Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πφφτττττττ πάλι λάθος τα λέει η Βικιπαίδεια :tongue:

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Τι κάνεις Ίσλα; Τι έγινε με το πάτωμα τελικά; Ξεφούσκωσε; Έχω μέρες που το σκέφτομαι και θέλω να σε ρωτήσω.

Καλά είμαι Biggi μου! Να'σαι καλά! Το πάτωμα φούσκωσε και έμεινε έτσι. Τώρα πάει πάνω-κάτω και όποτε περπατάμε ακούγεται κιόλας. Ήρθαν και καλά να το στεγνώσουν με ένα μηχάνημα αλλά είπαν πως το κακό είχε ήδη γίνει γιατί ήρθαν 3 μέρες μετά (και εγώ τους είπα, έεεεεεελαααα, αποκλείιιιιιιιιεται!)

Να μη σας τύχει κορίτσια!

Για τη γιορτη της μητερας το λες αυτο? Το ειχα ψαξει και ελεγε ονλαιν οτι στην Αγγλια επειδη δε γιορταζεται η Μερα της Γυναικας..

πάντως δεν έχω δει ποτέ κάρτα για τη μέρα της γυναίκας, άρα όντως πρέπει να δίνουν περισσότερη έμφαση στη μέρα της μητέρας.

Τη μέρα της γυναίκας δεν την ξέρουν καν, αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

Κι εγω!!!

Να χαίρεστε όλες τα παιδάκια σας, να είστε γερές και δυνατές γιατι όπως λέει μια παλια παροιμία ο Θεός δεν μπορούσε να είναι παντού, ετσι δημιούργησε τις μητέρες. :P

RLcRp1.png

Για όσες είσαστε Αθήνα - τι ζέστη ήταν αυτή σήμερα; Όλη μέρα με ένα μακώ μπλουζάκι!! Μακάρι να κρατήσει μέχρι το τέλος τον Αποκριών, να χαρούμε καρναβάλι :-)

Όσες είσαστε Αγγλία... καλό χιονοπόλεμο!

Μιλάμε το δαγκωσαμε άσχημα σήμερα. -1 αλλά με gales 40 μίλια την ώρα, ενιωθες ότι ήταν -10. Να φανταστεις, μέσα στη χιονοθύελλα έβλεπες το χιόνι να κάνει κύματα στην άσφαλτο έτσι όπως το ανασηκωνε ο αέρας. Φοβερό θέαμα, δεν το είχα ξαναδεί :)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχαχαχαχα :lol:

Νατάσα μην μπερδεύεσαι, η άνοιξη είναι από Μάιο μέχρι Σεπτέμβριο. Τώρα είναι ακόμα χειμώνας.

Πάμε όλες μαζί: χιόνια στο καμπαναριό.......

children+singing+christmas+carols.png

Αλήθεια, οι Κρητικοπούλες πού χάθηκαν; Δεν πιστεύω να έχουν πάει για μπάνιο!!!!!

Παρούσα!Σας διαβάζω εγώ αλλά δεν προλαβαίνω πάντα να γράψω.Έχω και διάβασμα!Μα τα ρωσικά δεν είναι γλώσσα,γλωσσοδετης είναι!Ψάχνω και δουλειές........!

Τι καιρός!Κυριακή Δευτέρα βρασαμε!Να φανταστείτε την Κυριακή πήγαμε σε αποκριάτικο χορό και τα παιδιά τα άφησα μόνο με τις στολές,δεν τους έβαλα ούτε ζακέτα!

Δευτέρα λέγαμε τι ωραία μέρα για θάλασσα!20αρια χτυπάμε!Σήμερα μόνο που φυσάει λίγο αλλά άκουσα ότι η θερμοκρασία θα ανέβει κι άλλο!

Να σου πω την αληθεια εμενα ο αντρας μου κατεβασε ολα τα καλοκαιρινα του και επλυνε και το μαγιω να το χει ετοιμο!! χτες το πρωι περασε απο την παραλια και ειχε αρκετο κοσμο, καποιοι κολυμπουσαν, καποιοι επαιζαν beach volley με μαγιω, καποιοι ρακετες..

εγω φοραω ανοιξιατικα αλλα παιρνω και το μπουφαν μαζι μου γιατι ποτε δε ξερεις! Τη μερα σκαμε, μονο σημερα εχει ενα ελαφρυ αερακι και δροσιζει...

Eleni

bd5c7983f7.png

Ρε συ Μπιγκι και Νατασσα ασχετο,...αν χαθουν αποτελεσματα εξετασεων απο το NHS πως μπορεις να τα βρεις?

Εκανα περσι γαστροσκοπηση, εστειλαν δειγματα στο εργαστηριο, και ακομα περιμενω γραμμα με τα αποτελεσματα!!! Πηρα στο γιατρο μου , λεει δεν του εστειλαν τπτ, μιλησα με τη γραμματεα λεει δεν της εστειλαν τιποτα...Παιρνω στο νοσοκομειο που εκανα την εξεταση και ενω φαινεται στο κομπιουτερ οτι εκανα την εξεταση δεν εχουν αποτελεσματα...:? Μου εδωσαν να παρω στο ιατρειο του συγκεκριμενου γιατρου που μου εκανε την εξεταση μηπως τα εχει ..παιρνω τη γραμματεα του no answer...

Κανονικα μου ειπαν οτι τα αποτελεσματα επρεπε να εχουν σταλει στο γιατρο μου που με εκανε refer αλλα κ αυτος δενε χει λαβει τπτ και επρεπε να ειναι και στα αρχεια του νοσοκομειου...καμμια ιδεα τι να κανω?

Μπας και εχω τπτ σοβαρο και μου το φερνουν με το μαλακο?

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...