Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

μα δεν έχει νόημα μια συζήτηση "προεκλογικού" τύπου αυτή τη στιγμή...

Αυτό που είπα από την αρχή και είναι το μόνο για μένα που έχει σημασία, είναι ότι ο καθένας με το δικαίωμα της ψήφου παίρνει στα χέρια του το μέλλον της χώρας.

Το πού θα πάει η χώρα τελικά, απλά πιστεύω πως μπορούμε να το καθορίσουμε, να το αλλάξουμε, να το φτιάξουμε όπως θέλουμε, αν είμαστε όλοι ενωμένοι.

Αν αρχίζουμε τις διαφωνίες για τα κόμματα, για τις σημαίες και τις προσωπικότητες των αρχηγών των κομμάτων, καταλήγουμε τελικά στα σκατά που μας έχουν βάλει...

Για μένα, πέρασε η εποχή των κομματικών διαφωνιών και χρωμάτων και καυγάδων κλπ. Πιστεύω πως η επιλογή μας τώρα πια είναι μόνο μνημόνιο ή όχι. Για την ακρίβεια, αυτή έπρεπε να είναι η επιλογή μας στις προηγούμενες εκλογές. Και άμεσα ή έμμεσα, οι πολίτες επέλεξαν το μνημόνιο.

Εγώ διαφωνώ, αλλά είναι η προσωπική μου γνώμη. Από τη στιγμή όμως που με τον τρόπο που ψήφισαν οι Έλληνες αυτό επέλεξαν, καλώς να το λουστούμε δυστυχώς....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν ξέρω. Αν εννοούμε τον Τσίπρα να τα μπήξω τα γέλια. Αν εννοούμε τον Κασιδιάρη, να αυτοχαστουκιστώ πριν με προλάβουν άλλοι.

Διαβάζεις τη σκέψη μου, δεν εξηγείται αλλιώς!

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Δε διαφωνώ με όλα όσα λες απλά πιστεύω ότι η πραγματικότητά μας δε σηκώνει τόση αδερφοσύνη αυτή τη στιγμή.

Και αυτό

Αν αρχίζουμε τις διαφωνίες για τα κόμματα, για τις σημαίες και τις προσωπικότητες των αρχηγών των κομμάτων, καταλήγουμε τελικά στα σκατά που μας έχουν βάλει

είναι ανθρώπινη φύση. Για να μη διαφωνήσουμε πρέπει να μην το συζητήσουμε καθόλου. Και αυτό είναι αδύνατο. Όπου υπάρχει διάλογος, υπάρχει κ διαφωνία. Αν όλοι συμφωνούσαμε θα μέναμε στάσιμοι.

Word.

Για να μη διαφωνήσουμε πρέπει να μην το συζητήσουμε καθόλου. Και αυτό είναι αδύνατο. Όπου υπάρχει διάλογος, υπάρχει κ διαφωνία. Αν όλοι συμφωνούσαμε θα μέναμε στάσιμοι.

Πολύ σωστά, αλλά αυτό που γίνεται στην πολιτική προεκλογικά, δεν το λες και διάλογο... :D

Αλλά πέρα από αυτό, καλές είναι οι ιδεολογίες, όταν υπάρχει ένα ήρεμο πολιτικό σκηνικό, όχι όταν είμαστε προ του σημείου να γίνουμε κινέζοι έλληνες. Μόνο τα σχιστά μάτια θα μας διαφοροποιούν :-)

Σε μια κατάσταση όπως τη σημερινή, πιστεύω πως επιβάλλεται να βρούμε μια άλλη διαδρομή, μακριά από τις κομματικές αντιπαραθέσεις. Να σκεφτούμε το κοινό συμφέρον μας (σίγουρα θα υπάρχει κάπου κάτι κοινό...) και να το διεκδικήσουμε.

Εγώ πάλι θα ήθελα να ρωτήσω... αν απορρίπταμε το μνημόνιο πώς θα σωζόμασταν;

Προσωπικά δεν ψήφισα στις εκλογές αλλά αν ψήφιζα νομίζω ότι θα ψήφιζα υπέρ του μνημονίου.

Όσο για κοινό συμφέρον, πιστεύω ότι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι θα ήθελα να ρωτήσω... αν απορρίπταμε το μνημόνιο πώς θα σωζόμασταν;

Η μόνη διαφορά που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι θα ξεπουλάγαμε σε δραχμές κ όχι σε ευρώ. Θα χάναμε στην ισοτιμία.

