Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Εμ είδες που σου λέω διαβάζεις τη σκέψη μου; Έτσι και οι Άγγλοι με τη Θάτσερ, φώναξαν, διαμαρτυρήθηκαν, βγήκαν στους δρόμους... πλην όμως τώρα, μετά από 20 χρόνια μεικτών κυβερνήσεων που είχαν κάθε ευκαιρία να ανατρέψουν τις θατσερικές αλλαγές, και κυρίως μετά από 5 χρόνια οικονομικής κρίσης, η Βρετανία είναι σε καλύτερη μοίρα από τους άλλους ευρωπαίους. Ποιος είχε δίκιο τελικά; Η Θάτσερ ή οι επικριτές της; (στους επικριτές της βάζω και τον εαυτό μου μέσα).

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η Βρετανια δεν ειναι σε καλυτερη μοιρα λογω των θατσερικων πολιτικων...ειναι σε καλυτερη μοιρα γιατι πρωτον ειναι εκτος του ευρω και δευτερον εχει τεραστιο τραπεζικο τομεα.Οι θατσερικες πολιτικες εφτασαν την κοινωνια εκει που την εφτασαν στην Αγγλια, το μονο τους ενδιαφερον ειναι τα λεφτα και το cost-effectiveness. Το NHS προ Θατσερ ηταν ενα απο τα καλυτερα δημοσια συστηματα υγειας σε παγκοσμιο επιπεδο, οι θατσερικες πολιτικες αφαιρεσαν το prevention τις εξετασεις δλδ προληψης..οι ιδιες πολιτικες εφεραν τις επιθεωρησεις στα σχολεια και τα καταντησαν καρικατουρες πολυεθνικων εταιρειων και εκφοβισης προσωπικου. Και αυτες οι πολιτικες επετρεψαν στις μεγαλες εταιρειες και στα σουπερ μαρκετ να κανουν πλιατσικο στην αγορα ενω ολες οι μικρες επιχειρησεις πτωχευαν η μια μετα την αλλη.

Eleni

bd5c7983f7.png

Και αυτές οι πολιτικές σημαίνουν ότι η Αγγλία έχει ακόμα δουλειές...

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Πικαμπου είχα την εντύπωση πως ήσουν πολλά περισσότερα χρόνια στην Γγλθα, να με συγχωρείς. Η αλήθεια είναι πως τα πρωτα πεντε χρόνια ίσως ναι παθαίνουμε μεγαλο πολιτισμικό σοκ. Ως φοιτήτρια που δεν είχα κ λεφτά πέραν του ενοικίου, το εβρισκα πολύ δύσκολο να κάνω παρέες.κ ίσως σου φανεί περίεργο αλλά πιο δύσκολους εβρισκα τους έλληνες. 2000-2004 ειχαμε πολλούς υιούς εφοπλιστών εδώ οπότε ποιος να κανει παρέα με το φτωχό αναρχοκουμουνι αχαχα

Όσο όμως έμεινα εδώ κατανοησα την κουλτούρα. Εγώ συνεχιζω να μιλάω βροντοφωνα, να κουναω τα χερια λες κ κάνω κουπί κ το μονο που μπορώ να πω είναι οτι νιωθωντας σίγουρη για τον χαρακτήρα μου νιώθω κ πιο σίγουρη να κατανοησω τον αγγλο κ τον οποιοδήποτε

Κάπως έτσι έμαθα να ζω μακριά απο την πατρίδα κ ίσως με βοήθησε που έχω κ έλληνα άντρα από το 99...

