Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Προσκυνώ κύριο Chegre!! Ο δικός μου δεν θυμάται καμία γιορτή, ούτε καν τη δική μου. Ούτε ενδιαφέρεται για Καζαμίες, ακόμα και αγγλικούς που παίρνω καμιά φορά, τους σνομπάρει.

Kimale καλά να περάσετε!

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Chegre, kudos to your mister :D

Isla τυχαία τα μαθαίνω και εγώ, είτε από τους γονείς μου, είτε αν κάνουν αναφορά στο protothema.gr που διαβάζω πεταχτά ειδήσεις. Όσο για τον καιρό, δεν έχεις παράπονο, έτσι; Same sh#t, different day.

Biggi υπάρχει αγγλικός καζαμιας; :shock:

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Ναι καλέ, φυσικά υπάρχει, σε πιο εξελιγμένη μορφή (βέβαια έχω χρόνια να δω ελληνικό καζαμία, μπορεί στο μεταξύ να έχουν εξελιχθεί και οι δικοί μας). Στα αγγλικά λέγεται Almanac.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Biggi ευχαριστούμε!Το μεσημέρι θα πάμε αλλά είμαστε έτοιμοι από τώρα!Έτσι ακριβώς κι ο δικός μου!Ούτε τη δική μου γιορτή!Και των παιδιών εγώ του τις θυμίζω!

Να σας ρωτήσω κάτι?Έχω μια απορία.Στης πεθεράς μου το μπάνιο αλλά και στις κουνιαδες μου,δεν έχουν καλαθάκι.Στις δύσκολες μέρες τι κάνουν:oops:?Ντρέπομαι να ρωτήσω για να μη βάλουν για μένα αλλά το έχω απορία και όταν πηγαίνουμε Αγγλία αυτό είναι το άγχος μου!Να μην είναι οι μέρες αυτές:oops:

Χαχα, αυτό θα πει λοιπον almanac :) Δεν το γνώριζα. Η καινούρια πληροφορία της ημέρας :)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Να σας ρωτήσω κάτι?Έχω μια απορία.Στης πεθεράς μου το μπάνιο αλλά και στις κουνιαδες μου,δεν έχουν καλαθάκι.Στις δύσκολες μέρες τι κάνουν:oops:?

Ρώτα τες να σου πουν! Το έχω κι εγώ περιέργεια! Σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως αυτοσχεδιάζω...

Φεύγω, πάω κομμωτήριο. Όταν επιστρέψω θα σας πω πόσα έδωσα :P

Biggi ευχαριστούμε!Το μεσημέρι θα πάμε αλλά είμαστε έτοιμοι από τώρα!Έτσι ακριβώς κι ο δικός μου!Ούτε τη δική μου γιορτή!Και των παιδιών εγώ του τις θυμίζω!

Να σας ρωτήσω κάτι?Έχω μια απορία.Στης πεθεράς μου το μπάνιο αλλά και στις κουνιαδες μου,δεν έχουν καλαθάκι.Στις δύσκολες μέρες τι κάνουν:oops:?Ντρέπομαι να ρωτήσω για να μη βάλουν για μένα αλλά το έχω απορία και όταν πηγαίνουμε Αγγλία αυτό είναι το άγχος μου!Να μην είναι οι μέρες αυτές:oops:

Τι πραγμα κι αυτό. Το έχω δει και εγώ σε πολλά σπίτια. Οπως επίσης να μην έχουν βούρτσα για λεκάνη, ακόμη και στο Holiday Inn :shock:

Θα σου πρότεινα να πάρεις nappy sacks για τις σερβιεττες σου.

Τι πραγμα κι αυτό. Το έχω δει και εγώ σε πολλά σπίτια. Οπως επίσης να μην έχουν βούρτσα για λεκάνη, ακόμη και στο Holiday Inn :shock:

Θα σου πρότεινα να πάρεις nappy sacks για τις σερβιεττες σου.

Χα χα χα σωστό!Και πως παίρνεις "τα πράγματα σου" να πας τουαλέτα!

Βούρτσα τουλάχιστον έχουν!

Διαφημίσεις

Το άγχος μου με τις σερβιέττες! Γι'αυτό το λόγο αγόρασα mooncup, να'χω το κεφάλι μου ήσυχο! Δεν το βολέυομαι κ πολύ αλλά για όταν πάω σε αλλουνού το σπίτι είναι ό,τι πρέπει!

Word.

Ενα nappy sack τυλιγμένο και τη σερβιεττα στην πίσω τσέπη του παντελονιού. Hopefully, αν τα τυλιξεις κατάλληλα θα χωρέσουν στην ίδια τσέπη όταν βγεις από την τουαλέττα (τι κουβέντα ανοιξαμε πρωινιατικα :P)

Chegre το είχα δει πριν δύο χρόνια και είχα διαβάσει καλά reviews αλλά μου φαίνεται πολύ άβολο. Πώς το νιώθεις;

Δεν είμαι 100% σίγουρη ότι το βάζω σωστά γιατί το "νιώθω" ενώ υποτίθεται ότι δεν νιώθεις τίποτα. Αλλά για λίγες ώρες που πάω επισκέψεις δεν έχω πρόβλημα ούτε είχα ως τώρα "ατύχημα". Το καλό είναι ότι μπορείς να το φορέσεις μέχρι κ 12 ώρες οπότε δεν έχει χρειαστεί να το αδειάσω σε ξένο σπίτι. Απλά δεν κυλιέμαι και με το μωρό στα πατώματα, just in case. ;)

Word.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...