Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Νομίζω επηρρεάζεται το άνοιγμα του τραχήλου. Εγώ είμαι 29 κ δοκίμασα το μεγάλο αλλά δεν μου καθόταν καλά. Νομίζω σε αυτή την περίπτωση σου στέλνουν το άλλο μέγεθος δωρεάν απλά εγώ δεν ασχολήθηκα. Αγόρασα τελικά το femmecup που είναι κάτι ανάμεσα στα 2 μεγέθη κ πιο φτηνό. Είναι λίγο σκληρότερο (μη φανταστείς) αλλά όλα καλά. Κ εγώ έχω μεγάλη ροή τις 2 πρώτες μέρες κ το αδειάζω το αργότερο στις 4-5 ώρες αλλά από άγχος κ μόνο γιατί ποτέ δεν είναι γεμάτο.

Word.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπορείς βέβαια πάντα να φοράς κ σερβιέττα μέχρι να σιγουρευτείς.

Σωστό κι αυτό. Η αλήθεια είναι οτι θα έδινα τα πάντα να απαλλαγώ από την ανησυχία τους ατυχήματος τις πρώτες μέρες. Έχεις τον πόνο σου, έχεις και το νου σου μη ξεχαστείς και λερωθείς...

Εγώ δεν είμαι καθόλου earth mother (καθόλου όμως) και το mooncup μου ακούγεται σαν είδος βασανιστηρίου :lol:

Ευτυχώς η Always βγάζει καταπληκτικές σερβιέτες υψηλής απορροφητικότητας και μέχρι στιγμής δεν έχει χρειαστεί να καταφύγω σε εξτρήμ λύσεις.

Το μόνο εναλλακτικό που χρησιμοποιώ είναι χυμό λεμονιού για να καθαρίζω το βραστήρα (αλλά μόνο όταν ξεμένω από το ειδικό προϊόν).

Στις περιοχές με σκληρό νερό κάνει θαύματα το Viakal :P

Chegre, χαίρομαι που διαπιστώνω ότι κάποια πράγματα είναι σταθερές αξίες χαχαχαχα

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Πλάκα πλάκα, το βιακάλ μία δεν πιάνει μπροστά στο ξύδι στα άλατα εδώ. Στην Ελλάδα το χρησιμοποιούσα μία φορά στο τόσο κ σε 5 λεπτά όλα γυάλιζαν. Εδώ θέλω ένα μπουκάλι τη βδομάδα! Εκτός από environmentally conscious είμαι κ τσιπης. Το ξύδι είναι πολύ πιο φτηνο. ;)

Word.

Διαφημίσεις

Ναι, αλλά το ξύδι βρωμάει :P

Καλά, πόσο σκληρό είναι το νερό σας;;;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Λίγο σκληρότερο κ θα το μασάγαμε.

Και για να καταλάβετε τι εννοώ, τον βραστήρα τον καθαρίζω κάθε 2-3 μέρες. Τελευταία φορά που τον γυάλισα ήταν χτες το πρωι. Αυτή τη στιγμή είναι έτσι:

8561157115_5fcff133bf_n.jpg

2013-03-16 12.42.02 by Sousami, on Flickr

Word.

Κι εμείς εδώ έχουμε πολύ σκληρό νερό και τα άλατα φαίνονται στις βρύσες, στο βραστηρα και στο τζαμί της καμπίνας του ντους. Chegre ποιο ξύδι χρησιμοποιείς; Εγώ βάζω distilled white ή pickling vinegar όταν δεν βρίσκω το πρώτο. Πάντως τα άλατα στην καμπίνα του ντους αντιστέκονται σθεναρά και στο ξύδι και στον ατμό.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Hellos girls!!!

Καταρχας να πω οτι κακώς δεν παρακολουθειτε τις γιορτές, ίσως σας βοηθούσε κ στο να περάσετε καλυτερα όσο είστε εδώ. Εγώ κραταω όλες τις γιορτές, κ ας μην είμαι θρησκα, κ όσα ήθη κ έθιμα μπορω. Μπορείτε να βλέπετε στο eortologio.gr η να βαλετε ελληνικό εορτολόγιο στο outlook. Φαντάζομαι όλες έχετε smartphone υπαρχουν apps με τις γιορτές κλπ. Εχω έλληνα άντρα αλλά η παρέα μας είναι multicultural οποτε όλοι λατρευουμε την ανταλλαγή εθίμων :)