Πικαμπου είχα την εντύπωση πως ήσουν πολλά περισσότερα χρόνια στην Γγλθα, να με συγχωρείς. Η αλήθεια είναι πως τα πρωτα πεντε χρόνια ίσως ναι παθαίνουμε μεγαλο πολιτισμικό σοκ. Ως φοιτήτρια που δεν είχα κ λεφτά πέραν του ενοικίου, το εβρισκα πολύ δύσκολο να κάνω παρέες.κ ίσως σου φανεί περίεργο αλλά πιο δύσκολους εβρισκα τους έλληνες. 2000-2004 ειχαμε πολλούς υιούς εφοπλιστών εδώ οπότε ποιος να κανει παρέα με το φτωχό αναρχοκουμουνι αχαχα

Όσο όμως έμεινα εδώ κατανοησα την κουλτούρα. Εγώ συνεχιζω να μιλάω βροντοφωνα, να κουναω τα χερια λες κ κάνω κουπί κ το μονο που μπορώ να πω είναι οτι νιωθωντας σίγουρη για τον χαρακτήρα μου νιώθω κ πιο σίγουρη να κατανοησω τον αγγλο κ τον οποιοδήποτε

Κάπως έτσι έμαθα να ζω μακριά απο την πατρίδα κ ίσως με βοήθησε που έχω κ έλληνα άντρα από το 99...

Φερυ εγω δεν καταλαβα...τι σχεση εχει οτι εχεις ελληνα συζυγο. Κανονικα το αντιθετο θα επρεπε να βοηθαει.

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Ναι. Αν ήταν Άγγλος θα βοηθούσε περισσότερο στην προσαρμογή στην αγγλική κουλτούρα, εκτός αν εννοείς ότι δεν σου λείπει τόσο η Ελλάδα επειδή μιλάς την γλώσσα σου, έχετε τα ίδια ήθη κι έθιμά κλπ

RLcRp1.png

Με λίγους Έλληνες που έκανα παρέα όταν είχα πρωτοέρθει, δεν πολυέκατσε και έκανα παρέα με άλλες εθνικότητες, αλλά ΟΛΟΙ έχουν φύγει για άλλες χώρες και δεν έμεινε κανείς. Τώρα κάνω παρέα με Άγγλους συναδέλφους αλλά μόνο κάτι Παρασκευές που βγαίνουμε μετά το γραφείο για κανένα φαγητό.

Εγώ έχω το πρόβλημα που δεν πίνω και δεν μου αρέσει να γίνομαι κουρούμπελο αλλιώς θα κάναμε τέλεια παρέα και τα σουκου!

Μωρέ εσύ τον κατανοείς, το θέμα είναι αυτός αν σε κατανοεί και τι ακριβώς καταλαβαίνει...

Μωρέ εσύ τον κατανοείς, το θέμα είναι αυτός αν σε κατανοεί και τι ακριβώς καταλαβαίνει...

Προφανώς καταλαβαινομαστε...άλλωστε μετα απο τοσα χρόνια παρόλο που διατηρω το μεσογειακό μου ταπεραμεντο κ η προφορά μου έχει αλλάξει κ το πως μιλάω αγγλικά

Κ τι είπα παραπανω? Καταννοω τον Αγγλο. Δεν έχω την απαίτηση να με κατανοήσει μονο εκείνος ;)

Διαφημίσεις

Προφανώς καταλαβαινομαστε...άλλωστε μετα απο τοσα χρόνια παρόλο που διατηρω το μεσογειακό μου ταπεραμεντο κ η προφορά μου έχει αλλάξει κ το πως μιλάω αγγλικά

Κ τι είπα παραπανω? Καταννοω τον Αγγλο. Δεν έχω την απαίτηση να με κατανοήσει μονο εκείνος ;)

Δεν ξέρω πού κολλάει αυτό που λες. Το πρόβλημα της Χρύσας δεν είναι ότι δεν κατανοεί τους Άγγλους, ούτε έχει απαίτηση να την καταλάβουν μόνο αυτοί.

Αυτό που ρωτάει η Χρύσα είναι πώς να τους προσεγγίσει καλύτερα και συγκεκριμένα πώς να κάνει οικογενειακές φιλίες.

Ούτε κάνουμε διαγωνισμό ποιός την έχει μεγαλύτερη εεεε ποιος κατανοεί τους Άγγλους καλύτερα ήθελα να πω :P

Για να μην αναφερθώ στο γεγονός ότι ΑΠΕΙΡΕΣ φορές έχουμε συζητήσει για τις φιλίες με Άγγλους και κάθε φορά προσπαθείς να παραστήσεις ότι εσύ δεν έχεις αντιμετωπίσει ποτέ κανένα πρόβλημα... και ξαφνικά χθες μας πετάς "ε ναι τα πρώτα πέντε χρόνια είναι δύσκολα". Χαίρω πολύ κοπέλα μου, για τα πρώτα χρόνια συζητάμε τόσο καιρό.