Word.

Εννοείται ότι θα ξεκινήσεις με τον καιρό και με ό,τι άλλο ανώδυνο και γενικόλογο μπορείς να σκεφτείς που να έχει σχέση με μεγάλωμα παιδιών, ένα καινούριο εμπορικό που άνοιξε στην περιοχή κλπ. Μην αρχίσεις να τους λες τα εσώψυχά σου, και φρόντισε να κρατήσεις τον τόνο της φωνής σου σταθερό, χωρίς πολλές εξάρσεις. Ούτε και πολλά χαμόγελα, πολλές κινήσεις των χεριών. Να μην είσαι in their face, αυτό δεν τους αρέσει. Πώς λένε τις ειδήσεις στο BBC? Σε αυτό το στυλ θα μιλάς. Και υπομονή γιατί η σύναψη ουσιαστικών σχέσεων παίρνει χρόνο. Δηλαδή θα μιλήσεις σε μια μαμά 5-6 φορές σε πάρτυ και playgroup, και μετά θα της προτείνεις playdate. Όχι τώρα σε γνώρισα, πάμε για καφέ. Μην έχεις ψευδαισθήσεις ότι θα πηγαίνετε οικογενειακώς σε παμπ για φαγητό ή θα κάνετε dinner parties κάθε τρεις και λίγο. Αυτά τα κάνουν με τους παλιούς φίλους, όχι με αυτούς που γνώρισαν χθες.

Εννοείται θα διαλέξεις να μιλήσεις σε μια μαμά με την οποία έχετε κάτι κοινό, π.χ. παιδιά στην ίδια ηλικία ή ακόμα καλύτερα τα παιδιά σας είναι φίλοι. Αυτό που τις ενδιαφέρει πάνω από όλα είναι να οργανώσουν playdates.

Αχ βρε biggi που ήσουνα πριν τρία χρόνια που προσπαθούσα να πιάσω επαφές με μαμάδες? Τώρα τα έμαθα τα κόλπα και εγώ. Ασε που πλέον βαριέμαι να μπαίνω σε τέτοια διαδικασία γιατί τις έχω κάνει τις γνωριμίες μου.

Σορρυ που το επαναφέρω στο άσχετο αλλά τώρα το διάβασα το ποστ και είναι πολύ to the point...

Καλά κάνεις eugie. Επιβεβαιώνεις και εσύ.

Γενικά δεν ανοίγω τα εσωψυχα μου ευκολα, πόσο μαλλον σε αγνώστους. Αυτό δεν θα το έκανα. Για παιδιά όπως λέτε προσπαθώ να μιλάω, άντε να προσθέσω στο ρεπερτόριο και αυτά που προτείνει η biggi. Θα προσεξω και αυτό που λες biggi για χειρονομίες, δυνατή φωνή και invasion of their precious personal space. Να προσθέσω ότι αν δεν κάνω εγώ την πρώτη κίνηση δεν έρχεται να μου μιλήσει πρώτος κανείς. Το περασατε και εσείς αυτό;

Πάντως οι σχέσεις που ενδιαφέρομαι να συναψω είναι κυρίως οικογενειακές. Να έχουμε δυο ανθρώπους να μιλήσουμε το Σαββατοκύριακο. Τις καθημερινές την ανάγκη για κοινωνικοποίηση μου την καλύπτουν οι κουβέντες με τους συναδέλφους.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Ήταν που στην Κύπρο θα τους έσωζε ο Σύντροφος Χριστόφιας...

Το χρήμα έχει φύγει από την Ελλάδα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Εσείς στην Αγγλία να προσέχετε :P

αυτό ακριβώς.

Εγώ λεφτά δεν έχω σε καμία χώρα, οπότε δεν ανησυχώ καθόλου!

βρε Katrin, αφού βλέπουμε πως εκλογικά άκρη δεν βγάζουμε. Οι περισσότεροι ψηφίζουν από συμφέρον και όχι με το χέρι στη καρδιά. Πιστεύω πως είναι χαμένος κόπος..

Επίσης ο κόσμος έχει χάσει την πίστη του στους πολιτικούς, γενικά, αφού ένας κλέβει από τον άλλον. Και αυτό δείχνει τι γίνεται και στον απλό λαό= ο κλέψας του κλέψαντος.

