για μενα ηταν πολυ συγκινητικο. παραλληλα ομως μπορω να πω πως ναι περναω καλα εδω. κ διαζυγιο να παρω εδω θα συνεχισω να μενω, το νιωθω να ειναι ο τοπος μου πλεον, να ειναι η δουλεια μου κ η καριερα μου. προσπαθησα να συμμεριστω δικες μου εμπειριες κ approaches στο να μπορεσω να επιβιωσω εδω χωρις να επιμεινω στο οτι ετσι ειναι ...ευχομαι να μπορεσετε να βρειτε τον τοπο σας, οπου κ αν ειναι αυτος. να ειστε ευτυχισμενες ειναι το πιο σημαντικο. να νιωθετε καλα μεσα σας με αυτο που ειστε κ πανω απ ολα να εχετε μια ευτυχισμενη κ αγαπημενη οικογενεια. ολα απο εκει μεσα ξεκινανε.

κ οσο για την σημερινη ημερα...εμεις εχουμε ντερλικωσει :)

τους εκανα σαγανακι γαριδες, οσπρια, λαχανικα, παντζαρια...μονο λαγανα δεν προλαβα να ζυμωσω...πρωτη φορα στα χρονικα....κ του χρονου να ειμαστε καλα :)

Ισως για καποιες να ειναι ΟΚ ...για αλλες οχι..ο αγγλικος τροπος ζωης.

Εμενα η προσηλωση στη δουλεια σε σημειο να απορροφαει τη ζωη μου με επνιγε..δε το αντεχα. Πολλες φορες στη δουλεια, αναμεσα σ ενα πακο χαρτουρα σκεφτομουνα" τι κανω εγω εδω? Τι μ ενδιαφερει εμενα αν αυξηθηκαν η' μειωθηκαν αυτα τα αποτελεσματα?" ασε που αυτη η μονοτονια καθε μερα ιδια με την προηγουμενη μερα μου την εδινε στα νευρα...

Οφειλω να πω οτι...οταν δουλευα στο πανεπιστημιο ηταν πολυ πιο καλα και γνωρισα πολυ πιο ενδιαφεροντα ατομα. Μετα προσγειωθηκα στη σκληρα πραγματικοτητα:tongue:

Eleni

bd5c7983f7.png

το να μη σε καλυπτει μια δουλεια ειναι αλλο θεμα...εχω αρκετους συναδελφους που δεν την αντεχουν την δουλεια μας. εγω παλι μεσα απο την δουλεια που κανω νιωθω να δημιουργω. δεν διδασκω μονο, κανω ερευνα, ασχολουμαι με την παιδαγωγικη κ ας διδασκω πληροφορικη. αλλα το shape της δουλειας μου το διαμορφωσα εγω. το οτι αποφασισα να κανω το διδακτορικο που εκανα πχ το εκανα γιατι ηξερα πως θα το χρησιμοποιησω....εννοειται πως αν ξυπνας καθε πρωι κ δεν γουσταρεις αυτο που κανεις τοτε σου προκαλει πολλα προβληματα. ακομα κ στο πανεπιστημιο υπαρχει χαρτουρα, πολιτικα παιχνιδια...δεν ειναι ενας αγιος τοπος χωρις προβληματα...κ εχω βρεθει αρκετες φορες σε σοβαρα προβληματα. αλλα αυτο που πραγματικα κανω με εξιταρει...ετυχε να ειναι στην Αγγλια :) μακαρι να μπορουσα να παρω την ιδια θεση αξιοκρατικα κ στην Ελλαδα.....

Διαφημίσεις

τους εκανα σαγανακι γαριδες, οσπρια, λαχανικα, παντζαρια...μονο λαγανα δεν προλαβα να ζυμωσω...πρωτη φορα στα χρονικα....κ του χρονου να ειμαστε καλα :)

εγώ έβαλα ένα ψάρι στο φούρνο και νιώθω οτι έκανα το κατόρθωμα του αιώνα και μου λες όλα αυτά;;! :shock:

Ελένη, πολλές φορές στη δουλειά χάνουμε τη σειρά μας και ξεχνάμε γιατί είμαστε εκεί. Κι εγώ το έχω πάθει αλλά πάντα μα πάντα θυμάμαι τι θέλω να πετύχω και συνέρχομαι. Πολύ σπάνια έχω πει αυτό δεν είναι για 'μένα, αν και το έχω πει.

καλα ισως και να μπορεις..βοηθανε οι γνωριμιες αλλα δε σημαινει οτι οποιος δε ξερει κοσμο δε παιρνει ποτε καποια θεση...

δε ξερω αν ηταν μονο η δουλεια...ηταν και το φορματ τετοιο που το συναντουσα στην Αγγλια συνεχεια, ηταν και ο καιρος ηταν και η μονοτονια που νομιζα οτι θα βαρουσα ενεση...

Eleni

bd5c7983f7.png

προσπαθώ να το ξεχάσω οτι το είδα, τι αμόρφωτο χαζό παιδί!

αν δεν εβλεπα τα σχολια κ τα αρθρα την επομενη μερα του αγωνα δεν θα το επαιρνα στα σοβαρα!!!! ειδα κ την επιστολη που εγραψε κ πραγματικα δεν ξερω....

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...