Άσε που το να αλλάξεις την προφορά σου και τον τρόπο που μιλάς αγγλικά για να ταιριάξεις στις νόρμες τους δεν υπάγεται στην κατηγορία "με καταλαβαίνουν και με δέχονται όπως είμαι" αλλά στην κατηγορία "αλλάζω τη συμπεριφορά μου για να ταιριάζω στο περιβάλλον όπου ζω".

Δεν είπε κανένας να κάνεις μετάλλαξη προσωπικότητας, αλλά αλλαγή στον τρόπο επικοινωνίας επιβάλλεται να κάνεις άμα θες να ενταχτείς.

Ας βγει τέλος πάντων μια κοπέλα και να πει, μα τι λέτε, εγώ αμέσως έκανα φιλίες με Άγγλους και στο σπίτι τους μας καλούνε οικογενειακώς, δεν ξέρουμε πού να πρωτοπάμε τα σαββατοκύριακα, το ημερολόγιό μας είναι φουλ. Και τα παιδιά μου τα καλοδέχονται και τον άντρα μου ανυπομονούν να τον δουν κάθε φορά, τέτοια φιλοξενία ούτε στα πιο τρελλά μου όνειρα. Ευτυχώς που φύγαμε από την Ελλάδα, είχαμε μιζεριάσει εκεί χωρίς παρέες, ενώ εδώ στο σούπερ μάρκετ πάω και φεύγω με πρόσκληση για καφέ. Και θα σου δείξω εγώ μια μεγάλη ψεύτρα :P

Αλλά τέλος πάντων αν μας πει ότι όλα της ήρθαν τόσο βολικά από την πρώτη μέρα, ας μας πει και τι έχει κάνει για να τα καταφέρει. Γιατί όπως βλέπεις είναι πολλές αυτές που δυσκολεύονται ή που έχουν δυσκολευτεί στο παρελθόν.

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΡΙΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΑ ΕΞΗΣ ΣΗΜΕΙΑ:

Ας βγει τέλος πάντων μια κοπέλα και να πει, μα τι λέτε, εγώ αμέσως έκανα φιλίες με Άγγλους και στο σπίτι τους μας καλούνε οικογενειακώς, δεν ξέρουμε πού να πρωτοπάμε τα σαββατοκύριακα, το ημερολόγιό μας είναι φουλ. Και τα παιδιά μου τα καλοδέχονται και τον άντρα μου ανυπομονούν να τον δουν κάθε φορά, τέτοια φιλοξενία ούτε στα πιο τρελλά μου όνειρα. Ευτυχώς που φύγαμε από την Ελλάδα, είχαμε μιζεριάσει εκεί χωρίς παρέες, ενώ εδώ στο σούπερ μάρκετ πάω και φεύγω με πρόσκληση για καφέ.

Katrin, αυτά που γράφω παραπάνω τα λέω με δόση σαρκασμού και ειρωνίας.

Αν δεν είχες φίλους στην Ελλάδα, τότε όλα καλά, δεν θα σου κάνει καμία αρνητική εντύπωση η Αγγλία :-)

Εντάξει, οι Έλληνες πιάνουν μάλλον εύκολα συζήτηση και έξω από το σχολείο μπορείς να βρεις εύκολα παρέα για πρωινό καφεδάκι, αλλά μέχρι να φτάσεις στη φιλία, απέχει πάρα πολύ!

Επιπλέον, οι μαμάδες συμμαθητών σπάνια γίνονται οικογενειακή παρέα, τουλάχιστον εμένα μόνο μία φορά μου έτυχε... Οι περισσότερες ενδιαφέρονται μόνο για τη γυναικεία συναναστροφή.

Όσες πετάξετε αετό, κάντε του μια βολτίτσα και για μας :-)

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...