Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στο μεταξύ δεν σε έχω ευχαριστήσει fairy για την παρακίνηση να πάρω slow cooker. Από τις αγαπημένες μου αγορές. Τώρα που γυρισα στη δουλειά το χρησιμοποιώ κατά κόρον.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Σκεφτομουν το ραβανι αλλα αν δεν κανω λαθος εχει αυγα...:(

Εχω και μια συνταγη με πολυ ωραιο σουφλε σοκολατα που εχει μεσα μονο ζαχαρη, κακαο,κουβερτουρα, αλευρι και λιγο βουτυρο το οποιο μπορω να αντικαταστησω με ηλιελαιο. Το μονο προβλημα ειναι οτι μεχρι να παμε θα εχει κρυωσει και αυτο δεν τρωγεται κρυο...ασε που στο εξοχικο δεν εχουν φουρνο μικροκυματων:(

Θα φτιαξω μαλλον χαλβα αλλα ηθελα κατι πιο πρωτοτυπο..η αλλη λυση ειναι μπακλαβας αλλα ποιος καθεται να σπαει-κοπαναει φυστικια...

Eleni

bd5c7983f7.png

Στο μεταξύ δεν σε έχω ευχαριστήσει fairy για την παρακίνηση να πάρω slow cooker. Από τις αγαπημένες μου αγορές. Τώρα που γυρισα στη δουλειά το χρησιμοποιώ κατά κόρον.

ω πολυ χαιρομαι :) :)

Ελένη δες εδώ: http://www.sintagespareas.gr/sintages/category/nistisima.html

Είδα συνταγή για αμυγδαλωτα και αχλάδια ποσε με σικολατα , γιαμ!

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Εμείς φέτος για πρώτη φορά μετά από πολλάαααα χρόνια θα γιορτάσουμε την Καθαρή Δευτέρα οικογενειακά και παραδοσιακά. Όσο είμασταν Αγγλία δεν έδινα σημασία στις ελληνικές γιορτές, ακολουθούσα μόνο τις αγγλικές. Φέτος ευχαριστήθηκα απόκριες :mrgreen:

Chegre, δεν είναι τόσο δύσκολο να ξεσπιτωθείς. Φέτος αναχώρησε για πιο εύκρατα κλίματα μια φίλη μου που ήταν Αγγλία 16 χρόνια. Έκλεισε σπίτι, πούλησε 2 αυτοκίνητα, πακέταρε και ξεσήκωσε άντρα και δύο παιδιά σχολικής ηλικίας, όλα αυτά μέσα σε ένα μήνα. Κανονικός σίφουνας. Θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται!

Ελένη εγώ προτείνω χαλβά δαγκωτό. Τι σουφλέ και πράσσειν άλογα...

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

μην μου πεις πως εχασες κ την τσικνοπεμπτη?? κ εγω τα ακολουθω πιστα χεχε

είχαμε τσικνοπέμπτη; Λίγο νωρίς δεν ειναι βρε παιδιά;!

Συγχωρέστε με αλλά έχω χάσει κάθε επαφή με την ελληνική πραγματικότητα, πέρα από τους γονείς μου, που μίλησα τη Τρίτη δεν έχω μιλήσει με άλλον άνθρωπο από Ελλάδα, ίσως γιατί γυρνάω 10 το βράδυ από τη δουλειά.

Πω πω και καθαρά δευτέρα, μεθαύριο. Πάλι θα δουλεύω, όσες μπορείτε πετάξτε έναν χαρταετό και για 'μένα!

Η Τσικνοπέμπτη ήταν την περασμένη εβδομάδα :-)

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

I know the feeling... Θυμάμαι που με παίρναν τηλέφωνο και λέγαν "τσικνίσατε?" κι εγώ ήμουν "τι, ποιος, πότε?" :confused:

Διαφημίσεις

Έλα βρε! Μην σε πάρει από κάτω βραδιάτικα. Τώρα έχουμε Τυρινή, δεν την έχεις χάσει, μένουν 2 μέρες ακόμα. Τυρί και γάλα είναι εύκολο να βρεις στο νησί. Φτιάξε μια τυρόπιτα ή γαλόπιτα και είσαι μέσα :wink:

Φτιάξε μια τυρόπιτα ή γαλόπιτα και είσαι μέσα :wink:

Biggi το σουκού έχει στο πρόγραμμα καθάρισμα, πολλά πλυντήρια και αν προλάβω θα πάω και σούπερ μαρκετ. Η λέξη αχούρι δεν περιγράφει την κατάσταση στο σπίτι αφού δεν το άγγιξα μέσα στην εβδομάδα!

Λυπάμαι που το λέω αλλά κατά βάθος ελπίζω να μην έχει καλό καιρό για να μην αισθάνομαι την ανάγκη να βγω έξω! (μόνο για το Μάντσεστερ όμως, εκεί που είστε εύχομαι να έχετε λιακάδα και ζεστούλα!!)

Oute egw tha thymomoun giortes alla exw ton patera mou pou mou ta thymizei k exw k ton kyrio Chegre pou kathe xrono agorazei ton Kazamia apo tin Ellada (meta apo anafora oti ton agoraze I giagia mou ton kairo tou Nwe) k kathe ligo k ligaki mou petaei "Today is Ayias Soulpikias Day, do we know anyone who celebrates?".

Madness!

Word.

Ελένη εμείς ετοιμαζόμαστε τώρα για να πάμε στο καρναβάλι!Η μικρή σήμερα θα είναι μπαλαρίνα!

25??!Για πες!Ποιο είναι?Καλό είναι?Που τα πετυχαίνεις!

Κι εγώ χαλβά θα σου έλεγα!

Cherge,φοβερός ο κύριος cherge!.lol!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...