Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

• Μου αρέσει 1

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Κατρίν πολύ ωραία η ιδέα σου να σβήσεις το σχόλιό σου ΑΦΟΥ σου απάντησα.

Μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις γιατί το έκανες; Έχω παρατηρήσει ότι το έχεις κάνει κι άλλες φορές, υπάρχει κάποιος λόγος;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το έσβησα ΠΡΙΝ απαντήσεις, αλλά μάλλον εσύ εν τω μεταξύ έγραφες και δεν το είδες.

Και ο λόγος που το έκανα, ήταν ότι θεώρησα καλύτερο να ευχηθώ μια καλημέρα, από το να ανοίξω συζήτηση μαζί σου :-)

Άλλωστε, στο επόμενο ποστ μου, ουσιαστικά απάντησα στο προηγούμενο δικό σου :-)

Το έσβησα ΠΡΙΝ απαντήσεις, αλλά μάλλον εσύ εν τω μεταξύ έγραφες και δεν το είδες.

Και ο λόγος που το έκανα, ήταν ότι θεώρησα καλύτερο να ευχηθώ μια καλημέρα, από το να ανοίξω συζήτηση μαζί σου

Αν δεν θέλεις να ανοίξεις συζήτηση μαζί μου (ή με οποιονδήποτε άλλον) μπορείς απλά να μην πεις τίποτα.

Το να σχολιάζεις και μετά να διαγράφεις το σχόλιο "επειδή δεν θέλεις να ανοίξεις συζήτηση μαζί μου" είναι περίεργη δικαιολογία ειδικά αν σκεφτείς ότι απάντησα μέσα σε δέκα λεπτά.

Δηλαδή στις 9:49 ήθελες να κάνεις συζήτηση και στις 9:59 άλλαξες γνώμη;

Άσε που το έχεις ξανακάνει... σου περνάει συχνά η όρεξη για συζήτηση φαίνεται :rolleyes:

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Καλημερα!!

Ετοιμαζομαστε να παμε να πεταξουμε τον αετο:PΕγω αποφασισα να νηστεψω αλλα ηδη πειναω πως θα χορτασω με σαρακοστιανα:rolleyes:

Στην Αγγλια οι μονες φιλες που εκανα ηταν απο το Πανεπιστημιο και ΜΙΑ κοπελα απο τη δουλεια που με πλησιασε διοτι εμαθε οτι ειμαι κρητικια και αυτη με τον αντρα της εχουν αγορασει σπιτι εδω, και μαλιστα κοντα στο σπιτι μας και ερχεται διακοπες κλπ...και ελεγε να συναντιομαστε εδω :tongue:

Κατα τα αλλα ουτε στο σπιτι με καλεσαν, ουτε τον αντρα μου ΚΑΙ εμενα, οσες φορες ειχαμε βγει με τη δουλεια ηταν ΜΟΝΗ εγω..και ΜΟΝΟΣ αυτος με ατομα της δουλειας...τη μια με ειχαν προσκαλεσει σ ενα ξενοδοχειο που ειχαν κλεισει για διημερο και θα πηγαιναν να πιουν τ αντερα τους και μετα να τα βγαλουν και προφανως δεν πηγα..το ξενοδοχειο ηταν Νιουκαστλ και μες στη μεση του πουθενα στα χωραφια και οταν ρωτησα τι θα παμε να κανουμε εκει μες στις ερημιες μου απαντησαν "να πιουμε":confused:

Συμφωνω βεβαια οτι αν δεν εχεις παρεες στην Ελλαδα και δε πας πουθενα δε σου κανει καμμια διαφορα.

Eleni

bd5c7983f7.png

Καλά κούλουμα κι από μένα! Καλό χταποδάκι, καλαμαράκι, λαγανίτσα, ταραμοσαλάτα, τουρσάκι, χαλβά, ντολμαδάκι, φασολάκια, κολοκυθοκεφτεδάκια... ελπίζω να μην ξέχασα τίποτα!

%CE%9A%CE%91%CE%98%CE%91%CE%A1%CE%97+%CE%94%CE%95%CE%A5%CE%A4%CE%95%CE%A1%CE%91.jpg

Και φυσικά καλή σαρακοστή! Καιρός να πέσουν οι μάσκες :P

Διαφημίσεις

τη μια με ειχαν προσκαλεσει σ ενα ξενοδοχειο που ειχαν κλεισει για διημερο και θα πηγαιναν να πιουν τ αντερα τους και μετα να τα βγαλουν και προφανως δεν πηγα..το ξενοδοχειο ηταν Νιουκαστλ και μες στη μεση του πουθενα στα χωραφια και οταν ρωτησα τι θα παμε να κανουμε εκει μες στις ερημιες μου απαντησαν "να πιουμε"

Χαχαχαχα μια χαρά τους βρίσκω! Στο ξενοδοχείο θα πλήρωνες εσύ τη διαμονή, έτσι;

Δεν τρωμε μαρη Μπιγκι κολοκυθοκεφτεδες ακομα! Το καλοκαιρι ειναι η εποχη του κολοκυθιου!!!:tongue: Σημερα τσακιζουμε τα θαλασσινα:P

Μπορείς να πάρεις μείγμα έτοιμο μαρήηηηηη

Αλλά βέβαια τόσα χρόνια στην Αγγλία και δεν κατάφερες να αγγλοποιηθείς, τι άλλο να περιμένω από σένα; :tongue:

Τι ερωτησεις ειναι αυτες...φυσικα θα την πληρωνα εγω! Σιγα μη μου πληρωναν απο τη δουλεια διαμονη!

