Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Σ'εναν όμορφο κόσμο, ηθικό, αγγελικά πλασμένο ίσως.

Καλά τα λέμε στη θεωρία - όταν τρέχουν οι λογαριασμοί, το παιδί είναι άρρωστο κ έχει κ Παπακαλιάτη στην τηλεόραση να μουδιάσει το μυαλό μας όταν γυρνάμε κουρασμένοι σπίτι το βράδυ, είναι αλλιώς.

Γιατί λοιπόν να το συνεχίζουμε αυτό και να μην προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε? Δεν είναι ουτοπία, μπορεί να αλλάξει, αρκεί να το θέλουμε.

Όταν γυρνάμε κουρασμένοι στο σπίτι και έρχονται και οι λογαριασμοί και δεν μπορούμε πια να τους πληρώσουμε, ας σκεφτούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να αλλάξουμε την κατάσταση αυτή.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά τα λέμε στη θεωρία - όταν τρέχουν οι λογαριασμοί, το παιδί είναι άρρωστο κ έχει κ Παπακαλιάτη στην τηλεόραση να μουδιάσει το μυαλό μας όταν γυρνάμε κουρασμένοι σπίτι το βράδυ, είναι αλλιώς.

Εγώ λυπάμαι, αλλά δεν έχω διάθεση να παλέψω για κανέναν. Ειδικά για ανθρώπους που βαριούνται να δουλέψουν.

Ούτε καν ξέρω ποιος είναι ο Παπακαλιάτης :confused:

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Πολύ ωραία όλα αυτά. Στην Αγγλία όμως δεν την εγκαταλείπουν (σε καμία πόλη απ' όσο ξέρω). Ποια θα είναι η αντίδρασή σου; Θα τους μεταφράσεις το άρθρο του Νικολάου και θα τους το στείλεις;

Και γιατί να με νοιάζει τι κάνουν οι Άγγλοι? Εμένα με νοιάζει τι γίνεται στην Ελλάδα, αυτή είναι η πατρίδα μου και με καίει η μοίρα της.

Γιατί δεν βλέπω να έμεινες στην Ελλάδα να παλέψεις. Μόλις τα βρήκες σκούρα την έκανες με ελαφρά για μια χώρα που πρεσβεύει ΟΛΑ όσα υποτίθεται ότι δεν σου αρέσουν.

Έτσι δεν γίνονται επαναστάσεις καλή μου. Να ζούμε ωραία και καλά στην Αγγλία με τα δημόσια αγαθά ιδιωτικοποιημένα, κατακερματισμένα και πανάκριβα, αλλά να διαμαρτυρόμαστε επειδή στην Ελλάδα θέλουν να ιδιωτικοποιήσουν την ΕΥΔΑΠ.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά μου κάνει όλο αυτό.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Γιατί λοιπόν να το συνεχίζουμε αυτό και να μην προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε? Δεν είναι ουτοπία, μπορεί να αλλάξει, αρκεί να το θέλουμε.

Όταν γυρνάμε κουρασμένοι στο σπίτι και έρχονται και οι λογαριασμοί και δεν μπορούμε πια να τους πληρώσουμε, ας σκεφτούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να αλλάξουμε την κατάσταση αυτή.

Βεβαίως κ είναι ουτοπία. Μόνο οι φοιτητές θα βγουν στους δρόμους από αλληλεγγύη - όσους περισσότερους dependents κ ευθύνες έχεις, τόσο πιο δύσκολο είναι να πεις: Παρόλο που δεν έχω πρόβλημα εγώ προσωπικά κ τα παιδιά μου έχουν φαγητό κ λεφτά για φροντιστήριο, ώπα, να κάνω μια παύση 2-3 βδομάδες, να το κλείσω το μίνι-μάρκετ μου για να πάρω μέρος στις πορείες που γίνονται για τα ένσημα των οδηγών ταξί.

Οι αλλαγές δε γίνονται έτσι. Ο μόνος τρόπος που μπορούμε να κάνουμε ουσιαστική αλλαγή είναι να ζούμε με τις αξίες κ τη σοφία που θα θέλαμε να είχαν οι γονείς μας (συνεπώς κ εμείς) κ να ελπίζουμε τα παιδιά μας να τα καταφέρουν καλύτερα.

