Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

• Μου αρέσει 1

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτό είναι το θέμα, χαμογελάνε αλλά δεν έχουν αυτό το "έξω καρδιά". Το κρύο φταίει, το πιστεύω. Άλλο ο τουρίστας στη ζεστή τη χώρα που έρχεται να ξεδώσει κ άλλο ο "ξυπνάω νύχτα, πάω δουλειά νύχτα, γυρνάω νύχτα, κοιμάμαι νύχτα. Και εντωμεταξύ, παγώνουν κ οι βλεφαρίδες μου."

Γελασα πολυ με αυτο. :tongue: Καλώς ήρθες στην παρέα Chegre!

RLcRp1.png

Sorry gia ta greeklish, eimai sto kinito :)

Htan na metakomisoume sto York ligo prin pantreytoume alla pire poly kali proagwgi sti douleia k apofasisame na meinoume kai na pame stin "posh" (tromara mas) perioxi tou Hull. Emeina egkyos grigora grigora omws k pigame se mia metria perioxi konta se poly kalo sxoleio. Toulaxiston eimaste makria apo tous chavs! K i palia poli sto kentro einai panemorfi so... that's something. Stelnw omorfes photos stous filous mou k nomizoun oti menw anamesa se gothic mansions k historical buildings. hehehe

An o "kyrios" Cuntmeron apofasisei na stamatisei ta budget cuts k mas ksemeinei k kanas astynomos/pyrosvestis, tote tha tin palepsoume!

Fairymummy pio einai to mystiko tis epityxias?

Eyxaristw gia to zesto kalwsorisma!

Επεξεργάστηκαν by Chegre
Because english motherf*cker, I speak it! :p

Word.

Stelnw omorfes photos stous filous mou k nomizoun oti menw anamesa se gothic mansions k historical buildings. hehehe

Σωστή σε βρίσκω!

Καλημέρα από την ηλιόλουστη Αθήνα :)

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

Chegre καλώς ορισες. Είμαστε με τον Έλληνα σύζυγο και τα μικρά μας 2,5 χρόνια στο εξωτικό Wiltshire και σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι με την ποιότητα ζωής στο μικρό χωριό που ζούμε και ατενιζουμε λειβάδια, αγελαδιτσες και προβατακια. Έχει αρκετά καλά facilities, συμπαθητικό community, καλά σχολεία και χαμηλή εγκληματικότητα. Παρ' όλα αυτά, ανηκουμε και εμείς σε αυτούς που νοσταλγουν την επιστροφή στην πατρίδα, αν και δυστυχώς δεν το βλέπουμε για τα προσεχή χρόνια.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Αχ βρε peekaboo, σε καταλαβαίνω. Ειδικά με παιδιά δεν είναι εύκολο να ξεσπιτώνεσαι κ να μεταναστεύεις κάθε λίγο κ λιγάκι. Αυτά σκέφτομαι κ εγώ κ κάθομαι εδώ που είμαι!

Να σου ζήσουν οι γιοι!

Τι κάνουμε για Καθαρά Δευτέρα γυναίκες; ;)

Word.

Διαφημίσεις

Θα πεταξετε χαρταετο? Εγω δεν εχω ιδεα απο τετοια..σπορ:tongue:

Εμεις θα κανουμε κουλουμα στην εξοχη σε φιλους, θα φαμε νηστισιμα αλλα για καποιο περιεργο λογο αυτοι λεει θα βαλουν και μπριζολες στη σχαρα:?

Εγω λεω να φτιαξω ενα νηστισιμο γλυκο να παω...πειτε ιδεες!

Αυριο εχει Καρναβαλι στην πολη μας και επισης διοργανωνουν Harlem Shake ανοιχτο, στην κεντρικη πλατεια..θα συμμετεχει οποιος θελει και θα προσπαθησουν να "νικησουν" σε συμμετοχη ολους τους αλλους που εχουν ανεβασει βιντεακια με Χαρλεμ Σεικ στο Youtube..:shock:

Την Κυριακη ειναι το Ρεθεμνιωτικο Καρναβαλι, αν δε παμε θα το δουμε στην τηλεοραση!(Μεγκα)

Κιμαλ, βρηκα και κομμωτηριο στη γειτονια σου που εχει προσφορα¨ Λουσιμο, χτενισμα, μακιγιαζ, μανικιουρ 25 ευρω:P

Eleni

bd5c7983f7.png

Δεν είναι το ξεσπιτωμα των παιδιών το μεγαλύτερο εμπόδιο για την επιστροφή στην Ελλάδα, αλλά το γεγονός ότι θεωρούμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο να βρούμε και οι δύο δουλειά και φοβόμαστε την εργασιακή ανασφάλεια που υπάρχει γενικότερα.

Μ' αρέσει που παρακολουθείς το Ελληνικό εορτολόγιο. Πρέφα δεν είχα πάρει ότι είναι Καθαρά Δεύτερα σε 3 μέρες. Θα πάω στον fishmonger στο Sainsbury's να πάρω κανένα θαλασσινό (αχ fairy που 'χεις την ψαραγορά στα πόδια σου, αχ) και στο deli για γεμιστές ελιές και πιπεριές Φλωρίνης. Έχω και ένα χαρταετό (μικρουλη), αν δεν βρέχει θα πάμε στο πάρκο να τον πεταξουμε.

Εσείς τι θα κάνετε;

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Μ' αρέσει που παρακολουθείς το Ελληνικό εορτολόγιο. Πρέφα δεν είχα πάρει ότι είναι Καθαρά Δεύτερα σε 3 μέρες. ;

μην μου πεις πως εχασες κ την τσικνοπεμπτη?? κ εγω τα ακολουθω πιστα χεχε

Μόνο χαλβά έχω να προτείνω Ελένη. Δεν ξέρω αν υπάρχει και κάτι άλλο, πέραν ίσως και των γλυκών του κουταλιού.

Όχι αυτήν την τιμησαμε, με κρεατακι από τον χασάπη μας, να μη χλιμιντριζει :P

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...