Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

• Μου αρέσει 1

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελένη αν όντως χάθηκαν, δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις άκρη. Σε βλέπω να κάνεις δεύτερη γαστροσκόπηση.

Πάντως να έχουν βγει, να είναι άσχημα και να μην στο λένε για να μην στεναχωρηθείς, δεν παίζει ως σενάριο. Δεν έχουν τέτοιες ευαισθησίες.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Νατασσα, εχω το ονομα του και το ονομα του νοσοκομειου. Αν δε βγαλω ακρη με τα τηλεφωνα φανταζομαι ευκολα μπορω να βρω το εμαιλ του στο νοσοκομειο!

Μπιγκι τι να πω ρε συ...τουλαχιστον να μου διναν στο χερι τα αποτελεσματα να εχω εγω την ευθυνη αν χαθουν...παρα να κρατανε τα αποτελεσματα στο νοσοκομειο και να χανονται...το μονο που μου ειπαν μετα την εξεταση ηταν ελαφρια γαστριτιδα...παντως εχουν καταμπερδευτει διοτι με βαλαν για την εξεταση και ενω την ειχα κανει μου ερχεται ενα γραμμα μια εβδομαδα μετα οτι ειμαι waiting list!τους παιρνω τηλεφωνο τους λεω τι αναμονη ρε παιδια εγω την εκανα την εξεταση...ααα λεει λαθος θα σε κανουμε τοτε Remove απο το συστημα! ε απο κει και περα μαλλον μαζι με το λαθος ραντεβου εσβησαν και τη διαγνωση:| Γενικα τα καναν μπαχαλο.

Κιμαλ εσεις πηγατε για μπανιο η' ακομα?:P Εγω σιδερωσα σημερα ολα τα κλοκαιρινα του αντρα μου αφου με ειχε πρηξει οτι κανει ζεστη:tongue:

Eleni

bd5c7983f7.png

Μα τι μπέρδεμα αυτό Ελένη!Δλδ αν έχει χαθεί θα πρέπει να την ξανακάνεις?Λογικά εδώ?Πονάει?

Μπάνιο?Αν δε μπει Ιούνης δε βάζω ούτε το δαχτυλάκι μου!Φαντάζομαι τον ενθουσιασμό του άντρα σου!Τουλάχιστον έχεις όλα τα ρούχα έτοιμα για το καλοκαίρι!Ο δικός μου βούτηξε τον Γενάρη αλλά γιατί είχε βγάλει κάτι σπυράκια και του είπε ο γιατρός ότι βοηθάει.Ξεπαγιασε!Εγώ δε θα το τολμούσα καν!Αν και μας χάλασε ο καιρός.Πάει ο ήλιος,φυσάει,κάνει λίγο κρύο.Είναι και πρωί ακόμα όμως.

Αύριο θα πάτε στο Καρναβάλι?

Τι μικρός που είναι ο κόσμος!Εχθές είχα πάει σε δημόσια υπηρεσία και ήταν εκεί μια 10αρια άγγλοι!Μένουν εδώ μόνιμα και μάλιστα μια είναι από ένα χωριό πολύ κοντά στο χωριό του άντρα.μου!Δε γνωρίστηκαν όμως,ήμουν μονη μου.Υπάρχει και ένα σχολείο για ππαιδιά που είναι μισά αγγλακια μισά ελληνακια!Οποία χρειάζεται πληροφορίες γι'αυτό,έχω το τηλ.

Να σου πω!Αν έχεις κάποιο γνωστό ή εσύ χρειάζεσαι να περάσεις το αμάξι ΚΤΕΟ,στη βιομηχανική περιοχή το ιδιωτικό Κρήτης στο περνάει με 1? αν είσαι άνεργος,πολύτεκνος ή αμεα.Με την ανάλογη κάρτα.Εγώ έχω κάρτα ανεργίας και θα το πάω σήμερα.Κανονικά πάει 50? αλλά οι περισσότεροι έχουν ρίξει την τιμή στα 25.Α και το 1? ισχύει για αυτόν το μήνα.Μετά δε ξέρω.

