Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Εγω ρε συ Κιμαλ 13 χρονια δε μπορεσα να συνηθισω..θα συνηθιζες εσυ σε 5 μηνες?:shock:

Ευκολη ειναι και η ελληνικη νοοτροπια να τη συνηθισεις? Μονο αν εχεις χιουμορ...:rolleyes:

Κιμαλ εγω νομιζω καποιοι χαμογελανε αλλα πολυ ψευτικα ρε παιδι μου...καλα οι γερμανοι δεν παλευονται δε το συζητω:tongue:

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω ρε συ Κιμαλ 13 χρονια δε μπορεσα να συνηθισω..θα συνηθιζες εσυ σε 5 μηνες?:shock:

Ευκολη ειναι και η ελληνικη νοοτροπια να τη συνηθισεις? Μονο αν εχεις χιουμορ...:rolleyes:

Κιμαλ εγω νομιζω καποιοι χαμογελανε αλλα πολυ ψευτικα ρε παιδι μου...καλα οι γερμανοι δεν παλευονται δε το συζητω:tongue:

Οχι δεν είπα ότι θα συνήθιζα σε 5 μήνες.Αλλά 2 φορές έχω μείνει άλλου για 5 μήνες κάθε φορά.Οχι Αγγλία.

Χιούμορ όσο θες!Αλλά είναι πολλά που δε μπορεί να συνηθίσει.Ένα σημαντικό!Η οδήγηση!Ένα άλλο,θα σου δώσω ένα παράδειγμα.Μπλόκο τροχαία.Σταματάνε μια Ιταλίδα φίλη μας για κράνος και τη γράφουν.Την ώρα που της κόβουν κλήση περνάει άλλο μηχανάκι χωρίς κράνος και χαιρετάει ο οδηγός της μμηχανής τον :DτροχονομομΉμασταν μπροστά.Αυτά και διάφορα αλλά είναι που δε μπορεί να συνηθίσει.

Καλά Ελένη,οι γερμανοί πάλι μια χαρά είναι μπροστά στους ρώσους!Τι μούτρα είναι αυτά που έχουνε!

Αλήθεια σου φαίνεται ότι δε χαμογελάνε οι άγγλοι?Εγώ πιστεύω ότι είναι μια χαρά!Δουλεύω και με τουρίστες και μπροστά στους γερμανούς οι άγγλοι είναι τέλειοι!

Εσύ τους βλέπεις χαμογελαστούς γιατί τους βλέπεις όταν έχει λιακάδα (και έχουν πιει και καμιά μπυρίτσα) χεχε

Chegre καλώς ήρθες στο φόρουμ! Να είσαι σίγουρη πως δεν είσαι η μόνη που δεν της αρέσει η Αγγλία ;)

Τέλειο το άβαταρ by the way!

Αυτό είναι το θέμα, χαμογελάνε αλλά δεν έχουν αυτό το "έξω καρδιά". Το κρύο φταίει, το πιστεύω. Άλλο ο τουρίστας στη ζεστή τη χώρα που έρχεται να ξεδώσει κ άλλο ο "ξυπνάω νύχτα, πάω δουλειά νύχτα, γυρνάω νύχτα, κοιμάμαι νύχτα. Και εντωμεταξύ, παγώνουν κ οι βλεφαρίδες μου."

Word.

Διαφημίσεις

Εσύ τους βλέπεις χαμογελαστούς γιατί τους βλέπεις όταν έχει λιακάδα (και έχουν πιει και καμιά μπυρίτσα) χεχε

Chegre καλώς ήρθες στο φόρουμ! Να είσαι σίγουρη πως δεν είσαι η μόνη που δεν της αρέσει η Αγγλία ;)

Τέλειο το άβαταρ by the way!

Καμιά??????Πολλές!!!!Δεν έχουμε όμως Άγγλους πελάτες!Αραιά και που.Το περισσότερο πίνουν οι Ρώσοι και μετά γερμανοί!

Τώρα είδα πού μένεις. Καημένο κορίτσι... You must have been very bad in a previous life :tongue:

Θέλω να πιστεύω ότι εξιλεώνομαι προκαταβολικά για την επόμενη ζωή όπου στάνταρντ θα είμαι ψηλή, αδύνατη, πανέμορφη, πανέξυπνη κ πολυεκατομμυριούχος.

Word.

Αυτό είναι το θέμα, χαμογελάνε αλλά δεν έχουν αυτό το "έξω καρδιά". Το κρύο φταίει, το πιστεύω. Άλλο ο τουρίστας στη ζεστή τη χώρα που έρχεται να ξεδώσει κ άλλο ο "ξυπνάω νύχτα, πάω δουλειά νύχτα, γυρνάω νύχτα, κοιμάμαι νύχτα. Και εντωμεταξύ, παγώνουν κ οι βλεφαρίδες μου."

Ακριβως ετσι. They have no reason to be happy. Το εμοτικον σου ολ δε μονει!!!γελασα παρα πολυ!

Ειδα και εγω που μενεις....:| Φαντασου οτι ερχομουν Χαλ και ανυπομονουσα να γυρισω στο Μπραντφορντ:|

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Θέλω να πιστεύω ότι εξιλεώνομαι προκαταβολικά για την επόμενη ζωή όπου στάνταρντ θα είμαι ψηλή, αδύνατη, πανέμορφη, πανέξυπνη κ πολυεκατομμυριούχος.

Χαχαχα και λίγα λες :lol:

Φαντασου οτι ερχομουν Χαλ και ανυπομονουσα να γυρισω στο Μπραντφορντ

Ελένη από τα καλύτερα μέρη έχεις περάσει :P

Αυτό είναι το θέμα, χαμογελάνε αλλά δεν έχουν αυτό το "έξω καρδιά". Το κρύο φταίει, το πιστεύω.

Σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο. Το βλέπεις τις μέρες που έχει ήλιο, είναι όλοι πιο φιλικοί, σου χαμογελάνε άτομα που δεν σου έχουν χαμογελάσει ποτέ!

Αλλά και τα μπιρόνια βοηθάνε. Μπιρόνια και ήλιος = πολλά χαμόγελα :mrgreen:

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Χαχαχαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol:

Τον σούταρες ελπίζω!!

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...