Εμείς εδώ λόγω των ποταμιών δεν έχουμε καθόλου σκληρό νερό....ίσα ίσα μηδέν άλατα. Σε κάποια πράγματα προσέχω το περιβαλλον κ κυρίως ένας, οποτε η χλωρίνη έχει καταργηθει. Σε αλλά όμως θεωρώ πως μας κοροϊδεύουν κ τελικά καταλήγει ενα μεγαλο εμπόριο :)

Επισης, επειδή ψηθηκα για το mooncup ήθελα να σε ρωτησω αν ένα αρκεί ή έχεις δύο για να το πλένεις ενδιάμεσα (πχ το βράδυ). Επίσης για πλύσιμο αρκεί σαπούνι και ζεστό νερό;

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Fairy νομίζω ότι σου είναι πιο εύκολο γενικότερα επειδή υπάρχει ελληνική κοινότητα και ελληνική εκκλησία κοντά σας. Εδώ έναν Έλληνα ξέρουμε όλο κι όλο, τον οδοντίατρο μας. Ελληνική εκκλησία και κοινότητα δεν υπάρχουν, θα πρέπει να φτάσει η χάρη μας στο Δυτικό Λονδίνο ή στο Leeds.

Νομίζω ότι ένας από τους λόγους που περνάς τόσο καλά εδώ και δεν σε ενδιαφέρει να γυρίσεις Ελλαδα πρεπει να είναι αυτός.

Ένα χρειάζεσαι. Το δικό μου το κακοποιώ κ δεν έχει πάθει τίποτα. Η κοπελιά που μου είπε για τα menstrual cups έχει το δικό της γύρω στα 8 χρόνια. Ξέπλυμμα κάθε φορά που το αδειάζεις (όχι σαπούνι - μόνο νερό) κ μόλις τελειώσει η περίοδός σου ζεστό νερό κ σαπούνισμα. Εγώ, αφού το σαπουνίσω το βάζω κ σε διάλυμμα Μίλτον πριν το παρατήσω στο μπάνιο αλλά δεν είναι απαραίτητο.

Ξύδι αγοράζω το απλό άσπρο από Asda/Tesco. Αν δεν κάνω λάθος κάνει γύρω στα 90p κ με βγάζει γύρω στο μήνα.

ETA: Κ εγώ εδώ δεν ξέρω κανένα. Παραδόξως ο πεθερός μου μου είπε για έναν Έλληνα οδοντίατρο αλλά είναι μακριά :(

Word.

Ίσως...αν κ η εκκλησία κ η κοινοτητα γύρω απο την εκκλησία με βλέπουν μεγάλη παρασκευή κ μεγαλο Σάββατο αχαχα

Τουλάχιστον εδώ η ελληνική κοινοτητα απαρτίζεται απο Κυπρίους που μετακόμισαν το 74 αν όχι πιο νωρις παιζουν τάβλι κ πίνουν φραππε. Απεχω η αλήθεια είναι. Έχουμε όμως έλληνες γνωστούς κ φιλους απο το πανεπιστήμιο. Τώρα τον Σεπτέμβρη ο γιος μου ξεκινάει ελληνικό σχολειο....λογικά θα έρθω κ πιο κοντά στην κοινοτητα

Δεν με ενδιαφέρει να γυρίσω μονο κ μονο λόγω καριέρας κ επειδή συμβιβαζομαι με καταστάσεις...θα ηταν άδικο να πω πως δεν μου λείπει η οικογένεια πχ...ο αποχωρισμός στο αεροδρόμιο κάθε φορά γίνεται κ πιο δύσκολος...

Σε σχέση με τα οικολογικά προϊόντα έχεις εν μέρη δίκιο, υπάρχει μεγάλη προώθηση προϊόντων με "πράσινη" ταμπέλα χωρίς να είναι πραγματικά "πράσινα". Μπορείς όμως αν σε ενδιαφέρει να αντικαταστήσεις διάφορα χημικά με σόδα, ξυδι , λεμόνι και βόρακα (αν και ο τελευταίος είναι λίγο αμφιλεγόμενος).

Υπαρχουν πολλά site με τέτοιες "συνταγές", όπως επίσης και thread στο αναδελφο forum (parents.gr).

Υπαρχουν πολλά site με τέτοιες "συνταγές", όπως επίσης και thread στο αναδελφο forum (parents.gr).

ενα cif κ ενα ντετολ χρησιμοποιω :) ολα τα αλλα τα θεωρω περιττα. κ τουν φουρνο με υγρο για τα πιατα τον πλενω κ πανακι καθε φορα που ψηνω:D:D:D

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...