Καλή επιτυχία με την εξέταση!Μακάρι να βρεθεί,να μη χρειαστεί να την ξανακάνεις!:D

5 ? το κούρεμα, 1 ? το ΚΤΕΟ, 3 ? το πάρκιν, σχολείο για ελληνο-αγγλάκια... μήπως να ερχόμουν κι εγώ Κρήτη; Κι ας έχει χάλια καιρό, στην ανάγκη θα αντέξω και θερμοκρασίες κάτω των 20 βαθμών :P

Ελένη μάλλον έγινε μπέρδεμα και έσβησαν όλο το φάκελο, αλλά λογικά αν η εξέταση είχε δείξει κάτι ανησυχητικό, θα είχε ειδοποιηθεί ο GP. Εκτός αν κάτι έγινε (μπέρδεμα στο εργαστήριο, χάθηκε το δείγμα), και γι' αυτό σου ξανάστειλαν γράμμα για ραντεβού. Βασικός κανόνας, ποτέ δεν τηλεφωνείς στο NHS να αρνηθείς εξέταση, ακόμα κι αν νομίζεις ότι την έχεις ξανακάνει. Άμα το computer λέει πας για εξέταση, πας για εξέταση, τελεία-παύλα.

Αν έχεις ακόμα ενοχλήσεις και δεν είναι ιδιαίτερα επίπονη ίσως είναι καλύτερα να την επαναλάβεις.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

Χα χα χα biggi και το σκέφτεσαι??!!Έλα εδώ!!Το σχολείο αυτό είναι σαν φροντιστήριο αγγλικών αλλά είναι για παιδιά που ο ένας γονιός είναι άγγλος,γερμανός,Ολλανδός ή δε ξέρω τι.Έχουμε φίλους που είναι αυτός έλληνας κι αυτή γερμανίδα κι άλλο ένα έλληνας με Ολλανδέζα και τα παιδιά τους τα πήγαν σε τέτοιο φροντιστήριο.Ξεκινάνε νομίζω από τα 5 γιατί υποτίθεται ότι ήδη μιλάνε τη δεύτερη γλώσσα.Τα παιδιά των φίλων μας είχαν πάρει όλα τα πτυχία κάπου στο γυμνάσιο αν θυμάμαι καλά.Εχθές που ρώτησα για τιμή,για τις ηλικίες των δικών μου,σχεδόν 7 και σχεδόν 3,μου είπε 375? το χρόνο,υποθέτω όμως το κάθε παιδί,το πρόβλημα με εμάς όμως είναι ότι όταν δουλεύουμε η μαμά μου δε μπορεί να τα πηγαίνει 3 φορές τη βδομάδα.Για να πας χρειάζεσαι αυτοκίνητο ή να αλλάξεις 2 λεωφορεία.

Υπάρχει και άλλο ένα σχολείο πάλι για τέτοια παιδιά και είναι κανονικό σχολείο,οχι φροντιστήριο,δλδ αντί να πηγαίνουν στο δημοτικό ή γυμνάσιο της περιοχής σου,πάνε σε αυτό.Το λένε international κι έχω ακούσει ότι είναι απ τα καλύτερα!Παίρνουν παιδιά μόνο μισά μισά (άκουσα και αν έχεις μέσον ή είσαι στρατιωτικός ή έχεις μια πολύ καλή θέση)Και αυτό δυστυχώς δε μας βολεύει,η μαμά μου δεν οδηγεί για να τα πηγαίνει.Θα :Pήθελα όμως παρά πολύ να πήγαιναν τα παιδιά μου εκεί!

Α πήγα και ΚΤΕΟ με 1?!Είχα και το μικρό μαζί μου,ήταν καθαρός χώρος είχε μπισκοτάκια,καφέ,χυμό και δωρεάν ίντερνετ!Και 2 υπολογιστές!Και αν έχει το αυτοκίνητο κάποιο πρόβλημα σου δίνουν ένα χαρτί που έχεις περιθώριο 20 μέρες για να το φτιάξεις,το φτιάχνεις,ξαναπάς το αμάξι και δεν πληρώνεις δεύτερη φορά.Αυτό βέβαια τοττελευταίο ισχύει σε όλα τα ΚΤΕΟ

Κιμαλ για το σχολειο το ξερω ειναι πολυ καλο! Νομιζω οτι το πηρε η αγγλικη κυβερνηση και τωρα ειναι English School οποτε λογικα θα δινει προτεραιοτητα σε Αγγλους υπηκοοους...