Βεβαια να πληρωσω 2 μερες σε ξενοδοχειο για να παω να γινω ντιρλα δεν ειναι και το καλυτερο μου..και να αγναντευω τα χωραφια με τις λασπες:rolleyes:

Eleni

bd5c7983f7.png

Τα λατρεύω αυτά τα "έλα να πληρώσεις για να γιορτάσουμε μαζί" :lol:

Διαφημίσεις

1 παρα Ελλάδας κ αντί να στρωνετε τραπέζι κ να βλέπετε τη λάσπη κ τα λαγκάδια face to face ασχολειστε με τις μάσκες μας...ελπίζω να περάσετε τόσο όμορφα όσο κ εμείς πάντως!!!!

Κ Μπιγκι μια χάρη σου ζήτω γιατί ουτε σαρκαστικά σου Μίλησα ποτε κ ούτε αλλά ζω αυτά που λέω. Εμείς οι δυο δεν υπάρχει περιπτωση να κατανοηθουμε. Τουλάχιστον σεβασου οτι γενναω, οτι θα είμαι λεχώνα κ το μόνα σχόλια σου περί το άτομο μου είναι πως θα βρεις τρύπα να μου την πεις. Δεν περιμένω συμπάθεια η ερωτήσεις του στυλ πως νιώθω....απλα να μην ασχολεισαι γίνεται???? Κ παλι ευχαριστώ

Φερυ εγω δεν εχω να στρωσω τραπεζι, με εχουν καλεσμενη και περιμενω να κρυωσει το σιροπι για να σοροπιασω το γλυκο μου! Να μην παω με αδεια χερια:confused: Ποιες μασκες?????

Αν καταφερω να σηκωσω χαρταετο θα σας βαλω και φωτος. Καλα να περασεις και εσυ...

Eleni

bd5c7983f7.png

Φερυ εγω δεν εχω να στρωσω τραπεζι, με εχουν καλεσμενη και περιμενω να κρυωσει το σιροπι για να σοροπιασω το γλυκο μου! Να μην παω με αδεια χερια:confused: Ποιες μασκες?????

Αν καταφερω να σηκωσω χαρταετο θα σας βαλω και φωτος. Καλα να περασεις και εσυ...

Α μια χαρά!! Ριξτε κ κανα χορό...εμείς θα μαζευτουμε σπίτι μας αλλά πλεον εγώ δεν μπορώ να χορεψω...

Η μπιγκι αναφέρθηκε σε μάσκες χεχε

1 παρα Ελλάδας κ αντί να στρωνετε τραπέζι κ να βλέπετε τη λάσπη κ τα λαγκάδια face to face ασχολειστε με τις μάσκες μας...ελπίζω να περάσετε τόσο όμορφα όσο κ εμείς πάντως!!!!

Κι εμάς καλεσμένους μας έχουν και να δω λαγκάδια δεν υπάρχει περίπτωση γιατί εδώ που είμαι έχει βουνά και χιόνια και δεν είμαι τρελλή να πετάω αητό στις βουνοπλαγιές με θερμοκρασία υπό του μηδενός. Μπορεί όμως να πάμε για σκι.

Οπότε τις ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ειρωνίες να τις κρατήσεις για τον εαυτό σου, άκου αντί να στρώνουμε τραπέζι! Τι είμαστε, οι χαρούμενες νοικοκυρές; :P

Κ Μπιγκι μια χάρη σου ζήτω γιατί ουτε σαρκαστικά σου Μίλησα ποτε κ ούτε αλλά ζω αυτά που λέω. Εμείς οι δυο δεν υπάρχει περιπτωση να κατανοηθουμε. Τουλάχιστον σεβασου οτι γενναω, οτι θα είμαι λεχώνα κ το μόνα σχόλια σου περί το άτομο μου είναι πως θα βρεις τρύπα να μου την πεις. Δεν περιμένω συμπάθεια η ερωτήσεις του στυλ πως νιώθω....απλα να μην ασχολεισαι γίνεται???? Κ παλι ευχαριστώ

Καθόλου δεν προσπαθώ να στην πω, αντιθέτως γενικά προσπαθώ να σε αποφεύγω αφού φαίνεται ότι μου έχεις μια άλφα εμπάθεια και δεν γουστάρω τους τσακωμούς. Σχολίασα αυτά που είπες με τον ίδιο τρόπο που σχολίασα αυτά που είπε η Ελένη. Μόνο εσύ μυγιάστηκες. ΟΚ ας το ρίξουμε στην εγκυμοσύνη, αν και πάντα τα ίδια γίνονταν.

Όπως και να έχει να στο πω και ξεκάθαρα γιατί πας να μου βάλεις λόγια στο στόμα και δεν μου αρέσει αυτό. Δεν έχω τίποτα μαζί σου, τις παλιές σου συμπεριφορές τις βάζω στην άκρη και αν θες βάλτες κι εσύ. Αν δεν θες, δικό σου θέμα.

Επιπλέον σε διαβεβαιώνω ότι συμμερίζομαι το γεγονός ότι είσαι ετοιμόγεννη και κατά πάσα πιθανότητα μέσα στα νεύρα, γι' αυτό θα σου πω και πάλι ξεκάθαρα ότι δεν έχω τίποτα μαζί σου και τίποτα να μοιράσω. Σου εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και σύντομα να υποδεχτείς τον μικρούλη σου και να μην έχεις καθόλου χρόνο για να ασχοληθείς μαζί μας :D

Και εννοείται καλά να περάσετε σήμερα κι ας μην μπορείς να χορέψεις!

Φερυ εγω δεν εχω να στρωσω τραπεζι, με εχουν καλεσμενη και περιμενω να κρυωσει το σιροπι για να σοροπιασω το γλυκο μου!

Τι γλυκό έφτιαξες;

Εγώ το μόνο που προβλέπεται να σηκώσω σήμερα είναι τα πέδιλα του σκι. Σουρρεάλ εντελώς :lol:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...