Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Χρυσσα στην Ελλαδα αν ηταν να το κανουν θα το ειχαν κανει...αλλα στην Ελλαδα δεν υπαρχουν τοσες καταθεσεις τοσο ξεπλυμα μαυρου χρηματος και τοσο χρημα ρωσικης μαφιας.. Ασε που οποιος ειχε λεφτα τα εχει στειλει Ελβετια μηηηηηνες τωρα....

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ήταν που στην Κύπρο θα τους έσωζε ο Σύντροφος Χριστόφιας...

Το χρήμα έχει φύγει από την Ελλάδα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Εσείς στην Αγγλία να προσέχετε :P

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Ήταν που στην Κύπρο θα τους έσωζε ο Σύντροφος Χριστόφιας...

Πως να τους σωσει ρε ο Χριστοφιας? Αυτος εφυγε..Αναστασιαδης τωρα...αν και τον βλεπω σε ελικοπτερο λιαν συντομως...

Eleni

bd5c7983f7.png

Σορρυ, αλλά τη δικαιολογία ότι το έκαναν για να φορολογησουν το μαυρο χρήμα των Ρώσων δεν τη δέχομαι. Αν ήταν έτσι, ας εφάρμοζαν το μέτρο μόνο για τους non-resident.

Ελπίζω να έχεις δίκιο για την Ελλάδα, αλλά αφορολογητο μαύρο χρήμα κυκλοφορεί και στις δικές μας τράπεζες. Αν ψάχνουν δικαιολογία είμαι σίγουρη ότι θα τη βρουν.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Ελένη πριν 2-3 χρόνια που στην Ελλάδα είχε ξεκινήσει η κρίση για τα καλά, όλοι έδιναν την Κύπρο ως παράδειγμα που αντιστέκεται στη διεθνή κρίση και βγάζει ξεδιάντροπα τη γλώσσα στο ΔΝΤ, ενώ και καλά εμείς (που δεν λυγίσαμε ούτε κάτω από τον τουρκικό ζυγό ούτε κάτω από τον Γερμανό κατακτητή) (για τον Χίτλερ λέμε, όχι την άλλη την αφορισμένη) υποτακτήκαμε άνευ όρων στους ξένους δυνάστες (και άλλες τέτοιες παπαρολογίες).

Αναρρωτιέμαι πόσοι Έλληνες πήραν τα χρήματά τους και τα πήγαν στην Κύπρο....

Εγώ πάλι έχω καταθέσεις στη Μαρφίν. Λέτε να ανησυχήσω;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

Σορρυ, αλλά τη δικαιολογία ότι το έκαναν για να φορολογησουν το μαυρο χρήμα των Ρώσων δεν τη δέχομαι. Αν ήταν έτσι, ας εφάρμοζαν το μέτρο μόνο για τους non-resident.

Άκυρο... γιατί οι Ρώσοι όχι μόνο είναι resident, έχουν και κυπριακά διαβατήρια.

Έχεις πάει Κύπρο; Τι Μόσχα, τι Λεμεσσός ένα πράγμα.

Στο Mega ο Στραβελακης είπε οτι δεν θα φορολογηθουν οι καταθέσεις στα υποκαταστήματα των Κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

α ναι, πολλοι λεγανε για κυπρο...τι "σθεναρο"κρατος εχει...μη γνωριζοντας οτι ολα ειναι ενα ντομινο , πεφτει ενας πεφτουν ολοι...και φυσικα ο πιο αδυναμος παει πρωτος. Η Κυπρος σωζοταν απο τα ρωσικα δανεια και τα λεφτα των Ρωσων στις τραπεζες. Τα δανεια στερεψαν και τα λεφτα φανταζομαι θα τα αποσυρουν ASAP.

Ειναι λογικο οταν ενα κρατος εχει αποκλειστικα δευτερογενη τομεα και ουσιαστικα η οικονομια του στηριζεται σε "αερα" να καταρρευσει ευκολοτερα. Σ αυτο το μοτιβο κινειται και η οικονομια της Αγγλιας μονο που ακομα κραταει γτ οι Αγγλοι κινουν το τραπεζοασφαλιστικο συστημα...παρολα αυτα και μονο που με τα τοσα προβληματα του ευρω η ισοτιμια ειναι σε τετοια επιπεδα με τη λιρα (η οποια διαρκως χανει αξια) καταλαβαινει κανεις και η Αγγλια τι προβλημα αντιμετωπιζει...

Eleni

bd5c7983f7.png

Είχα πάει πριν 20 χρόνια στη Λεμεσσο, τότε δεν ήταν έτσι. Πάω πάσο αν άλλαξε τόσο.

Πάντως πρέπει να υπάρχουν πολλές Ρωσικές και μη εταιρείες που έχουν έδρα τον φορολογικό παράδεισο του 10% φόρου επιχειρήσεων. Νομίζω εκεί αποβλέπουν.

Η Αγγλία έχει δημόσιο χρέος μεγαλύτερο των 1,4 τρις στερλίνων αν θυμάμαι καλά το νουμερο. Απο το City όμως περνάει το 80% περίπου των τραπεζικών συναλλαγών της Ευρώπης. Νομίζω αυτό είναι που μέχρι στιγμής σώζει την οικονομία και φυσικά το ανεξάρτητο νόμισμα που επιτρέπει στην Bank of England να κόβει χρήμα.

Για μένα αυτό που γίνεται στην Κύπρο είναι εκβιασμός προκειμενου να βάλουν ενέχυρο τα μελλοντικά έσοδα από τα πετρέλαια, το οποίο οι Κύπριοι προς το παρόν δεν αποδέχονται.

