Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Όχι απλά πανάκεια δεν είναι, αυτή τη στιγμή για μένα δεν προσφέρει καν λύση. Οι αποφάσεις επιβάλλονται από την Τρόικα και δεν βλέπω να υπάρχουν πολλά περιθώρια αντίδρασης. Ο εκβιασμός είναι απλός: ή υπακουτε ή δεν παίρνετε την επόμενη δόση.

Περί προσωπικής ευθύνης, υπήρξα μια απο αυτούς που οι άλλοι έλεγαν "τι ασχολεισαι" όταν ζητούσα από παντού αποδείξεις, πριν ακόμη την κρίση. Είμαι όμως και αυτή που δέχτηκε μειωμένη απόδειξη από γιατρό για να μην πληρωσω την επίσκεψη ?70 αλλά ?50. Δεν ξέρω αν αρκεί η προσωπική ευθύνη του καθενός για να πατάξει προβλήματα όπως πχ η φοροδιαφυγή. Χρειάζεται να δημιουργηθούν δομές τέτοιες που να αποτρέπουν αυτή τη δράση και όχι να επαφίεται απλά το κράτος στην ευσυνειδησία των πολιτών. Σε όλο τον κόσμο οι άνθρωποι προσπαθούν να φοροδιαφυγουν, δεν είναι Ελληνικό φαινόμενο. Το θέμα είναι τι μηχανισμούς έχει το κράτος για να τους καταπολεμά.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συμφωνώ απόλυτα με τα όσα λέτε, αλλά επιμένω και για την ψήφο. Θέλω να πω, μαζί με όλα τα άλλα, θα πρέπει και να ξεκουμπιστούν οι εγκληματίες (για μένα έτσι είναι) που ξεπουλούν τη χώρα.

Όσο για το αν υπάρχει ηγέτης που εμπνέει αυτή τη στιγμή? Μάλλον όχι, συμφωνώ κι εγώ! Ίσως να πέρασε μάλιστα η εποχή των ηγετών, ίσως στο μέλλον να εμφανιστεί πάλι κάποιος, ποιος ξέρει?

Αυτά όμως δεν είναι λόγος για να τους αφήνουμε αυτούς εκεί πάνω! Ας φύγουν αυτοί, ας έρθει όποιος άλλος μας τάζει κάτι διαφορετικό αυτή τη στιγμή, έστω και μόνο για να καταλάβουν ότι η καρέκλα τους δεν είναι σίγουρη βρε αδερφέ! Ότι αν αποφασίσουμε εμείς, αυτοί παίρνουν πόδι!

Αυτά όμως δεν είναι λόγος για να τους αφήνουμε αυτούς εκεί πάνω! Ας φύγουν αυτοί, ας έρθει όποιος άλλος μας τάζει κάτι διαφορετικό αυτή τη στιγμή, έστω και μόνο για να καταλάβουν ότι η καρέκλα τους δεν είναι σίγουρη βρε αδερφέ! Ότι αν αποφασίσουμε εμείς, αυτοί παίρνουν πόδι!

Ποιους προτείνεις να βάλουμε στη θέση τους;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Ποιους προτείνεις να βάλουμε στη θέση τους;

Για μένα η απάντηση είναι προφανής. Μόνο μία επιλογή υπάρχει αυτή τη στιγμή. Προσωπικά θα επέλεγα κάτι διαφορετικό, αλλά η προσωπική μου επιλογή δεν είναι σε θέση να αναλάβει κυβέρνηση, έχει μικρό ποσοστό. Επομένως, κατά τη γνώμη μου είναι μονόδρομος για δύο λόγους:

Πρώτον, διότι όποιος και να είναι πάνω, και καλύτερα να μην τα κάνει, χειρότερα δεν θα τα κάνει οπωσδήποτε!