Δεν το λέω ρομαντικά αλλά πολύ ουσιαστικά.

Word.

Διαφημίσεις

Αν συνέχιζα να είμαι στην Ελλάδα, σταδιακά θα έχανα το σπίτι μου και τα παιδιά μου θα πεινούσαν.

Αυτό θα σήμαινε ότι παλεύω?

Εγώ αλλιώς την εννοώ την πάλη. Εγώ προσπάθησα με την ψήφο μου να αλλάξω την κατάσταση. Κι αν γίνουν ξανά εκλογές και πάλι θα προσπαθήσω. Αυτή για μένα είναι η πάλη. Να αλλάξει το καθεστώς, όχι να κάνω απεργία πείνας μαζί με τα παιδιά μου ;)

Βεβαίως κ είναι ουτοπία. Μόνο οι φοιτητές θα βγουν στους δρόμους από αλληλεγγύη - όσους περισσότερους dependents κ ευθύνες έχεις, τόσο πιο δύσκολο είναι να πεις:Παρόλο που δεν έχω πρόβλημα εγώ προσωπικά κ τα παιδιά μου έχουν φαγητό κ λεφτά για φροντηστήριο, ώπα, να κάνω μια παύση 2-3 βδομάδες, να το κλείσω το μίνι-μάρκετ μου για να πάρω μέρος στις πορείες που γίνονται για τα ένσημα των οδηγών ταξί.

Οι αλλαγές δε γίνονται έτσι. Ο μόνος τρόπος που μπορούμε να κάνουμε ουσιαστική αλλαγή είναι να ζούμε με τις αξίες κ τη σοφία που θα θέλαμε να είχαν οι γονείς μας (συνεπώς κ εμείς) κ να ελπίζουμε τα παιδιά μας να τα καταφέρουν καλύτερα.

Δεν λέω να βγούμε στο δρόμο, φυσικά και δεν μπορεί ο καθένας!

Μπορούμε όμως να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μας, να μη χαιρόμαστε με το πάθημα του άλλου για αρχή!

Και επίσης, να αλλάξουμε το κυβερνητικό καθεστώς με το αποτέλεσμα των εκλογών.

Βεβαίως κ είναι ουτοπία. Μόνο οι φοιτητές θα βγουν στους δρόμους από αλληλεγγύη - όσους περισσότερους dependents κ ευθύνες έχεις, τόσο πιο δύσκολο είναι να πεις:Παρόλο που δεν έχω πρόβλημα εγώ προσωπικά κ τα παιδιά μου έχουν φαγητό κ λεφτά για φροντιστήριο, ώπα, να κάνω μια παύση 2-3 βδομάδες, να το κλείσω το μίνι-μάρκετ μου για να πάρω μέρος στις πορείες που γίνονται για τα ένσημα των οδηγών ταξί.

Συμφωνώ 100%. Ο κύριος λόγος που δεν θα έκλεινα το μίνι μάρκετ είναι γιατί θα θεωρούσα ότι έτσι θα συνέβαλα στο γενικότερο χάος. Και όπου υπάρχει χάος, τα πράγματα δεν βελτιώνονται, και αν βελτιωθούν θα βελτιωθούν με πιο αργούς ρυθμούς και με περισσότερες θυσίες.

Ο μόνος που δεν ωφελείται από το χάος είναι ο νομοταγής πολίτης.

Αν συνέχιζα να είμαι στην Ελλάδα, σταδιακά θα έχανα το σπίτι μου και τα παιδιά μου θα πεινούσαν.

Αυτό θα σήμαινε ότι παλεύω?

Εγώ αλλιώς την εννοώ την πάλη. Εγώ προσπάθησα με την ψήφο μου να αλλάξω την κατάσταση. Κι αν γίνουν ξανά εκλογές και πάλι θα προσπαθήσω. Αυτή για μένα είναι η πάλη. Να αλλάξει το καθεστώς, όχι να κάνω απεργία πείνας μαζί με τα παιδιά μου ;)

Δεν βλέπω όμως να παλεύεις και τώρα, αυτό λέω. Δεν κατακρίνω το ότι δεν παλεύεις, ούτε εγώ παλεύω, εκ πεποιθήσεως. Αυτό που κατακρίνω είναι ότι έχοντας αφαιρέσει τον εαυτό σου από κάθε δυνατότητα πάλης εκτός του δικαιώματος της ψήφου (που κι αυτή να δούμε αν θα καταφέρεις να την εξασκήσεις όταν θα χρειάζεται να πληρώσεις αεροπορικά εισιτήρια για Ελλάδα και μετά από ένα μήνα πάλι να ξαναπληρώσεις γιατί οι πρώτες εκλογές δεν έπιασαν τόπο) βγαίνεις και μιλάς για δικτατορίες χρήματος και λαϊκή αντίσταση.