Διαφημίσεις

Το σχέδιο διάσωσης που συμφωνήθηκε για την Κύπρο είναι οικονομικά υγιές και επιτρέπει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να συμβάλει, αλλά είναι πολύ νωρίς για να πούμε το ποσό που θα προσφέρει.

Αυτό δήλωσε η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκαρντ το Σάββατο μετά το πέρας της συνεδρίασης του Γιούρογκρουπ στις Βρυξέλλες που ήταν αφιερωμένο στο σχέδιο διάσωσης της κυπριακής οικονομίας.

«Πιστεύουμε ότι η πρόταση είναι βιώσιμη για την Κύπρο και η οικονομία της πλήρως χρηματοδοτείται.

Το ΔΝΤ εξετάζει το ενδεχόμενο συμβολής στη χρηματοδότηση αυτού του πακέτου» δήλωσε η κυρία Λαγκάρντ.

«Το ακριβές ποσό δεν έχει ακόμη καθοριστεί. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος» προσέθεσε στη συνέντευξη τύπου, η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Τόσο εκτός πραγματικότητας ούτε η Marie Antoinette. Παντεσπάνι η δουλειά.

Word.

Χρύσα, μπορείς να φανταστείς παραδοσιακή ΕΛΛΗΝΙΚΗ ταβέρνα στη Λεμεσσό να έχει έξω από την πόρτα της αναρτημένους καταλόγους μόνο στα αγγλικά και στα ρωσικά και όταν μπήκαμε μέσα και ζητήσαμε τρεις ελληνικούς καταλόγους μας είπαν ότι έχουν μόνο δύο;

Εννοείται και οι σερβιτόροι Ρώσοι, ούτε τα ονόματα των φαγητών δεν ήξεραν. Σου έφερναν ταχίνι και έλεγαν "ορίστε το χούμους σας"...

Αυτά όχι μόνο σε μία ταβέρνα εννοείται, απλά φέρνω ένα παράδειγμα. Μέχρι και Ρωσίδα τραγουδίστρια βρήκαμε σε "ελληνική" βραδυά παραδοσιακού μεζεδοπωλείου. Για τα ξενοδοχεία δεν συζητώ, οι μισοί υπάλληλοι είναι Ρώσοι, Βούλγαροι και λοιποί ανατολικοευρωπαίοι.

Το σχέδιο διάσωσης που συμφωνήθηκε για την Κύπρο είναι οικονομικά υγιές και επιτρέπει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να συμβάλει, αλλά είναι πολύ νωρίς για να πούμε το ποσό που θα προσφέρει.

Αυτό δήλωσε η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκαρντ το Σάββατο μετά το πέρας της συνεδρίασης του Γιούρογκρουπ στις Βρυξέλλες που ήταν αφιερωμένο στο σχέδιο διάσωσης της κυπριακής οικονομίας.

«Πιστεύουμε ότι η πρόταση είναι βιώσιμη για την Κύπρο και η οικονομία της πλήρως χρηματοδοτείται.

Το ΔΝΤ εξετάζει το ενδεχόμενο συμβολής στη χρηματοδότηση αυτού του πακέτου» δήλωσε η κυρία Λαγκάρντ.

«Το ακριβές ποσό δεν έχει ακόμη καθοριστεί. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος» προσέθεσε στη συνέντευξη τύπου, η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Τόσο εκτός πραγματικότητας ούτε η Marie Antoinette. Παντεσπάνι η δουλειά.

Chegre φυσικα και ειναι υγιες αυτο το πακετο..για το ΔΝΤ:tongue:

Χρυσσα εγω δε νομιζω οτι τα κοιτασματα πετρελαιου ειναι τοσα στην Κυπρο..και μου φαινεται και "υποπτο" οτι τα ανακαλυψαν "ξαφνικα"

απλα οπως ειπες και εσυ η οικονομια της στηριζοταν σε "αερα"και γιαυτο κατερρευσε..δεν εχει..Σιτυ η Κυπρος!

Eleni

bd5c7983f7.png

Χρύσα, μπορείς να φανταστείς παραδοσιακή ΕΛΛΗΝΙΚΗ ταβέρνα στη Λεμεσσό να έχει έξω από την πόρτα της αναρτημένους καταλόγους μόνο στα αγγλικά και στα ρωσικά και όταν μπήκαμε μέσα και ζητήσαμε τρεις ελληνικούς καταλόγους μας είπαν ότι έχουν μόνο δύο;

Εννοείται και οι σερβιτόροι Ρώσοι, ούτε τα ονόματα των φαγητών δεν ήξεραν. Σου έφερναν ταχίνι και έλεγαν "ορίστε το χούμους σας"...

Αυτά όχι μόνο σε μία ταβέρνα εννοείται, απλά φέρνω ένα παράδειγμα. Μέχρι και Ρωσίδα τραγουδίστρια βρήκαμε σε "ελληνική" βραδυά παραδοσιακού μεζεδοπωλείου. Για τα ξενοδοχεία δεν συζητώ, οι μισοί υπάλληλοι είναι Ρώσοι, Βούλγαροι και λοιποί ανατολικοευρωπαίοι.

Δεν έχω καθόλου εικόνα. Ξαφνιαζομαι αλλά σε δεύτερη σκέψη δεν εκπλησσομαι.

Διάβασε λίγο εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Russians_in_Cyprus

Και εδώ: http://www.guardian.co.uk/world/2012/jan/26/cyprus-russian-invasion

Πρόσεξε και τις φωτογραφίες. Το δεύτερο άρθρο είναι περσινό (έχει σημασία).

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...