Δεύτερον, διότι θέλω οπωσδήποτε να φύγουν οι απαράδεκτοι προδότες που μας κυβερνούν

Για μένα δεν είναι καθόλου προφανής η απάντηση. Δεν ξέρω αν οι άλλες έχουν έκτη αίσθηση και μπορούν να μαντέψουν. Προτείνω να μας το πεις ευθέως, να ξέρουμε για ποιους μιλάμε.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

Για μένα δεν είναι καθόλου προφανής η απάντηση. Δεν ξέρω αν οι άλλες έχουν έκτη αίσθηση και μπορούν να μαντέψουν. Προτείνω να μας το πεις ευθέως, να ξέρουμε για ποιους μιλάμε.

Δεν ξύπνησα σήμερα με διάθεση να κάνω προεκλογική εκστρατεία για κανέναν :P

Μια γενική συζήτηση κάνουμε. Αν θέλεις οπωσδήποτε να μάθεις τι ψήφισα στις προηγούμενες εκλογές, ή τι θα ψηφίσω στις επόμενες, στείλε μου π.μ. ;)

Θελω να πω αδυναμοι δεν ειμαστε. Ειμαστε ανοργανωτοι και αμορφωτοι απλα. Και τα δυο μπορουν να αλλαξουν.

Εγώ πάλι διαφωνώ. Θεωρώ ότι το μεγαλύτερό μας πρόβλημα είναι ότι είμαστε κατά βάση τεμπέληδες και βολεψάκηδες και παρόλο που θεωρητικά θέλουμε τα πράγματα να αλλάξουν, αυτό που θέλουμε στην ουσία είναι να βολευτούμε σε μια δουλίτσα, να έχουμε σπίτι και αυτοκίνητο και να περνάμε καλά. Ο λόγος που δεν αντιδρούμε ουσιαστικά είναι ότι για να αντιδράσεις ουσιαστικά πρέπει να κοπιάσεις, και το να βγαίνεις στους δρόμους και να φωνάζεις είναι πιο εύκολο από το να οργανώσεις μια εκστρατεία αντίδρασης.

Στο σημείο αυτό δεν διαφέρουμε τόσο από άλλους λαούς, δεν είμαστε οι μόνοι που δεν οργανώνουμε αντιδραστικές κινήσεις. Η διαφορά μας με άλλους λαούς έγκειται στο ότι εμείς βαριόμαστε και να δουλέψουμε. Θεωρούμε π.χ. ότι αντιστεκόμαστε κλείνοντας τα λιμάνια μας και εξαναγκάζοντας τα κρουαζιερόπλοια να πηγαίνουν στην Τουρκία. Αυτό εμένα συγγνώμη αλλά περισσότερο για χαζομάρα μου κάνει, παρά για επανάσταση.

Επιπλέον πάντα για τα κακά της μοίρας μας φταίει κάποιος άλλος, μία οι 300 (που εμείς τους βάλαμε εκεί), μία οι ξένοι (πάντα οι ξένοι). Εμείς δεν φταίμε ποτέ σε τίποτα. Το διεθνές λόμπι μας έχει βάλει στο μάτι, μόνο εμάς τους Έλληνες, επειδή είμαστε οι εκλεκτοί του Θεού και όλοι μας ζηλεύουν. Και επιπλέον φταίνε και οι Πακιστανοί που είναι μαυριδεροί. Πώς τολμάνε οι άχρηστοι να έρχονται στη χώρα μας και να ζητάνε βοήθεια;

Μια γενική συζήτηση κάνουμε. Αν θέλεις οπωσδήποτε να μάθεις τι ψήφισα στις προηγούμενες εκλογές, ή τι θα ψηφίσω στις επόμενες, στείλε μου π.μ.

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου μα καθόλου να μάθω τι ψήφισες στις προηγούμενες εκλογές, σόρρυ αν σου έδωσα τέτοια εντύπωση.