Δεν καταδικάζω τις πράξεις σου, σε καμία περίπτωση. Θα προτιμούσα χίλιες φορές όλοι όσοι διαμαρτύρονται ασταμάτητα για την κατάσταση στην Ελλάδα με πορείες, στάσεις εργασίας και απεργίες να έφευγαν αύριο κιόλας για να βρουν καλύτερη τύχη στο εξωτερικό. Αν μπορούσα θα τους έκανα και τα εισιτήρια. Αυτό που σχολιάζω είναι τα λόγια σου, τα οποία βλέπω να έρχονται σε αντίθεση με τις πράξεις σου.

Αυτά και σας αφήνω γιατί πάω στο καρναβάλι :mrgreen: Θα τα ξαναπούμε αργότερα. Φιλούμπες!

jgweavlook4d72e45caad50.jpg

Δεν βλέπω όμως να παλεύεις και τώρα, αυτό λέω. Δεν κατακρίνω το ότι δεν παλεύεις, ούτε εγώ παλεύω, εκ πεποιθήσεως. Αυτό που κατακρίνω είναι ότι έχοντας αφαιρέσει τον εαυτό σου από κάθε δυνατότητα πάλης εκτός του δικαιώματος της ψήφου (που κι αυτή να δούμε αν θα καταφέρεις να την εξασκήσεις όταν θα χρειάζεται να πληρώσεις αεροπορικά εισιτήρια για Ελλάδα και μετά από ένα μήνα πάλι να ξαναπληρώσεις γιατί οι πρώτες εκλογές δεν έπιασαν τόπο) βγαίνεις και μιλάς για δικτατορίες χρήματος και λαϊκή αντίσταση.

Μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Δεν είμαι ούτε ήμουν ποτέ ακτιβίστρια με καμία έννοια. Σε πορείες δεν πήγαινα, εκτός από την πορεία για τη Μακεδονία πριν πολλά πολλά χρόνια...

Εγώ το μόνο που σαν χαρακτήρας κάνω, είναι να ψηφίζω. Πιστεύω στη δύναμη της ψήφου. Με την ψήφο μας θα μπορούσαμε να αλλάξουμε τα πράγματα, δεν χρειάζονται μπουλντόζες. Αυτή είναι η άποψή μου και η στάση ζωής μου.

Αλλά θα σου πω κάτι άλλο: πρότεινε εσύ μία μορφή πάλης, και ευχαρίστως να τη συζητήσουμε και να την οργανώσουμε μαζί ;)

Διαφημίσεις

Και επίσης, να αλλάξουμε το κυβερνητικό καθεστώς με το αποτέλεσμα των εκλογών.

Εδώ είναι που διαφωνούμε. Πάνε οι εποχές που η κυβέρνηση ήταν δικαίως υπόλογη για τα εθνικά δρώμενα. Την Ελλάδα έχουν πάψει να την κυβερνάνε τα κόμματα από εποχή Σημίτη, μη σου πω Μητσοτάκη κ φανώ υπερβολική. Μπήκαμε στον ευρωχορό κ ευρωχορεύουμε. Το πρόβλημα είναι ότι τόσο καιρό όλοι χόρευαν βαλς κ εμείς επιμέναμε στον καρσιλαμά.

Η σημερινή κατάσταση δεν σώνεται.

Word.

Εδώ είναι που διαφωνούμε. Πάνε οι εποχές που η κυβέρνηση ήταν δικαίως υπόλογη για τα εθνικά δρώμενα. Την Ελλάδα έχουν πάψει να την κυβερνάνε τα κόμματα από εποχή Σημίτη, μη σου πω Μητσοτάκη κ φανώ υπερβολική. Μπήκαμε στον ευρωχορό κ ευρωχορεύουμε. Το πρόβλημα είναι ότι τόσο καιρό όλοι χόρευαν βαλς κ εμείς επιμέναμε στον καρσιλαμά.