Ευχαριστω για το ΚΤΕΟ αλλα δεν ειμαι ΑΜεα, ουτε πολυτεκνη, ουτε ανεργη οποτε...δε μπορω να το χρησιμοποιησω ! Ξερω ομως αλλους που ισως τους φανει χρησιμο θα ρωτησω!!! Ασε που εγω το περασα απο ΚΤΕΟ Σεπτεμβρη το αυτοκινητο και ειναι ΟΚ για δυο χρονια (25 ευρω). Κ εμενα μου αρεσε ο χωρος! Με καφε δωρεαν, πορτοκαλαδα, ιντερνετ, τηλεοραση, περιοδικα:P

Μπιγκι εχει και παρκινγκ με 2.5 ευρω:tongue:

Ρε συ την εξεταση δεν την ξανακανω παει κ τελειωσε, φτανει που μου την εκαναν χωρις αναισθησια και μου εχωσαν το μακρυναρι down my throat!!!:?

Ισως οντως να εσβησαν ολο το φακελλο, δε νομιζω να μου εστειλαν γραμμα να την ξανακανω διοτι το γραμμα ελεγε οτι ειμαι σε waiting list..:|

Tωρα το θυμηθηκα..στο Καρναβαλι εσεις θα πατε? Θελω να ψησω τον αντρα μου να παμε στο Ρεθεμνιωτικο Καρναβαλι!!

Eleni

bd5c7983f7.png

Ελένη για Ρέθυμνο ψήσει τον!Θα είναι πολύ ωραία!Εμείς θα πάμε Σάββατο στο ηράκλειο που έχει.Ρέθυμνο δύσκολο,πολύ μακριά με 2 παιδιά.Στη θέση σου όμως θα πήγαινα!Θα κανείς πάλι face painting????Πάντως αν πάτε κι εσείς ηράκλειο να μου πεις που θα είστε να σας βρω!

Biggi ακόμα το σκέφτεσαι?Και το εισιτήριο του λεωφορείου εδώ κοστίζει 1,10 το ολόκληρο!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα γυναίκες! 5 βαθμούς αυτή τη στιγμή στο Hull κ σκέφτομαι να πάρω το μωρό κ να πάμε σε κανα πάρκο να κυλιστούμε στα γρασίδια. Καλοκαίρι!

Γεια σου chegre!Καλωσόρισες!Καλέ με 5 βαθμούς καλοκαίρι?!Εδώ 5 είναι βαρύς χειμώνας!

Πόσο καιρό είσαι Αγγλία?Ο άντρας σου άγγλος?Το μωράκι σου πόσο είναι?Ακόμα δε σε γνωρίσαμε και σε τάραξα στις ερωτήσεις!

Καλώς σας βρήκα :D

Με τόσο κρύο, χιόνι κ βροχή που έχουμε φάει τόσους μήνες, σήμερα ήμουν έτοιμη να βγάλω τα καλοκαιρινά. Είναι που δε βλέπουμε συχνά τον ήλιο κ έχουμε ξεμάθει! Ήλιος=κατακαλόκαιρο ακόμα κ αν το χιόνι είναι στρωμένο!

3 χρόνια στην Αγγλία, 5 χρόνια με τον άντρα μου, 2 εκ ων οποίων εξ αποστάσεως, σχεδόν 2 παντρεμένοι, η κόρη είναι σχεδόν 7 μηνών κ είναι άγγλος. ;)

Εσύ kimale??

Word.

Καλώς σας βρήκα :D

Με τόσο κρύο, χιόνι κ βροχή που έχουμε φάει τόσους μήνες, σήμερα ήμουν έτοιμη να βγάλω τα καλοκαιρινά. Είναι που δε βλέπουμε συχνά τον ήλιο κ έχουμε ξεμάθει! Ήλιος=κατακαλόκαιρο ακόμα κ αν το χιόνι είναι στρωμένο!

3 χρόνια στην Αγγλία, 5 χρόνια με τον άντρα μου, 2 εκ ων οποίων εξ αποστάσεως, σχεδόν 2 παντρεμένοι, η κόρη είναι σχεδόν 7 μηνών κ είναι άγγλος. ;)

Εσύ kimale??

Μα είναι τέλεια να είναι στρωμένο το χιόνι και να βγαίνει ήλιος!Αν και δε πρέπει να συμβαίνει συχνά αυτό στην Αγγλία!