ΕΣΥ ανέφερες ότι η επιλογή είναι μονόδρομος, κι εγώ μονόδρομο δεν βλέπω. Συνεπώς ρωτάω για να καταλάβω ποιο μονόδρομο βλέπεις. Από συζητήσεις που έχω κάνει κατά καιρούς, μονόδρομο βλέπουν οι Συριζαίοι, μονόδρομο οι ΚΚΕδες, μονόδρομο οι ΧΑυγίτες, μονόδρομο οι ΝΔκράτες, μην σου πω και οι ΠΑΣΟΚοι. Μονόδρομος από μονόδρομο όμως απέχει πολύ.

είπα για μένα είναι μονόδρομος. Ο καθένας βλέπει τα πράγματα από τη δική του οπτική γωνία. Αλλωστε γι αυτό γίναμε χίλια κομμάτια στις εκλογές... και αυτοί κάνουν ό,τι γουστάρουν μετά... Θυμάσαι το "διαίρει και βασίλευε"? Αυτό γίνεται στην Ελλάδα...

είπα για μένα είναι μονόδρομος

Μα κι εγώ εσένα ρωτάω. Και σε ρωτάω μόνο και μόνο επειδή ισχυρίστηκες ότι δεν κάνουμε σωστή χρήση του δικαιώματος της ψήφου μας. Για μένα, σωστή χρήση είναι να ψηφίζω όποιον θέλω και θεωρώ καλύτερο και στο τέλος να κυβερνάει αυτός που επέλεξαν οι πιο πολλοί. Όχι να ψηφίζω αυτόν που θες εσύ (και ο κάθε εσύ) επειδή αυτός που θες εσύ και μόνο αυτός θα σώσει υποτίθεται τον τόπο.

Με άλλα λόγια δεν πιστεύω ότι ο τόπος θα σωθεί άμα βγάλουμε αυτόν αντί για εκείνον, άμα διώξουμε αυτούς τους 300 και βάλουμε στη θέση τους 300 άλλους (που μπορεί να είναι και χειρότεροι από αυτούς ή να είναι οι ίδιοι απλά πολιτευόμενοι με άλλο κόμμα). Προσωπικά είμαι της θεωρίας της Chegre με το βαλς και τον καρτσιλαμά. Αλλά αφού εσύ θέτεις θέμα σωστής ψήφου, πες μας τουλάχιστον ποια θεωρείς "σωστή ψήφο" για να μπορούμε να συνεχίσουμε τη συζήτηση. Αλλιώς ας αλλάξουμε θέμα.

Τέλειο το καρναβάλι by the way :mrgreen:

Διαφημίσεις

Η σωστή ψήφος για τον καθένα είναι προφανώς διαφορετική. Εγώ δεν μίλησα για σωστή ψήφο, αλλά για δυναμική - ας πούμε - ψήφο. Για ψήφο δηλαδή που μπορεί να αλλάξει το υπάρχον καθεστώς. Όσον αφορά το ποιος μπορεί να αναλάβει κυβέρνηση εναλλακτικά αντί για την υφιστάμενη τρόικα, αυτό είναι προφανές σήμερα. Μόνο μία εναλλακτική υπάρχει, την οποία δεν προτίθεμαι να ονομάσω, γιατί δεν έχει αυτό το νόημα, ή το στόχο, η συζήτηση. Αν δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ ως μόνη εναλλακτική, ρίξε μια ματιά στα αποτελέσματα των εκλογών για να καταλάβεις ;)

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω και γενικότερα δε νομίζω ότι υπάρχει τρόπος να γίνει συζήτηση με μισόλογα και υπονοούμενα. Εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να συζητήσω έτσι. Ίσως κάποια άλλη κοπέλα έχει αυτή την ικανότητα και μπορεί να συνεχίσει.

Άντε ρε, σοβαρά? Γι' αυτόν λέμε τόση ώρα;

Πάλι καλά που δεν λέμε για τον Κασιδιάρη δηλαδή...

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...