Η σημερινή κατάσταση δεν σώνεται.

Ποτέ δεν θα μάθουμε αν σώνεται ή όχι, αν δεν προσπαθήσουμε έστω!

Μπορεί να αλλάξει η κυβέρνηση και να έχουμε πάλι τα ίδια, μπορεί, πράγματι....

Αν όμως δεν την αλλάξουμε, αυτό δεν θα το μάθουμε ποτέ!

Με την απλή απαισιόδοξη σκέψη ότι δεν θα αλλάξει, αν συνεχίσουμε και τους αφήνουμε να βρίσκονται εκεί πάνω και να αποφασίζουν για μας, τότε πραγματικά τους δίνουμε το ΟΚ να κάνουν ό,τι κάνουν!

Φεύγω κι εγώ γιατί τα ψαράκια μας είναι σχεδόν έτοιμα να τα φάμε :-)

Biggi, πολλοί όντως ζούσαν πέραν των δυνατοτήτων τους μέσω της έξαρσης των δανείων κυρίως μετά το 2000. Και όλη αυτή η ευμάρεια των τελευταίων 20 χρόνων στην Ελλάδα ήταν κατ' εμέ μια φούσκα που θα εσκαγε ανεξαρτήτως των διεθνών συνθηκών. Η διεθνής κρίση ίσως απλά να επέσπευσε την κατάρρευση. Έχουμε πολλά ενδεμικα προβλήματα, τα οποία άποψη μου είναι ότι γεννήθηκαν και διαιωνιζονται λόγω της πελατειακης σχέσης που είχε αναπτύξει το πολιτικο σύστημα με τους ψηφοφόρους μετά τη μεταπολίτευση. Όπως πάντα, υπήρχαν αυτοί που επωφεληθηκαν και αυτοί που το έβλεπαν να συμβαίνει γύρω τους και το δεχόντουσαν ως status quo, αρνούμενοι να μετάσχουν και νιώθοντας ανήμποροι να το ανατρέψουν. Στη δεύτερη κατηγορία ανηκουμε οικογενειακώς και η ευθύνη που μας αντιστοιχεί είναι στο ότι κλειναμε τα μάτια και προσπαθούσαμε να ζήσουμε τη ζωή μας αποδεχόμενοι όλη τη διαφθορά του συστήματος αντί να προσπαθήσουμε να την ανατρεψουμε.

Τους Αγγλους πραγματικά τους παραδεχομαι σε θέματα αντιμετώπισης διαφθοράς. Την περασμένη εβδομάδα, για παράδειγμα, έδωσαν ποινή 8 μηνών φυλάκισης άμεσα εκτελέσιμη σε πρώην υπουργό (Chris Huhne) και στην πρώην σύζυγο γιατί αυτός είχε κάνει τροχαία παράβαση και είχε ψευδώς δηλώσει η πρώην σύζυγος ότι το παράπτωμα ηταν δικο της. Στην Ελλάδα, οι πολιτικοί μας θα τα ακούνε αυτά και θα λύνονται στα γέλια.

Δεν θεωρώ δίκαιο να δουλεύουν 20 χρόνια ορισμένοι Ελληνες, κατά τα οποία συνείσφεραν μειωμένες εισφορές στα ταμεία τους και να συνταξιοδοτουνται με παχυλό εφάπαξ. Θεωρώ επίσης αδικο να δουλεύουν 35+ χρόνια στην Αγγλία, να πληρώνουν όλες τις απαιτουμενες εισφορές και να συνταξιοδοτουνται στα 67 με συντάξεις πείνας. Και συμφωνω οτι όντως είμαστε οι περισσότεροι υποκείμενα των οικονομικών κολοσσων και των λόμπι που χαράσσουν πολιτικές με βαση τα συμφέροντα των ολίγων, χωρίς ηθικούς φραγμούς και ίχνους ενδιαφεροντως για το πως θα επιζήσουν οι πληβειοι. Το τραγικό για μένα είναι ότι παρότι έχω πλήρη επίγνωση, δεν βλέπω τι θα μπορούσα να κάνω για να τα αλλάξω.

Συμφωνω απολυτα.