Διαφημίσεις

Καλά κάνεις eugie. Επιβεβαιώνεις και εσύ.

Γενικά δεν ανοίγω τα εσωψυχα μου ευκολα, πόσο μαλλον σε αγνώστους. Αυτό δεν θα το έκανα. Για παιδιά όπως λέτε προσπαθώ να μιλάω, άντε να προσθέσω στο ρεπερτόριο και αυτά που προτείνει η biggi. Θα προσεξω και αυτό που λες biggi για χειρονομίες, δυνατή φωνή και invasion of their precious personal space. Να προσθέσω ότι αν δεν κάνω εγώ την πρώτη κίνηση δεν έρχεται να μου μιλήσει πρώτος κανείς. Το περασατε και εσείς αυτό;

Πάντως οι σχέσεις που ενδιαφέρομαι να συναψω είναι κυρίως οικογενειακές. Να έχουμε δυο ανθρώπους να μιλήσουμε το Σαββατοκύριακο. Τις καθημερινές την ανάγκη για κοινωνικοποίηση μου την καλύπτουν οι κουβέντες με τους συναδέλφους.

Κοιτα εμείς οικογενειακές σχέσεις δεν έχουμε με αγγλους. Εχουμε με έλληνες και άλλες εθνικότητες. Η προσωπική μου εμπειρία είναι οτι οι μαμάδες από group του NCT είναι πιο ανοιχτές σε καινούριες γνωριμίες και πιο κοινωνικές. Μαλιστα, οργανώνουν και dinner οι μαμάδες τις γειτονίας χωρίς παιδιά στην pub. Μην ανησυχείς σπάνια να μου μιλήσει και εμένα καμία χωρίς να έχω κάνει εγώ τηναρχή (εκτός από group του ΝCT :D

βρε Katrin, αφού βλέπουμε πως εκλογικά άκρη δεν βγάζουμε. Οι περισσότεροι ψηφίζουν από συμφέρον και όχι με το χέρι στη καρδιά. Πιστεύω πως είναι χαμένος κόπος..

Επίσης ο κόσμος έχει χάσει την πίστη του στους πολιτικούς, γενικά, αφού ένας κλέβει από τον άλλον. Και αυτό δείχνει τι γίνεται και στον απλό λαό= ο κλέψας του κλέψαντος.

θα έρθει ο καιρός που θα καταλάβουμε ότι το συμφέρον μας είναι κοινό.... αλλά τότε πόσο αργά θα είναι άραγε?

Ίσως είμαι πολύ ρομαντική, ή πολύ ρεαλίστρια.... δεν ξέρω.... μακάρι να διαψευστώ, αλλά αν συνεχίσει έτσι η Ελλάδα, αλίμονό της...

Αν συνεχίσει έτσι η Ελλάδα, το πολύ-πολύ να γίνει Αγγλία ή έστω Γαλλία. Μικρό το κακό.

Το χειρότερο θα είναι να γίνει μπανανία, όχι ότι απέχουμε και πολύ.

Καλή τύχη. Δεν το λέω ειρωνικά ούτε για να σε αποθαρρύνω, απλά να μην απογοητευτείς αν δεν τα καταφέρεις.

Ντύθηκες, Μπίγκι, ή πήγες ως θεατής;

Ως θεατής πήγα, αλλά ζήλεψα, θα ήθελα να είχα ντυθεί!

Αν συνεχίσει έτσι η Ελλάδα, το πολύ-πολύ να γίνει Αγγλία ή έστω Γαλλία. Μικρό το κακό.

Το χειρότερο θα είναι να γίνει μπανανία, όχι ότι απέχουμε και πολύ.

Αυτό λέω κι εγώ. Μετά απ'όλη αυτή την ιστορία, θα μας έρθει μία Θάτσερ που θα ιδιωτικοποιήσει τα πάντα, θα εδραιώσει μία κατάσταση "οι φτωχοί φτωχότεροι κ οι πλούσιοι πλουσιότεροι", θα ερημώσουν χωριά ολόκληρα κτλ κτλ. Μόνο που εμείς θα λέμε κ ευχαριστώ γιατί στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος. Και η πικρή αλήθεια είναι ότι από την πρόσφατη ιστορία μας, καλύτερα θα'μαστε.

Word.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...