Και μένα άγγλος είναι από Lancashire είμαστε μαζί 12 χρόνια τα 7 παντρεμένοι με 2 παιδιά 7 και 3 ετών σχεδόν!Μένουμε Κρήτη,Αγγλία δεν έχουμε μείνει,μόνο διακοπές,αν το λες διακοπές αυτό.Τώρα όμως ψαχνομαστε για να έρθουμε κι εμείς Αγγλία για μόνιμα.

Μικρούλι το μωράκι σου!Να σου ζήσει!

Σου αρέσει Αγγλία?

Μα είναι τέλεια να είναι στρωμένο το χιόνι και να βγαίνει ήλιος!Αν και δε πρέπει να συμβαίνει συχνά αυτό στην Αγγλία!

Και μένα άγγλος είναι από Lancashire είμαστε μαζί 12 χρόνια τα 7 παντρεμένοι με 2 παιδιά 7 και 3 ετών σχεδόν!Μένουμε Κρήτη,Αγγλία δεν έχουμε μείνει,μόνο διακοπές,αν το λες διακοπές αυτό.Τώρα όμως ψαχνομαστε για να έρθουμε κι εμείς Αγγλία για μόνιμα.

Μικρούλι το μωράκι σου!Να σου ζήσει!

Σου αρέσει Αγγλία?

Ευχαριστώ πολύ! Nα σας ζήσουν τα παιδιά! Πώς κ το σκέφτεστε μετά από τόσα χρόνια; Λόγω κρίσης; Έχει οικογένεια εδώ που θα σας στηρίξουν; Δουλειά;

Δε μου αρέσει :(

Δεν μπορώ να συνηθίσω εδώ με τίποτα αλλά δε νομίζω ότι φταίει η χώρα. Μου λείπει τόσο πολύ η Ελλάδα κ η οικογένεια/φίλοι μου που δε νιώθω εδώ 100% ποτέ. Αν η μισή μου καρδιά βρίσκεται, γιατρέ μου, εδώ πέεεεερα, που λέει κ το τραγούδι. Αλλά, Skype κ την παλεύουμε! Άμα χαμογέλαγαν κ λίγο οι Άγγλοι θα βοηθούσαν την κατάσταση! ;)

Word.

Ευχαριστώ πολύ! Nα σας ζήσουν τα παιδιά! Πώς κ το σκέφτεστε μετά από τόσα χρόνια; Λόγω κρίσης; Έχει οικογένεια εδώ που θα σας στηρίξουν; Δουλειά;

Δε μου αρέσει :(

Δεν μπορώ να συνηθίσω εδώ με τίποτα αλλά δε νομίζω ότι φταίει η χώρα. Μου λείπει τόσο πολύ η Ελλάδα κ η οικογένεια/φίλοι μου που δε νιώθω εδώ 100% ποτέ. Αν η μισή μου καρδιά βρίσκεται, γιατρέ μου, εδώ πέεεεερα, που λέει κ το τραγούδι. Αλλά, Skype κ την παλεύουμε! Άμα χαμογέλαγαν κ λίγο οι Άγγλοι θα βοηθούσαν την κατάσταση! ;)

Δυστυχώς λόγω κρίσης.Αν και η αλήθεια είναι ότι και ο άντρας μου ακόμη δεν έχει συνηθίσει την ελληνική νοοτροπία.Οχι ότι του αρέσει η Αγγλία,από τα 21 του έχει φύγει και είναι τώρα 38.

Δύο φορές έχω μείνει άλλου για 5 μήνες και ήταν πολύ δύσκολο,φαντάζομαι πως νιώθεις εσύ 3 χρόνια!Τώρα θα μου πεις και πως θα αντέξω?Είναι όμως κάποιοι λόγοι που δε μπορώ να εξηγήσω δημόσια.

Αλήθεια σου φαίνεται ότι δε χαμογελάνε οι άγγλοι?Εγώ πιστεύω ότι είναι μια χαρά!Δουλεύω και με τουρίστες και μπροστά στους γερμανούς οι άγγλοι είναι τέλειοι!

Και αυτό το British humor!Όλα τα λεφτά!Είναι και η οικογένεια του όλοι πολύ του χιούμορ!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...