Για το τι μπορουμε να κανουμε, υπαρχυν διαφορα που μπορουμε να κοιταξουμε αλλα χρειαζεται οργανωση...Πχ αυξανεται το εισητηριο ΜΜΜ, κανονιζουμε ολοι να πηγαινουμε στη δουλεια με αυτοκινητο και κανονιζουμε rides ωστε να εξυπηρετουμε πολυ κοσμο.

Η' ιδιωτικοποειται μια εταιρεια χωρις να υπαρχει εναλλακτικη...αυτο καταρχην απαγορευεται απο τη διεθνη νομοθεσια οποτε η υποθεση μπορει να παει σε διεθνες δικαστηριο. Αν δεν κανω λαθος εγινε καταγγελια στην Ευρωπαικη επιτροπη ανταγωνισμου και σταματησαν τα σχεδια να ενωσουν Ολυμπιακη Aegean και πολυ το ευχαριστηθηκα! Με τη δολοφονια Γρηγοροπουλου, καποιος φωτογραφος εβγαλε φωτο εναν αστυνομικο με προτεταμενο οπλο και την εστειλε σε διεθνη ΜΜΕ...χαμος εγινε! Απο κει και μετα "μαζευτηκε" το ακροδεξιο στοιχειο της αστυνομιας και συνεληφθη και ο "Περιανδρος" (ας με συγωρησετε αν η συλληψη Ανδρουτσοπουλου εγινε λιγο πριν, παντως εγινε κατω απο διεθνη πιεση και ο Χρυσοχοειδης απειλησε θεους και δαιμονες για να πετυχει να τον βρει).

Θελω να πω αδυναμοι δεν ειμαστε. Ειμαστε ανοργανωτοι και αμορφωτοι απλα. Και τα δυο μπορουν να αλλαξουν.

Eleni

bd5c7983f7.png

Όλα όσα γράφτηκαν με βρίσκουν σύμφωνη. Στο ιερό δικαίωμα της ψήφου όμως δεν βρίσκω επαρκή στοιχεία πάλης. Μπορεί να ακουστω κυνική αλλά αυτή τη στιγμή στην πατρίδα μας δεν έχω ακούσει κάποιον αρχηγό κόμματος (ή μικρότερου βελινεκους πολιτικού κινήματος) που να με εμπνέει ως ηγέτης να του εμπιστευτω το μέλλον μου και των παιδιών μου. Δυστυχώς η λογική μου όταν πηγαίνω στην κάλπη είναι the lesser of two evils ή το μη χείρον βελτιστον.

Στην εποχή που ολοένα και περισσότεροι αποκτούν πρόσβαση στο ίντερνετ, θέλω να πιστεύω ότι θα βρούμε τρόπο να οργανωθουμε και να πειστουμε για το η ισχης εν τη ενωσει. Η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι δεν θα αργήσει να πέσει (σορρυ για τα πολλά κλισέ :oops:).

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Όλα όσα γράφτηκαν με βρίσκουν σύμφωνη. Στο ιερό δικαίωμα της ψήφου όμως δεν βρίσκω επαρκή στοιχεία πάλης. Μπορεί να ακουστω κυνική αλλά αυτή τη στιγμή στην πατρίδα μας δεν έχω ακούσει κάποιον αρχηγό κόμματος (ή μικρότερου βελινεκους πολιτικού κινήματος) που να με εμπνέει ως ηγέτης να του εμπιστευτω το μέλλον μου και των παιδιών μου. Δυστυχώς η λογική μου όταν πηγαίνω στην κάλπη είναι the lesser of two evils ή το μη χείρον βελτιστον.

Στην εποχή που ολοένα και περισσότεροι αποκτούν πρόσβαση στο ίντερνετ, θέλω να πιστεύω ότι θα βρούμε τρόπο να οργανωθουμε και να πειστουμε για το η ισχης εν τη ενωσει. Η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι δεν θα αργήσει να πέσει (σορρυ για τα πολλά κλισέ :oops:).

To internet ειναι μεγαλο οπλο. Αρκει να το χειριστουμε σωστα. Η ψηφος δεν ειναι πανακεια, ετσι την παταμε ολοι...μπορουμε να υπερασπιζομαστε οσα πιστευουμε και ανεξαρτητως ψηφου δεν σταματαει ο ρολος μας στις εκλογες καθε 4 χρονια.

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...