Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Δεν είμαι της εκκλησίας. Κι εμένα τότε θα με έβλεπαν και αν. Θα ήθελα πολύ πάντως να εβρισκα και άλλους έλληνες κοντά μας. Δεν είναι ότι δεν έχω προσαρμοστεί, τουναντίον. Είναι όμως πολύ διαφορετικοί από μας οι Άγγλοι. Στη Σκωτία δεν το ένιωθα αυτό. Οι συμφοιτητές (οι ντόπιοι) μας καλούσαν στα σπίτια τους για Sunday lunch. Εδώ, όλοι φιλικοί, όλοι να κάνουν πλάκα, άντε να βγούμε για κανένα καφέ ή μπύρα. "Τι κάνετε την Κυριακή, ελάτε να φάμε μαζί" δεν λέει κανείς, ούτε καν η μια (και μοναδική) αγγλίδα φίλη που έχω, με την οποία γνωριζομαστε οικογενειακά.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν σας μπερδευω που απαντάω ετεροχρονισμένα, έτσι; ;)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Δεν σας μπερδευω που απαντάω ετεροχρονισμένα, έτσι; ;)

μπαααααα ... εδω εγω εσκασα μυτη μετα απο δυο μερες κ απαντησα σε ποστ για 3 συζητησεις πισω αχαχαχα

Να βρω Αγγλίδα λες για τον οδοντίατρο; Λευτερο παιδί είναι :)

Διαφημίσεις

ειναι καλη λυση ;)

δεν ξερω μωρε, ισως ειναι η περιοχη που ζω? ισως ειναι επειδη ειμαστε στο πανεπιστημιο? η παρεα μας απαρτιζεται απο Αγγλους, Ελληνες, Ισπανους, Γερμανους κ που κ που Τζαμαικανους...

Και στις δύο :)

By the way, Chegre thanks :)

ειναι καλη λυση ;)

δεν ξερω μωρε, ισως ειναι η περιοχη που ζω? ισως ειναι επειδη ειμαστε στο πανεπιστημιο? η παρεα μας απαρτιζεται απο Αγγλους, Ελληνες, Ισπανους, Γερμανους κ που κ που Τζαμαικανους...

Από τη δικιά μου φάση, τελείως διαφορετική ζωή. Αν είχα τέτοιο κύκλο θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

Word.

Διαφημίσεις

Έχω εναποθέσει πολλές ελπίδες (δικαίως; αδίκως; ) στον Σεπτέμβρη που θα πάει το παιδί σχολείο. Αλλιώς, θα αρχίσω να κοιτάζω για job openings στο Plymouth :P

Έχω εναποθέσει πολλές ελπίδες (δικαίως; αδίκως;) στον Σεπτέμβρη που θα πάει το παιδί σχολείο. Αλλιώς, θα αρχίσω να κοιτάζω για job openings στο Plymouth :P

μια χαρα!!!! η παρεα μας μεγαλωνει καθε χρονο ευτυχως :D:D

αφου εφαγα τον κοσμο να βρω τραπεζαρια 3 μετρα χιχιχι μας εσωσε το ΝΕΧΤ ευτυχως (αν κ τα σκασαμε χοντρα :oops:)

:(:(:|:?:?

Εμένα η παρέα μου απαρτίζεται από μία Αγγλίδα που τη βλέπω 2 φορές το μήνα κ κάνουν παρέα τα μωρά. Τη συμπαθώ αλλά πέρα από οικογένεια, αυτή είναι όλος κι όλος ο κοινωνικός μου κύκλος. Αν είχα τόσους ανθρώπους γύρω μου όσους εσύ πιστεύω ότι κ εγώ θα πέρναγα πολύ καλύτερα.

Word.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...